Biciclete rusești: avantaje și dezavantaje, evaluarea modelelor

Biciclete rusești: avantaje și dezavantaje, evaluarea modelelor

Timp de decenii, bicicletele ruse au fost considerate cele mai fiabile, durabile și calitative. Totul sa schimbat cu popularizarea modelelor sportive – Munte, BMX, pentru proces și coborâre. Bicicleta Extreme a devenit o pasiune masivă și sa dovedit că, în ea, producătorii de echipamente interne nu sunt atât de puternice, așa cum aș dori să luptăm. Astăzi, lista producătorilor din Rusia este completat periodic cu nume noi, dar clasa de biciclete se dovedește a fi ușor mai mare decât cea a analogilor chinezi. Evaluarea celor mai bune și cele mai populare branduri din Federația Rusă nu arată destul de promițătoare.

Există Moscova branduri de biciclete, ceea ce geografia modernă a aspectul lor de producție ca și în Rusia, care bicicletele ar trebui să aleagă începători și cum să nu fie confundate și să cumpere o bicicletă, capabil să trăiască pentru o lungă perioadă de timp, și să vorbim în acest articol.

Demnitate

Având în vedere bicicletele rus oferit sa cumpere, se poate retrage o serie de regularități care combină produse de branduri din Rusia. Avantajele lor evidente ar trebui să includă următoarele caracteristici.

 • Respectarea standardelor stabilite. În timp ce producția chineză este adesea făcută aproape de folie, mărcile interne oferă o grosime din oțel de înaltă calitate și nu salvează pe tuburi de aluminiu. Bicicletele din Rusia sunt cu adevărat fiabile, cel puțin pur și simplu pentru că atunci când producția lor este folosită componente bune.
 • Îndeplinirea completă a garanției. Bicicletele rusești în cazul unei căsnicii din fabrică pot reveni cu ușurință la producător. Dovediți ceva din Taiwan, China sau alte țări asiatice vor fi mult mai dificile.
 • Componente de calitate decente. Dacă considerăm că majoritatea echipamentelor articulate pentru toți, fără excepție, brandurile de ciclism sunt fabricate în Asia, în ceea ce privește echipamentul tehnic, producătorii ruși ca un întreg lăsat nu departe.
 • Costul disponibil. Pentru preț, bicicletele ruse beneficiază cu siguranță de orice concurenți. Desigur, produsele prezentate de ele se concentrează mai degrabă pe iubitorii de călărie care nu au o experiență mai mare. Dar, în general, acesta respectă pe deplin cererea pentru publicul țintă.
 • Productie domestica. Posibilitatea de a „susține rublele” marca rusă este foarte importantă pentru mulți – în plus față de prestigiul țării, plantele creează, de asemenea, sute de locuri de muncă.

Acestea sunt doar cele mai evidente dintre avantajele care sunt sărbătorite la bicicletele producției rusești. În viitorul apropiat, puteți continua cu ușurință lista.

dezavantaje

Deficiențele sunt incluse Calitate extrem de scăzută. Și acesta este faptul că este un proces de montare care constă în agățarea pe cadrul echipamentelor suplimentare, în Federația Rusă este considerată a fi.Dacă considerați că majoritatea cadrelor sunt chinezi sau taiwanezi, elementele balamale sunt importate, ciclismul rus începe să nu pară prea atractiv. Cu toate acestea, chiar dacă baza este internă, cel mai probabil, va fi foarte grea.

Țevile de oțel în modelele cadru sunt considerate a fi cel mai bun instrument pentru combaterea defalcării rapide.

Echipamente montate pe calitatea scăzută În bicicletele rusești este dificil să se atribuie direct dezavantajelor.În cea mai mare parte, se datorează faptului că bicicletele în sine sunt proiectate pentru începători. Dar frecvența serviciului este un defect grav. Dacă în rulmenții și bucșe de biciclete ale mărcilor de vârf ale lumii, nu vă puteți uita la anii, cu echipament intern o astfel de tactică nu va funcționa cu siguranță.

Citește mai mult  Principalele caracteristici și caracteristici ale selecției materialelor plastice

Soiuri

Toate bicicletele fabricate în Rusia pot fi împărțite pe modele cu transmisie multi-viteză și opțiuni fără viteze, cu 1 stea. Uneori se efectuează separarea după clasa de material și cadru de tip – Opțiuni de la titan, carbon costă mai mult decât oțelul și aluminiu. Merită acordarea atenției Tipul de depreciere: Poate fi absent, în acest caz, ștecherul este numit rigid, de asemenea că există hardtown-uri și în ambele sensuri.

Separat, este obișnuit să luați în considerare bicicletele pliabile, modelele compacte cu un cadru de transformare – se referă la universale, de obicei folosite pentru excursii în jurul orașului.

În numirea sa, toate bicicletele sunt împărțite în următoarele categorii.

 • Oraș sau drum. Autostradă orientată spre mișcare sau asfalt, la o viteză, control simplu. Echipat cu trunchi și coș, aripi, scuturi de noroi în mod implicit. Deprecierea în astfel de modele nu este furnizată.

 • Biciclete de munte. Produs sub formă de două puteri și hardtowers, se concentrează pe călătorii încrucișate. Au un design durabil, armat, jante duble adaptate pentru sărituri. Anvelopele au un desen agresiv și o grosime mărită.

Cele mai „modele off-road” cu roți groase sunt numite grase.

 • BMX. biciclete structurale, caracterizate printr-cadru creștere a forței și furculița. Nu există nici o pliere sunt. Au o geometrie specială a direcției și șaua.

 • Turist. Creat special pentru călătorii lungi, se disting prin îmbunătățirea overclocking, în special șei confortabile, cu diametru mare roată.

 • Hibrid. Se combină plusuri de modele de munte și turistice. Sunt potrivite pentru depășirea mici off-road, fără exces de extremă.

 • Crewers. Biciclete de echitatie confortabil și pe îndelete în oraș. Ele sunt convenabile, potrivite pentru excursii pentru cumpărături sau cu vedere spre atracții.

Producătorii

Dacă ia în considerare plantele care produc biciclete în Rusia, lista va fi suficient de scurt. Iar brandurile Moscova nu vor fi exact care nu sunt incluse în ea – cea mai mare parte din producție este încă realizată în afara capitalei. Revizuirea de biciclete care produc biciclete în Federația Rusă va permite să înțelegeți situația de pe piață cu mai multă precizie și în detaliu.

Citește mai mult  Trei roți biciclete Bentley

„Bine”

Perm Plant biciclete, Leading Povestea lui din 1939. In trecut, compania a produs cu succes biciclete „Kama“, „Ural“, „bine-Sport“, a fost o parte din autocontrace. După lichidarea întreprinderii „Velta“ în 2006, la baza sa, înainte LLC, specializat în eliberarea de același nume biciclete, echipamente și accesorii pentru a le. producția proprie a fost stabilit anterior, începând cu anul 2003, în primul rând pe baza componentelor importate, și apoi folosind propriile sale evoluții.

„Plant biciclete Penza”

În timpurile sovietice, întreprinderea a fost numit „ZIF“. biciclete de presă a continuat până la închiderea întreprinderii în 2016 din cauza falimentului. Astăzi, planta este în supunere regională, locul de muncă este în curs de desfășurare pentru a restabili producția. Compania în timpul existenței sale furnizate în mod activ produsele sale în străinătate – în India, China, Europa de Est.

Printre produsele pe care le pot evidenția marfa biciclete transformatoare, modele adolescente, pliere.

„Velomotors”

Cel mai mare producător rus de biciclete. Companiile aparțin imediat 4 plante – pe teritoriul Krasnodar, Moscova și Briansk regiuni, în Urali. Compania detine astfel de mărci de ciclism, cum ar fi Stels și „Desna“, se dezvoltă în mod activ și capacitatea de producție crește. Sunt fatbikes, hardteels și organisme montane, modele, drumuri urbane de diferite niveluri.

„Velobalt”

Kaliningrad a Plantelor existente din 2006. Compania detine 2 branduri de biciclete de la o dată: Novatrack și Stinger axat în principal pe o audiență de tineret. Instalația îmbunătățește în mod regulat de producție, se dezvolta noi modele, crede ca peste geometria cadrului.

Cele mai bune branduri din Rusia nu vor fi ignorate. Ea merită cu exactitate următoarele ștampile în rating de popularitate.

 • Atom. Unul dintre liderii ciclului intern. Specializată în producția de modele pentru sporturi extreme – de la BMX la Frearyda, Triala și Cross Country. În modelele de copii și adolescente.

 • Redirecţiona. Marca internă cu linia de produse extinse. Compania de unul dintre primele din Federația Rusă a stabilit producția de cadre de carbon, precum și biciclete sportive premium. Printre produsele sale, puteți găsi modele pentru copii cu cadre ușoare, modele pentru coborâre, țară, BMX, proces.

 • Puternic. Producția are sediul în Lenino, aceasta este o companie tânără care demonstrează mari succese. Gama de modele are deja modele extreme, montane, biciclete rutiere și opțiuni pliere de oraș.

 • Stels. Brand al companiei „Vellomotors”, bine cunoscut celor mai mulți ruși. El nu a fost considerat mult timp ca un concurent serios pentru companiile străine din cauza componentelor de calitate scăzută. Astăzi, Stels se concentrează asupra utilizării cadrelor proprii și încearcă să extindă gama de modele.

În ceea ce privește bicicletele adolescente, marca și deloc merge la lideri.

 • Desna. Planta din regiunea Bryansk produce produsele originale de înaltă calitate, concentrarea pe modele de pliere pentru o audiență adolescentă. Modelele montane sunt prezentate în versiuni clasice și feminine, există două-putere. Compania „Vellomotors” a răscumpărat fabrica în 2008, după 4 ani de faliment al acestuia din urmă, de atunci există producție de rulare a țevilor, un atelier de sudare robotică pentru fabricarea cadrelor și furcilor, propriul modul de pictură.
Citește mai mult  Anvelope de iarnă pentru o bicicletă: caracteristicile lor și criteriile de selecție

 • Stinger. Brand aparținând fabricii Velobalt produce modele cu cadre de aluminiu și oțel, biciclete, biciclete de sex feminin și oraș, croaziere și modele adolescente. Calculul principal se face pe audiența și adulții tinerilor.

 • Novatrack. Marca, de asemenea, aparținând Velobalt, specializată în copii și adolescenți biciclete, se estompeze. În stoc Multe modele axat pe tineri spectatori, cu diametrul roții de la 12 inch.

 • Cal de curse. Barnaul marca specializata in lumina tehnologie pe două roți – de la scutere la biciclete. Accentul principal se face pe biciclete de munte pentru atleții adulți.

 • Sura. Produsele de biciclete Plant Penza. Acum nu este produs, dar puteți găsi în continuare transformatoare de marfă Vektor și alte modele ale companiei. Nu a fost evidențiat de înaltă calitate.

 • Altair. Un alt brand de Forward, produsele sunt disponibile în Perm. Oriented publicului adolescență.

Cum să nu faceți o greșeală cu alegerea?

   Atunci când alegeți o bicicletă de valoare producției din Rusia acordând o atenție la următoarele puncte.

   • Scop. Bicicleta pentru oraș este radical diferită de ceea ce este necesar pentru a conduce în munți sau pentru călătoria pe termen lung de-a lungul autostrăzii. Este necesar să se țină seama de tipul de acoperire și sarcini care vor primi o bicicletă.
   • Gama de prețuri. Regulile premium pot costa la un par cu firme străine. Astfel este înainte și alte companii. Bicicletele bugetare sunt aproximativ egale la preț și sunt concepute pentru iubitorii de călărie începători.
   • Durabilitate. Toate celelalte lucruri sunt egale cu alegerea bicicletelor cu echipament articulat Shimano sau SRAM. Ei sunt capabili să reziste la sarcini maxime și să ofere o durată lungă de viață.
   • Greutate și material cadru. Cea mai grea opțiune este Hite Steel, opțiuni mai ușoare sunt din aluminiu. În bicicletele de munte și de sport utilizate carbonului. Cu cât este mai greu cadrul, cu atât este mai greu ridicarea bicicletei în munte și, în general, când conducerea în jurul terenului dur trebuie să facă mai multe eforturi.
   • Categoria de vârstă. Există o listă de branduri care se specializează în principal pe modelele adolescente – acesta este „Desna”, Stels. Modelele adulte pentru încărcături grave au înainte.

   Toate aceste recomandări vor contribui la luarea deciziei corecte la selectarea unei biciclete eliberate de producătorul intern.

   Review Bike Bike Vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: