Biciclete Xiaomi: avantaje, dezavantaje și gama de modele

Biciclete Xiaomi: avantaje, dezavantaje și gama de modele

Bicicletele Xiaomi câștigă popularitate în creștere în rândul călăreților. Compania produce copii și adulți Mijicled și biciclete Himo cu scaun cu rotile 14-16 inci, care sunt excelente nu numai pentru mediul urban, ci și pentru lumina off-road. Și pentru alegerea corectă a noii dvs. biciclete Xiaomi, trebuie să vă familiarizați cu modelul.

În loc de prefață

Xiaomi este cunoscută ca producător de electronice portabile. Alte lucruri sunt disponibile sub acest brand, cum ar fi rucsacurile și scuterele. Dar ele produc alte firme, control asupra cărora xiaomi. Adică produsul este obținut La fel de calitate ca principalele produse, iar resturile de politică de prețuri. Acest lucru vă permite să producă o gamă largă de biciclete.

Modele populare

Găsiți biciclete potrivite Xiaomi poate fiecare.

Xiaomi SEVEN Mici Bai copii Yo auto

Begovil Xiaomi Seven a fost creat pentru cele mai mici rideri. Un astfel de transport va accelera dezvoltarea fizică a biciclistului „început“, să nu mai vorbim de un beneficiu semnificativ pentru sănătatea copil. Design-ul de biciclete este foarte ergonomic, și nu este necesar să se facă mult efort pentru a muta. Modelul este complet lipsit de colțuri ascuțite și fețe – siguranța șoferului tânăr mai presus de toate.

Modelul este absolut hipoalergenic și mici în greutate. În plus, mai multe opțiuni de culoare sunt disponibile.

In fata beggrel are 2 roți, și în spatele 1. Lipsa unui astfel de proiectare a – viteză atunci când cotitură trebuie să fie mică, în caz contrar separarea roata de drum. Cu această roată pentru a crește securitatea nu au spițe.

Xiaomi Mijia 700kids Balanța deformabilă a copilului tricicletă 2 în 1

MIJIA 700KIDS – model de tranziție pe drumul spre „adulți” cu bicicletă cu 2 roți. Caracteristică distinctivă – poate fi folosită și ca o runaway și ca o bicicletă cu 3 roți.

Roata din față aici și are pedale detașabile. Roțile din spate 2, și datorită transportului mare este foarte stabil. Roțile sunt complet închise, care elimină complet posibilitatea de rănire.

Modelul este realizat din plastic de plastic ecologic cu aditivi care măresc rezistența. Datorită acestui lucru, masa puțin mai mare de 6 kg. Și, de asemenea, este capacitatea de a regla înălțimea scaunului.

Bike are mai multe opțiuni de culori, care vor încânta bicicliștii tineri. Apropo, modelul de pliere.

Xiaomi Qicycle Copii Bike KD-12

Deși modelul de copii Bike KD-12 este conceput pentru copiii mai mari, ea poate servi cu succes ca o plimbare în vârstă de 2 ani. Avantajul principal este un cărucior deconectat cu asterisc anterior, pedale și unități de stocare cu lanț. Deci, se transformă biciclete cu 2 roti dedicat copiilor într-un cerșit. Un astfel de transport este excelent pentru copii în 90-110 cm.

Citește mai mult  biciclete turism: descriere, tipuri și de selecție

Nodul de transport are pe 5 șuruburi, și este ușor de îndepărtat. Acesta poate fi pus într-o singură poziție, ceea ce simplifică foarte mult ansamblul de oameni, chiar fără experiență.

Acest model este echipat cu anvelope pneumatice, care sunt mai potrivite pentru utilizarea de zi cu zi. Roțile sunt solide, care este, de siguranță atunci când se deplasează cel mai mare. Transmisia cu lanț este complet închis, astfel încât hainele introducându-l complet exclus.

Set de frână manuală pe roata din spate. Indiferent de opțiunea de utilizare, rămâne valabil faptul că siguranța asigură. Scaunul poate fi reglat în înălțime. Diferite variante de execuție de culoare sunt disponibile.

Dezavantajele acestui model includ lipsa de aripi și stativ.

Dezvoltarea ulterioară a modelului – Xiaomi Ninebot Copii Cu Bicicleta. Ea are deja cu jante de 14 inch cu spițe și un cărucior nedetașabil.

Biciclete băieți perfect adecvate 4-6 ani.

Xiaomi Qicycle

Bicicleta este conceput pentru persoanele cu o creștere 180-190 cm și o greutate de până la 100 kg. Acesta este echipat cu un motor electric, cu o capacitate de 250 W, construit în roata din față. Masa biciclete în sine – 14.5 kg.

Anvelopele pneumatice de 16×1.75 inch oferă confort suficient atunci când de conducere în jurul valorii de drumuri netede. Dacă doriți, puteți pune o lățime de 2,25 inch anvelope.

Acumulator cu o capacitate de 5,8 a * b înșfacă de până la 45 km. În același timp, nu există nici un Jurka sau mânerul de gaz, motorul oferă asistență călăreț numai atunci când pedale rotative. Bateria este amplasată în interiorul unui cadru de biciclete. În care Acesta poate fi încărcat atât de ciclism și separat. Timp de încărcare – aproximativ 3 ore.

Este foarte ușor de îndepărtat, ceea ce simplifică viața ca piloții și nu prea decente. Atenție.

Puterea motorului electric poate fi ajustată de la computerul de la bord, care poate citi, de asemenea, distanța parcursă, spectacol de viteză și altele. Dar există un dezavantaj – un computer numai în limba chineză. Dar înțelegeți că este ușor.

Citește mai mult  ferestre Electros cu roți mari: caracteristici și rating de producători

Și, de asemenea, o bicicletă poate sincroniza cu un smartphone prin Bluetooth, pentru a transfera pe datele computerului la bord. Aici, de asemenea, există un defect, care este în firmware. Oficialul este instalat pe bicicletă utilizând aplicația de pe piața de redare, dar nu funcționează în întregime corect. Firmware-ul bun trebuie să caute 4PDA și să vă instalați printr-un smartphone, descărcând fișierul APK.

Principalul avantaj al acestei biciclete „inteligente” este un senzor de efort pe pedale. Adică, bicicleta ajustează puterea motorului nu se bazează pe viteza de rotație a pedalelor, ci în măsura efortului însoțitor. Este mult mai convenabil, și plimbare pe o astfel de bicicletă foarte frumoasă.

Puteți să vă mutați și cu ajutorul pedalelor, acest lucru vă va ajuta Sleeve planetare cu 3 trepte Shimano Nexus 3. Nu necesită ajustări, se distinge prin fiabilitate și durată de viață lungă. Dar din cauza roților motorului, bicicleta este scăzută, mult mai mică decât pe bicicletele obișnuite.

Această bicicletă se pliază, are un volan, scoate scaunul cu știftul și în jumătate din cadru este pliat. Roțile sunt situate în fața celorlalte și fixate în această poziție de către magneți. Ei nu sunt foarte puternici, dar ei vor face față sarcinii lor. În această poziție, bicicleta poate sta – rolul celui de-al treilea sprijin este realizat de știftul de semințe, la sfârșitul căruia se frecă.

Scaun realizat de compania italiană Selle Royal, Este frumos și confortabil, cu adevărat regal. La sedel există un marcaj care va ajuta în mod corespunzător regla înălțimea după pliere.

Din alte defecte – aripi și sta nu merg la pachet, care au nevoie pentru a cumpăra separat. Precum și utilizatori care marchează lumina slabă a farului din față. Nu există nici o plângeri la întunecarea din spate.

Încă trebuie să spun despre pedale. Acestea sunt pliante, dar pe aceste capete avantajele lor. Ei nu au un lagăr, astfel încât acestea sunt rupte greu. În plus, acestea nu se disting cu fiabilitate, și pot începe să fie stabilite și scârțâiau după 100 km. Problema este rezolvată numai prin achiziționarea altor pedale – orice.

Citește mai mult  Cum de a alege o bicicletă pentru o fată de 4 ani?

Xiaomi Himo C20

Foarte similar cu qicycle, dar cu unele diferențe. Aceasta bicicleta este mai aproape de clasa Mountain Bike, are jante de 20 inch. Bicicleta este echipat cu un motor electric cu o putere de 250 W, care este situat în roata din spate. Bateria este construit în cadru cu o capacitate de 360 ​​W * h, ceea ce este suficient pentru a conduce 80 km. Este încărcat aproximativ 6 ore.

unelte de viteze Gear paralelogram obișnuită. Cadrul este realizat din aliaj de aluminiu, astfel încât masa bicicletei este de 21 kg. Ambele discuri de frână.

Motocicleta este, de asemenea, pliere, acesta are un volan și elimină scaunul, împreună cu PIN-ul. Dar, Spre deosebire de qicycle, cadrul este complet.

Chip-ul acestei biciclete este un știft de sămânță, care poate funcționa ca o pompă. Și, de asemenea, să prezinte un complex complet de iluminat, care este alimentat de bateria principală.

Există deja un stand, dar producătorul a uitat despre aripi, care este o lipsă de.

Xiaomi Himo biciclete electrice T1

model de bicicletă Flagship. De fapt, acest lucru este deja un castravete electric cu pedale.

Acest model are un motor cu roata din spate, cu o putere de 350 W, care este alimentat de o baterie cu o capacitate de 14 de ore *. În cea mai mare configurație, accident vascular cerebral poate fi 120 km. Iar modelul este echipat cu frâne hidraulice.

Din cauza aterizării specifice, rotiți pedalele pe bicicleta electric este dificil, dar este puțin probabil ca o astfel de necesitate pentru.

Pe modurile de plimbare corespunde la calculatorul de bord. Și există, de asemenea, posibilitatea de a comuta lumina farurilor de la aproape de FAR.

În același timp, bicicleta este complet completă – există un stand, și aripi, și trunchi. Dar, nava amiral de preț corespunde.

Concluzie

biciclete Xiaomi va fi o alegere bună pentru atleții. Ele sunt confortabile de ori, poate merge pentru o lungă perioadă de timp, fără reîncărcare și să păstreze postura dreaptă a călăreț. Dar, accesorii suplimentare trebuie să fie achiziționate separat. Și, de asemenea, trebuie să caute un firmware adecvat pe site-urile unor terțe părți. Ei bine, TEACH bonus de chinezi – la urma urmei, este necesar să se înțeleagă computerul ciclu.

Apoi va fi de așteptare pentru o imagine de ansamblu a bicicletei electrice Xiaomi Qicycle.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: