Biciclete Strida prezentare generală

Biciclete Strida prezentare generală

Din ce în ce, fanii ciclismului sunt alese ca instanțe rabatabile cu două roți. Acestea sunt confortabile, mobile și ușor de întreținut un model pentru adulți, dar, desigur, calitatea bicicletei depinde de producător. Poate, Firma Strida este un favorit al masei principale de bicicliști, deoarece este specializată în producția de modele precis pliante.

Istoria creației

Creatorul unui vehicul neobișnuit cu un cadru sub forma literei „A” este English Inginer și Designer Mark Mark Sanders. În planurile sale a existat o dezvoltare de biciclete pentru persoanele care trebuie să treacă o cale destul de mare de la domiciliu pentru a lucra la transportul public.

Mașinile păreau imperfecte, mari, masive, mici, deoarece fostul student al Colegiului Imperial din Londra și sa gândit să creeze un vehicul pe o lovitură musculară care să răspundă la ideile umanismului și să privească estetic. Dezvoltarea a fost efectuată în cadrul proiectului de absolvire.

De ce designerul a ales o bicicletă pliabilă ca un vehicul urban? Potrivit Creatorului însuși, transportul public este prea vulnerabil la blocajele de trafic urban, o mașină personală nu vă permite să ajungeți la punctul de destinație de la ușă la ușă, iar motocicleta este prea periculoasă, în care dezvoltatorul a asigurat personal că fratele a murit personal.

Bicicleta clasica a timpului nu a putut permite proprietarului său să se miște liber, iar serviciul lui era obosit, pentru că era necesară nu numai pentru a menține o bicicleta, dar, de asemenea, aduce-l pe scările parc, rola în metrou, încercați să se ascundă aceste dimensiuni în intrarea sub scara în timpul absenței sale. Deci, a apărut ideea de a crea designul ușor de design ușor.

În acest sens, toate modelele sunt destul de simple în aplicație și întreținere, mecanismul de pliere vă permite să pliați o bicicletă în 5 secunde și, dacă este necesar, mergeți la autobuz cu el. Greutatea diferitelor copii variază de la 8,8 la 10,2 kg, deci nu este dificil să intrați în asamblarea scărilor.

Primul model numit Strida 1 a fost lansat în 1987 și, fără probleme, după 20 de ani a existat un model mai modern și modern Strida 5.0.

Produsele firmei salvate timp, forța și banii locuitorilor orașului, deoarece acum multe excursii cu autobuzul ar putea fi evitate, și, dacă este necesar, i sa permis să aducă o bicicletă la biroul lor și să pună sub masă.

Toate aceste beneficii au fost foarte apreciate de bicicliști, iar instanțele modelelor Stridio au devenit rapid populare.

Rezumatul unității cu două roți arată ca un scooter voluminos și un scaun cu rotile, dar aceasta este o bicicletă completă, care diferă de la cadrele triunghiulare de biciclete standard. Alternativa la transmisie prin lanț aici efectuează o centură din kevlar de conducere.

Citește mai mult  Cum de a alege un skateboard pentru copii de la 5 ani?

Cele mai multe modele au o viteză și echipate cu frâne de disc. Prin urmare, Produsele Stridio sunt o opțiune de pliere compactă a unei biciclete familiare creată special pentru cei care fac zilnic călătorii lungi într-un megapolis major. Acum, consumabilele sunt stabilite în magazinele din Moscova, St. Petersburg și alte orașe ale Rusiei.

Avantaje și dezavantaje

Scopul principal al dezvoltatorilor a fost atât o scădere a dimensiunii bicicletei, cât și asigurând confortul în funcționare.

Tehnologiile moderne au permis să creeze o bicicletă care este ușor și rapid demontat și se transformă într-un dispozitiv compact mic, care, de exemplu, nu ia o mulțime de spațiu în portbagaj auto.

În cazul în care proprietarul are nevoie de reparații, atunci acesta poate fi calm pentru a găsi piese de schimb si componente – Compania produce footboard, etriere de frână, tampoane, pedale din diferite materiale, curele de transmisie.

Notă și alte avantaje ale modelelor.

 • Spre deosebire de alte biciclete pliabile, agregatele de brand reprezentat poate fi rulat afară, și nu pentru a transporta.
 • Aceasta motocicleta nu va livra dificultăți în transportarea în transportul public sau cu metroul.
 • Greutatea modelelor este limitată în principal, nenumărați la 10 kg decât este, de asemenea, asigurată simplitatea serviciului.
 • Caracteristici constructive implică prezența aripilor și apărătoare de protecție a vehiculului în timpul precipitării.
 • Confort în timpul funcționării creează o unitate de curea instalată în locul lanțului obișnuit.
 • Tip de frâne – disc, adică, întreținerea este, practic, nu este necesară. Frânele cu disc, fără întreruperi a lucra în orice vreme.
 • Modelele au capacitatea de a regla scaunul scaunului.
 • Comparativ cu alte modele de pliere, puteți nota un preț destul de acceptabil.
 • Producătorul oferă multe accesorii suplimentare de marcă care facilitează întreținerea și utilizarea bicicletelor.

  Dezavantajele produselor care nu sunt respectate, practic,. Unii proprietari sărbători numai locuri dure. Precum și pe recenziile unor cumpărători, forme miniaturale nu pot oferi un confort deplin în timpul deplasării.

  Asta este, pentru ciclism lungă sau de călătorie, aceste biciclete nu sunt adecvate.

  În mod natural, trucurile de călărie și de evacuare de mare viteză nu sunt pentru bicicleta Stridio. Mulți dintre aceiași cicliști care sunt obișnuiți cu ciclismul frecvent, nu pot înțelege acest lucru Strida este o bicicletă pur urban, acesta poate fi operat pe un trotuar asfalt sau pe un traseu pentru biciclete, și nu este în scopul de mers pe jos, ci exclusiv ca mijloc de circulație. Viteza maximă posibilă pe care bicicleta pliabilă îl poate dezvolta – până la 20 km pe oră.

  Citește mai mult  Biciclete Pietriș: producătorii populare și sfaturi pentru alegerea

  Gama

  Pentru a face alegerea potrivită, citiți Prezentarea generală a bicicletelor Stridio. În prezent, mai multe modele sunt relevante.

  Strida 5.2

  Poate fi spus, Versiunea clasică a bicicletei compacte urbane. Ca toate produsele, versiunea prezentată are un cadru sub forma literei „A”. Masa agregatului – 9,6 kg. Mecanismul de asamblare este foarte simplu și constă din pliabil trei elemente – pedale, cadru și volan. Totul merge aproximativ 15-20 de secunde. Potrivit dezvoltatorilor, modelul este potrivit pentru bicicliști să crească până la 192 cm, cu toate acestea, utilizatorii sunt sceptici cu privire la această declarație. Îndoieli sunt asociate cu plângeri cu privire la atingerea genunchi roților în timpul deplasării. Problema poate fi rezolvată numai prin creșterea roții de direcție ridicare.

  Strida Lt

  De fapt, designul nu este deosebit de diferit – același cadru triunghiular, dar modelul prezintă unele caracteristici distincte, și anume: 5 spițe jante originale și portbagaj din plastic. Cea mai accesibilă opțiune are un trunchi de aluminiu – acesta este un element de încredere și durabil pentru stocarea lucruri, deși versiunea de plastic este încă în practică, în plus, datorită ușurinței materialului, greutatea întregii biciclete este redus în mod semnificativ.

  Strida SX

  Această probă se distinge prin prezența roților persistente și durabile 18 inch, Ce oferă condiții mai confortabile în timpul conducerii. Din cauza acestei caracteristici constructive, precum și o configurație specifică a cadrului, masa de instanță este oarecum mai mare decât cea a opțiunilor de mai sus și este egală cu 11,6 kg.

  Singurul model de mare viteză al mărcii Strida SD nu mai este disponibil, dar îl puteți cumpăra cu mâinile. Se distinge de un comutator special al producției elvețiene. Construcția se bazează pe cadrul din aluminiu, datorită căreia greutatea bicicletei este de cel puțin 12 kg. Modelul are două viteze în contrast cu alte modificări și altfel este destul de similar cu Strida LT, dacă nu comparând diametrul roții. Firește, asta Acesta este modelul cel mai scump producător.

  Accesorii

  Stridio oferă piese de schimb și accesorii pentru produsele sale principale. Elemente suplimentare facilitează utilizarea și întreținerea modelelor. Demnitatea poate fi numită O gamă largă de produse, printre care sunt prezentate ca opțiuni bugetare și mai scumpe simple. De exemplu, un apel corporative de biciclete este oferit atât într-o formă compactă mică și într-un design unitar și simplu într-un stil de epocă, cu un sunet clar de cristal.

  Citește mai mult  Biciclete cu jante de 16 inch

  Prețul de copii diferă în mod natural, prin urmare, fiecare biciclist va fi capabil de a alege varianta cea mai potrivită și la prețuri accesibile.

  De regulă, în timpul covoarele cu bicicleta în vreme caldă, nu face fără o sticlă de apă curată, același lucru este valabil și pentru băutură fierbinte, care trebuie să fie luate cu ea în vreme rece.

  pentru standardul Velobutyalki Strida pregătit o fixare specială, care este instalat pe conducta din față și constă din două părți. Un mecanism simplu vă permite să disimula cu ușurință nava fără să se oprească mișcarea, și înapoi rapid înțepeni. Sarcina maximă – 1,5 kg. Va facilita transportul de sticle și sac de brand speciale, care este atașat la volan sau la conducta frontală.

  Sortimentul are o selecție mare Faruri și felinare. Deci, pentru o plimbare urban regulat, puteți cumpăra o versiune de buget clasic al farurilor, și puteți deveni proprietarul farurilor unui nou eșantion sau instanță cu USB de încărcare în două opțiuni de culoare.

  Luminile din spate sunt, de asemenea, oferite într-o simplă modificare și versiune cu încărcare USB.

  Vizitele zilnice la biroul de lucru nu depind de condițiile meteorologice și, uneori, trebuie să mergeți pe o bicicletă în ploaie. Pentru un ciclist, acest lucru este asemănător cu o catastrofă, deoarece este imposibil să luați o umbrelă cu el. Pentru astfel de cazuri, compania propune achiziția Cloata de GAMP din țesături cu membrană impermeabilă sub formă de poncho. Lucru poate fi pus pe orice haine, și chiar în spatele rucsac situat nu va fi o problemă pentru ea. Pelerina nu strălucește mișcări, este lumina – doar 390 g, iar în formă pliată este nevoie de un spațiu destul de puține, adică, ea poate fi prăbușit și îndepărtat într-o pungă mică.

  Este util să notați indicatori buni de material uscare a aerului, o cârpă respirabil și are capacitatea de a cuplurilor de deviere din organism. Puteți utiliza pelerina de ploaie, nu numai pentru magazin ciclu, dar, de asemenea, atunci când mersul pe bicicletă regulat, scuter sau în timp ce mersul pe jos, cu un câine.

  O atenție specială merită un astfel de accesoriu ca Sigma Sport BC calculator 7 ciclu.16 ATS. Conform promisiunilor producătorilor, acest lucru este un companion indispensabil pe călătorie. Tehnica afișează toate datele necesare pentru călătorii de zi cu zi. Ecran mare, construit într-un caz de sport. Raza calculatorului este de până la 70 cm.

  Prezentare generală a pliere biciclete Strida pot fi vizualizate în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: