scutere pentru copii cu un scaun: Caracteristici și regulile de alegere

scutere pentru copii cu un scaun: Caracteristici și regulile de alegere

Scuterele copiilor cu un loc sunt considerate unul dintre cele mai bune vehicule care ajută la petrecerea timpului pe o plimbare cu beneficii pentru părinți și copii. Chiar și copii mici sunt foarte curioși. Văzând băieții mai în vârstă pe biciclete, ei doresc, de asemenea, propriul lor transport. Pentru cele mai mici sunt scutere perfect potrivite cu mâner, scutere – stocuri, modele 3 în 1, scutere de transformare cu trei roți.

Mulți părinți se îndoiesc dacă scuterul are nevoie de un copil sau puteți face bicicleta. Un copil care a stăpânit scuterul este mult mai ușor de învățat cum să gestioneze vehicule complexe.

Specificații

Scooterul obișnuit și modelul cu scaunul diferă puțin unul de celălalt. Singura diferență semnificativă este prezența unui scaun care poate fi îndepărtată dacă doriți. Scuterele au un efect pozitiv asupra dezvoltării coordonării – Datorită călătoriei obișnuite, copilul se dezvoltă fizic mai activ. Producătorii oferă mai multe modele cu mânere care sunt bine folosite ca un catal.

Mai jos sunt principalele caracteristici de a acorda atenție dacă sa decis să achiziționeze un scuter cu trei roți cu un loc.

Roți

Viteza și gradul de vibrație depind de ele. Cel mai adesea în vânzare există modele cu roți de cauciuc, poliuretan, tip gonflabil.

 • Poliuretan Opțiunile sunt cele mai populare și capabile să dezvolte viteza bună, în timp ce sunt destul de durabile.
 • Gonflabile Roțile oferă o depreciere de înaltă calitate, dar este mai dificil de controlat acest scuter – copilul va fi rapid obosit. În plus, există riscul de anvelope Prolque.
 • Cauciuc Opțiunile combină condusul confortabil și viteza bună.

Ar trebui să știți că roțile sunt consumabile. Chiar și cea mai înaltă calitate a acestora este șters și își pierde proprietățile, făcând călătoria incomodă și chiar periculoasă.

Mecanismul de pliere

Există două specii. În cazul în care proiectarea în timpul plierii nu vă permite să utilizați roata din față, se consideră că nu este atât de compact. În valoare de atenție de plată, Cât de repede și ușor se dezvoltă transportul copiilor.

Citește mai mult  cruiser biciclete: descriere și selecție

(Infecții) Mânere

Cel mai adesea, producătorii produc modele de scutere cu mânere foambone care fac echitatie mai confortabil, dar contaminate foarte repede.

distractiv de cauciuc este considerată practică în acest sens, nivelul de confort poate fi considerat ridicat.

Înălţime

Volanul trebuie să fie selectată prin creșterea copilului, în timp ce înălțimea este adesea reglementată.

Frână

Acest element este obligatoriu în proiectarea, în timp ce numărul frânelor poate fi mai mare decât unul. Dacă frâna este una, atunci este de obicei plasat deasupra roții. Design de frână poate fi din plastic sau din metal.

Caracteristici, Pro și Contra

Există trăsături caracteristice ale scuterelor cu scaunul care trebuie să fie evaluate înainte de achiziție.

 • fixarea scaunului. Cel mai adesea, Sidushka este fixată pe suportul de direcție și se blochează. Ea ridică îndoieli de părinți, astfel încât producătorii să producă recent modele cu Sidewa, care este fixată mai fiabilă.
 • Sidushka detașabilă. Acesta este un avantaj excelent, deoarece după ce copilul câștigă bine călătoria și poate călători pe cont propriu, nu puteți cumpăra un model standard.

Avantajele Sapperului cu scaunul sunt evidente:

 • SIGURANȚĂ – Acest indicator este foarte important, deoarece modelul cu lateral este destinat, în primul rând, pentru copii+
 • este un ajutor excelent pentru mamele cu copii activi+
 • Dacă scaunul este detașabil, atunci este suficient să îl scoateți, rotind scuterul în designul obișnuit+
 • Potrivit pentru copiii de diferite vârste.

Printre dezavantaje pot fi observate:

 • preț mare+
 • Cerință la o cantitate mare de spațiu liber de stocare.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare atunci când aleg anumite nuanțe, în plus față de cele deja indicate mai sus:

 • categoria de vârstă+
 • Stabilitate – modele 3-roți sunt mult mai sigure decât analogi cu două roți+
 • nivelul de încărcare.

Termeni de utilizare

Mai întâi de toate, acest vehicul poate fi achiziționat pentru copii de la cea mai veche vârstă. De îndată ce copilul stăpânit abilitatea de mers pe jos, puteți cumpăra un transformator scuter cu un mâner părinte. Prima experiență de echitatie trebuie să aibă loc la domiciliu.

Citește mai mult  Biciclete de curse: Domeniu de model și subtilități de selecție

După ce copilul a ridicat această abilitate, puteți merge pe stradă. În setarea de origine există puține șanse ca copilul cade, devine murdar sau accidentat. Dacă unul an copil vechi este mai bine de echitatie o casa, apoi un copil de doi ani este deja destul de posibil pentru a merge pe stradă.

Cu toate acestea, este optim pentru a începe stăpânirea mașinii în parcuri și în piețe pe un asfalt nivel. Nu circulați fără experiență pe trasee cu denivelări și gropi. Este demn de abandonarea de la conducere după ploaie, pentru că draga umed este foarte periculos atât pentru copilul însuși (poate cădea) și pentru mecanismul care poate să nu reușească. Este necesar să se asigure că copilul nu merge în picioare atunci când scaunul este eliminat – riscul de rănire crește de mai multe ori.

Pe două roți modele în valoare de cumpărare pentru copii mai mari, și cu trei roți scutere va fi alegerea optimă pentru copii.

Modele populare

Numele modelului

Proiecta

Specificații

categoria de vârstă

„Ladybug” 3 în 1

Produs în culori vii: portocaliu, roz, verde, albastru

Bright, cum ar fi copii

Nu sunt numai scaunul, dar, de asemenea, un coș pentru jucării

Reglementate de creștere

strat anti-alunecare

Greutatea maximă – până la 30 kg

Roți din poliuretan, strălucire

Diametru – 12 cm

Greutatea produsului – 3 kg

de la 1 an la 5 ani

Y-Scoo RT GLOBBER MY FREE SEAT

Combinație de Skate și Scooter

design spectaculos – suport frontal conectat la sidushka și atașate din spate

Culoare aprinsa

Creștere – până la 98 cm

Încărcarea maximă – până la 50 kg

Volan și scaun sunt reglabile

Trei roți din poliuretan cu rulmenți de înaltă calitate

Pentru copiii de la 1 an

Amuzant jaguar ms-920 neo 3 in 1

Culoare albastră albastră

Înălțime admisă – 100 cm

Greutatea minimă – 2,2 kg

Față două roți cu un diametru de 12 cm

O roată în spatele (diametrul – 7,6 cm)

Scaunul a fost eliminat

Frână de un tip de picior, anvelope puternice

Preț scăzut

Există un apel

Greutatea maximă a zonei laterale este de 25 kg

Potrivit numai pentru drumurile netede

Pentru copiii de la 1 an

ECOLINE Saddler

Design laconic

Modelul este echipat cu un mâner pentru părinți

Greutatea produsului – 1,8 kg

Reglabil Sidushka

Frâna unui tip de picior

amortizare slab

Preț scăzut

Aluminiu rama

Minimă declarată de vârstă – 9 luni

Micro Mini Micro

Design interesant, gamă de culori diversă

Încărcarea maximă – până la 20 kg

Diametrul roților din față – 12 cm, spate – 8 cm

Aluminiu și cadru din oțel

Fără amortizare, tip picior de frână

anvelope din poliuretan

rulmenți de calitate

există un stilou pentru parinti

Sarcina maximă – de până la 80 kg

preț mare

Pentru copiii de 2 ani

Citește mai mult  BIBITU scutere: cele mai bune modele și caracteristici de funcționare

Recenzii

Potrivit comentarii parentale, scutere de semințe sunt foarte populare la copii. Cumpărători evaluat siguranța, stabilitatea scutere cu trei roți. Mânerul este o modalitate foarte bună de a controla experiențele în primul rând de conducere ale copil.

Căderi de la un scuter de acest tip sunt destul de rare și mai des apar cu copii adulți, care accelerează la viteze mari.

Părinții act de faptul că abilitatea de a trage scaunul și transforma un transformator într-un scuter regulat, este foarte important, deoarece vă permite să cumpere un produs pentru o lungă perioadă de timp.

Potrivit cumpărători, nu toate scaunele sunt confortabile – unele opțiuni sunt prea dure, copilul să stea pe ele nu este confortabil. De asemenea, calitatea roților în modelele cu costuri reduse lasă mult de dorit. Este mai bine să abandonați opțiunile din plastic, deoarece reușesc rapid.

În general, aceste agregate sunt multifuncționale, practice, sigure, ușor de gestionat. Producătorii moderni oferă o selecție largă de scutere luminoase, expresive, atractive pentru copii, deci nu există probleme cu alegerea scuterului pentru un copil.

Despre cum să colectezi scuterul „Ladybug”, veți învăța din următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: