Cum de a alege o bicicletă pentru o fată de 4 ani?

Cum de a alege o bicicletă pentru o fată de 4 ani?

Este dificil să găsești copii care ar fi împotriva ciclismului. Dar alegerea fetei de biciclete are 4 ani pentru alți părinți sau rude se transformă într-o căutări destul de lungi. Dar aveți nevoie de un pic de un pic pentru a rezolva problema – să aflați doar criteriile principale pentru care un astfel de transport este ales de bebelușii dvs.

Specificitatea modelelor și a tipurilor acestora

În versiunile copiilor pentru o astfel de vârstă blândă există propriile sale caracteristici Comparativ cu produsele pentru grupa de vârstă mai înaintată:

 • Rame simplificate și ușoare+
 • Reglarea obligatorie a scaunului și a volanului în înălțime+
 • Localizarea prezentă a pedalelor pe axele roții din față+
 • Având un stilou mare de părinte.

La vârsta de 4-5 ani folosesc cel mai adesea triciclu. Va funcționa perfect dacă trebuie să începeți să stăpâniți călărie. Nu este aproape nevoie să mențineți echilibrul – toate acestea pentru un copil va face transportul în sine. Rider va putea să se concentreze asupra mecanismelor de control. Designul este simplu și fiabil, aproape niciodată nu se răstoarnă.

În majoritatea covârșitoare a modelelor 1 roți avansate și 2 plasate în spate. Dar există și soluții cu o locație modificată. În mărime cu trei roți potrivite pentru copiii cu creștere de la 1 m. Acest transport:

 • Lumină comparativ+
 • mecanic durabil+
 • Este relativ ieftin+
 • Vă permite să rezolvați cu succes abilitățile primare în patinaj+
 • Echipat cu roți rigide+
 • rareori concepute pentru a se plia și, prin urmare, durează mult spațiu liber atunci când sunt stocate.

Uneori se aplică chiar Biciclete cu patru roți. Acestea vor fi utile dacă modelul de 3 roți a devenit mic și mergeți imediat la cele două roți prea devreme. Tehnica este destul de simplă și rezonabilă. Se planifică să se asigure. Ele sunt fabricate din cauciuc moale și echipate cu o transmisie a lanțului.

Citește mai mult  Bike portbagaj auto: Caracteristici și selecție

De îndată ce dispare necesitatea de a menține artificial echilibrul, rolele laterale pot fi ușor îndepărtate. Astfel de structuri sunt create cu calculul vârstei de 4-7 ani. Creșterea tipică a utilizatorului de la 1,05 la 1,30 m.

Bicicletele pentru copii cu patru roți pot avea un design foarte divers și interesant. Ele vă permit să ajustați poziția șei și a volanului în gama mare.

Recomandări pentru selecție

În primul rând, trebuie să știți cum este mai bine pentru a alege o bicicletă pentru creșterea tinerilor bicicliști. Navigați mesele oferite de producători. Acestea sunt credite doar anterioare. Alegerea finală se poate face numai dupa practicare. Deci, de cumpărare este mai bine pentru a merge cu fata in sine. Ei sfătuim să verificați că aterizarea a fost perfect corect când aluatul:

 • Smooth de spin îndreptate+
 • Mâinile ridicate la maxim la partea de jos a pieptului+
 • îndreptat aproape complet picioarele în procesul de presare pedale.

Din păcate, nu se poate întotdeauna încerca personal pentru transport. Atunci când cumpără prin intermediul internetului va trebui să fie ghidate de către vânzători. De asemenea, este în valoare de vedere conformitatea creșterii și diametrul roților:

 • Când heighting până la 1 m este nevoie de 12 inch roți+
 • Când heighting 1.15-1.2 m poate fi axat pe dimensiunea de 14-16 inci+
 • În cazul în care creșterea fetei este mai mare de 1,2 m, apoi o bicicletă cu roți de 18-20 inci.

Urmatorul moment important – Rama materialelor de constructii. Cele mai ușoare biciclete sunt realizate din aliaje pe bază de aluminiu.

Important: aluminiu pur nu este utilizat, deoarece este prea moale si plastic. Uneori, aliajele de oțel sunt utilizate (care sunt mai puternice decât aluminiul, dar destul de severe) și compoziții compozite (cel mai adesea carbon). substanțe sintetice sunt durabile, dar diferă fragilitate.

Unele modele sunt realizate din materiale plastice durabile. Acest material este ușor și, prin urmare, convenabil. Ea se bazează pe baza de biciclete pentru copii de patru ani face mai des decât din oțel. Atenția ar trebui să se facă și roți. Roți de plastic sunt potrivite numai pentru trotuare netede sau pentru terenuri de joc.

Citește mai mult  gripă biciclete: descriere, programare și selecție

Majoritatea covârșitoare a cumpărătorilor preferă roți de cauciuc pneumatice. O astfel de soluție este un foarte confortabil și vă permite să călărească ușor chiar și pe straturi solide inegale. Dar riscul de roți de perforare. Biciclete cu roți, bazate pe astfel de riscuri penoreezine nu se confruntă cu. În schimb, ele suferă mult mai rău decât de obicei, amortizarea.

Modelele cu un coș sunt atractive în care vă permite să călărească chiar și pentru distanțe destul de lungi, cu unele mărfuri fără a ocupa mâini. Cumpara o bicicletă cu o frână manuală nu are nici un sens – chiar și la vârsta de 6-7 ani, mâinile copiilor nu sunt încă suficient de puternice. Ar trebui să fie clar rămână pe versiunile cu frânare picior. Pedale din plastic sau metal sunt aproximativ la fel de acceptabile.

Tot aceeași perspectivă, în curând motocicleta va trebui să fie înlocuit, astfel încât „împrăștierea de materiale plastice“, pe care unii experți place să spună, nu va fi prea rău.

Dar pedale non-alunecare sunt foarte importante. În caz contrar, piciorul copiilor va aluneca în mod constant asupra părților. În același timp, este categoric nedorit să luați o bicicletă cu reținuți. Ele sunt potrivite doar pentru copiii mai mari care au o mai bună coordonare. Merită să ne gândim la măsurile de siguranță. Ei bine, dacă bicicleta este echipată cu:

 • suprapuneri de spumă pe volan+
 • Căptușeală pedale de cauciuc+
 • Scut, închiderea unui lanț și o stea anterioară+
 • Cataphs (reflectoare)+
 • Apel.

Despre Marci

  Piața rusă este saturată cu „cai de fier” cu două roți și trei roți de diferite mărci. Există printre acestea și produsele fabricilor interne și structurile străine. De la firmele germane merită cu siguranță o atenție Puky. Toate produsele acestui brand sunt testate într-un laborator profesional cu o încărcătură imensă (în comparație cu standardul).

  Citește mai mult  Haine de biciclete: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

  Bun alternativă – Scool (De asemenea, compania germană). Sub acest brand, bicicletele excelente sunt produse aproape 15 ani. Designerii fermi plătesc o atenție deosebită produselor lor. Prin urmare, costul lor uneori pare chiar excesiv pentru majoritatea consumatorilor. De la furnizorii ruși cel mai adesea recomandați. Acum, ea are trei plante în diferite regiuni.

  Produsele OT Stels ocazional critica pentru fiabilitatea insuficientă, dar prețul lor este atractiv. În același timp, în segmentul de preț comparabil al aceluiași tip de biciclete un pic. Merida – exemplu Bright de produse de înaltă calitate din Taiwan. Există, de asemenea, o altă marcă mare – Gigant.

  Produsele ambelor firme sunt livrate în mod activ în cele mai dezvoltate state, ceea ce confirmă calitatea acestuia.

  Despre cum să alegeți o bicicletă pentru copii, uitați-vă în continuare.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Comments: 1
  1. Raluca

   Cum poți să alegi o bicicletă potrivită pentru o fetiță de 4 ani?

   Răspunde
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: