Cum de a alege un mini-skateboard?

Cum de a alege un mini-skateboard?

Oamenii de diferite vârste plimbare pe patine. Este potrivit pentru persoanele care sunt pasionat de schi de munte pentru a păstra forma în sezonul cald. Din ce în ce pe străzi puteți vedea copii, chiar în vârstă de 4-5 ani, destul de faimos controlat cu un consiliu de capricios.

Particularități

Skateboard-uri sau plăci cu role primul a apărut în anii ’40 ai secolului XX, în California. Apoi a fost doar panouri obișnuite cu roți atașate – acestea au fost instruiți de către Sarfer, atunci când nu au existat valuri necesare. La începutul anilor ’60, au început să facă companii producătoare de placi de taiere. Și, după 10 ani, roți din poliuretan au fost inventate, iar popularitatea unui nou sport a crescut rapid: a apărut firme skateboard, skate-parcuri, primele trucuri.

Acum skateboarding este un sport olimpic, acesta va fi prezentat la Tokyo Games în 2020.

Vorbind pur și simplu, Orice skateboard este un „bord“, un avion mic de straturi lipite de lemn (stejar, bambus) sau fibra de sticla, cu două perechi de roți sau role. În picioare pe ea și împingând afară sau schimbarea poziției corpului și putere de presiune, puteți merge, rotire și de a face diferite trucuri.

Există mai multe tipuri de skateboard-uri, în funcție de opțiunea sau dimensiunea de utilizare – de la fingerboards mici la trucuri complexe. Următoarele soiuri pot fi distinse:

 • Patine – Special „Consiliul“ pentru o varietate de trucuri+
 • Longbrad – pe termen lung cu roți mai mari de echitatie rapid pe asfalt+
 • claviatură – Foarte mici, mai degrabă este o copie a obișnuit, jucărie pentru mâini deget+
 • Mini skateboard-uri – modele mici în principal pentru copii sau adulți în miniatură+
 • Cruisers – scândurilor, dar foarte manevrate cu roți moi și o punte raționalizate.

Ce este?

Mini-skateboard – scândurilor nu mai mult de 24 de centimetri în lungime și 6 inci lățime (adică mai puțin de 61 cm lungime și 15.25 cm în lățime). Practic, ele sunt destinate copiilor de vârstă mică de 3 ani.

Dar minibords de înaltă calitate sunt reziste la sarcina de până la 80 kg, adică, o fata in miniatura sau adolescent le pot merge.

Table (sau punți) sunt realizate din lemn sau plastic (acestea sunt numite, de asemenea, placi de penny). punților din lemn fac cel mai adesea din arțar chinezesc (9 straturi de furnir de arțar), bară de suspensie – din aluminiu sau plastic, plămânii și durabil (de la 3,5 la 5 cm in dimensiune), rulmenți – simple, dar de încredere.

Penny placi de a face din material plastic foarte rezistent, iar fiecare producător are propriul său material de. Aceste placi sunt chiar mai puțin – lungimea lor nu este mai mare de 17 inci (aproximativ 43 cm), iar lățimea este de 5 inci (mai puțin de 13 cm). Acestea sunt concepute pentru a încărca până la 50 kg, dar roțile lor mari netezită asfalt neregularităților.

Alegeți o înaltă calitate și adecvate mini-skateboard, fără să știu unele reguli, destul de dificil – la urma urmei, modele atât de mult.

Nuanțele pentru copii

Preferința este mai bine să dați branduri renumite, și nu ar trebui să fie urmărit ca ieftine. Numele de brand este un fel de marcă de calitate.

Trebuie amintit faptul că cele mai cunoscute modele de cele mai multe ori false.

fals scăzut de calitate nu numai că nu repede și nu vă va permite să se bucure de schi, dar, de asemenea a crea un risc real de sănătate.

Înainte de cumpărare, să învețe toate argumentele pro și contra unuia sau altuia dintre marcă și model, comentarii lectură – la urma urmei, acestea sunt de multe ori mai folositoare decât informații oficiale și caracteristicile tehnice.

Decide cu producătorul și comentarii lectură, aveți nevoie pentru a măsura mărimea piciorului (direct picior) este un factor cheie pentru selectarea.

Regula generală este cu atât mai mare a piciorului (și greutate), cu cât punte. De fapt, chiar și un copil în vârstă de 4 ani, poate fi deja pus pe o masă mare (până la 19 cm în lățime), și el poate merge în mod normal,. Dar puteți alege o punte și strict în funcție de mărimea piciorului.

Există următoarele categorii aici:

 • Microudek – Pentru copii sub 5 ani, cu o dimensiune mai mică de picior de 18,5 cm și o greutate de până la 20 kg (lățimea unei astfel de a decide de aproximativ 6 inch sau 15,2 cm)+
 • Mini punți Potrivit pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 8 ani, cu o lungime de picior de până la 22,5 cm (lățime punte de aproximativ 7 inch sau 17,8 cm)+
 • Punțile de dimensiuni medii 7-7.3 inci latime (17.8-18.5 cm) va fi bun pentru elevi de la 9 la 12 ani+
 • punți de dimensiuni normale Să folosim adolescenți cu vârsta cuprinsă între 13 ani și mai în vârstă (acestea sunt mai late decât 7,5 inci sau 19 cm).

Lățimea Deck ar trebui să fie mai mică decât mărimea piciorului, care este, în mod normal este considerat atunci când călcâi și ciorap merge dincolo de bord, ca și în cazul în care agățat de ea.

Dacă plăcile de dimensiune dorite nu sunt, atunci puteți lua puțin mai mult – pe călărie, nu va afecta foarte mult, iar pentru anul următor, bordul va fi corect.

Lungimea plăcii este, de asemenea, importantă – deoarece atunci când picioarele de echitatie trebuie să stea chiar deasupra rolelor.

Este de remarcat acordarea unei atenții la data fabricării – mai ales dacă se referă la panourile de lemn. La urma urmei, dacă puntea a fost păstrată într-un depozit de mult timp, atunci ea putea să se usuce. Și o astfel de placă poate repede.

O atenție deosebită ar trebui să se acorde o atenție deosebită suspendărilor și rulmenților – manevrabilitatea și siguranța depinde de ele. Cele mai bune pandantive sunt fabricate din plastic din aluminiu sau durabil. Rulmenții fiabile sunt făcute în Japonia, SUA, Germania și Suedia, dar cele produse în Rusia sau în Taiwan se întâmplă adesea la căsătorie. Patorii de marge sunt potrivite ABEC, 1, 2 sau 3 clase.

Roțile pentru a începe cu, este mai bine să alegeți mic și moale – va face mai ușor de patinaj, amplificând un ambreiaj cu un costisitor.

Nu a fost întotdeauna într-un model finit poate fi luat în considerare parametrii necesari.

În acest caz, puteți cumpăra toate piesele separat și le colecta le sau de a folosi ajutorul specialiștilor.

Acesta este modul în care skateboarderi cu experiență și fac – selectează toate componentele sub ele însele. Puteți face acest lucru în magazine mici dovedite – adresele Skateshop sunt pe toate site-urile și forumurile specializate. Avantajele unor astfel de magazine sunt că proprietarii lor, de regulă, sunt pasionat de skateboarding și perfect dezasamblate în propriul lor produs.

Dar patine de cumpărare în magazine de rețea nu sunt recomandate, există prea multe bunuri diverse, și vânzătorii sunt de multe ori nu foarte bine versat în singularități lor.

Și ultimul. Pentru copii sau cei care sunt doar incepand de plimbare, în plus față de un skateboard Asigurați-vă că pentru a cumpăra o cască și protecție pentru încheieturi, coate și genunchi.

Cel mai bun model de

Dacă înțelegeți detaliile particulare și asamblarea lor, nu există timp sau dorință, puteți cumpăra modele gata făcute. În acest caz, merită să contactați magazinele online specializate. Proprietarii lor sunt, de asemenea, oameni „în subiect”, prețurile sunt mai mici decât în ​​magazinele offline mari, iar alegerea este minunată. În plus, există întotdeauna posibilitatea de a citi recenzii clienți despre unul sau altul.

În categoria cele mai bune mini patine pe Internet, este văzut un model Jdbug rt03 – Skate de trei roți pentru copii de la 6 ani și cântărind până la 80 kg. Este foarte ușoară (1,4 kg masă) și compactă, puteți pune într-un rucsac. Dec Plastic, Suspensie oțel, Foarte fiabile, Rulmenți – Redarea lungă ABEC 5. Există o nișă pentru picioarele din față și frânarea automată (adică, skarul se oprește dacă sari din ea). Puteți merge atât la plimbare și să stăpâniți primele trucuri. Potrivit recenziilor cumpărătorilor, după câteva luni de utilizare, punțile din plastic au fost doar ușor.

Reguli din Catania

Pentru a începe să călătoriți pe orice fel de skate, nu aveți nevoie să aveți superputeri.

Pentru a începe, este important să obțineți corect acest lucru: Picioarele sunt situate deasupra rolelor de-a lungul tablei, umeri ușor mai largi. Poți să stai la bord, simți-o. Genunchii trebuie să fie ușor îndoiți și diluați pe laturi, mâinile pot fi echilibrate.

Dacă doar stați – Skate nu va merge nicăieri. Dar dacă puneți presiune pe margine până la margine, rolele din această parte vor fi mai apropiate și sub tocuri, dimpotrivă, se întorc în direcții diferite. În același timp, se sprijină. Când apăsați tocurile, totul se va dovedi contrar – bordul va fi înclinat înapoi.

Acesta este modul în care patinatorii sunt controlați – presiunea deplasă a degetelor de pe tocuri, iar cu cât este mai puternică pentru a presa, mai abrelă va fi o întoarcere.

Ilumina cu aceasta, puteți începe să vă mișcați. Cel mai bine este să începeți pe o suprafață plană fără pantă. Puneți un picior peste role în fața skatei, iar piciorul împingător (majoritatea oamenilor au dreptate) ușor împingeți ca atunci când conduceți pe un scuter și apoi puneți peste rolele din spate. Dacă trebuie să mergeți rapid și lung, atunci împingeți drumul urmează de mai multe ori.

Este foarte important să învățați cum să încetinească corect. În același timp, nu ar trebui să sări de la patinat la deplină mișcare – astfel încât să puteți rupe bordul și picioarele. Pentru a opri, trebuie să resetați viteza: puneți plumbul la sol, iar greutatea este transferată în partea din spate a skatei, zdrobind nasul.

După ce am stăpânit mișcarea pe o suprafață plană și o frânare, puteți încerca să călătoriți cu diapozitive mici (panta nu mai mult de 25-30 de grade). Nu trebuie să fie respinsă aici și se dovedește mai repede. Este un pic mai complicat de o suprafață netedă, dar mult mai interesantă.

   Alegeți un baston bun și convenabil Mini Skateboard este destul de simplu. Trebuie doar să adere la anumite reguli și nu alerga pentru frumusețea exterioară. Și apoi plăcerea de echitatie pe ea va fi garantat.

   Cu sfaturi utile cu privire la alegerea unui mini-skateboard-ul poate fi, de asemenea, găsite în clipul video următor.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: