De ce grosurul nu pornește și ce să facă?

De ce grosurul nu pornește și ce să facă?

Un giroscur este un mijloc de mișcare modern și la modă, câștigă rapid popularitate în rândul copiilor și adulților. Dispozitivul are multe avantaje, dar nu este asigurat împotriva defecțiunilor bruște. Se întâmplă că giroscutorul nu mai oprește pornirea cu butoanele sau este deconectat la întâmplare în timp ce conduceți. Un astfel de eșec poate să apară atât din cauza căsătoriei de producție, cât și a vină a proprietarului.

Modul de urgență

Gyro poate încetini în mișcare, începeți scârțâit cu un bec de lumină roșie intermitentă. Aceasta indică o tranziție la modul de urgență. Posibile motive:

 • Baterie legată+
 • Contacte deconectate între elementele electronice+
 • Roată Defecțiune sau de echilibrare.

În cazul în care includerea unui astfel de mod, este recomandat să contactați centrul de service.

Puteți determina numai problema exactă. Este demn de remarcat: dacă problema este în contact, atunci acest lucru nu este întotdeauna posibil să o notificare cu ochiul liber. În cazul în care este gyroscutor de garanție, atunci nu este necesar să-l dezasambla.

Nu se aprinde cu butoane

De multe ori, atunci când gyroscuter nu se aprinde cu ajutorul unui buton special, este recomandat pentru a reseta setările la fabrică. Motivul poate fi un eșec de echilibrare, și după o astfel de acțiune simplă va fi configurat-re.

Ia în considerare cele mai frecvente cauze.

 1. bateria descărcată. Imediat după achiziționare, aparatul trebuie încărcat aproximativ 5-6 ore. Dar, pe timpul de încărcare de recuperare scade la 2 ore. În cazul în care nu se percepe, atunci problema este într-un încărcător sau o baterie.
 2. baterie defectă. Se întâmplă că dispozitivul funcționează exclusiv când încărcătorul este conectat. În mod obișnuit, un giroscutor se comportă într-un mod similar după o lungă lipsă de inactivitate. Într-o astfel de situație, va trebui să schimbați bateria. Vestea bună este că se poate face pe cont propriu. Principalul lucru este să cumperi un detaliu potrivit.
 3. Taxe deteriorate. Supraîncălzirea sau deteriorare mecanică poate duce la curajos de elemente electronice. În acest caz, dispozitivul poate trece la modul de urgență. Fixați problema la domiciliu este aproape imposibilă, deci trebuie să mergeți la centrul de service.
 4. Spargere. O lovitură puternică sau apă de la intrarea în corp poate elimina electronica. Defalcările apar după utilizarea încărcătorului nu de la kit. Toate acestea nu sunt un caz de garanție, astfel încât elementele de reparație și înlocuire vor trebui să plătească.
Citește mai mult  Electrosphamei adulți 120 kg: evaluarea celor mai bune modele și recomandări pentru alegere

Dacă spargerea apare înainte de prima utilizare, atunci acesta este un semn clar al căsătoriei de producție. Ar trebui să returnați giroscurul producătorului.

Se întâmplă că atunci când transportați unele elemente interne sunt deteriorate, prin urmare Se recomandă să nu comandați dispozitivul prin poștă. Pentru reparații merită să contactați numai centrele certificate.

Se oprește la locul de muncă

Se întâmplă că giroscutorul merge și la un moment dat încetinește viteza. După aceasta, există o tranziție la modul de alarmă sau la închiderea completă. Există mai multe motive pentru acest lucru.

 1. Baterie bateria redusă. Îmbunătățirea încărcăturii, de exemplu, creșterea diapozitivului, depășirea obstacolelor necesită costuri mari de energie decât călătoria unui drum plat. Uneori, un giroscur se poate descărca mai devreme decât proprietarul acestui lucru se așteaptă. În acest caz, puteți auzi un semnal sonor și puteți vedea indicatorul de baterie intermitent.
 2. Bara de jos. nodurile centrale și laterale, ocazional, nu reușesc. Pentru reparații trebuie să contactați specialiștii. De obicei, se întâmplă după declinul dispozitivului.
 3. Umezeala sau obiecte străine în interiorul. Astfel conduce un incident la o închidere în electronică. eșec de garanție nu reparații, pentru repararea va trebui să plătească. Este deosebit de important să se apeleze la un specialist bun.
 4. Schimbarea echilibrului. Se întâmplă că giroscopul are setări de echilibrare, și se oprește în mișcare. În acest caz, utilizarea ulterioară este posibilă numai după reprogramarea acest parametru. De obicei, problema apare în cazul în care dispozitivul a fost ridicată în starea pe.

Ce sa nu faci?

În cazul în care se depistează semne, defalcarea ar trebui să ne amintim imediat în cazul în care cecul și certificatul de garanție pe giroscopul. În cazul în care durata de viață nu se termină, atunci ai nevoie pentru a merge în condiții de siguranță la un specialist. Reparați dispozitivul pe cont propriu destul de riscant. Oamenii care nu au idei despre activitatea sistemelor electronice, este în valoare de abandonarea acestui. Toate acestea se pot agrava situația.

Când încercați să eliminați capacul, umpluturi speciale din fabrică sunt deteriorate. După aceea, centrul va refuza reparații în garanție.

În cazul în care defalcarea nu poate fi eliminată fără a interpreta un giroscop, atunci ai nevoie imediat pentru a merge la un specialist.

Citește mai mult  Biciclete Kama : caracteristici și tipuri

Sfaturi importante

 1. Nu circulați pe un vehicul pe vreme umedă, nisip și murdărie. Apa și praful poate perturba performanța atunci când intră în interiorul.
 2. Este important să se protejeze giroscopul de cădere, lovituri. Același lucru este valabil și pentru Congresul de la frontiere și alte obstacole.
 3. Nu descărcați acumulatorul după ce dispozitivul emite un bip despre sarcină scăzută. Se poate baterie de ieșire.
 4. Dacă giroscopul este oprit, este în valoare de ea pentru a afla motivul, dar numai atunci includ.
 5. Când trecerea la modul de urgență, nu ar trebui să încercați să călărească în transportul până ajunge la normal.

Pe cele mai multe defecte tipice giroscoapelor, a se vedea în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: