Hudora Scutere: Caracteristici Marca și modelul de revizuire

Conținutul articolului
  1. Gama
  2. Sfaturi pentru alegerea
  3. Recenzii

Hudora Scutere: Caracteristici Marca și modelul de revizuire

scutere Hudora sunt popularitate destul de mare, iar acest lucru produse de marcă au câștigat mult timp o autoritate solidă. Cu toate acestea, atunci când aleg, este încă necesar să se ia în considerare principalele subtilitățile și nuanțele pentru a nu regreta decizia.

Gama

Primul loc ocupă pe bună dreptate versiune STUNT SCOOTER XQ-12. Acest dispozitiv complicat se distinge prin detalii ranforsate cu rezistență ridicată la uzură. manevrabilitate excelentă și o permeabilitate îmbunătățită sunt garantate. Volanul de BMX standard de 0,57 M este completat cu manere speciale din cauciuc, care nu aluneca. Colorarea corespunde mâner la proiectarea scuter.

Alți parametri sunt după cum urmează:

  • Rama din aluminiu+
  • Spoke Fortificată Tip Roți+
  • Lungime – 0,66 m+
  • Pivotii din categoria 7 cu un strat de crom exterior.

Stunt Scooter XQ-13 este o bună alternativă la modelul anterior. Acest dispozitiv este, de asemenea, optimizat pentru trucuri. Design-ul este conceput pentru copii cu varsta de 7 ani și pentru adulți. Produsul este mulțumită avantajos designului.

Cadru din aluminiu și furcă sunt proiectate pentru sarcini până la 100 kg.

O caracteristică atractivă a scuter este volanul în forma literei Y. Acest organism de gestionare vă permite să facă dispozitive largi și trucuri, fără nici o problemă. Volanul este fixat în înălțime (exact 0.825 m). Prevent reculul ajută colierul triplu, îmbrăcat pe coloana de direcție integrat. Câștigul de jante contribuie la o creștere a vitezei, și lagărelor va contribui la atingerea unui moale.

Dacă aveți nevoie de un simplu scuter pentru copii, ea devine o alegere bună Flitzkids 2.0 Lila. Design-ul este proiectat pentru varsta de 2 ani. Înălțimea de direcție este ușor să se adapteze, și mânerele sale de cauciuc sunt confortabile. Trei roți sunt distribuite prin intermediul sistemului de clasice pentru copii: „2 înainte, 1 înapoi“. Frâna de fricțiune este format din 2 componente, iar cea mai mare sarcină pe scuter este de 50 kg.

Citește mai mult  Off-road scutere: soiuri și criterii de selecție

O reputație bună are Big Generation Wheel V 230 Albastru. Acest scuter albastru este echipat cu un mare (0,23 m) roții din față.

anvelope îngroșate din poliuretan vă permit vibrații chiar și stingere, fără a utiliza amortizoare.

Gama pe ABEC 7 rulmenți este excelent. Volanul poate fi ridicată la 1,03 m sau mai mică până la 0,98 m deasupra solului.

A pus aripa pe roată se va poluării ajută la evitarea față. Țineți pe roata comod și ușor. Produsul este conceput pentru vârsta de 10 ani. Aluminiu seria 6000 aplicat pe cadru. Dispozitivul de pliere este ușor de utilizat, și de la roata din spate atunci când se deplasează caldura.

Sfaturi pentru alegerea

Calitatea scuterului depinde în mare măsură pe care sunt instalate roți. Pe două roți modele sunt foarte populare. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru plimbări, și pentru extreme de echitatie. modificări cu trei roți de bază găsesc utilizare la copii și adolescenți sectoarele. Echilibrul lor este mult deplasat spre stabilitate, ceea ce justifică o manevrabilitate redusă.

Pentru trucuri, scutere cu trei roți sunt nepotrivite.

Design-ul cu 4 roti este potrivit pentru copii, foarte slab pregătit pentru patinaj. Diametrul driverelor este asociat direct cu manevrabilitate și cu passability. La versiunile sport, este de aproximativ 0,1 m. În segmentul urban sunt scuterele preferate cu roți 0.11-0.18 m. Anvelopa moale va face mai ușor de pilotat pe asfalt, iar voința dură ca cunoscătorii de trucuri și fanii de conducere rapid.

Este de remarcat având în vedere că Hudora este un producător german, și, prin urmare, calitatea acestuia este strălucit în orice caz,.

Experiența acumulată vă permite să garantați caracteristici uimitoare și o fiabilitate excelenta. Gama companiei include electrospairs, calculată pe distanțe mari biruitori. Decât punte este, cu atât mai ușor este de a depăși pe străzile orașului, mișcarea pentru care forțele frecvent ondulate. Dar scurtarea pachetului vă permite să obțineți de mare viteză.

Citește mai mult  Fitness rogojini: soiuri și alegere

Recenzii

The Big Wheel Style 230 satisface modelul chiar și la persoanele adulte care intenționează să se deplaseze în jurul străzile orașului. Design-ul este conceput pentru persoanele inalte cu o greutate mai mare de 100 kg. Dar slăbiciunea scuter este lipsa de amortizoare. La rabatarea produsului, volanul nu poate fi fixat.

De asemenea, în stare pliată nu va funcționa în roți: rulare 10 km pe zi, oamenii nu se plâng de syllases și reacții negative.

Datorita platformei largi reduse pe scuter, persoanele cu 48 de picioare se pot deplasa. crestele lungi ale mânerelor vă permit să descrie palma convenabil. Puteți merge împreună cu copilul, chiar dacă drumurile nu sunt prea netede. Cu toate acestea, atunci când depășesc obstacolele, pot apărea senzații neplăcute.

Big Wheel RX-Pro va satisface cererile de copii preșcolari seniori. Clearance-ul rutier este foarte bun. În comparație cu modelele cu o punte mai mare, împingeți destul de confortabil. Mișcarea este foarte moale și simplă, mișcarea este convenabilă. Pixurile, totuși, pot fi slăbite cu o agitare puternică, dar pentru entuziaștii de călărie nu se joacă.

Revizuirea detaliată a scuterului Hudora Brand Uită-te în videoclipul de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: