Scutere Oxelo: Sfaturi, selecție și utilizare Sfaturi

Scutere Oxelo: Sfaturi, selecție și utilizare Sfaturi

Din ce în ce mai mult pe străzile pe care le puteți vedea scutere, care călătoresc acum nu numai pentru copii, ci și adulți. Printre gama largă de marcă de Oxelo. Gama de modele vă permite să alegeți un scuter adecvat pe baza nevoilor. Utilizarea corectă va permite o lungă perioadă de timp pentru a vă bucura de cumpărare.

Particularități

Decathlon a creat marca Oxelo pentru a produce scutere și alte inventar sub el. Producătorul Țară Franța, o firmă este cunoscută în Europa și este în cerere. Este demn de remarcat faptul că compania oferă o gamă destul de largă. Puteți cumpăra scooter oxelo pentru un copil și adult, pentru căi simple și trucuri urbane.

O caracteristică distinctivă este corporația Mecanismul de pliere și pliere. Înainte de a începe călărie, este suficient să apăsați piciorul pe pedala corespunzătoare. Scooterul este pliat apăsând butonul. Procesul este simplu și literal câteva secunde.

Scutere durabile au un design simplu, fără părți inutile. Modelele adulte sunt echipate cu punți destul de puternice care pot rezista până la 100 kg de sarcină. Există o acoperire anti-alunecare care oferă confort și siguranță în timp ce conduceți. Deca vă permite să găzduiți confortabil două picioare dintr-o dată.

Caracteristica principală a scuterelor – roți de înaltă calitate și durabile. Oxelo oferă opțiuni cu un amortizor de șoc și fără ea. Un astfel de detaliu simplu vă permite să simțiți mai puțin neregulile drumului în timpul conducerii. Modele cu amortizor mai scump.

Este demn de remarcat faptul că el poate bate ușor puterea repulsiei.

Vizualizări

Sortimentul scuterelor Oxelo este larg și variat. Acestea sunt împărțite în specii, în funcție de scopul lor.

 • Copii pe două roți. Astfel de scutere sunt destinate pentru echitatie în drumuri de parcare sub supravegherea părinților. Structuri simple și durabile, cu roți de încredere asigură o bună distracție și sport de încărcare. În cazul în care copilul este mic, atunci ar trebui să utilizați o alternativă sau trei opțiuni cu patru roți.

 • Urban. Ușor și scuter compact este proiectat pentru drumuri de asfalt. Aceasta specie este cel mai popular și buget. Poate fi atât cu 2 roți și 3 roți.

 • Trick (sport). Adult Scooter Conceput pentru Professional Patinaj. Proiectarea roților o rezistență mărită și mici vă permit să efectueze trucuri complexe. ajustare de direcție în astfel de modele este imposibilă.
Citește mai mult  Begovil Puky: Caracteristici, model Row și alegere

 • Electrosamocata. varietate modernă este scuter autopropulsat. Sub platforma este amplasat un motor electric, care vă permite să dezvolte o anumită viteză, de obicei, nu mai mare de 30 kilometri pe oră. Bateria oferă o autonomie.

Pentru schi nu trebuie să facă o mulțime de efort, dar astfel de modele sunt scumpe.

Gama

Oxelo este axat pe un public larg, prin urmare, gama de brand prevede disponibilitatea mărfurilor pentru toate.

Să ne dea o descriere a liniilor de scutere actuale și caracteristicile lor.

 • MF – complicat. Roți în mărime de 120 mm, cu revenire ridicată permite freestyle. Coloana de direcție este proiectată în așa fel încât se mișcă scuter lin și a fost stabilă. Materiale principale pentru fabricarea – oțel și aluminiu, astfel incat designul in sine este durabil. Pentru utilizare sigură, se recomandă de a inspecta scuterul după trucuri. Toate elementele care se uzeaza, este necesar să se înlocuiască la timp. Sarcina maximă admisă este de 100 kg. Conducătorul este alcătuit din 5 modele. Cele mai accesibile ale acestora este considerată MF One, potrivită pentru instruire.

MF8 scutere, MF1.8+ sunt concepute pentru salturi simple. Modelele MF3.6 și mf murdăria sunt deja profesioniști, vă permit să efectuați manevre complexe, acesta din urmă este potrivit pentru patinaj pe orice suprafață.

 • Oraș – urban. Scuterele din această serie sunt concepute pentru o mișcare confortabilă în oraș. Roți de 200 mm vă permit să continuați să vă plimbați de la o repulsie. Înălțimea de direcție poate fi ajustată în intervalul de 145-185 cm. Producătorul asigură că transportul vă permite să accelerați de 3 ori. Scooterul este conceput pentru persoanele cu o creștere de 145-195 cm și cântărind până la 100 kg. Seria este reprezentată de 4 modele. Orașul 5 scutere, orașul 7 XL sunt concepute pentru excursii periodice la o distanță de până la 2 km, al doilea model este echipat cu o frână manuală. Modelele orașului 7 Easyfold V2 și orașul 9 Easyfold V2 Mai scump și echipat cu mecanisme de pliere și frânare.

 • Jucați – 2 roți pentru copii. Printre materialele de aluminiu mai mult decât oțelul. Scutere pulmonare, doar mergând. Proiectat pentru copii cu vârsta de 4-6 ani. Încărcarea maximă admisă de numai 50 kg. Domnitorul are doar 2 modele. Redarea 3 Scooter este simplă și accesibilă, iar redarea 5 este echipată suplimentar cu o frână manuală pentru ușurința managementului. Ambele modele au o decorare atractivă și strălucitoare.
Citește mai mult  Totul despre presiune în anvelope pentru biciclete, cu un diametru de 26 inch

 • Mid – pentru copii și adolescenți. Domnitorul este alcătuit din două modele de copii proiectate pentru vârsta de 6-9 ani, iar doi adolescenți – timp de 9-14 ani. Sarcina maximă admisă pentru toate scuterele este de 100 kg. Modelul copiilor Mid 1 Lumina și manevrabilă, mijlocul 5 are suplimentar un amortizor și frână de mână. Diferă de alte roți de 125 mm. Scuterele adolescente mijlocul 7 și mijlocul 9 diferă numai de faptul că al doilea model a primit o frână de mână. Dimensiunea roților mai mult decât copiii – 175 mm.

 • B1 – Tricicleta pentru copii. Astfel de scutere sunt concepute pentru copii de la 2 la 5 ani, înălțime de la 80 la 115 cm, cu o greutate de peste 20 kg. Modelele sunt concepute pentru antrenament si sunt complet sigure, datorită faptului că cele două roți sunt situate în spatele. Scuterele sunt deosebite, astfel încât copilul poate fi controlat cu ei independent. Roata din față cu un diametru de 125 mm definește direcția, iar roțile din spate cu un diametru de stabilitate garantează 100 mm. Linia este reprezentată de două modele: B1 și B1 500. Primul nu are o căptușeală, trebuie să fie cumpărată separat. Restul modelului este același.

Cum de a alege?

Scooter ar trebui să fie ales exclusiv pentru nevoile. Este important unde și pe ce suprafață este planificată mișcarea. City Scooter este potrivit pentru cei care vor merge doar cu un loc de muncă. Mecanismul de pliere va fi apropiat, dacă tot trebuie să mergi la transportul urban. Modelele cu Easyfold pot fi pliate și aduse la.

  Este demn de remarcat faptul că, pe un apartament asfalt puteți merge o versiune de buget. Pentru hopuri drumuri în valoare de vizionarea modele cu amortizare.

  Există și alte criterii de selecție.

  1. scutere pentru copii trebuie să fie selectate în funcție de vârstă.
  2. Oxelo modele oferte cu design diferit. Transport pur alb este imposibil de trucuri, dar se pare frumos. scuter negru și roz este potrivit pentru un copil. Modelele cu nuanțe de albastru iau de obicei pentru băieți. Cu toate acestea, alegerea de culoare este pur individuală.
  3. Modelele dificile sunt proiectate pentru adulți și necesită echitatie pe un strat neted ideal. În caz contrar, puteți cădea și răni mult. Copiii astfel de transport nu este potrivit chiar și sub supravegherea părinților.
  4. Funcția de ajustare director este deosebit de relevant în modele pentru copii. Transportul poate fi utilizat pentru mai mulți ani, până când copilul crește.
  5. Pentru copii și scutere urbane suficient de des pedală de frână. Sistemul manual vă permite să stați rapid la o viteză mai mare.
  Citește mai mult  recenzie SMALL RIDER beggrel

  Nuanțele de exploatare

  scutere Oxelo au un design solid și fiabil, bun pliere și mecanisme de pliere. Fiecare model are o instrucțiune în cazul în care sunt descrise principalele nuanțele de utilizare. sfaturi simple va contribui la extinderea duratei de viață a transportului și sigure ei înșiși.

  1. Este necesar să se păstra scuter într-un loc uscat, în cazul în care razele de soare drepte nu cad. În caz contrar, piese din aluminiu va începe să se deterioreze.
  2. Lagare și roți poartă în timpul funcționării, astfel încât acestea trebuie să fie interpretate în mod regulat pentru daune. Dacă este necesar, detaliile sunt înlocuite. Conduc un scuter cu defecte este periculos.
  3. Este important să se utilizeze scuter numai pentru activitatea pentru care este destinat. Dacă faci trucuri pe modelul de oraș, atunci acesta va eșua rapid.
  4. Ori și scuter collect este destul de simplu. Pe rama există o schemă cu un indiciu. Pârghia din stânga trebuie să fie omisă, apoi mutați volanul de la mine și trageți-vă singur.
  5. Adult Scooter poate fi completat cu un flux pentru un copil care cântărește până la 25 kg. Este necesar să instalați cablajul și să reglați înălțimea volanului, astfel încât fața bebelușului să fie sub ea.
  6. Asigurați-vă că verificați frâna făcută manual înainte de a călători. Mai ales important, dacă vorbim despre modelele pentru copii. Dacă este necesar, detaliile pot fi înlocuite.

  Examinați recenzii

  Scuterele Oxelo sunt populare în rândul utilizatorilor. Comentariile clarifică faptul că producătorul oferă un echilibru bun între calitatea și costul transportului. Utilizatorii sunt mulțumiți de un design fiabil și de culori confortabile.

  Funcția de reglare a direcției vă permite să utilizați scuterul de către toți membrii familiei cu o creștere diferită.

  Există o frânare netedă. Transportul nu se oprește instantaneu, dar încetinește treptat viteza. Căderea sau pierderea controlului atunci când opriți aproape imposibil. Unii proprietari se plâng că modelele urbane tauralate atunci când de conducere, și destul de tare. Cu toate acestea, acest lucru nu afectează calitatea călătoriei.

  Cu privire la modul de a alege scuterul potrivit pentru adulți, uita-te în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: