Scutere pentru copii de la 2 ani: soiuri și reguli de funcționare

Scutere pentru copii de la 2 ani: soiuri și reguli de funcționare

Primul transport pentru copii trebuie să fie cu siguranță convenabil în control și absolut sigur pentru copil. Alegere perfectă timp de doi ani – Scooter. El va place aspectul său luminos și capacitatea de a experimenta noi senzații în timpul conducerii vehiculului, și părinții – preț accesibil și compactitatea.

Beneficii și daune

Copilul la acea vârstă nevoie de mișcare. Ele sunt foarte neliniștite și doresc să se distreze. De aceea, Dacă părinții le cumpără scutere de 2 sau 3 roți, au ocazia să folosească aproape toate grupurile musculare în timpul jocului. Precum și copilul treptat Dezvoltă coordonarea mișcărilor, La urma urmei, pe scuter, el trebuie să dețină echilibrul.

Riscul de rănire atunci când călărește un copil este foarte scăzut. În timpul călătoriei, el atinge același picior al pământului. Opriți scuterul pentru copii este, de asemenea, foarte ușor.

  Evident, acest tip de transport este în mod clar mai puțin periculos decât aceeași bicicletă.

  Cu toate acestea, Contra de un astfel de tip de transport are, de asemenea. Dacă nu controlați modul în care se plimba copilul și cât timp petreceți cu un scuter, puteți întâmpina anumite probleme.

  1. Dezvoltarea musculară asimetrică a coloanei vertebrale și a picioarelor. Acest lucru se întâmplă dacă copilul este în mod constant călărind, împingându-se de la pământ doar un picior. A doua jumătate a corpului rămâne pasiv. Pentru un copil de doi ani, aceasta nu este alinierea cea mai potrivită. Trebuie să controleze astfel încât copilul să-și schimbe piciorul din când în când.
  2. Curbarea liniei centurii de umăr. Cu această problemă, toți copiii care călăresc fără o pauză mai mare de o oră pe zi. Sfat pentru părinții iubitori mici de odihna activa este foarte simplu: aveți nevoie pentru a limita timpul de echitatie un copil de 40 de minute.

  Cumpărarea scuter pentru copii cu vârsta de 2 ani, trebuie să fie gata să acorde o atenție copilului dumneavoastră. Ai nevoie pentru a lucra în mod regulat cu el gimnastică pentru a consolida corpul copiilor. încărcare dimineață simplă va face corpul copilului mai rezistente și pregătite pentru o zi de activitate.

  Revizuirea speciilor

  De asemenea, este important să se aleagă pentru un scuter copil în funcție de vârstă. Pentru 2-piloți există mai multe tipuri diferite de astfel de transport.

  Cu patru roți

  De fapt, ei pot cumpăra copilul după ce a fost vine un an. Ele sunt foarte stabile, sunt de obicei realizate din plastic lumina. Roți într-o astfel de scuter patru și toate dintre ele sunt destul de mari.

  Trei roți

  scuter cu 3 roti pentru copii este, de asemenea, foarte stabil. Pe el copilul va fi capabil de a merge până la 5 ani. Singurul minus al acestui tip de transport nu este foarte manevrabil. Prin urmare, în timp, scuterul nervos poate fi plictisit cu un copil adhematory.

  Citește mai mult  Biciclete de mare viteză pentru fete

  Aceste roți scuter pot fi situate în două moduri. În primul caz, unul dintre ele va fi în față, iar altele două – spate. Un astfel de model este deja considerat un clasic. Dispersează pe ea este imposibil.

  Dar aceasta este doar un plus, deoarece copiii mici, care stăpânesc doar primul tip de transport, nu controlează în special mișcările lor.

  În cazul în care două roți se află în față, iar al treilea – în urmă, scuterul se dovedește mai manevrabil. Dar, în același timp, pentru a gestiona un pic mai dificil. În scopul de a suspenda mișcare, aveți nevoie de obicei de a utiliza o frână de picior pe arcurile.

  Fiecare scuter poate avea „chips-uri“ suplimentare. De exemplu, cei care locuiesc într-un apartament mic va dori scuter de pliere. Este același convenabil, precum și de obicei, dar poate fi pliat și plasat în colțul de balcon sau de pe raft.

  Copiii se ca orice adăugiri vizuale. Mai ales populare acum se bucură Modele cu roți luminoase. Și dacă copilul nu merge foarte bine sau obosit, el poate cumpăra Model cu scaun. Alegerea bunurilor de pe piață, din fericire, este acum foarte mare.

  Evaluare modele populare

  Pentru a fi încrezător ca un produs achiziționat, trebuie mai întâi să acordați atenție celor mai bune mărci care au căzut deja în lumea superioară a celor mai populare scutere pentru copii.

  Prezentăm o listă de scutere pentru cel mai mic, care poate fi folosit fără îndoială pentru a-ți cumpăra copilul.

  • Pilsan 07-811. Privire de ansamblu a celor mai bune produse cu un scuter cu 4 roți. Este foarte simplu, dar în același timp sigur, realizat din materiale de înaltă calitate. Are un cadru din plastic, dar durabil. Material utilizat pentru a crea roți – poliuretan. Un astfel de scuter simplu este capabil să reziste la greutate de până la 20-25 kilograme. Dar are un defect. Faptul că copilul petrece un timp bun și plimbari în plăcerea lui, nu numai că părinții vor ști, dar toată lumea din jur, pentru că scuterul face o mulțime de zgomot în timpul deplasării pe o suprafață solidă.

  • TROLO MINI UP – O altă gestionare ușoară și confortabilă a vehiculului. Scooter este, de asemenea, capabil să reziste la sarcini nu foarte mari – un copil este mai greu de 20 kg, mai bine să nu plimbare. El însuși cântărește doar kilograme și jumătate. Volanul este reglabil, ceea ce înseamnă că copilul va crește, el va fi în continuare confortabil la plimbare, deoarece volanul poate fi reglat sub el. Un alt bonus este roțile cu iluminate.
  Citește mai mult  biciclete PHOENIX: recenzie gamă de modele

  • Scoot & Ride Highway Lovitura. Acest scuter poate servi un copil timp de mai mulți ani. Se reziste la greutatea de până la 50 de kilograme. Dacă este necesar, puteți instala scaunul. Iar în fața transportului completează pedala de frână. Prin urmare, copilul va fi în siguranță, graba pe un astfel de scuter.

  Aceste modele sunt cu siguranță bune, dar, în plus, există și alte produse de calitate timp de doi ani.

  Cum de a alege?

  Pentru a face un număr mare de scutere pe care le puteți cumpăra acum, alegeți cea potrivită, trebuie să știți ce să vă acordați atenție.

  Stand de direcție

  Înălțimea sa optimă de la 50 la 75 de centimetri. Cel mai bun cumpăra un model cu suport reglabil de direcție. În acest caz, acesta va fi „potrivit” sub copil. Deci, primul scooter va dura mai mult și nu trebuie să cumpere un nou model pur și simplu datorită faptului că vechiul nu corespunde creșterii.

  CARACTERISTICI DECI

  În primul rând, cumpărătorul ar trebui să se uite la ce material este făcută această parte. De obicei, atunci când se creează scutere, oțel sau aluminiu este utilizat. Scuterele pentru copii fac mai ușoară. Prin urmare, scuterul de nisip pentru copii este de obicei din plastic sau aluminiu. Profesioniștii nu recomanda cumpararea de produse din plastic în cazul în care acestea sunt planificate pentru a fi utilizate de multe ori sau de mai mulți ani. La urma urmei, o astfel de punte nu va dura pentru o lungă perioadă de timp.

  În continuare, trebuie să se ia în considerare parametri cum ar fi lățimea punții și acoperirea acestuia. În ceea ce privește primul moment, totul este foarte simplu – piciorul copiilor este mic, astfel încât cumpărare scuter cu un pachet larg nu are sens. În ceea ce privește acoperirea, Cerința principală pentru ea – nu ar trebui să fie alunecos. Cu toate acestea, este încă de a alege un material grungy, sau cel puțin o punte ar trebui să fie completate cu inserții cauciucate.

  Roți

  Tipul de roți și dimensiunea lor afectează, de asemenea, alegerea de scuter. Pentru un copil în vârstă de 2 ani, de multe ori face scutere cu roți gonflabile. Dar aceasta nu este cea mai bună opțiune. La urma urmei, este destul de evident că o lungă perioadă de timp acest produs nu va servi. Cu prima puncția sau deteriorarea, vehiculul va fi inutilizabil.

  Cel mai bine este să vă uitați la produsele cu roți de silicon, cauciuc sau cauciuc. Manevrabilitatea și viteza scuterului depind de dimensiunea roții. Ceea ce sunt mai puțin, cu atât mai repede și mai manevrabil va fi scuter. Dar copiii care învață doar să călărească, așa.

  În plus, produsul poate fi un picior sau o frână de mână. Dar prezența sa este opțională. În plus, scuterele variază și designul acestora. Există modele care sunt create pentru fata, și sunt mai stricte, care dau în mod tradițional băiatul.

  Dar acestea sunt toate lucrurile mici care depind de gustul cumpărătorilor și de preferințele copilului.

  Reguli de funcționare

  Deoarece copiii înșiși nu pot fi încă să profite singuri, părinții trebuie să-i ajute. Pentru a începe un copil, trebuie să ajutați să învățați cum să călătoriți un scuter. Pentru a evita rănirea și primele impresii neplăcute din acest sport în general, Este mai bine pentru a testa noua achiziție a casei, pentru prima dată, și nu pe stradă. În cazul în care copilul nu înțelege deloc, în care farmecul noului său scuter, puteți încerca pur și simplu să-l călărească, punând două picioare pe punte. Și când copilul va înțelege că acest lucru este foarte interesant, puteți începe să învățați-l să te plimbare.

  Citește mai mult  Accesorii pentru scutere: Soiuri și criterii de selecție

  În primul rând, este necesar să se explice copilului cum să gestioneze cu roata. Și numai atunci când el va merge la modul în care să scuter directă într-o direcție sau alta, puteți să-l învețe deja să respingă și viteza de câștig. În continuare de asemenea, trebuie să trecem de la simplu la complex. În primul rând, copilul este învățat să circulați în linie dreaptă. Apoi arată cum să meargă într-un cerc. Și numai atunci când se simte deja cu încredere pe scuter, puteți începe să explice modul în care să se întoarcă și de frână.

  Cu toate acestea, ca și în cazul în care nu a fost clar, părinții a explicat și cât de talentat copilul însuși, fără a cădea încă nu putea să facă. Prin urmare, trebuie să-l învețe, de asemenea, să scadă. Acesta este Grind atunci când nu se încadrează pentru a obține rănit.

  După toate acestea a dat seama, puteți testa scuterul deja pe stradă. Pentru a începe cu, copilul va avea nevoie de protecție Echipament – cot, genunchiere si casca. În acest caz, părinții vor fi cu siguranță sigur că nimic cu copilul lor se va întâmpla.

  Ei bine, în cele din urmă, trebuie să spun câteva cuvinte despre modul în care se păstrează scuter, iar în cazul în care este cel mai bine să facă. Din moment ce el nu ia mult spațiu, este posibil să-l stoca în garaj, și pe balcon, și chiar în coridor. Principalul lucru este că în această cameră nu este prea cald. Temperatura ar trebui să fie loc, iar umiditatea nu este prea mare. În acest caz, chiar ani mai târziu, scuter se va deplasa la fel de bine.

  Cu privire la modul de a alege un scuter pentru copii de la 2 ani, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: