semne rutiere pentru bicicliști

semne rutiere pentru bicicliști

Faceți cunoștință cu ciclistul pe drum, nu puteți fi atât de rar. Dar pentru oricine care decide să se alăture acestui grup minunat de oameni, trebuie să cunoașteți regulile de bază ale mișcării. Nerespectarea cu indicarea semnelor se poate dovedi nu numai amenda sau avertisment, dar, de asemenea, efecte grave asupra sănătății.

Particularități

Destul de ciudat, dar oamenii care se deplasează în mod constant acolo și biciclete sunt mai puțin și mai puțin se confruntă cu probleme din cauza încălcării lor. Ei cunosc regulile și nuanțele de echitatie de bază pe un anumit oraș sau o regiune.

Cu toate acestea, riscul devine mult mai mare dacă o persoană se află pe o bicicletă pentru prima dată. Sau atunci când cineva plimbari, ocazional,. Da, și transferul la week-end de la masina (motociclete) pe bicicleta este destul de dificil.

de interzicere a denumirilor

Pentru început, este în valoare de modul de tratare a se interzice de călătorie prin notația convențională. Acestea includ:

 • Sign 3.1 – „Intrarea este blocat“ (indisponibilității complet pentru orice transport)+
 • Sign 3.2 – „Interzicerea Mișcării”+
 • semneze 3.nouă – „Calea de biciclete și motorete este închisă“.

  Grafic, aceste semne arata astfel:

  • cratimă albă într-un cerc roșu+
  • cerc roșu cu chenar negru subțire, în interiorul cercului este un cerc alb+
  • La fel ca în paragraful precedent, dar cu o imagine stilizată a unei biciclete negru.

  Trebuie avut în vedere faptul că semnul 3.2. nu se aplică pentru transportul în mișcare cu handicap 1 și 2 grupuri. Amintiți-vă că este suficient pur și simplu pentru a menține expresia poetică în minte „în cerc roșu nu se poate merge“.

  Dar, pe această listă de semne care nu permit să conduci o bicicleta, nu este epuizat. Este important să se cunoască și simbolul 5.1. – „Autostradă“. Acestea sunt două dungi largi albe pe un fundal verde, intersectable în mijlocul unei benzi înguste de culoare albă. În intervalul dintre dungile există, de asemenea, un complot verde.

  În zonele marcate cu 5 semn.1, este interzis să călărească toate vehiculele, în imposibilitatea de a accelera până la 40 kilometri pe oră. Prin urmare, bicicliștii convenționale vor trebui să caute o altă cale. O excepție fericită va face șoferii de biciclete electrice capabile să se deplasează cu o viteză de până la 50 kilometri pe oră. Ei pot merge într-un curent general, în conformitate cu normele destinate mopedelor, dar numai până la lucrări cu motor electric.

  IMPORTANT: În locuri cu astfel de marcaj, este inacceptabil să o plimbare spate. Nu mai puțin important decât „biciclete Mișcarea“ semnul este interzisă, și un semn de 5.3 permițând automobilelor numai pentru autoturisme.

  În astfel de site-uri, de transport nu poate fi utilizat, viteza de care este limitată la 40 km / h și mai puțin. Ca și în cazul unui simbol al 5.1, aici este permis să se deplaseze mișcarea biciclete electrice rapide. Dar, în conformitate cu interdicția din nou cade înapoi.

  restricţii rutiere

  În poliția de trafic al Federației Ruse, există unele mai multe semne ale căror înțelesuri sunt reduse la faptul că ciclismul este permisă în unele cazuri,. Aici se referă, de exemplu,, Simbolul 4.5.1. – „Track pentru mersul pe jos“. Ele marchează locul din care a permis spațiu pentru pietoni. Desemnarea este simplu: este o forma rotunda, in interiorul semnului pe un fundal albastru pictat o figură stilizat alb. Mutare pe pasarela pietonala este permis:

  • cicliști de până la 14 ani – întotdeauna+
  • cicliști după 14 ani de însoțire plimbari mai tineri+
  • Bicicliștii după 14 ani, Adventului copilului preșcolar de pe al doilea scaun+
  • Bicicliștii după 14 ani, când este imposibil să se deplaseze la toate celelalte reguli și căile de circulație rezervate.

   Semnul „Zona pietonala“ va multumi, de asemenea, iubitorii de transport pe două roți. Dar numai cu condiția ca acestea să nu aibă 14 ani. Se pare ca o denumire ca o figură pietonală alb în interiorul unui cerc albastru. Desigur, pe aceste semne care permit o bicicletă, nu sa epuizat. Și cea mai plăcută dintre ele sunt încă departe.

   Rezoluție semne

   Sign 4.5.4. ( „Calea pentru pietoni-bicicleta“) are o formă rotundă și împărțit printr-un culoar în două părți. Într-o parte, imaginea unui pieton este plasat, iar în celălalt – biciclete. Semnul semnului este de numărare pe locul instalării sale și continuă până când semnul stabilește alt mod de circulație. Dar cel mai adesea o capete cale pietonală-bicicletă cu același semn că începe, doar o dungă roșie traversat.

   Direct de pe modul în care puteți merge, dacă este instalat semnul 5.unsprezece.1 – „Road, cu o bandă de transport pentru ruta“. În acest caz, bicicliștii trebuie să utilizeze numai banda alocată, mișcarea pe care este trimis împotriva curentului principal. Este demonstrat prin divizarea câmpului albastru în două părți, pe una dintre care este plasat autobuzul cu o săgeată. O valoare similară este un semn de 5.unsprezece.2 – „Strip pentru bicicliști“, cu toate acestea, în loc de un autobuz, pictograma „biciclete“ este situat în fața săgeții. Capătul benzii de deplasare rezolvat prezinta acelasi simbol numai cu imaginea coroanei.

   Există, de asemenea, un semn de „zonă de biciclete“. Arată așa:

   • dreptunghi alb în cadru negru subțire+
   • În interior există un cerc albastru+
   • Există o bicicletă albă în cerc+
   • deasupra cercului, în partea de sus a semnului există litere mari „zonă“.

    Site-ul se termină același semn, doar cu un cerc de culoare gri, care este traversat pe diagonală. Proprietarii de biciclete au un avantaj față de transportul mecanic în întreaga zonă. În ceea ce privește semnul „Bike într-un triunghi roșu“, atunci este nu, nu adresează cicliști, dar care conducătorii auto. Acesta este un avertisment cu privire la intersecția cu aproape un traseu pentru biciclete.

    IMPORTANT: La intersecția carosabilului, avantajul legii este dat automobiliștilor.

    În ceea ce privește semnele de pe un fundal negru, cu partea galbenă principală, acestea sunt instalate pentru timpul de reparare sau de restaurare de lucru. Valoarea va fi aceeași ca simbolurile similare de colorare standard de. Și câteva subtilități:

    • Atunci când conduceți în jurul zonei de biciclete, puteți activa la stânga și desfaceți+
    • Puteți merge pe ea nu mai rapid 20 kmh+
    • Pietonii se pot muta zone și piste (este de a muta, și nu să se deplaseze cu bicicleta pe ele!) Oriunde, dar fără prioritate+
    • În zona de ciclism a biciclistului mai semnificativ decât automobilist sau motociclistul.

    Curs PDD pentru bicicliști Vezi în continuare.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: