Takeaway Bicycle Director: Pentru ceea ce este necesar și cum să ridicați?

Takeaway Bicycle Director: Pentru ceea ce este necesar și cum să ridicați?

Transportul volanului este un element vital al unei biciclete. Conectează volanul însuși și tija de conectare, reprezentând, de fapt, consola de direcție. În consecință, selecția devine o sarcină foarte importantă.

Caracteristicile de alegere

Acest element este prezent pe aproape toate tipurile de cicluri. Dar caracteristicile pot varia în funcție de tip. Vorbim despre astfel de indicatori ca material de fabricare a materialelor, tehnologia de producție, dimensiunea, reglarea și înclinarea.

Pentru a ridica capătul mașinii, ar trebui, de asemenea, să luați în considerare diametrul suporturilor: pe cicluri obișnuite și modele montane, acesta poate varia cu mai mult de 60 mm. În acest sens, alegerea devine mult mai complexă. Suporturile scurte sunt cele mai des instalate pe biciclete stradale și dificil.

Dacă suportul este mic, controlabilitatea se va îmbunătăți, iar debarcarea biker va fi cea mai directă. În acest caz, deviația cadrului este asigurată chiar și în cazul în care volanul este rotit ușor. Acest lucru este foarte important în condițiile rutiere urbane, precum și în cazul în care este planificat să depășească obstacolele.

Proiecta

Dacă vine vorba de bicicletele autostrăzilor, proprietarii lor ar trebui să facă o alegere în favoarea unui termen lung. Acest lucru se datorează faptului că există viteze semnificative și indicatori excelenți de aerodinamică pentru a se deplasa pe autostradă. Designul bicicletei, precum și poziția călărețului afectează rezistența aerului, reducând-o. În acest caz, îndepărtarea alungită oferă aterizarea corectă. Unghiul poate fi ajustat, respectiv, aterizarea este ajustată în funcție de creștere.

În ceea ce privește bicicletele de munte, ar trebui să fie oprită pe suporturile de direcție de dimensiuni medii. Și dacă veniturile lungi reduc rezistența la fluxul de aer, mai scurtă – poate îmbunătăți manevrabilitatea bicicletei. Dacă vorbim despre paranteze de lungime medie, ele combină cu succes avantajele principale ale ambelor specii. Odată cu utilizarea lor poate fi ajustată în condițiile teritoriului în care se produce mișcarea, respectiv, plimbarea va fi mai sigură și dinamică. Dacă bicicleta nu are un scop special, ar trebui să instalați o mașină universală care îl transportă.

Tipuri

Acest element este împărțit în tipuri în funcție de metoda de fixare. Acesta poate fi fixat pe șuruburi de fixare de 1, 2 sau 4.

Coordonarea este împărțită în scurt, mediu și lung. Există, de asemenea, modele universale. Unele dintre ele sunt nereglementate, altele pot schimba atât unghiul de înclinare a direcției, cât și distanța față de ea. Acesta este un punct foarte important, deoarece schimbarea în unghi vă permite să faceți un aranjament mai convenabil al mânerelor, respectiv, ciclistul va fi mai convenabil și sigur pentru a conduce.

În funcție de tipul de volan cu o bicicletă, suportul este selectat. De exemplu, volanul pliabil este cel mai potrivit pentru ciclurile compacte, care sunt fixate pe suportul telescopic. Cu aceasta, nu numai că nu numai mânerele, ci și scoateți volanul, dacă este necesar.

Dimensiuni

În ceea ce privește dimensiunea suportului de direcție, acesta poate fi de la 5 la 140 mm. Produsele care au o lungime de până la 40-60 mm, sunt numite scurt și pentru cea mai mare parte pe bicicleta urbană. deținătorii universale sunt de dimensiuni 60-100 mm. Amplitudinea medie consolele de direcție este de 100 – 120 mm. colțarul direcției lung este cel mai adesea plasate pe pistele de cicluri, lungimea sa poate fi la 120 la 140 mm.

Și, de asemenea, trebuie remarcat diferența de diametru. Un suport de 25,4 mm, este plasat pe cicluri concepute pentru a vă deplasa în jurul orașului.Detalii 31.8 mm sunt destinate cicluri montane. Și, în sfârșit, pentru piese – indicatorul este de 35 mm.

Cum se setează lungimea colțarul?

Comoditatea de ciclism de control, manevrabilitate și aterizare călărețului depind cel mai adesea de înălțimea și unghiul de înclinare a volanului. Conceptul de „lungime de îndepărtare“ implică diferența de la centrul volanului la centrul coloanei de direcție. Și decât acest indicator este mai important, cei sub înclinația mare va fi ședinței. Trebuie remarcat faptul că, atunci când de conducere în jurul valorii de drum accidentat, o îndepărtare de mare este foarte inconfortabil, dar cicliști se simt confortabil cu el, mult timp în spatele roții.

îndepărtarea scurt cele mai relevante pentru persoanele care sunt importante manevrabilitate. Volanul în acest caz, este plasat cât mai aproape de piept.

Viteza de curgere a volanului se măsoară după cum urmează:

  • Pentru a începe, șaua este setat ca acesta va fi cel mai confortabil proprietar de biciclete+
  • După aceea, la marginea nasului, cotului este aplicat – cu distanța perfectă cu degetele, pilotul trebuie să ajungă la volan.

În cazul în care acestea sunt planificate în principal de mers pe jos prin oraș drumuri, Volanul trebuie să fie puțin mai aproape de axa, și cu mișcări lungi, dimpotrivă, un pic mai departe de ea, ceea ce va permite corpul unei persoane cât mai mult posibil. În această situație, puteți lăsa prin simpla apăsare a atașamentului de mijloc.

Trebuie remarcat faptul că cele mai multe dintre toate, în cele mai multe cazuri, atunci când volanul este de 100-120 mm față de axa de direcție. În cazul în care un ciclist, cu diferite exemple de realizare, se simte inconfortabil, aceasta poate însemna că rama este prea mică. În acest caz, are sens pentru a căuta alte opțiuni.

În plus, trebuie să ia în considerare unele mai multe nuanțe. Dacă o persoană este de gând să aleagă o mașină lungă bicicletă care aparține, el ar trebui să știe că organismul se va deplasa în același timp. În consecință, sarcina pe roata din față va fi mărită. Se poate crea anumite dificultăți în congrese de pe munte. Cu toate acestea, pe crește, dimpotrivă, este foarte convenabil.

înclinare orizontală a unui proprietar de bicicletă oferă o locație la distanță rădăcină. În acest caz, sarcina pe mâini devine mai mult mai mult.

Cu un suport de direcție scurt, centrul de greutate este mutat înapoi. Este convenabil atunci când demonstrează trucuri de ciclism, deoarece roata din față poate fi ușor ridicată. În plus, volanul este mai convenabil răsucite, respectiv, Este mai ușor să păstrați echilibrul, deoarece Cycleik nu se apleacă spre.

Materiale de fabricație

Costul fabricării materialului de fabricație depinde de costul părții. Cele mai multe opțiuni bugetare sunt Oțel și fier. Se aplică în cea mai mare parte în producția internă. Printre minusuri, în primul rând, puteți apela greutatea gravă a produselor. Acest lucru duce la costul efortului inutil de la ciclist, precum și să depășească designul.

Părțile de înaltă calitate și costisitoare sunt efectuate pe baza aliajelor de aluminiu tratate cu forjare la rece. Soluția optimă este considerată fibră carboxilică. Produsele fabricate din acesta sunt adesea folosite de sportivi, deoarece ajută la reducerea greutății bicicletelor.

Tehnologia de producție

Carrying direcției poate fi produsă prin diverse tehnologii: este sudare, forjare, frezare, precum și o metodă mixtă.

În ceea ce privește sudură, este utilizat numai pentru modelele ieftine. Dezavantajul principal este cusături. În plus, sarcini grave de multe ori duce la apariția de fisuri.

Cea mai populară tehnologie este forjare. Astfel de outs de direcție sunt obținute foarte durabil, și în același timp, au o greutate redusă. În plus, în această situație se dovedește a scăpa de cusături sudate.

Atunci când măcinarea pe mașină, produsele turnate sunt prelucrate pe mașină. Este imposibil sa nu nota puterea și fiabilitatea lor. Aceasta este opțiunea optimă cu sarcini semnificative de direcție.

În cele din urmă, cu o tehnologie de producție mixt, clema priza este corect în suport, iar volanul este sudat. Prețul acestor piese este destul de bugetare, iar calitatea este la un nivel ridicat.

Caracteristici de îndepărtare și înlocuire

Fiecare vellademan trebuie să țină cont de faptul că, atunci când apar defecte pe diferite părți ale volanului, acestea trebuie înlocuite. În cazul în care titularul a fost inițial sudat pe tija furcii, este, de asemenea, obiectul de înlocuire. În cazul instalării pe șuruburile, totul este mult mai ușor, ele sunt pur și simplu deșurubat.

Pentru a demonta în principal știftul din țeava furcă. Pentru a face acest lucru, deșurubați piulița centrală.

Pentru a regla unghiul de înclinare suport este reglabilă. Acest lucru se poate face prin strângerea șuruburilor. Lungimea este stabilită în același mod. Nu ar trebui să fie teamă să efectueze ajustarea nu mai este, dar oarecum, deoarece este în acest mod este selectat poziția cea mai convenabilă pentru un ciclist.

Specialiștii recomanda în ciclurile urbane și de agrement pentru a stabili o mașină aparținând nereglementat. În produsul care va costa un ordin mai scumpe, în acest caz, nu există nici un sens particular. Detaliile reglabile sunt necesare pentru bicicletele de munte și sprint.

Cu toate acestea, orice opțiune este aleasă, în primul rând Ar trebui să fie confortabil pentru un ciclist. În caz contrar, ciclismul nu va oferi plăcere, în plus, poate deveni nesigur.

Despre cum să alegeți capătul volanului bicicletei, să căutați în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: