Totul despre Road Sign Track biciclete

Totul despre Road Sign Track biciclete

Mișcarea pe o bicicleta – nu doar de sport. De-a lungul ultimilor 10-15 ani, motocicleta sa transformat într-un tip cu drepturi depline de transport, permițându-vă pentru a obține într-o oră și jumătate la celălalt capăt al puilor din metropola. În acei ani, când bicicliștii a început să meargă în stradă, și au fost formate de rețete PDD, orientate în mod special pentru această categorie de cetățeni.

Ciclistul este, de asemenea, un conducător auto, dar nu o mașină, ci o bicicletă. El este un participant cu drepturi depline rutier. Pentru bicicliști evidențiată cu o duzină de avertizare, interzicere și prescrie semne pe drumuri, și printre ei – semnul „biciclete Track“.

Ce înseamnă?

Acest semn indică faptul șoferii de auto și a motocicletelor, pietoni, că acestea traversează sau ajuns la începutul (sau sfârșitul) a căii de biciclete.

 1. La trecerea cu un traseu pentru biciclete, șoferul masina sau motocicleta reduce viteza. În cazul în care cycleway nu este vizualizat (de exemplu, din cauza copaci, case și clădiri, garduri și t. D.), Conducătorul auto este obligat să încetinească sau să reducă deplasarea vehiculului său la viteză foarte mică. bicicliștii complete și în apropiere, călătorind chiar sub roțile mașini care trec.
 2. Șoferul nu are dreptul de a merge pe un cycleway, chiar și în cazul în care zona drumului sau platforma este toate atribuite ei. E mai bine pentru el pentru a ajunge la cel mai apropiat de auto-tricou și conduce în jurul acestui loc. Dar, conform statisticilor contravenienților zilnice pe special cyclehead – zeci.
 3. Pieton nu este, de asemenea, dreptul de a merge pe un cycleway cu un trotuar din apropiere. Dacă nu există nici un trotuar, el trebuie să controleze situația, riscând să treacă printr-o bicicletă sau o autostradă. Cu toate acestea, sute de pietoni, care trec de lângă cycleway, în fiecare zi, du-te prin ea, luând aparent „biciclete Track“ semn pentru decorarea rutier.

asa de, Vododozhka este necesară pentru a reduce accidentele atunci când se deplasează pe o bicicletă. Este depozitul de securitate pentru pietoni și autodists. În multe orașe din Rusia, mai ales în mici, bicicletele nu sunt deloc. În orașele europene, lângă fiecare autostradă, stradă sau bulevard, o bicicletă cu care se confruntă – de mai multe ori mai mult decât avem, numărul de cetățeni folosesc o bicicletă pentru a rezolva sarcinile de zi cu zi.

cicliști ruși sunt forțați să viață de risc, în mod constant pentru a pleca Avenue și care le traversează. Securitatea lor este parțial furnizată de semafoare. În lumina verde pentru fluxul său, în care un ciclist luat separat se mișcă, începe să se miște în același timp cu toți. Împreună cu alți participanți la același trafic, se oprește, menționând că se aprinde (sau deja prins foc) lumină roșie. Adesea, ciclistul urmează prescripții pentru autodistii, întorcându-se la intersecția spre stânga împreună cu participanții la banda lor. Și în care el nu dă nici un semnal pe care vrea să-l întoarcă acolo. Și aceasta este deja considerată o încălcare a regulilor de trafic.

Ce pare?

Semnul „Bicycle Track” este denumirea pe un cerc albastru de siluetă de biciclete alb (vedere laterală). Cercul este circulat cu o linie de circumferință albă. Aceeași imagine, dar încrucișată de o linie roșie, înseamnă „sfârșitul unui ciclu”.

Există alte semne:

 1. „Mișcarea cicliștilor și a pietonilor” – semn de avertizare care servește o rețetă pentru cei care și alte grupuri de trafic rutier pe care numai ei se pot deplasa aici. Modul de circulație a prescrie combinate pe care pietonii și bicicliștii trebuie să cedeze reciproc.
 2. „Mișcarea de cicliști sub interdicție“ – denotă că biciclistul nu conduce aici, pentru că împiedică traficul auto permanent și activ. Pe această stradă sau drum poate merge o mulțime de drum de acces. Ciclism Fares aici pot provoca accidente în masă.
 3. „Intersecția cu o cale de biciclete“ – raportează prioritatea mașinilor.

Pe lângă aceste semne uneori indica momentul zilei, în timpul căreia este permisă mutarea de-a lungul unui anumit drum cu bicicleta.

În ultimii ani, semafoare sunt concesshed pentru bicicliști. Pentru bicicliști, al patrulea verde sau trei culori ochi sunt instalate, pe geamul de care va fi stencil cu o imagine a unui semn de ciclism. În același timp, luminile de trafic sunt completate cu un microcontroler separat, controlul culorii strălucirea acestui ochi, sau pentru a reflash direct de lucru cu ea.

Unde pot întâlni?

Semnul „biciclete Track“ este setat:

 • la dreapta a benzii evidențiate, livrate de drum și trotuar sau borduri sau un gazon+
 • Imediat după fiecare intersecție cu un drum – în cazul în care cycleway nu se termină după+
 • Aproape de zona de tampon de autostrada sau pe cealaltă parte a locurilor de parcare în cazul în care există o parte pietonală și biciclete+
 • Pe străzile pe care circulația este închisă pentru vehiculele+
 • Pe digurile în cazul în care există piste pentru ciclism+
 • În zona de străzi înguste și la poduri, în cazul în care sunt furnizate de circulație și bicicliști+

Ultimele trei opțiuni sunt nepotrivite atunci când obstacole se găsesc sub formă de:

 • Mulțimi de spate de conducere și pietoni futut+
 • nerespectarea limitărilor de ciclism (aproape de case – până la 20 kilometri pe oră, pe cicluri – până la 30)+
 • O îngustare accentuată a zonei care duce la bikers frecvente la reciproc (cu mișcarea în curs de desfășurare) și pietonilor.

bandă de circulație trebuie să se căsătorească marcator corespunzător. Semnul (și marcare) nu se încadrează adesea în parcuri și în piețe. În metropola cycleway – fenomen frecvent pentru partea centrală a orașului, care creează confort pentru toți participanții la mișcarea. Adesea este unilaterală – direcția de mișcare pe ea coincide cu banda vecine de autotraphics.

Autoritățile din unele țări europene au furnizat lumini individuale de trafic, prin crearea de infrastructură pentru bicicliști, foarte similar cu industria auto.

În Rusia, un astfel de fenomen nu a fost încă îngrijorat.

Un semn bun, dacă ciclul este drogat de pe carosabil cu balustrade, suprapunerea sau gardul din beton armat, are muchiile de antrenare netezite cu autostrăzi și este în ambele sensuri. De asemenea, ar trebui să fie marcată direcția de mișcare a benzilor. Congresurile pe șosea ar trebui să fie localizate astfel încât mașinile să apeleze la ciclu că a fost dificil.

În Norvegia și Suedia, fețele de biciclete sunt adesea conectate la trotuare. Dacă nu ar fi pentru marcarea și „bicicleta” Stencil, nu ați acorda nici o atenție la ciclu.

Ce reguli trebuie respectate?

Dacă credeți că, semănat pe o bicicletă, veți fi anonim și necontrolate, lăsând în mod arbitrar pentru Avenue și se deplasează în jurul locurile de cluster și de odihnă de oameni, în timp ce nu respectând interesele și drepturile altora, arunca imediat aceste gânduri de cap.

Viteza și traficul

Așezat pe o bicicletă, biciclistul plasează necesitatea de a efectua următoarele acțiuni în situații care necesită:

 • Când rotirea spre stânga, el ridică brațul îndoit lui în cot – și punctele de cealaltă parte, în mod similar – pentru a vira la dreapta+
 • Îmbutelierea la ieșirea unui cycleway dintr-un drum de uz general, ridică una dintre mâini+
 • Când călătoriți într-o cycleway de la un drum de uz general, fără a fi nevoie să încetinească, el arată direcția întinsă în care se va deplasa+
 • traverseze drumul la intersecția ciclistul poate numai în cazul în care mașinile sunt inferioare-l drum+
 • Dacă este necesar, traversează biciclistul autostradă încetinește și mașinile suferă distorsiuni, apoi merge mai departe+
 • În cazul în care piesa nu traversează drumul, dar capete, și doar o trecere de pietoni merge mai departe, biciclistul ar trebui sa de pe bicicletă și du-te pe jos+
 • Dacă ciclistul se deplasează la bicicleta electrică (sau o bicicletă tradusă pe o tracțiune de benzomotor), atunci viteza sa este limitată la o valoare de 60 km / h, precum și pentru autovehicule, în zonele casei, parcurile și pătratele, ar trebui nu conduceți la o viteză mai mare de 20 km / h+
 • Copiii care nu au fost de 14 ani nu au voie să plece în mod independent pentru drumurile publice+
 • Cicliștii pot merge pentru o bandă solidă (laterală) a piesei sau a bulevardului, grupuri în mișcare de 10 persoane+
 • Cargo de marfă a permis un trunchi care nu interferează cu gestionarea bicicletelor+
 • Un ciclist care transportă un copil a cărui vârstă are vârsta mai mică de 7 ani poate trece prin zona pietonală+
 • Ciclistul ar trebui să reseteze brusc viteza dacă mașina rulează în față se întoarce spre dreapta, acest lucru este evidențiat de semnalul de întoarcere drept, inclus de șoferul mașinii – oriunde el a strigat el+
 • După ce a condus la capătul ciclului și a căzut pe semnul corespunzător, ciclistul este obligat să scape de bicicletă și să o conducă, păstrând în spatele volanului+
 • Dacă există un ciclist lângă calea sau strada scumpă (Avenue), ciclistul nu are dreptul să se alăture Autotrafic Total+
 • Este necesar să se includă lumini albe din spate și din față în timpul întunecat, în ceață și când conduceți prin tunel+
 • Tragul de biciclete este interzis în orice mod, în plus față de menținerea bicicletei biciclete, care are, de asemenea, faruri globale de lumină roșie.

În absența ciclistilor bidirecționali, mișcarea contorului cicliștilor poate fi dificilă.

Deși ciclistul când se deplasează prin drum ar trebui să rateze mașinile, în practică driverele de mai multe ori trece cu biciclistul. Acest lucru se datorează faptului că bicicliștii singuri se întâlnesc mai des decât cei care conduc grupuri. Mulți dintre ei nu cunosc regulile de circulație, la toate până când conduc o mașină. La rândul său, șoferii accidentului cu tot ce a urmat, de asemenea, nu au nevoie de: mai ușor pentru a sări peste un ciclist decât pentru a repara masina și de a răspunde pentru alte consecințe ale accidentului în fața legii.

Sign Zona de acțiune

Acțiunea semnului începe de la începutul pistei, lângă care este instalat, și se termină atunci când un viraj sau intersecție se găsește de-a lungul drum, sau „sfârșitul căii de biciclete“ semn.

Schimbări în regulile de circulație pentru bicicliști

Autoritățile nu au tocmai au introdus concepte separate, pentru persoanele ale căror vehicul este o bicicletă, și nu un automobil. Regulile de circulație vor suferi următoarele modificări.

 1. Numărul de motive pentru care biciclistului are dreptul de a merge de-a lungul marginea drumului (pentru banda solidă extremă) va crește. Unele biciclete, cum ar fi autostrăzile sau electrobics, sunt capabile să accelereze până la o viteză de 40 sau mai mulți kilometri pe oră.
 2. La intersecție, în cazul în care nu există lumină de trafic, ciclistul este inferior drumului spre mașini care traversează drumul, pe care se plimba sau călătoresc din zonele rivale ale automobilelor.
 3. La trecerea pietonilor, ciclistul nu ar trebui să creeze o piedică pentru oameni.

Cu toate acestea, ciclistul nu ar trebui să meargă la următoarea bandă de trafic. Crește probabilitatea mașinii.

Penalități

În ciuda faptului că amenzile pentru bicicliști sunt de mai multe ori mai mici decât încălcările similare ale participanților la Avtatraphics, polițistul rutier poate scrie la orice ciclist de reguli de încălcare.

  Dacă inspectorii DPS încă te-au prins ca un ciclist pentru o încălcare specifică – de exemplu, atunci când creați interferențe cu pietonii de la tranziția printr-o stradă Roadway, ei au dreptul să recupereze o amendă la încălcarea repetată.

  Cu toate acestea, pentru toți participanții la mișcare, se oferă recuperare:

  • Pentru autodists – check-in sau zona pietonala este amenințată cu recuperare în valoare de 2000 p.+
  • conducătorii auto care au parcat masina pe un cycleway sau o trecere de pietoni, sunt amendați la 2500 p.+
  • pietoni care trece prin carosabil sau pe un cycleway, – o amendă de 1000 p.+
  • Bicicliștii, iresponsabil legate de regulile de circulație (de exemplu, ignorând semnul de interdicție), sunt amendate la 800 p.+
  • Bicicliștii într-un bețiv va plăti 1000-1500 r. – în funcție de situație de urgență.

  Pe semnul „biciclete Track“ Uită-te în clipul video de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: