Wellets Shimano: modele, pro și contra, sfaturi de selecție

Wellets Shimano: modele, pro și contra, sfaturi de selecție

O plimbare cu bicicleta poate incanta si chiar fericirea. Dar numai cu o singură condiție obligatorie – echipamentul trebuie să fie filmată complet corect. Una dintre componentele corespunzătoare este doar pantofi pentru biciclete biciclete Shimano.

Particularități

Înainte de a da o descriere detaliată a ventilats Wimano, este necesar să se indice specificul societății în ansamblu. Acesta este unul dintre producătorii japonezi, care este deja mulțumiți de sine și inspiră optimism. Sediul companiei este situat în orașul Osaka, și istoria producției conduce propria numărătoarea inversă începând cu 1921. Practic Shimano de viteze este destinat Pentru biciclete autostrada.

confirmare indirectă de calitate înaltă este că aproape 60% din mărfuri merge în Europa și America de Nord cu standardele lor deosebit de stricte de calitate.

Selecția Sfaturi și comentarii

Deja familiarizarea cu directoarele oficiale de conducere magazine online, arată că numele lui ciclu în propriul lor sens al cuvântului SHIMANO nu eliberează. În sortimentul sunt doar cu bicicleta pantofi + cu toate acestea, cu privire la calitatea produselor în sine și la confortul utilizării lor, acest lucru nu se reflectă. In orice caz, Este foarte important de a alege opțiunea corespunzătoare, luând în considerare toate subtilitățile. Destul de mulți cicliști preferă pedale de contact – iar acest lucru ar trebui să fie luate în considerare la alegerea.

Esența este simplu: crampoane, care sunt echipate cu pantofi speciale sunt rupt, și, prin urmare, piciorul va fi fixat rigid, în urma cărora va fi posibil să se asigure uniformitatea distribuției sarcinii. În același timp, reduce oboseala articulației genunchiului.

Produsele Shimano sunt corecte pentru bicicliști care folosesc pedale de contact. În orice caz, aceasta este în valoare de a alege pantofi de aceeași marcă pe care pedalele înșiși. pantofi de autostrada obișnuite face categoric nu se potrivesc.

Trebuie să verifice, Așa că scrisorile de MTB SPD sunt prezente în numele și marcarea. SPD SL Veloobuvi standard a fost dezvoltat de către specialiștii SHIMANO. Nu este conceput pentru munți (ca SPD obișnuit), ci pe bicicletele autostrăzilor. Alegerea preferată se dovedește a fi cele mai dure pantofi. Cu toate acestea, oferind un sentiment de unitate cu o bicicletă, ea provoacă, de asemenea, dumping, Prin urmare, această opțiune poate fi recomandată cu încredere numai celor care au acumulat deja experiență de plimbare.

Citește mai mult  Fuji biciclete: gama de model și de selecție subtilitățile

Prin achiziționarea de pantofi de biciclete pentru o plimbare de vară (adică, în funcție de temperatura de la 15 grade de căldură), este de dorit să aleagă pantofi sau cizme cu o suprafață cu ochiuri sau perforații. În cazul în care aceste elemente nu sunt, va merge prea cald. Beneficiu aduce un declic întârziat, ajutând la picior fix. Alternative – 3 Velcro Velcro. Modelele simple au de multe ori doar 1 sau 2 velcro, care provoacă senzații neplăcute în înșurubarea putere.

Nu ar trebui să încerce să cumpere cele mai ieftine pantofi. Echipamentele de biciclete nu sunt selectate pentru unul și nici măcar pentru două sezoane. Mai mult, pantofii bine aleși pot lucra mai mult decât pedalele. Estimări pozitive Mulți bicicliști dau modelului Shimano M089.

Ar trebui să fie amintit de caracteristica caracteristică a acestui brand: Walletele sale ar trebui luate pe dimensiunea mai mare decât cea obișnuită, iar apoi nu vor exista probleme.

Iubitorii de toate celelalte care merită să aleagă Încălțăminte din Spirit Retro. Ea are o talpă netedă, iar fixarea este efectuată de curele și cleme. Echipamente extrase pentru zona montană și pentru tăieturile de autostradă este ușor. În primul caz, există două elemente de fixare sub ghimpe, plasate în excavarea benzii de rulare și, prin urmare, mersul este simplificat. În cele două inserții de filete cele de-a doua second-hand, plasate pe partea exterioară a tălpii.

Shimano MW7 este mai potrivit pentru iarnă. Marcajul MT arată că un eșantion specific este destinat turismului. Adică, vă permite să mergeți în siguranță pe jos și doar relativ rar călărește o bicicletă. Pentru cei care preferă să călătorească, sportul poate fi mai bine să se potrivească cu o talpă rigidă. Puteți să mergeți și în ele, dar este mai puțin convenabil.

Citește mai mult  Marci de biciclete: Evaluarea și selecția

Modele

O bună reputație are un model Shimano sh-rp3. Acestea sunt nave frumoase de piele frumoase și moderne. Ele sunt în mod egal bine pentru instanțele de zi cu zi și pentru formarea intensă a drumurilor.

Designul oferă aterizarea perfectă pe picior. Perforarea, facilitând pe distanțe lungi de călătorie. Cureaua este deplasat, care vă permite să reducă stresul în picior. Garnituri speciale de călcâi garantează stabilitatea și când mersul pe jos și când alergați.

Shimano sh-rp5 se manifestă nu mai rău. Acestea sunt cicline de autostradă cu talpă de carbon armat. Ei folosesc un suport de contact fiabil al formatului SPD-SL. Acest model de pantofi, despre ideea dezvoltatorilor, este nevoie de novice și de sportivii cu experiență în mod egal.

Dynaplast tehnologie optimizează pedalare și reduce costurile de energie în timpul călătoriilor de lungă durată, precum și în timpul pedalării. O piesă de top nu are cusături, care vă permite să confort de garanție. Designerii au avut grijă de sprijinul maxim al piciorului piciorului și transmiterea maximă a eforturilor de a pedalelor. Ajustați dind poate fi foarte precise. Mers pe jos în astfel de pantofi de ușor și frumos.

Veloobuvi Shimano Prezentare generală Uita-te la următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: