Alege o jacheta de schi

Alege o jacheta de schi

companii moderne oferă consumatorilor o gamă largă de jachete pentru sporturi de iarnă. Achiziționarea de o jachetă de schi este un proces important în care trebuie să fie luate în calcul mai mulți parametri, astfel că achiziția nu este numai elegant, dar, de asemenea, confortabil pentru un atlet. Cele mai bune modele trebuie să îndeplinească toate nevoile de schi.

Caracteristici și cerințe

Alegerea unei mantale de schi trebuie să fie însoțită de cunoștințe de bază a dispozitivului său și adevăratul scop. Dacă sportivii profesioniști știu, având în vedere experiența lor, ce modele ar trebui să acorde atenție, incepatori de a face cu acest lucru fără ajutor este puțin probabil să fie posibilă. Mai întâi trebuie să acorde o atenție la ceea ce ar trebui să includă o jacheta de schi pentru un sport confortabil.

 • membrana de tesatura. Este ea va furniza căldură către proprietarul său din cauza impermeabil sale și capacitatea de a îndepărta excesul de umiditate la exterior, fără a perturba izolație termică de înaltă calitate. De asemenea, posedă proprietăți windproof, ceea ce este important pentru distracția pe panta munților.

 • cordoanele etanșate. Pentru a păstra proprietățile importante ale țesutului membranei, producătorul trebuie să aibă grijă de etanșare de înaltă calitate a cusături după coasere a produsului. Dezlipit din găurile de ac pot provoca umezeala din interiorul articolului decât perturba proprietățile de protecție ale învelișurilor de schi.

 • Fusta de snowswain. O jacheta de schi trebuie să elimine zăpadă obtinerea sub ea, așa că trebuie să fie echipat cu o protecție suplimentară sub forma unei fusta speciala care va elimina disconfortul din Falls.

 • Prezența hotei. Gâtul și capul trebuie protejate de vânt și zăpadă zburătoare. De asemenea, este necesar să se asigure marginile hotei reglementate prin intermediul unor elemente de fixare sau cu șiret speciale de culoare schior. Acest lucru este necesar, astfel încât capota să nu zboare în timpul manevrării pe pistă și să ofere prezentarea necesară a atletului.
Citește mai mult  Totul despre protecția snowboard

 • câștig suplimentar. Jacheta pentru clasele sportive active trebuie să asigure o protecție suplimentară împotriva picături, și anume întărirea țesutului solid în umeri și piept. Când scade, tesatura densa va lua cea mai mare parte a presiunii și de a reduce sarcina pe corp, astfel încât schior poate fi evitat prin prejudiciu.

 • Prezența buzunare. buzunare gratuite cu fermoar de încredere va permite să păstrați lucrurile necesare cu tine, de exemplu, chei, și să nu se teamă că vor rămâne pe panta după echitatie. Evalnamed prezența și buzunare interne pentru lucruri valoroase, fragile.

 • ventilație Mortitate. Tesatura în această zonă trebuie să fie ușor și cu un bun călător de umiditate pentru un timp confortabil pe schi.

 • Mansete reglabile. Pentru zăpadă căzut accidental sub haine în timpul jachetă sport active ar trebui să aibă un mansete bine reglabile, care va sta bine pe de o parte și de bine-montaj. Acest lucru este important mai ales pentru schi fond.

 • reflector de lumină. Modelele moderne sunt neapărat echipate cu benzi reflectorizante decorative, care transporta, de asemenea, în sine și beneficii practice – acestea vor permite serviciilor de salvare în caz de accident mai rapid pentru a găsi iubitul lipsă de pârtii de zăpadă.

Toate aceste aspecte sunt foarte importante să ia în considerare atunci când aleg o jachetă de schi. Astfel, va fi posibil să se aleagă opțiunea cea mai optimă pentru un loc de muncă confortabil în sport preferat.

Materiale de fabricație

Structura jachetei de schi poate fi formată din 6 straturi pentru a maximiza confortul și căldura în timpul sărbătorilor active de iarnă. Mantaua clasic include următoarele straturi:

 • Material extern+
 • strat de membrană+
 • strat de izolație+
 • Control climatic+
 • Antistatic+
 • strat de căptușeală.

Stratul exterior este de obicei realizat din țesătură, care ar trebui să aibă calități astfel cum ar fi rezistența la uzură și rezistență la temperatură scăzută. Când este făcută, sunt folosite Capron, lycra sau poliester.

Citește mai mult  Sărbători în Sanatorian în Crimeea

Stratul de membrană efectuează o caracteristică barieră cu două sensuri. Nu apa dor, rezistent la un vânt puternic, dar ar trebui să fie alocate lenjerie de corp termică. Cel mai adesea, țesături cu impregnions sunt folosite pentru a furniza astfel de proprietăți, care formează o structură microporoasă, pe bază de poliester respirabil sau poliamidă.

Izolația următoare pot fi utilizate ca materiale în fabricarea jachete sporturilor de iarnă:

 • Pooh. O opțiune clasic care creează efectul de „încălzire pad de tăiere“ și oferă protecție de frig.
 • Tiesuuut. Artificiale Pooh, distinge prin durabilitate și de notare. destul de fina, prin urmare, este considerat cel mai popular opțiune în fabricarea de jachete sport multistrat.
 • Sinteton. Izolație tradițională, care se distinge prin respirabilitatea rea. Cel mai des folosit ca mijloc suplimentar locale de izolație.
 • Lână. Abilitatea de a menține căldura și bine pentru a elimina umezeala, nu strălucește de circulație.
 • Polyark. greutate ușoară de lână analog, oferind o protecție suplimentară a vântului.

Ca de control al climei, sunt utilizate dezvoltări speciale inovatoare, datorită căldurii care căldurii are loc cu efort fizic activ pentru a evita supraîncălzirea.

Stratul antiseptic este conceput pentru a elimina condițiile în care bacteriile este dezvoltat în timpul efortului fizic activ. Adesea, producătorii conecta aceste funcții cu un material sublock.

Proiecta

Classic sportive Jachete de schi sunt lipsite de detalii și mai orientate spre practic și versatilitatea. Ei sunt lipsiți de piese decorative suplimentare și sunt proiectate pentru utilizarea pe termen lung. De multe ori realizată în una sau două culori.

costume de schi la modă într-un segment premium se disting printr-un design luminos interesant. Acestea se încadrează cifra cât mai mult posibil, dar acestea nu se rostogolească mișcărilor. Ca elemente decorative, blana de pe o hotă sau căptușeală de blană este adesea folosit. Stratul exterior al panza este decorat cu un print.

Citește mai mult  Dzhangul în Crimeea: Locul de amplasare și Atracții

Branduri populare

Cei mai buni producători sunt cele mai bune din acest segment:

 • Colmar. de brand italian, care este axat pe multifuncționalitatea produselor sale.
 • Bogner. Diferă de înaltă calitate și durabilitate.
 • Salomon. Modele universale pentru sporturile active și extreme de iarnă.
 • EXPERIENȚA MARE. Producator de jachete de schi pentru femei elegante lui. Diferă din materiale ușoare și dezvoltarea proprie de fibra de înaltă calitate.

Atunci când alegeți un sacou adecvat, de asemenea, este necesar să se acorde o atenție nu numai popularitatea brandului, dar, de asemenea, pe specificul modele specifice.

Sfaturi pentru alegerea

Înainte de a cumpăra un sacou sport, aveți nevoie pentru a decide ce fel de sport pentru tine este cel mai relevant.

 • Trail patinaj. coborâre clasică pe jos pantă de schi necesită o protecție suplimentară împotriva precipitațiilor și a lungimii reduse de produs.
 • Recreere. Pentru iubitorii de activități în aer liber, care nu sunt profesioniști, jachete ușoare, cu un design elegant pentru schi.
 • Frearyd. Extremele Este mai bine de a alege un sacou cu protecție suplimentară la care se încadrează și rezistență la umezeală.

Mantaua trebuie să fie ales în dimensiunea sa, astfel încât să nu se arunca mișcări și nu a fost prea voluminos, astfel încât nu există nici un disconfort în timpul călătoriei.

opțiuni pentru copii nu ar trebui să fie prea lung. Copii trebuie să fie confortabil, Aceasta va exclude toamna. Cel mai bun din toate, înainte de schi pentru a petrece o lecție de cald, pentru a verifica cât de ușor schior este convenabil pentru a controla echipamentul în noua jacheta.

optiuni pentru femei sunt foarte diverse. Printre gama de modele, cel mai bine să acorde o atenție jachetele lungi mărunțită este de a oferi căldură și confort pe pista.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: