Alege un costum pentru un snowboard

Alege un costum pentru un snowboard

Dacă vă place odihnă activă și să nu ne imaginăm de iarnă, fără snowboard și munte coborâri, trebuie să se pregătească pentru ea în avans. Este vorba despre echipamente, și anume costume care sunt oferite într-o mare varietate. Atenția dumneavoastră este prezentat cu informații utile despre caracteristicile acestor tipuri de haine, sale, precum și recomandări cu privire la alegerea.

Particularități

Costumul de snowboard nu ar trebui să fie nu numai frumos și luminos, ci și practic, fiabil și durabil. Principala sarcină a acestui echipament este de a asigura protecția la rece. Hainele nu ar trebui să se încălzească – este important ca ea să o păstreze caldă, dar în același timp a îndepărtat umiditatea, pentru că în timpul atletului de mișcare întotdeauna transpirația. Astfel, este mai bine să alegeți lucruri profesionale care au reușit deja să-și dovedească eficacitatea.

Costumele de schi diferă de cele obișnuite. Ca material, se utilizează o cârpă cu o membrană, care replică simultan apă și permite corpului să respire. Pentru izolare, se utilizează adesea materialul sintetic, are o greutate redusă și o performanță excelentă. În ceea ce privește deficiențele, costume de schi sunt oferite la prețuri mici, dar aceasta este o investiție excelentă de mai mulți ani, de când pânza este durabil, accesoriile sunt daune stabile, astfel încât să nu vă faceți griji despre haine noi pentru o lungă perioadă de timp.

Desigur, îmbrăcăminte exterioară ar trebui să fie luminos, astfel încât o persoană poate fi observat pe pantele muntelui. În plus, aceasta permite tuturor să aleagă un costum în care design care îi place. O altă caracteristică a echipamentului este prezența buzunare exterioare, trebuie să existe mai mult de 2 sau 3. Într-un astfel de costum există un loc unde vă puteți ascunde telefonul, trece de schi și chiar și o mască. îmbrăcăminte exterioară snowboarderi are:

  • Bucăți, care prevede circulația aerului+
  • fermoar durabil+
  • Snowstanding așa-numita fusta, care este fixat pe talie+
  • manșon tricotate, care vor fi cusute la principalele+
  • hotă separată.

Îmbrăcămintea nu este doar frumoasă, este funcțională, în plus, este convenabil să se miște în ea și să facă diferite trucuri pe tablă, pe care sportivii o vor fi întotdeauna fericiți. Umplerea jachetelor este întotdeauna un jos și este mai bine să alegeți produse din pene de apă, deoarece nu vor trece umiditatea.

Tehnologia membranei este un criteriu important în alegerea unor astfel de îmbrăcăminte, dar complică îngrijirea produsului, deci este important să urmați recomandările specialiștilor și producătorului.

Ce se întâmplă?

Astăzi, pe piață puteți găsi costume sportive de sex masculin și femei de dimensiuni mari și mici, astfel încât toată lumea are ocazia să aleagă ceea ce le place. În același timp, nu este ușor să se facă distincția între sexe, deoarece fiecare astfel de kit este întotdeauna pantaloni destul de largi care nu sunt constrânși prin mișcări și acest lucru este important în astfel de sporturi. Izolarea suplimentară este introdusă pe genunchi și fese, care vă permite, de asemenea, să înmuiați lovitura.

Citește mai mult  Totul despre schiurile Madshus

În ceea ce privește elemente suplimentare, acestea sunt în prezența gumei, cu ajutorul căruia pantna este fixat pe jos și pantofi, astfel încât zăpada nu se încadrează în pantof. O alegere excelenta va fi un produs cu curele, ea stă mai densă. Kit-ul de bază include o jachetă și pantaloni, uneori, să le completeze cu accesorii, cum ar fi mănuși, bande și alte pălării. pantaloni snowboard sunt parte integrantă a unui echipament snowboarder. Orice atlet știe că, uneori, doriți să opriți, stai jos chiar pe zăpadă și să se relaxeze un pic, așa că pantalonii trebuie să fie pregătite pentru această.

Unii producători produc salopetă în loc de pantaloni clasice. Acest produs are o inserție de sân sau bretelele. De-a lungul întreaga lungime există un fulger cusută, ceea ce face mai ușor pentru a elimina costumul, chiar dacă cizme sportivului sunt puse pe atlet. Marele avantaj este că brandurile produc o varietate de culori, astfel încât kitul poate fi cu o jachetă roșie și pantaloni negri, femeile adesea aleg un costum roz sau alb, dar bărbați cum ar fi verde mai mult, albastru luminos sau camuflaj. Echipamentul poate fi culoarea calmă cu inserții luminoase, designul este cel mai diferit, iar acesta este un plus imens.

Haina speciala poate fi numit practic și mai confortabil. Acest tip de costum este popular, desigur, este important să alegeți dimensiunea și stilul potrivit. Îmbrăcăminte similară este disponibilă din materiale de înaltă clasă care au proprietăți de protecție și umiditate-repellent.

Nu trebuie remarcat faptul că producătorii creează îmbrăcăminte de schi și pentru cel mai mic, piața oferă salopete, truse de la pantaloni și jachete pentru copii, acestea sunt întotdeauna foarte luminoase și cele mai convenabile posibil, astfel încât echiparea poate fi echipată cu întreaga familie și mergeți în vacanță. O caracteristică distinctivă a kiturilor copiilor este că acestea sunt furnizate pentru elementul de protecție, deoarece copilul poate cădea pe deal, astfel încât în ​​costume există tampoane genunchi, coate și un strat protector în zona de cristal, care este importantă.

Citește mai mult  Cape Claw în Crimeea: Istorie și locație

În ceea ce privește jachetele, ele sunt adesea într-o tijă liberă, în mod necesar prezența unei capote, toate cusăturile sunt procesate cu grijă, pe centură și încheieturi există manșete pe benzi elastice pentru a asigura protecția împotriva curățării și fixării fiabile. Unele branduri acordă atenție altor componente ale costumelor, astfel încât echipamentul poate include o mască și mănuși pentru a proteja fața și mâinile.

Cele mai bune branduri

Dacă sunteți interesat de ratingul producătorilor de echipamente de schi, vi se oferă branduri de top care produc produse excelente pentru fanii tipului de odihnă activă.

  • Îmbrăcăminte de clasă premium produce o companie roxia australiană, care este cunoscut la nivel mondial. O trăsătură distinctivă este prezența în intervalul de prize. Hainele sunt caracterizate prin caracterul practic, confort și durabilitate, în timp ce toate modelele aspect elegant și original.

  • Următoarea pe listă a fost marca Tigon, Și acest produs merită atenție pentru motivul că îmbrăcămintea este creat de o echipă de Snowuraders și designeri cu experiență. Prin urmare, timbrele sunt întotdeauna o calitate excelentă, funcționale și de a transmite un stil sportiv. În seturile gamă de culori proaspete luminoase, fiecare produs are o talie coborâtă, există o lucruri de apărare și capota profundă. În plus, prețurile sunt atractive pentru toată lumea.

  • Rezistent la apă și ușor Echipament de Burton Piața a fost deja suficient și determină interesul pentru toți cei care se merge la munte. Cadourile sortiment femei și bărbați modele cu modele minimalist, există un conducător pentru copii.

  • AIRBLASTER a fost fondată în America, Dar astăzi, aproape toți sportivii știu despre acest brand. O trăsătură distinctivă a companiei a devenit o abordare mentală la fabricarea produselor, dovada care este ca calareti care creează costume de lucru pentru ei înșiși.

Criteriile de alegere

Alege un costum de snowboard pentru schi nu este atât de ușor, mai ales dacă o faci pentru prima dată. Există anumite criterii pentru a alege un produs pentru femei sau bărbați care doresc să merg la munte în sezonul de iarnă. Echipamente snowboarder trebuie să îndeplinească standardele și cerințele. Una dintre ele este rezistent la apa. Fiți atenți la tipul de material din care este cusut kit-ul, materialul ar trebui să aibă un strat protector care împinge umiditate exterioară și ieșirile din interior. Un efect de seră nu ar trebui să fie create în costum, deci asigurați-vă că produsul este bine ventilat – poate fi tăieturi din partea interioară a mâinilor prin care umezeala.

Citește mai mult  Caracteristici de snowboard pentru copii

Părțile suplimentare din costum sunt extrem de importante, jacheta trebuie să fie o capotă, deoarece protejează împotriva vântului, produsul are un sigilar, iar mânecile și pantalonii sunt echipate cu manșete. Fiecare buzunar are o clapetă densă pentru a pierde conținutul era imposibil.

Dacă decideți să achiziționați uniforme pentru un snowboard, nu respectați restricțiile financiare. Desigur, puteți găsi o opțiune ieftină, dar nu înseamnă că calitatea va fi cea mai bună. Imbracamintele sportive ar trebui sa fie confortabile, practice si durabile. Există izolații diferite, dar este important să se concentreze pe produsele noii generații, deoarece vor servi mult mai mult.

Se recomandă pre-măsurarea seturilor astfel încât costumul să se așeze și să oprească mișcările.

Trebuie remarcat faptul că astfel de îmbrăcăminte este supusă unor încărcături mari și pe coatele cu genunchii pot fi înșelătoare mai repede, astfel încât să puteți explora producătorii care utilizează inserții din cauciuc. Lungimea manșonului ar trebui să fie pe perie, asigurați-vă că există manșete și scai, atât pe pantaloni și pe cămășile. Capota are un regulator de volum, astfel încât, cu vreme cu vant a fost posibil pentru a strânge și de a proteja împotriva purjare. Va fi mai bine dacă hota poate fi dezgustat.

Pentru a face mișcările să nu se eschiveze, este mai bine să ia pantaloni pentru unul, și uneori două dimensiuni mai mult decât propria lor – aceasta va permite în mod convenabil condus pe pante și de a face trucuri. Elementele de fixare sunt necesare pe buzunare, toate accesoriile ar trebui să fie durabile și de încredere.

În timpul montării trebuie să se miște, ridica bratele si picioarele pentru a verifica dacă jacheta nu va merge. Stai pentru a vă asigura că pantalonii sunt potrivite. Pentru copii, este mai bine să aleagă costume cu prezența unei salopeta, astfel încât partea din spate este închisă. Este imposibil de a ignora mijloace suplimentare de protecție și, dacă este posibil, încercați întotdeauna înainte de a cumpăra tot echipamentul. Profitând de astfel de recomandări simple, puteți găsi un costum potrivit pentru un snowboard, care va servi nu după un an.

Cum de a alege un costum pentru un snowboard, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: