Alupka în Crimeea: istorie, atracții, călătorii, peste noapte

Vacanță de vară – lecția nu este doar plăcută, dar și foarte responsabilă. Pentru a vă bucura de o vacanță de vară completă, trebuie să cântăriți cu atenție totul și mintea pentru a obține maximă plăcere de la recreere.

„Perla din coroana rusă“ – aceasta este exact ca Marea Împărăteasa Rusiei despre Crimeea a fost din nou răspuns, În cazul în care astăzi punctele de vedere și aspirațiile de turiști viitoare sunt concentrate. Frumos climatice, plaje magnifice, marea perfectă și masa altor farmece – aceasta este ceea ce fiecare dintre noi este de așteptat pe coasta Crimeii. Una dintre cele mai bune, in functie de turisti, este considerat odihnă în Alupka.

Descriere

ALUP este în valoare de a merge acolo. Acest complex este situat pe partea de sud a Peninsulei Crimeea, de malul care se va deschide vederi minunate ale mării și peisajele. Acest lucru este destul de interesant din punct de vedere al istoriei, o parte a peninsulei – încă din secolul 1. Ns.. Ei au stabilit triburile khazare, iar mai târziu Alupka a fost parte a Imperiului Otoman.

În orașul de la aproximativ 4 kilometri pătrați, un pic mai mult de 8.000 de oameni trăiesc, iar în timpul verii numărul lor crește dramatic din cauza vizite la repaus.

Dacă examinăm cu atenție obiectivele turistice de pe hartă, apoi faimosul munte de ai-Petri repede în ochi, nu într-o lucrare artistică. La 17 km de Alupka este faimosul oraș de la Yalta.

Aerul magic al acestei stațiuni nu va lăsa nici indiferente turistic, iar stâncile pitorești și străzile întortocheate se va deschide o mulțime de valori mobiliare, în care se reazemă curios.

Climat

Vara în acest oraș din Crimeea este destul de cald, dar apropierea de mare și abundența de brize proaspete compensa temperatura ridicată. Turiști nu va suferi de umiditate și scaun – moară de vânt „ventilatorul“ aduce racoare, oferind posibilitatea de a aerului de vindecare Inspira și a obține un maxim de placere de repaus.

În general, vremea în Alupka favorizează locuitorii săi și oaspeți ai stațiunii – în mijlocul de odihnă – în iulie și august, temperatura maximă de încălzire a aerului – până la 28 de grade de căldură. În timpul iernii, înghețurile nu depășesc 10 grade de îngheț, iar în februarie și temperatura medie – aproximativ +4. Un astfel de regim blând permite lui Alupka să surprindă vizitatorii chiar și în iarna veșnic verde magnolias și chipreses.

Muntele Ai-Petri servește ca un fel de scut de protecție din vânt, furtunile de aici practic nu se întâmplă, iar sezonul stațiunii începe la jumătatea lunii iunie.

Ce să vezi?

Promenada orașului se întindea 4.5 kilometri de-a lungul marginii de mare, există ceva pentru a vedea și de a face fotografii de neuitat pentru memorie.

Cei care decid să se relaxeze în Alupka, în plus față de scăldat în valurile calde ale Mării Negre, așteaptă excursii de neuitat, peisaje pitorești și descoperiri istorice.

Cel mai memorabil va fi o plimbare Pe telecabina Yalta până la vârful AI-Petri (Înălțime – 1231 m.). Înainte de ochii călătorilor fascinați, pârtiile pitorești și rocile vechiului munte, culorile neobișnuite, masivitatea se va deschide. Mai ales interesante astfel de călătorii pentru iubitorii de drumeții și turism – pe partea de sus a muntelui puteți aranja un picnic de neuitat, luând cu tine produsele și se bucură de o vedere frumoasă, descoperind noul Crimeea.

Fără îndoială, va fi interesant pentru cei care au venit la Alupka cu copii.

Rock Shaan-Kaya 871 metri de mare – nu numai locul de călătorie, dar, de asemenea, o locație preferată pentru alpiniști și alpiniști. Pe lângă faleza este cel mai dureros lac de munte, de unde privelistea uimitoare a munților din apropiere.

Citește mai mult  Totul despre Tash-Jargan în Crimeea

Alupkinsky Park – un loc în care cuplurile căsătorite sunt cel mai adesea iubit, tineri îndrăgostiți. Mai precis, numele oficial al acestui paradis este Vorontsovsky, din moment ce parcul a început să fie construite simultan cu construirea palatului sub conducerea Guvernatorului General Vorontsov în 1828. Reședința guvernatorului general al teritoriului Novorossiysk a prințului Luminii Mihail Vorontsova trebuia să fie uimit de importanța și eleganța sa.

Astăzi este o zonă uriașă pentru recreere, inclusiv Palatul în sine, unde se desfășoară numeroase excursii pentru vacantori, iar zona de parc în sine, surprinzând turiști din întreaga lume. Care sunt una dintre cele trei perechi de lei de marmură, pivitarea la un palat pompos, care a păstrat frumusețea și monumentalitatea ideilor arhitectului.

Zona parcului în sine – acestea sunt lacuri oglindă, blocuri de piatră, asemănătoare moundului bizar și movile, este o fântână cu lebede, gladiile. Parcul în sine este împărțit în două zone: superior și inferior.

Nizhny Park Se dovedește direct pe mare și plantate cu o varietate de copaci și arbuști – mai mult de 200 de exemplare care se găsesc numai în această zonă climatică.

Dacă sunteți pentru prima dată în Alupka – Asigurați-vă că mergeți la Templul lui Alexander Nevsky. Acesta este un monument de arhitectură în care limba rusă și stil bizantin amestecat. A fost construită în 1913, iar în 1923 a fost închis. În zilele Războiului Patriotic, a existat un spital militar.

Mulți pelerini care vizitează templul sunt sincer cred că este în acest loc, care pot fi curățate spiritual și fizic.

Muzeul Amethan Khan Sultan foarte popular printre turisti – Erou al Uniunii Sovietice, pilot curajos, lupta cu curaj în vremuri de-al doilea război mondial. Akhmet Khan testat de mai multe ori noi dezvoltări tehnice, inclusiv rachete și catapulte.

Cunoscătorii și tastors din Crimeea Vinului Cu siguranță o vizită la complexul de degustare „Massandra” – trezorerie Vin din Rusia. Astăzi, planta produce mai mult de 60 de mărci de vin din struguri, dezasamblate pe 4 mii de hectare din Crimeea Pământ – aceasta este Tokai de Sud coasta, Pinot Grove, Ai-Danil, Muscat Alb, Livadia.

Străzile din oraș se prezintă un interes considerabil pentru turisti – mulți dintre ei în ziua de azi seamănă cu lichidare trasee la munte, dens construit case și hoteluri, hoteluri si hoteluri. Multe Alupka străzile sunt conectate la fiecare alte scări, ceea ce conferă o aromă de neșters de teren.

ce sa incerc?

Există două piețe în Alupka. Este fructe si legume locale, care sunt o depozit de vitamine. De exemplu, în această zonă climatică ele cresc de construcții, ca să spunem așa, exotice pentru partea centrală a Rusiei, date și grenade. Pentru a cumpăra fructe din Crimeea reale, trebuie să știți sezonul de maturizare a acestora. Rotund, cu roz baril și gust de miere Caise oferă Crimeans deja la sfârșitul lunii iunie, struguri de toate soiurile – toate lunile de vară și septembrie.

Foarte gustos cireșe Crimeea dulce – mare, roșu strălucitor, dulce, soiuri diferite: T-shirt, Napoleon, Droogan galben, Francis și Karaz Kerez. soiurile timpurii se coc la mijlocul lunii mai, și îl puteți cumpăra ieftin de pe piață nu mai devreme de jumătatea lunii iunie, chiar mai ieftin decât 100 de ruble. Old-Timeri recomandă să cumpere o cireșă delicioasă pe piață, la proprietari, și nu în supermarket, în cazul în care producția de boabe de import aduc adesea.

Citește mai mult  City-Cetatea Eski-Kermen din Crimeea: Caracteristici și locație

Mulberry sau Mulberry – delicatețe preferate de copii locale. Roșu, negru, alb, apare pe rafturile la jumătatea lunii iunie. Fiecare dintre ele are propriul gust și aromă. Această boabe are proprietăți benefice pentru întinerire și curățare a pielii. Din păcate, fructele de padure sunt foarte moi și este dificil să le transporte, dar poti merge oriunde oriunde – bine, pinchists cresc direct pe străzile stațiunii.

Apropo, sucul de la ei este practic nu a fost respins din haine.

Figurile – violet și alb, apare pe rafturi în primul rând, la sfârșitul lunii iunie, iar apoi, la sfârșitul lunii august. fructe foarte blând și delicioase devin un desert real, pe mesele de gurmanzi. MUSMULA – Una dintre fructele neobișnuite ale Crimeei, seamănă în afară de un mic măr, iar gustul său este ca afinele. Se dovedește gemuri delicioase, gemuri și sucuri. Musulu conține o cantitate imensă de vitamine, este foarte utilă pentru digestie.

Fructe ecologice – Zizifus, care nu este supus unor dăunători. Extern similar cu castanul, potrivit gustului, Dotnika. El are un număr mare de proprietăți utile, pentru care locuitorii locali sunt foarte apreciați.

Și, desigur, fructe de mare. Peștele proaspăt poate fi cumpărat direct pe țărm, în pescarii sau pe piață. Principalul lucru este să îl puteți face în mod corespunzător. Astfel încât odihnitorul așteaptă nu numai o odihnă minunată, ci și fructe și fructe de mare utile.

Cum să obțineți?

Ajungeți la Alupka în diverse moduri. Mai întâi de la Yalta. Alupka este inclusă în cartierul Yalta City, acestea sunt separate de distanța numai la 17 kilometri.

Pentru a ajunge în oraș stațiune în 15 minute, în mașina sau cu taxiul său, un timp mai puțin la destinație cu autobuzul. Pentru fanii de ciclism plimbare, calea spre Yalta va crește la ora.

Puteți ajunge la locul de odihnă de oriunde, în Crimeea, în Autostradă Coasta de Sud. De exemplu, dacă te duci de la Sevastopol pe acest drum, apoi traseul dvs. va fi 65 km. La dispoziția dumneavoastră – mai multe autobuze, care, desigur, du-te mai mult decât mașinile, dar vă puteți bucura de peisajul din jur și Coasta de Azur.

De la Simferopol, în cazul în care se află aeroportul din Crimeea, puteți obține în 2 ore. Stația de autobuz Simferopol Aeroportul este literalmente aproape.

Fii atent cu alegerea unui taxi: șoferii locale pot solicita un preț mai mare, asa ca nu ezita sa afacere. In cazuri extreme, puteți merge cu briza pe barca – Seaway de la malul de la Yalta și Mishor este fascinant și de neuitat. De altfel, bărcile circulă în mod regulat, precum și transportul public.

Unde să rămâi?

Condiția principală pentru o odihnă bună – este confortabil de locuințe. În Alupka puteți găsi totul, de la clasa economic la apartamente de lux, totul depinde de dorințele și posibilitățile tale.

Start Să cu cele mai simple. Chiar și un buget modest poate permite vacationers să rămână în case de oaspeți sau apartamente cu un dormitor, proprietăți de închiriere.

Mici Guest House oferă simplu, dar confortabil. De obicei, acestea sunt în zonele verzi. Camerele mici sunt dotate cu aer condiționat, duș și toaletă, în instanțele de judecată are aproape întotdeauna o mulțime de parcare, uneori piscina.

Gazdele prietenos poate oferi pentru o taxă de transfer la aeroport și retur.

hoteluri private, ca, de exemplu, „Yuna“, „Pescărușul“ sau „Tauride“ sunt apartamente, camerele au vedere la atracțiile locale și parcuri. Camerele prezintă sistem split, mașini turiști se pot afla acolo în camerele sunt dotate cu Wi-Fi, facilități de spălătorie.

Preț – 1200 de ruble pe persoană pe zi, toate depind de distanța de plajă.

În separat, case de oaspeți și gazde oferă diferite variante de produse alimentare – de la mese preparată de la full. Unele hoteluri mândresc propriile lor restaurante și chiar un mini-restaurante, situate la primul etaj, la unele hoteluri din prețul include deja micul dejun și cină.

Citește mai mult  Caracteristici de odihnă în Inkerman în Crimeea

Mai ieftin în Alupka Indeparteaza apartamente cu un dormitor – costul lor variază de la 1000 de ruble pe zi pentru cazare de mai multe persoane. Apartamentele sunt de obicei echipate cu toate facilitățile – frigider, televizor, cabină de duș, aer condiționat, cuptor cu microunde, etc. D.

Rezervați-vă un apartament este mai bine în avans.

Puteți încerca să eliminați locuințe low-cost cu o schimbare în sectorul privat, în cazul în care camerele sunt dotate cu setul necesar de aparate de uz casnic. Prețurile, desigur, diferă – totul depinde de ceea ce proprietarul locuințelor vă oferă – de la 1200 la 3000 de ruble pe zi.

Hoteluri de lux și hoteluri oferă vacanțe uimitoare pentru bani considerabile – în medie este de 5-8 mii de ruble pe zi. Condițiile în ele la cel mai înalt nivel – de la un pat larg dublu și masa echipamentului în cameră la o uimitoare vedere de la fereastra. Terasele multe hoteluri sunt un loc excelent pentru a rămâne, în cazul în care în seara puteți admira apusul de soare de mare, iar în după-amiaza pentru a ascunde de căldura.

hoteluri mai ieftine bun venit, de asemenea, turiști – și lăsați unele dintre ele sunt un pic mai departe de plajă, dar setul de servicii oferite de proprietarii nu este inferior la serviciul de primă de hotel hoteluri.

Recenzii

În fiecare an, pe coasta Crimeii, numărul turiștilor crește de mai multe ori. Potrivit comentarii de turiști, acesta este un loc minunat pentru vacanța de vară, în special pentru cuplurile cu copii. Alupka o mulțime de sanatorii, în cazul în care puteți rezolva de sănătate și pentru a obține plăcerea maximă de repaus.

În Alupka, mai multe plaje. Vorontsovsky – cu neclară, plimbari cu apă. Adevărat, în funcție de turiști, nu este foarte mare, astfel încât în ​​vârf pentru timpul de repaus poate exista un pic mai atent.

Plaja Neterminata „La o casă de lemn“ Potrivit pentru cei care iubesc odihna retras. Mai ales pentru copii este echipat cu plaja „Trei pietre“, în cazul în care copiii se pot bucura de apă transparent și o locație confortabilă.

„Somn de mare“, „Coasta de Azur“ și „Muntele Sun“ – Plaje, în cazul în care, în funcție de turiști, puteți face plajă pe pietricele fine și se bucură de atracții. Adevărat, ei vor trebui să plătească pentru ele.

Mai mult de un kilometru ocupă plaje perfecte „Black Bud“ și „verde Capul“. Intrarea le este plătit, dar cum pentru a sărbători turiști, ele sunt în valoare de: vedere frumoasă, pietricele mici, locație perfectă.

Deci, dacă vă decideți să mergeți la cald în coasta Crimeei, alegeți Alupka: frumos, util și surprinzător de confortabil!

În următorul videoclip, consultați prezentarea generală a orașului Alupka.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: