Calea solară în Crimeea: descrierea și istoria apariției

Calea solară – una dintre cele mai populare rute de mers pe jos pe teritoriul Crimeei. După ce, la un moment dat era disponibil numai pentru membrii familiei imperiale, conectarea cu fiecare alte palate din Livadia și Oreanda. Astăzi pentru a afla cum să ajungeți la traseele imperiale din Crimeea, cu ușurință – este suficient să studiați descrierea detaliată a traseului și să determinați locul de pornire. Această cale este excelentă pentru turiștii și turiștii activi care preferă să organizeze excursii de vizitare a obiectivelor turistice. În plus, multe artefacte interesante au fost colectate aici, iar în ceea ce privește numărul de atracții pe un kilometru de țaristă Tropina, puteți apela un lider recunoscut printre rute din Crimeea memorabile.

Ce este?

Sunny Trail – ruta turistică care leagă Livadia și Gaspra. Aici, natura creează condiții climatice unice, permițând să aprecieze pe deplin toate avantajele aerului de munte și de mare. Traseul regal decorează Palatul Livadia, în cazul în care începutul său oficial este. Ea face posibilă minimizarea de pe ruta principală în orice moment și mergeți pentru a trece cu vederea împrejurimile Oreandei sau vizitarea platformei de observare.

O dată special pus pentru plimbările de monators cu copii, traseul regal se caracterizează printr-o prejudecată minimă – aceasta nu depășește trei grade. De-a lungul nivelului mării, această cale se află în intervalul cuprins între 133 și 203 m. În zonele cu diferențe de înălțime de pe traseu există scări, iar la fiecare 100 m pot fi găsite indicii care a promis despre distanța parcursă, și ajutând direcția de a nu pierde. Unicitatea de trasee solare sunt incontestabile. Este de la ea că cele mai multe vederi pitorești Oreand și Yalta deschis, coasta de sud a Crimeei, matricele stâncoase locale. Începutul traseului este localizat pentru Svitsky (Pazesky) Corpul de Palatul Livadia și vă permite să obțineți o plăcere suplimentară de la o plimbare prin complexul parc local.

O altă trăsătură distinctivă a traseului solar este o mulțime de ramuri care vă permit să viziteze celebrele plaje sau în sanatorii, a se vedea cele mai bune platforme de vizionare, complexe de temple, palate și parcuri.

Istorie

Existența țaristă Trail are începutul său lung până la curtea imperială a fost răscumpărată de către Estate în Livadia. Începând cu 1843, în acest fel a fost folosit cu succes, se bucură de vederi magnifice și aer de vindecare. Adevărat, până în 1900, a avut loc exclusiv în Oreand superior și a servit pentru plimbările Marelui Duce Constantin și membrii familiei sale. Și numai în 1901 de împăratul Nikolai al II-lea a fost dat un ordin cu privire la legătura dintre Capul Ai-Todor, cu o poarta roz in Livadia.

Citește mai mult  Alegeți bastoanele de schi pentru accident vascular cerebral clasic

Istoria apariției traseului solar este strâns legată de istoria familiei regale, Dar ea a primit numele său modern pentru anii puterii sovietice. Evitarea oricărei mențiuni a fostei reguli monarhice, el a fost dat, dorind să sublinieze caracterul spiritual al naturii locale. De fapt, cea mai mare parte traseului se execută în umbra copacilor, și nu în mod special aprins. Interesant, conacul în Gaspre, care a devenit punctul final al traseului, până în 1902 a fost o reședință de Lev Tolstoi.

Marcajul ternshur, sculptat în blocuri de piatra, a apărut, de asemenea, datorită moștenirii puterii sovietice. A fost creat la 150 de ani de la fondarea de la Yalta. Inițial, au existat 64 de caractere, astăzi nu există mai mult de 20 de ani. Cauza de interes și instalată pe benzile sculptate. Un crocodil a rămas din figuri sculptate, dar inițial a fost posibil să se vadă păsări și câini, precum și bătrânul cu bătrâna.

Plan de traseu

Schema de pe hartă vă permite să obțineți o idee completă despre cum și unde se desfășoară traseul regal sau solar. Un studiu preliminar detaliat al tuturor călătorilor care așteaptă atracții de pe traseu va fi utilă și nu vă va permite să dor de ceva important. O trăsătură caracteristică a traseului solar este lipsa aproape completă a coborâri și ascensoare. Puteți muta împreună cu confortul persoanelor cu orice nivel de pregătire fizică, și chiar copii.

Conform planului de traseu solar în timp ce călătorii de mers pe jos este în așteptare pentru un număr de atracții.

 • Plăcile anunțat de la începutul traseului. Acesta este situat în Livadia, este de aici, care începe numărătoarea inversă a 6711 M a călătoriei vine.
 • Aleea cu banc de marmură, destinate pentru restul modelului imperiale. Acoperind piese aici țiglă, a creat mai mult de un secol în urmă.
 • Crossroads de la care se poate ajunge la corpul regal al sanatoriului „Livadia“. Înainte de a-l de pe alee, cu un banc de aproximativ 100 m. Du-te la nevoie, fără a schimba direcții.
 • Sun oră. Ele arată timp aproape exactă, eroarea este mică. Aici, chiar pe peretele de piatră cioplită harta traseului solar. Aici vă puteți familiariza cu ceea ce pentru a vedea în continuare de-a lungul traseului. Adevărat, o parte din toponime șterse sau sa dovedit a fi oprit.
 • Dubov-Grab Forest, faimos pentru rece sale. Reprezentanții dinastiei domniei foarte apreciat această secțiune trasee, considerând-o vindecare și incredibil de util pentru tratamentul bolilor pulmonare.
 • figuri și bănci din lemn sculptat. Ele sunt un decor real al traseului, creat într-un stil etnic caracteristic.
  • Jalites – un fel de simbol Ialta sub forma unui cap de femeie sculptat în piatră. Este considerat spiritul pădurii și patroana acestor locuri.
  • Satul Oreanda. El este în mod clar vizibil din traseu, există coborâri, permițându-vă să meargă la vechea biserică Pokrovskaya, construit din piatra din stânga, după un incendiu în palatul Marelui Prinț Constantin. Trecând mai departe, se poate ajunge la un parc sanatoriu deținut de una din principalele statiuni de pe coasta – „Oreander de Jos“.
  • Rotonda. La această punte de observație alb imaculat numai 40 minute de mers pe jos de la începutul traseului. A fost aici că membrii familiei imperiale au fost plăcut să aranjeze ceai, bucurându-se de panorame la munte și palatul. După un incendiu la locul de posesiuni regale, constructorii sovietici a construit o clădire frumoasă a sanatoriului, precum și vizualizarea de deschidere vă permite să evalueze frumusețea lacului Swan. În apropiere puteți vedea rămășițele scări căzuți în jos, odată legat Rotunda cu palatul.
  • Crucea Munte – stâncă pură pe care este ridicat crucea. Există o întoarcere cu traseul solar, permițându-vă să vizitați panta nordică și vedeți ruinele așezărilor antice. În rasa de piatră găsiți periodic fragmente de obiecte de viață, arme, decorațiuni. După ce ați vizitat partea de sus, puteți vedea crucea instalată pe acest loc de către împărăteasa Alexander Fedorovna în timpul primei sale sosiri în aceste locuri. Din păcate, din cauza vandalilor, opțiunea inițială nu a fost păstrată – astăzi este doar desemnarea unui loc memorabil.
  • Subsol de vin princcely. El a fost tăiat în stâncă în 1888 prin ordinul prințului Konstantin Nikolayevich – proprietarul Palatului în Oreand. Subsolul este valabil astăzi, astăzi este folosit pentru îmbătrânirea Sherry produsă de planta Massandra.
  • Templul lui Archretart Mihail. Este pe o coborâre suplimentară, după intersecția autostrăzii lui Alupkin. Biserica a fost ridicată relativ recent – în 2006, pe locul ruinelor mănăstirii. Dar o astfel de abatere de pe traseu va trebui să facă în plus aproximativ 1,5 km de cale spre fiecare parte.
  • Calea terapeutică. Așa că se referă la segmentul de 1,5 kilometru al traseului solar, pe care există o pădure de conifere și foioasă, un pod mic și o groapă de rahitting real.
  • Piatră de călcat, Înainte de a avea nevoie să meargă sub stânci, vor exista case private strojorodka. De la această punte de observație există o vedere magnifică asupra muntelui urs și a panoramei lui Yalta.
  • Aleile de pin cu aer de vindecare și bănci de agrement confortabile din lemn. De aici puteți merge la înghițiți cuibul – principalul lucru, nu pierdeți ramura dorită a traseului, va avea dreptate. Poziția de piatră setată pe alee.
  • Tablete la capătul traseului în Gaspre. Aici este încoronat cu un zid de sanatoriu – puteți merge să mergeți în sat sau să vă întoarceți la Livadia în același mod în care a venit.

  În prealabil, prin imprimarea traseului și a planului detaliat al traseului în Livadia pe hartă, nu numai că vă puteți bucura de plimbare, dar, de asemenea, să nu pierdeți o singură zonă a căii.

  Cum să obțineți?

  În Crimeea despre traseul regal sau solar știe fiecare. Puteți trece traseul ca începând cu Yalta și începeți o călătorie în satul Gaspra. Banca de sud pitorească a peninsulei, vederi magnifice, vegetație unică – toate acestea fac o plimbare cu adevărat interesantă și interesantă. Dar mai întâi trebuie să ajungi la punctul de pornire al traseului, iar aici turistul trebuie să facă o alegere.

  Citește mai mult  Fiolent în Crimeea: istorie, atracții, călătorii și peste noapte

  Dacă timpul este suficient, merită să combinați o vizită la soarele cu un tur al Palatului Livadia și parcul său, de unde provine Terrekur. Cea mai ușoară opțiune este să luați un autobuz sau un taxi de traseu, lângă oprirea dorită, timpul de călătorie este de aproximativ 40 de minute. Odată ajuns în Livadia, trebuie să mergeți de-a lungul aleii spre intrarea principală în palat. Trecând printr-o poartă de metal, va trebui să urmați veranda din față, apoi faceți stânga și treceți la dezvoltare.

  Atunci când la dreapta va fi o biserică de casă, și în mod direct – restaurant tematic, ar trebui să se deplaseze mai departe, spre stânga. Este aici care va fi coborârea la începutul traseului – traseul solar.

  Dacă începeți traseul din Gaspre, merită să utilizați taxiul de rută №102 sau 115. Pentru a ajunge la sanatoriul copiilor. Trandafiri Luxemburg. Într-un parc local și puteți începe o excursie prin traseul solar. În drum spre ea, indicii speciale sunt instalate, permițându-vă să-și piardă.

  Cum să obțineți corect o cale însorită în Crimeea, uitați-vă în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: