Igalo: Descrierea, lista serviciilor și divertismentului

Igalo: Descrierea, lista serviciilor și divertismentului

Muntenegru este o țară uimitoare frumoasă în care puteți merge atât în ​​timpul iernii, cât și în timpul verii. Ea preferă fanii odihnei ecologice, iubindu-l pe mare și munți. În Muntenegru, orice turist va obține tot ceea ce dorește: specii chic, mâncăruri delicioase, plaje confortabile și, desigur, tratament, dacă este un scop al unei călătorii.

opt

Fotografii

Descriere

Igalo este un mic oraș de coastă din Golf, pe coasta Adriatică a Muntenegrului. El este faimos nu ca o stațiune de plajă, Și ca un centru de turism de agrement. A glorificat Igalka locală locală minerală și murdăria terapeutică. Această „oază de sănătate” este situată la 7 kilometri de orașul Herceg Novi și, de fapt, este unul dintre raioanele sale, dar administrativ independent.

În 1950, cel mai mare centru de tratament din Sanatoriu-Resort din partea europeană a Mediteranei a fost creat în Igalo. Toată lumea este tratată acolo: de la reumatism la psoriazis. Din aceasta, faima sa mondială a început, împreună cu Vars Karlovy din Republica Cehă sau Baden-Baden în Germania.

Situat la poalele mainiei de munte Orien, Igalo este bogat în vegetație, care a format un microclimat subtropical cu o umiditate optimă. Aerul umplut cu aromă de eucalipt, oleandru, cypress, mimosa și valuri de mare. Clima moale: temperatura medie a aerului în timpul verii – + 27 ° С, iarna – + 12 ° С. De când orașul se află în partea de nord a țării, numărul de zile însorite din acest an ajunge la 260.

Temperatura medie a temperaturii apei pe mare în timpul verii – + 24 ° C, este foarte transparentă, cu vizibilitate de 38-56 metri. Sezonul de înot durează de la mijlocul lunii mai până în octombrie, vremea este perfectă, entuziasmul ajunge uneori la 0,5 metri. În timpul iernii, temperatura aerului – de la + 12 ° C până la + 17 ° C, indicatoarele de apă nu scade sub + 6 ° C.

În timpul verii, căldura munților nu dau aer puternic cald, permițând briza de mare a mării să poarte răcirea. Cei care nu-i plac căldura de vară aleg acest loc pentru a vă relaxa din cauza vremii durabile. Familiile cu copii vin aici, cei care doresc să ajungă la ei înșiși, iar iubitorii de vacanță de plajă de diferite vârste.

Odihnă aici calm, măsurat, similar cu meditația. Având un climat temperat, Igalo este adesea folosit și ca o stațiune de iarnă.

Obiective turistice

Istoria orașului a început în secolul al XIV-lea. Regele lui Telfko pe care l-am fondat pe malul Bolko-Kotor, la poalele muntelui de un fel, o mică așezare a lui Novi. Acesta a marcat începutul comunității Herceg Novi, unul dintre cartierele administrative, din care a devenit ac. La momente diferite, terenurile aflate în proprietatea turcă, venețiană, spaniolă, franceză și regi și împărați austrieci. Ecourile consiliului lor sunt păstrate în arhitectură – Mersul pe jos în jurul valorii de străzi, vom vedea facilitățile de toate stilurile: est, european, musulmani și creștini.

Un număr foarte mic de monumente a fost păstrat la site-uri istorice, în special în acest domeniu administrativ.

 • Principala atractie este Forte Mare sau Cetatea Mare, construit pe un deal înalt pentru a proteja împotriva piraților în 1382. La Imperiul Otoman pe pereți construite pe dinți și arme instalate, apoi cetatea a început să mărească turnul naibii. După cum spune legenda, în temniță în XVI a existat o închisoare turcă. Din anii ’50 din secolul trecut, cetatea este folosită ca un cinematograf de vară, există spectacole muzicale, festivaluri, târguri.

Vă puteți conecta în interiorul podului arcuit. Descendența disponibilă la etajele inferioare, precum și ridicarea la niveluri și balcoane. De acolo panorama de munte Ridge și Bay.

 • De asemenea, în ac Biserica mică a Sfintei Transfigurări a Domnului, care a fost construită la sfârșitul secolului al XVII-lea și renovată în 1857.

 • Unele sunt disponibile pentru vizitate Clădiri ale sezoanelor Republicii Venețiene, Imperiilor Otomani și austriece, Biblioteca antică și Muzeul Lore Lore.

 • Chiar la marginea orașului confortabil Railway transportator feroviar 1901 – timpul în care Herceg Novi, Dubrovnik și Trebinje s-au alăturat scena îngustă, și „Chiro” a alergat, un tren mic, în care era o mașină.

Clădirile mai moderne sunt evidențiate din celebra structuri. Quay Šetalište Pet Danica – este o cale pentru romantici. Acesta este numit în onoarea femeilor eroine ale Marelui Război pentru Apărarea Patriei cu numele Danica. Boulevard se execută de-a lungul întregii Golfului, combinând mai multe așezări de pe coasta. Efectuarea promenada, vizitatorii admira frumoasele plaje cu ape turcoaz și stânci stâncoase. Mulți sunt pur și simplu îți taie răsuflarea din tunelurile de piatră mistice, găsit peste tot bulevard.

Citește mai mult  Kerci (Crimeea): Caracteristici de recreere, alegerea plajă și o listă de atracții

Lungimea sa este de 7 km, dar o parte populara care leagă stațiunea de la portul de Herceg Novi, este egal cu numai 3-4 kilometri.

Boulevard însuși stil „calea de sănătate“ din cauza parfumul florilor, plantelor și mare. Lățimea bulevardului permite bicicliștii și pietonii nu interferează unele cu altele.

Este situat în apropiere de Villa Galeb, deținută de președintele Tito a Iugoslaviei, și a construit în anii ’80 ai secolului trecut. El a iubit clădiri maiestuoase, încadrate de grădini și plantații. Vila are 75000. de metri pătrați și se usucă în Marea Mediterană și conifere.

Vechi-cronometre susțin că Tito însuși a vizitat vila doar de câteva ori. Acum, ea este una dintre corpului de sanatoriu Igalo.

Cea mai importantă mândria, locală a țării reprezintă Institutul de Doctor Simo Milosevic, Muntenegrenii sunt mândri de. Aceasta este una dintre cele mai mari instituții de fizioterapie și de prevenire la Marea Adriatică.

Nu sunt obiective turistice în orașul în sine, Dar dacă pe bulevardul cinci șanț pentru a ajunge la orașul vechi din Herceg Novi, locuri interesante și monumente culturale vor încânta varietatea lor și acolo.

Unde să rămâi?

În orașul care trăiește din turism, multe hoteluri de la 2 la 5 stele. Situația în hoteluri de două stele este foarte modestă, dar camerele sunt curate. Există aparate electrocasnice mici și Wi-Fi gratuit. Acestea sunt concepute pentru persoane nepretențios.

Familii cu copii aleg hoteluri de 3-5 stele. Acestea oferă procedurile de spa, hidromasaj, hammam, saune finlandeză și infraroșu. Camere de lux, piscină și centru de fitness, pensiune completă sau gătit independent – totul depinde de dorința unui turist și a capacităților sale financiare.

Palmon Bay Hotel & Spa 4 * – Hotel contemporan, situat aproape de Boulevard. Poate că acesta este singurul hotel cu plaja de mică adâncime, dar confortabilă, unde sunt emise prosoapele de plajă. Platforma de beton cu o piscină este situată chiar pe plajă, oferind o mare vedere asupra mării și a munților. Gama de prețuri – 61-310 €, depinde de numărul, nutriția și tipul acesteia.

Apartament modern Apart Hotel Grifone, 4 *, Pentru prețul de 47 €, situat la doar 50 de metri de plaja de pat, care este o combinație de platformă de beton și un teren de pebble. Nu există niciun restaurant în hotel în sine, dar 50 de metri există un partener partener terina, unde oaspeții au un discount de hotel pe mâncare. In apropiere este Departamentul de Fizioterapie Igalo si SPA Salon.

Peste drum de la sanatoriu există o clădire mică Montesun Residence 4 *, Pentru până la 40 €. Există un hotel de 20 de metri de dig urban, pe a treia linie de plajă. Ea are doar șapte numere, dar chicineta are toate ustensilele necesare.

Atunci când o motocicletă, bicicletă, mașină, sau dacă aveți de gând să-l chirie, atunci nu va fi o opțiune bună destinație de plasare MOTEL Ellena 3 * de la 38 €, cu parcare gratuită și internet. Micul dejun tip bufet și sunt incluse în preț. Pentru o taxă, puteți comanda cina.

Apartamente Obala Katic 3 *, situat pe prima coastă, turistul va costa aproximativ 41 €. Acesta este un hotel de 3 *, oferind două camere și triple, studiouri și apartamente. Service si comoditate la inaltime. Piscina în aer liber are o cadă cu hidromasaj și șezlonguri, există o terasă la soare. Nutrition nu este inclus, dar există o livrare de produse. balustrade furnizate și alte adaptări pentru persoanele cu abilități fizice limitate. Următorul este un restaurant ieftin Konoba Zora, cu bucătărie bună. Pentru două mese în cafenea locală costă 20-25 €.

furnizarea de servicii bine dezvoltate de apartamente și copiile lor reduse – Studii. Acestea sunt dotate cu o cadă de baie cu un uscător de păr, o chicinetă și o zonă de luat masa cu un televizor, canale prin cablu și acces Wi-Fi gratuit. Acestea sunt situate în apropierea coastei, 2-8 minute de mers pe jos, la toate. Un bonus este o terasă sau un balcon cu vedere la mare. Există închiriere de mașini.

Cu un preț foarte atractiv de la 36 € oferit de apartamente pentru nefumători Mianiko Muntenegru. Este permis să rămână cu animale de companie și oferă transfer de la aeroport. Aproape, magazine, produse de panificație, farmacie. Plaje la câțiva pași, precum și orice alegere.

Citește mai mult  Insulele din Muntenegru și atracțiile lor

Complex de apartamente Belani Nu numai că nu numai la costuri de la 30 €, dar, de asemenea, personalul vorbitor de limbă rusă și parcare privată gratuită. Posibila plasare cu animale. Sub comanda puteți comanda livrarea produsului.

Pentru trecerea de tratament, de regulă, se stabilească pe teritoriul spitalului La Institutul Igali. Acestea oferă camere cu confort crescut, dintre care cele mai multe sunt adresate mare. Prețurile pentru cazare în Igalo Spa începe de la 61 €. Există o piscină interioară mare cu apă termală.

Servicii medicale

Acest complex de sănătate, numele complet al cărui „Centrul de fizioterapie si reabilitare DR. Simo Milosevic „, renumită pentru apele sale de vindecare de radon și noroi. În tratează sanatoriu boli ale aparatului locomotor, boli dermatologice si reumatism, stari de stres, boli respiratorii.

Tratamentul în sanatoriu presupune achiziționarea unui pachet de servicii pentru procedurile de trecere de zi cu zi. Puteți trăi atât în ​​spital în sine și dincolo. Sesiunea standard a procedurilor de wellness dureaza aproximativ 3 săptămâni, dar există, de asemenea, mini-programe de săptămâni de durată.

Direcția principală este tratamentul noroi de noroi foarte activ, care este minat pe râul. Plimbare prin roci carstice și erodarea ei, este saturat cu elemente minerale, care conferă murdărie proprietăți terapeutice.

La Institutul există mai mult de 400 de specialiști care nu lucrează numai la schemele de tratament finite, dar, de asemenea, dezvoltarea unor scheme unice de reabilitare. Recuperarea este o etapă foarte importantă, ignorând care, ușor de a reveni la o stare dureroasă. Spitalul ofera o lista larga de servicii:

 • Tratamentul bolilor reumatice cu balneoterapie și medicină, terapie de sunet, electroterapie, mai multe tipuri de masaj+
 • Restaurarea după un atac de cord, operație cardiacă și angină+
 • Restaurarea plămânilor după boală și intervenție operațională – educație fizică terapeutică specializată și tehnicile de drenaj ajută+
 • Eliminarea stării după deteriorarea capului si creier, accidente vasculare cerebrale, nervoase fibrele maduvei spinarii si alte boli autoimune+
 • Tratamentul de leziuni ale sistemelor musculo-scheletice, inclusiv sport, sisteme de prindere pentru proteze.

În plus față de acest tratament, este oferit un complex de servicii terapeutice:

 • hidroterapie – hidroterapie cu proceduri balneologice, perle și băi minerale+
 • Thalassoterapie – Tratamentul cu noroi de mare, împreună cu apă marină și minerală+
 • Hidroenesoterapie – o combinație de exerciții fizice diferite în apa termică+
 • Masaj manual+
 • Kinesotherapy – Gimnastică în piscină, împreună cu încărcarea chineză Tai Chi+
 • electroterapie+
 • sonotherapy – Utilizarea ultrasunetelor+
 • Magnetoterapie și terapie cu laser.

Divertisment

Un astfel de oraș în miniatură, care nu există nici o distracție specială. Puteți conta numai asupra sănătății petrecere a timpului liber atentă. Aici este o întindere reală pentru bicicliști, suporterii de plimbări călare și drumeții, scufundări entuziast, curse pe biciclete de apă, fanii de terenuri de tenis și vacanțe pe plajă. Pentru copii există un mic parc de distracții. Festivalul de argint salcâm sau Mimosa cu Balas costum, procesiuni și sărbătoarea vinului desfășurându-se în luna februarie.

Iubitorii de natură pot angaja un ghid local prin intermediul a numeroase agentii de turism aici. Pentru o taxă modestă, acestea vor apărea astfel de locuri în care grupurile nu vor merge. Dacă nu există nici o dorință de a comunica cu ghid, barci turistice din rambleu vor fi livrate la orice destinație de vacanță din apropiere: Zanjice Beach, un sat vechi de Punto Rose, pe insula o lastician, în peștera albastră.

Ride bărci și adânc în golf, pe insula statului Pond-S. Shkpriela sau insula Fecioarei, care din fragmente de roci finalizate localnici prin aruncarea de pietre de obicei în apă. Deja 300 de ani există o tradiție: locuitorii anual locale înoate de bărci cu pietre insulare și arunca. Există, de asemenea, o biserică legendar acoperit cu cupole albastre. Puteți merge, de asemenea, în jurul valorii de împrejurimile și să ia o plimbare prin scări înguste și străzile vechi Perasta sau Kotor.

Igalo se întinde de-a lungul liniei de coastă de aproximativ 2 km, pe care sunt situate paisprezece plaje echipate. Toate acestea sunt dotate cu șezlonguri, umbrele, vestiare și duș. Turiștii aleg o plajă adecvată, în mod independent.

Cel mai mare și numai plaja cu nisip -stara banja Plaza, baie vechi sau sănătatea copiilor. Nu departe de țărm puteți apela murdăria din partea de jos, care este tratată în sanatoriu. Pentru 300-400 de metri, plaja Melkovoden, iar apele se incalzesc bine, deci este ideal pentru copii de orice vârstă. Plaja alcoolica Nautilus este, de asemenea, bine echipat. Platforme din beton sunt convenabile pentru a se potrivi șezlonguri și umbrele, coborâre la mare, pe Lades vizibil mai ușor.

Citește mai mult  Blocurile de boot de schi

Pe partea de nord a Mamoula, trei sute Plaja Zhanits, Acesta se află sub Blue Flag, care vorbește despre puritatea și îmbunătățirea lui. Într-adevăr, acesta este cel mai frumos și curat plaja – cu apa azurie, pietricele alb-zăpadă, în cadrul plantațiilor de măslini și tufărișuri de Agave. Are sezlonguri, umbrele, vestiare, cafenele. Ia să-l pe taxiuri de apă timp de 20 de minute, la un pret de 5 € pe persoană. Acolo puteți admira rămășițele cetății austriece.

Cum să obțineți?

30 kilometri de la Igalo două aeroporturi. De la aeroport în Tivat pentru a obține Igalo cu autobuzul sau taxiul. In vara, transportul merge un ordin mai des, dar autobuzele nu conduce în mod direct la airproof. tractului Adriaticii (cale otravire) este la 100 de metri de aeroport. Există un autobuz cu un semn despre traseul montat pe geamul din față.

Atunci când aterizare trebuie să fie clarificat, dacă transportul va veni la oraș aveți nevoie, astfel încât să nu meargă la o altă parte a țării. Drumul este împărțit în mai multe etape. Pe primul care ajunge la bacul din Lepetani, iar transporturile de feribot vă la cealaltă parte a Kamenari. În a doua etapă, continuă traseul principal de autostrada Marea Adriatică, aceasta va fi de 23 de kilometri. Costul de călătorie cu autobuzul 2-6 €.

Puteți utiliza o cale mai lungă – de a conduce în jurul golfului în jurul orașelor prin orașe, Perast și alte sate, ocolind de trecere. În acest caz, calea va fi de 45 de kilometri. Fără a aștepta autobuzul de la autostradă, puteți merge la partea de stația de autobuz, care este situat la un kilometru de port aerian. Revenind la construirea aeroportului, vom merge la stânga în drum. Înainte de gară, vom ajunge pe jos sau de a lua un taxi. Sunt în mișcare pe un taxi la stația de autobuz, și apoi la acul cu autobuzul. Acesta va costa aproximativ 15 €.

Pentru a obține de la Aeroportul Tivat la serviciul de taxi costa aproximativ 40-60 de destinație €. Transfer order – de la 40 € pe persoană și rent a car in Aerozem – de la 28 €. Rent a car in Igalo – 11-45 € / zi, aceasta depinde de clasa de masina.

Când ajungeți în Podgorica, cel mai bine este de a ajunge cu autobuzul la Herceg Novi, și de acolo – în Igalo. Fare – 7-9 € pe persoană. Puteți comanda un taxi direct, și puteți închiria mașini chiar la aeroport.

Dacă luați o mașină închiriată, costul de închirierea unei mașini, plus 13 € pentru benzină vor fi luate în considerare – veți avea nevoie de 10 litri cu 126 km de la punctul de sosire înainte de numire. Cu taxiul 85-200 € pe persoană.

Recenzii

Principalele avantaje lor sărbători tot aerul curat, cu arome verzi, capacitatea de a îmbunătăți sănătatea și apropierea de zgomotos distractiv Herceg Novi. Mulți vorbesc despre proceduri medicale destul de accesibile, produse alimentare, apartamente de închiriere.

Nu este plătit disponibilitatea de supermarketuri pentru cei care aleg gătit independent, ospitalitatea și bunăvoința rezidenților locali. mâncăruri gustoase în cafenele, în special în stare proaspătă și fructe de mare delicat.

Dintre minusuri de odihnă pe plajă, turiștii numesc plaje înguste și mulți turiști pe ele. Marea este destul de mică – dacă te îndepărtezi de la 50 de metri de coasta, apa este încă mică. Atitudinea negativă este formată din curățarea proastă de plaje, și în locuri de mare poluate. Turiștii sunt nemulțumiți de camerele de vârstă vechi ale unor hoteluri și lipsa de alegere de feluri de mâncare la un bufet. Familii cu copii nu le place cu adevărat șezlonguri plătite și plaje neîncasate pentru copii. Tinerii ratat seara, în cazul în care stau la hotel, și nu merge la club.

Revizuirea de vacanță în Igalo Vezi următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: