Pisici și pisici purpurii britanice: descrierea și lista de porecle

Pisici și pisici purpurii britanice: descrierea și lista de porecle

Culoarea purpurie a lânii pisicilor britanice este destul de comună și, în același timp, nu pierde popularitate. Aceasta este o culoare frumoasă, plăcută și moale, care spune imediat că aveți într-adevăr un animal de companie de declanșare.

Caracteristici Culoare

Reprezentantul calitativ al lânii de familie britanice este densă, plușă și strălucitoare mată. Lailak Color – monofonică, fumată și netedă, cu un substrat minim de luminare. Culoarea Lilac poate fi de trei tipuri:

 • Tint întunecat, culoarea bej+
 • Mediu Lilac – lumină, dar cu o nuanță purpurie+
 • LILAC LIGHT – cea mai strălucitoare culoare cu o nuanță roz.

Culoarea ochilor pisicii cu o culoare liliac poate fi chihlimbar, cupru sau portocaliu. Această combinație de lână și culoare ochi arată foarte frumos. Uimitoare umbra liliac de lână lângă britanici a apărut din cauza crescătorilor. Această rasă nu are nici o genă responsabilă pentru culoarea Lilak – nu a apărut doar datorită eforturilor lungi ale oamenilor de știință și a crescătorilor.

Culoarea culorii violet este obținută prin lâna de ciocolată. Prin urmare, animale de companie de nuanțe purpurii – una dintre cele mai scumpe, și cumpăra adevăratul britanic cu culoarea layakului poate avea doar crescători dovediți.

Kittens

Pisicile poli de culori pot fi născute cu culoarea de lână neuniformă, specițe sau dungi. Acest lucru nu înseamnă că pisoiurile sunt defecte – cu vârsta, pigmentul dobândește uniformitatea, petele și dungi merg. După aproximativ 6 luni, pisoiul devine culoarea aceluiași ca o pisică adultă sau o pisică cu o culoare liliac.

Dacă animalul are o căsătorie în culoare, nu este folosit pentru reproducerea ulterioară și vândută într-o familie doar ca un animal de companie fără drept.

Caracter

Lilatatorii britanici – o creatură este afectuoasă și prietenoasă, dar cu temperament mândru și independent. Aceste animale sunt jucaus și nu le place să fie singuri. Dar dacă ceva nu-i place ceva, atunci ei vor spune despre aspectul sfidător. Pentru copii, pisicile purpurii sunt bune, dar precaut.

Dacă copilul va arăta agresiune față de o astfel de pisică, atunci îi va răspunde la fel. Cu respectul, Britanda va deveni un adevărat prieten copilului și nu-l va jigni.

Mulți reprezentanți ai britanicilor sunt destul de încăpățânați și sensibili. Pisicile pot fi grosiere, dar întotdeauna rapid „plecare”. Călcat și joc cu britanicii este în valoare de numai atunci când au o stare de spirit, altfel perturbe limitele personale, în conformitate cu animale de companie. În orice altceva – este uimitor de animale calm și aristocratice. Ele sunt curate și îngrijite, foarte inteligent și calm.

Citește mai mult  Cum să transportați câinii?

Care conține reguli

Ingrijirea adecvata pentru un animal de companie adult sau pisoi va salva și extinde starea de sănătate a animalului. nevoie britanic regulat de îngrijire lână: pieptănarea, scăldat, îngrijire. Lână la pisici din aceasta rasa este gros și scurt, iar animalele insele sunt foarte curate și cu atenție Lick. Dar ai nevoie pentru a le face necesare pentru a scăpa de păr a scăzut, aduce luciu și strălucire lână. Cat, lins părul doborâre, le înghite.

Firele de păr sunt colectate în stomac în bulgări și pot provoca disconfort, aceasta poate duce la boli grave. Prin urmare, animalele de companie ar trebui să fie efectuate în mod regulat și pentru a produce preparate speciale din grupuri de lână în organism.

De asemenea, este necesar, o dată la câteva săptămâni pentru a curăța urechile și nasul, se taie ghearele. Ochii pot ajuta la clătire o pisica de zi cu zi. La dinții britanicilor, de asemenea, trebuie să urmați și de a da alimente speciale uscate din piatra dentara periodic. În plus, indivizii pur sânge sunt supuse multor boli genetice.

Britanic ar putea avea probleme cu ochii, organele interne. Prin urmare, campania în timp util la veterinar și vaccinarea este extrem de important.

Îmbunătățirea

Achiziționarea unui pisoi începe, de regulă, cu rezerve. Apoi, numai de la vârsta de 2 luni, un animal poate fi acordată noilor proprietari. De ce atât de mult timp să aștepte să aibă? Pisicuțe, cum ar fi copiii, în primul rând după naștere este asociat cu mama, și nu numai de putere. Mama îi învață primii pași și multe alte lucruri, nu sunt vizibile pentru noi, oameni. Dupa 2-3 luni, pisoi este gata să părăsească mama și să se mute o nouă familie de a trăi independent. În plus, pentru aceste 3 luni, crescatorii predau pisoii tava, regim de putere și clawholder.

Citește mai mult  Rezervor pulverizator: soiuri și producția de propriile lor mâini

După pisoi sa mutat într-o casă nouă, aceasta trebuie să continue să educe. Hrană pentru animale de companie are nevoie într-un singur loc specific și, în același timp,. Toaletă după mutarea mai întâi trebuie să instalați Într-un loc vizibil pentru un pisoi, astfel încât să realizeze că tava lui este cu el. Tava trebuie să fie mutat treptat la toaletă, și după un timp, pisica va merge numai în tava în locul unde sunt confortabile.

Nu animale nu se hrănesc din tabel, în caz contrar se vor obișnui să urce și să aștepte pentru „yummy“. Dacă doriți ceva trata ca pe un pisoi (ceva permis), apoi pune-l în bolul lui.

Clic

Dacă achiziționați un pisoi cu un pedigree impresionant, apoi, în pașaport, se va înregistra o lungă „percutor“ nume. Puteți alege un pseudonim scurt, bazat pe acest nume sau a veni cu unul nou. Pentru a face acest lucru, ceas nou membru al familiei de 1-2 luni, de a studia caracterul și obiceiurile lui, și va înțelege ce nume pentru a alege.

Violet britanic cu culoarea lor lână frumos se va potrivi cu porecle interesante, aristocratice și ușoare. De exemplu, băieții pot fi numite Marshmallow, Lucas, lumina, Yago, Chelsea. Fetele sunt potrivite astfel gropi precum Olivia (Olive), Perry, Leda, Athena, Furie, Vega, Medea.

De obicei, oamenii dau porecle pentru animalele de companie lor, în funcție de natura pisica sau pisica. În cazul în care animalul este shkodly, un huligan si latra, apoi numele aristocratică de mare altomy nu este potrivit pentru el. Și, dimpotrivă, liniștită, animale de companie manierați și mândru nu poate apela tipul porecla spațioasă de gangster sau Masha. Numele pentru britanici ar trebui să fie selectate în mod semnificativ, deoarece este acum membru al familiei dvs. plin, nu o jucărie. Aici este o altă listă de interesante și non-oase pentru liliac britanici:

 • Gin+
 • stâncos+
 • rodi+
 • Akela+
 • Truffle+
 • Titan+
 • Ceață+
 • Kasya+
 • Toffee+
 • Chapa+
 • Adevărat+
 • Ariel.
Citește mai mult  Bologun colorat rusesc: Caracteristici, temperament, opțiune și îngrijire

Indiferent de numele pe care alege un animal de companie, Principalul lucru este de a avea grijă de el în mod corespunzător, pentru că este noul membru cu drepturi depline al familiei.

Despre argumentele pro și contra video următor britanic Lilac Cat See.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: