Sterilizare și castrare de pisici și pisici britanice

Sterilizare și castrare de pisici și pisici britanice

Nu este nici un secret faptul că pisicile sunt destul de prolific. Excepțiile și reprezentanții rasei britanice. Barely pentru familie ajunge la pubertate, modul în care problemele încep: sfîșietoare „țipete“ în orice moment al zilei pentru mai multe zile. Și așa mai mult de o dată pe an. În plus, încercările de a destul de o evadare pentru animale de companie pentru a vă găsi un cuplu. Și crede-mă, nu de ieșire de blocare iubitoare parte a casei.

Prin urmare, există necesitatea unor procedee cum ar fi sterilizarea și castrarea. Se face știu că acestea sunt lucruri absolut diferite, dar oamenii care sunt departe de medicina, ele sunt adesea folosite ca sinonime.

Obiectivele operațiunii

Scopul final al acestei operațiuni servește:

 • A scăpa de un miros neplăcut – masculi și femele în această perioadă începe să marcheze teritoriul+
 • Creșterea speranței de viață a unui animal de companie – subliniază hormonale ia prea multa energie+
 • Posibilitatea de a preveni multe boli la care este predispus rasa feline+
 • Îmbunătățirea caracter – Catuals și pisicile devin afectuos si vesel+
 • Nu urmași nedorite.

Pregătirea pentru intervenție chirurgicală

Orice operațiune este o povară serioasă pe corp nu numai o persoană, ci și a oricărei ființe vii. Prin urmare, este necesar să se pregătească pentru un astfel de test o în avans pentru a elimina complet consecințe negative. Mai jos sunt regulile pentru prepararea pisicuței la procedura. Necesitatea de a lua în considerare faptul că acesta este cel mai sigur la o vârstă fragedă.

 • Pe lângă medicul veterinar urmează doar un animal de companie absolut sănătos – cu orice boala, riscul de complicații apare.
 • Nu uita să insufle un animal în avans. Cu un immunite redus în primele zile după intervenția chirurgicală, riscul de infecție „pick up“ este mare.
 • Prelevarea de organe formatoare de hormoni trec sub anestezie. Este recomandabil să vă asigurați că animalul de companie pursânge nu are contraindicații pentru el.
 • Sterilizarea pisicilor în timpul calduri poate provoca procese inflamatorii, care va continua să afecteze sănătatea ei. Este mai bine să o facă până la o altă explozie de hormoni sexuali sau într-un fel „supraviețui“ această perioadă, și apoi du-te la clinică.
 • Înainte ca animalele procedura de alimentare nu este recomandat pentru ultima Semisal, dar vă poate da apă.

Sterilizarea pisicilor britanice

Dacă urmați terminologia veterinară, atunci sterilizarea înseamnă îmbrăcămintea conductelor uterine. Pisica nu va putea să aducă descendenți, cu alte cuvinte, nu va putea să rămână însărcinată, dar în toată restul va rămâne o femeie plină. De asemenea, va avea perioade de timp, explozii hormonale și alte probleme intergeneraționale asociate cu maturarea sexului. Toate acestea pot duce la probleme grave de sănătate. Britanicii.

Din ce în ce mai mult, pe baza termenilor medicii veterinari, castrarea, deși se numește încă sterilizare în viața de zi cu zi. Diferența dintre două operațiuni este esențială:

 • La turnarea pisicilor, organele fertili sunt îndepărtate – numai ovarele sau cu uterul+
 • doar sterilizarea femeii, toate organele pleacă la fața locului.

Este deprivarea completă a organelor genitale animale responsabile pentru fertilitate, vă permite să vă salvați complet corpul de la toate „farmecele” vânătoarei sexuale. În plus, absența formării hormonale face posibilă extinderea semnificativă a duratei de viață a unei iubiri la domiciliu și prevenirea riscului de cancer.

Pisicile britanice sterilizează în vârstă de 7,5 luni până la un an. Această perioadă este considerată cea mai favorabilă:

 • Un animal de la pisoi a transformat deja într-un adult special, prin urmare, nu vor exista întârzieri în creștere și dezvoltare în perioada postoperatorie de timp+
 • Organismul tânăr este mai ușor de făcut față efectelor intervenției chirurgicale+
 • Frumusețea internă este mai rapidă de la stresul transferat și începe să trăiască o viață completă.

Dacă decideți să sterilizați un favorit britanic, care a fost deja de 6 ani, este recomandat în mod preliminar să faceți toate testele și să se consulte cu medicul veterinar.

Perioada postoperatorie va fi mai lungă, poate fi necesară o atenție suplimentară. În plus, va fi necesar să treacă o reexaminare pentru a elimina dezvoltarea de complicații.

Castra Boys Bitter

Odată cu apariția unui nou animal de companie în casă, în cazul în care acest lucru nu este legat de afaceri de afaceri de creștere profitabilă, proprietarii încep să se gândească la modul de a evita feline „etichete“. În timpul pubertății, pisicile britanice nu se va face numai pe teritoriul, dar, de asemenea, se comporta foarte agresiv. Desigur, vina animalului nu este în acest – instinct natural impune continuarea tipul.

Specialiștii nu recomanda torturarea unui animal de companie, ci pur și simplu să efectueze o operație de îndepărtare a organelor responsabile pentru formarea hormonilor. La fel ca pisicile, de asemenea, masculii disting:

 • Sterilizare – dressing de turte de semințe, eliminând producția celulelor genitale+
 • Castrare – Eliminarea testicule.

Sterilizat Britanicul este lipsit de numai posibilitatea de a continua fel, toate celelalte instincte și rămășițe de vânătoare de sex. Pisica castrată pierde complet interesul la femele, devine calm și afectuos, stropi hormonale nu mai deranjează.

Veterinarii remarcă faptul că castrarea corectă mărește durata de viață a unui petiționar de mai mulți ani și vă permite, de asemenea, să eliminați complet posibilitatea dezvoltării bolilor oncologice.

Castrați pisicile britanice când vârsta ajunge la 7 luni – este imposibil de făcut înainte, pentru că:

 • Organismul nu a reușit încă să consolideze – există o perioadă de creștere intensivă+
 • Procesul de pubertate nu a fost încă finalizat.

Este recomandabil să se efectueze o operațiune de până la un an – aceasta este perioada cea mai favorabilă pentru procedură:

 • Tinerii bărbați ia cu ușurință anestezia și după 10 minute vor veni la el însuși+
 • Cusăturile se vor vindeca rapid și fără durere+
 • Pisica nu a cunoscut încă bucuria meritelor genitale, ceea ce înseamnă că stresul serios nu va.

Desigur, puteți recurge la chirurgie și la o vârstă ulterioară, dar cu cât animalul mai în vârstă, cu atât mai dificilă și mai lungă va fi perioada postoperatorie. Britanicii de peste 6 ani pot fi castrați numai după consultarea cu specialiști ai unei clinici veterinare și o examinare amănunțită.

Nutriție

Fabd după operarea reprezentanților rasei britanice ar trebui să fie o nutriție echilibrată bogată în vitamine și minerale. Terminarea producției hormonale provoacă o încălcare a metabolismului în organism, ca rezultat al căruia animalele sunt capabile să câștige rapid greutate. Pentru a opri acest proces, se recomandă să lipiți strict o dietă și norme stabilite.

Mulți producători de hrană au dezvoltat o dietă special pentru pisici sterilate și pisici sterilizate. În compoziția lor, cantitatea minimă de calorii, în timp ce nu pierd proprietăți utile. In plus, ele conțin ingrediente pentru prevenirea urolitiaza. Acest lucru este foarte relevant, deoarece după operația transferat, căile urinare în British purebred indivizii sunt îngustat, iar riscul de formațiuni de rocă în rinichi și ureterelor crește de multe ori.

Puteți alege să nu numai alimentarea uscată din clasa premium, dar, de asemenea, varianta a dietei bazate pe alimente naturale. Niciodată târziu pentru a traduce animalele de companie de la un tip de alimente pe un alt.

Furaj uscat

De selecție și de hrănire reguli:

 • Este necesar să se aleagă hrana nu numai pentru persoanele operate, dar, de asemenea, în mod special pentru rasa britanica+
 • Înainte de a alege, este recomandabil să se consulte cu un medic veterinar cu experiență+
 • Periodicitate: nu mai mult de 3 ori pe zi, cu porțiuni mici, care aderă la norma specificată de producător pe ambalaj+
 • Cu aceasta dieta, apa curata la animale trebuie să fie întotdeauna prezente în cantități suficiente.

Nutriție naturală

Lista produselor care trebuie prezente în dieta pisicilor sterilate și pisicile sterilizate ale rasei britanice:

 • Carne de vită sau carne de pasăre în formă fiartă+
 • Complexul de vitamine+
 • legume proaspete+
 • Subproduse+
 • brânză de vacă+
 • Tipul de terci de tip Hercule.

Produse interzise

Ceea ce nu puteți hrăni britanicii care au fost supuși unei operațiuni:

 • Produsele de pește și pește bogate în fosfor sunt categoric contraindicate+
 • De asemenea, sub cea mai strictă interdicție a altor tipuri de carne, în special de carne de porc și de miel+
 • Diferitele dulciuri și respirații afumate sunt dăunătoare chiar și pentru indivizi obișnuiți, ca să nu mai vorbim de un fel de un fel, deși o mică parte a corpului+
 • Despre produse de vorbire ieftine și de calitate scăzută, de asemenea, nu pot fi – ele sunt contraindicate absolut tuturor.

Astfel încât animalul dvs. de companie este sănătos, ar trebui să aveți grijă de nutriția sa deplină și de înaltă calitate. Animalele de companie sunt, de asemenea, membri ai familiei, înseamnă că trebuie, de asemenea, să aveți grijă de ele.

Avizul proprietarii britanici pe Castra vă așteaptă în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: