Odihnească-se în Crimeea, în satul Solnecinogorsk

Solnechnogo de decontare este situat în apropiere de Alushta, pe râul Ulu-Uzen, la Marea Neagră. Satul este prevăzut cu o infrastructură turistică dezvoltată, precum și legături de transport cu orașele din apropiere. Geografic, aceasta este coasta de sud a Crimeei, care se caracterizează prin vopsire.

Descriere și istorie

Coasta de sud a Crimeei – o zonă populară stațiune, care se transformă pe o varietate de stațiuni. Ei aleg în mod activ numeroase turisti pentru tratament balnear și plajă vacanțe. Satul Solnechnogorskaya nu diferă în aglomerat, spre deosebire de Alushta sau Sudak, aici puteți găsi întotdeauna un loc pentru a organiza o vacanta. Satul este la 24 km de Alushta și la 60 km de Simferopol, iar populația locală este de aproximativ 1000 de oameni aici. oamenii istorice stabilit în această zonă încă în secolele IX-X, punctul de pe hartă a fost numit Xero Potamo.

Mai târziu, așezarea a fost numit Kuru-Uzny și a fost locuită de otomană. Pentru această perioadă, o așezare administrativă a fost parte a Sudaksky Kadyelk Sanjak Kef. Până în 1774, așezarea a aparținut Crimeea Khanty, dar apoi localnicii au fost evacuați în regiunea Azov.

In timpul domniei lui Ecaterina a II, satul a fost inclus în județul Simferopol, iar mai târziu atribuit districtul acmeist din provincia Novorossiysk. Prin 1800, Kuru-Uzen mutat la voloste Arginian regiunii Simferopol. Mai târziu, satul a fost inclus în Yalta, și în Alușta, și în raioanele Karasubazar.

sat Solnechnogorsk numit din 1945. În această perioadă, tătari din Crimeea deportați în Asia Centrală, Novoseli din Stavropol și Krasnodar a apărut în așezarea. Din moment ce satul a fost inițial Tatar, musulman a fost dezvoltat în mod activ în soluționarea, astăzi există o moschee modernă. Acum, satul se întinde pe o suprafață de 834 hectare, include 15 străzi. Din partea de nord-est a așezării, Malorechenskoye este aproape adiacent la sat, și satul Generalical.

In apropiere este un autotrass regională – Alushta-Sudak, astfel încât mesajul auto este considerat destul de dezvoltat. Acum, așezarea se referă la districtul orașului Alushta.

Vreme

Caracteristicile climatice ale terenului sunt legate de locația sa geografică. Coasta de Sud a Crimeei se referă la subtropici, așa că este uscată și fierbinte aici. Vânturile aproape niciodată nu se întâmplă, deoarece localitatea este ascunsă de rocile înconjurătoare. Pe tot parcursul anului, temperatura este rar coborâtă sub zero, iar în lunile de vară există o căldură la +30. Locul nu este în zadar a primit un astfel de nume, pentru că Nu există aproape nori aici.

Sezonul de înot din Solnechnogorsky începe în mai, dar continuă până în septembrie. Vremea locală are proprietăți de vindecare, astfel încât acest loc este ales pentru tratamentul multor boli cronice. Proprietățile vindecătoare ale testicii astmaticii estimate, inimile bolnave, persoanele cu boli vasculare. Umiditate aici, spre deosebire de coasta Yalta, moderată, iar clima este similar cu Marea Mediterană.

Cum să obțineți?

Noțiuni de bază la Solnechnisky în Crimeea este mai ușoară de la Alushta. Există o stație de autobuz importantă aici, din care este trimisă o varietate de transport. Dacă călătorie începe cu zborul, atunci va trebui să aleagă un traseu la Alushta la aeroportul Simferopol. Merită să luăm în considerare acest lucru Cele mai multe căi pleacă de la vechiul terminal, în ciuda prezenței unui element nou. La vechiul terminal trebuie să ajungeți mai întâi la Transportul orașului Simferopol. Dacă mergeți pe țărm, ați decis pentru prima dată, de la Aeroportul Simferopol este mai convenabil pentru a obține un taxi. Pentru a obține costul de a fi optim, trebuie să faceți o comandă în avans.

Citește mai mult  Alege un snowboard pentru începători

Dacă nu doriți să complicați, puteți alege un traseu de la un nou terminal, care este trimis de trei ori pe zi și oprirea finală este satul pescarului. O mulțime de transport la frunze solnechnogorsky de la stația de autobuz a lui Simferopol.

Prin urmare, este mai convenabil să mergeți, dacă ați ajuns pe Marea Neagră cu trenul de la Anapa sau Krasnodar.

De la stația de autobuz puteți alege rute către MaloRechensky sau Pescuit, toți se opresc în Solnechnogorsk. De fiecare dată când zborurile pleacă de la Alushta. De aici puteți trece la rutele suburbane și, de asemenea, ajunge rapid la destinație.

Dacă călătoriți cu mașina și există o hartă de navigator, alegeți un traseu pe autostrada E-97. Ai ajuns pe acest drum de la un nou pod, poți să te muți în jurul lui Feodosia. La sat, satul nu trebuie să renunțe la întoarcere spre stânga, iar apoi semnele de a merge la Solnechnogorsk. Drumul este îngust, este serpentină cu treceri de munte abrupte. Terrainul este foarte pitoresc, călătoria va fi interesantă.

În cazul în care să stați?

Casele de oaspeți cu privire la un cost democratic de închiriat sunt situate în sat de-a lungul străzii principale, care este simultan pista. Hoteluri încep de la 800 de ruble pentru un loc în cameră. Servicii în hoteluri standard, diverse numai tipuri de camere, în unele case de oaspeți Există terase și piscine.

Sectorul privat – Locuințe, care pot fi închiriate de la 300 de ruble pe persoană pe zi. Este mai puțin confortabil aici, dar există o sală de mese sau o bucătărie comună și este de asemenea posibil să se utilizeze facilități elementare. Clasa de locuințe Mai multe – acestea sunt hoteluri. Este foarte confortabil aici, iar costul va fi de la 1.500 de ruble pe zi pe persoană.

Turisatori economici Alegeți baze sau autocample. Un astfel de loc este mai aproape de partea de nord a Solnechnogorsky, sunt situate chiar pe țărm. În timpul verii, campingurile sunt pline de oameni care preferă un aspect de cort. Pentru închiriere, nu trebuie să plătiți deloc, dar condițiile de cazare sunt destul de ascetice.

Există un autocamping oficial „însorit”, Este echipat cu energie electrică și apă, dar pentru un loc va trebui să plătească chirie suplimentară – aproximativ 400 de ruble. Pentru aceiași bani puteți găsi un loc bun confortabil în sectorul privat.

Există în pensii Solnechnogorsky și Wellness. Principalele avantaje ale instituțiilor sunt următoarele:

 • Transfer+
 • parcare gratuită Disponibilitate+
 • Divertisment pentru copii+
 • Plajă privată+
 • Condiții de viață confortabile.

Cele mai bune plaje

Cea mai mare plajă din satul Solnechnogorsky – „Central”. Parțial el este chiar chiar la autostrada Alushta Sudak. Coborâre pe plajă rece, dar există pași confortabili, iar pe malul nisipului, parțial pietricele. Coasta cu blândețe, dar există pietre în partea de jos, deci este mai bine să mergi la pantofi. Pe plajă puteți închiria un scooter sau banane, șezlonguri Longue sau umbrelă. Deoarece nu există vânturi în pământ, neted este aproape întotdeauna calm.

Citește mai mult  HEAD Mountain Prezentare generală de schi

Locul principal de acumulare a oamenilor pe plaja „Central” este Școala de surf. Aici puteți alege o mască și flippers, închiriați un covor, umbrelă, luați masa într-o cafenea. Chiar pe țărm există mai multe case de oaspeți, camere în care sunt disponibile pentru închiriere în ieftine.

O altă plajă bună din Solnechnogorsk este privată și se referă la pensiunea „Dawn”. Scări frumoase de beton cu chiprese, cactus și glumă oleandra.

Vedere din casele de pensiune „Dawn” merge direct la mare.

Oamenii sunt mai mici aici și, prin urmare, liniștiți și calme. Apa se distinge prin transparența uimitoare, coasta de curățenie, el este pietricele și nisipos. Nu există scaune aici, deci tot ce aveți nevoie pentru o recreere de plajă este recomandat să luați cu dvs.

În Solnechnogorsk există plaje sălbatice, unde există locuri pentru recreere la toți fanii de bronz. De exemplu, în timpul verii apare o camping sălbatic spontan la trecerea locală, situată în partea estică a Solnechnogorsk. Localitatea este ascunsă în umbra copacilor, astfel încât iubitorii de o astfel de distracție nu trebuie să „frică” pe soare. Coborarea la plaja este un traseu de munte, nu există facilități.

Coasta de zăpadă-nisip în Solnecinogorsk nu a fost găsit. Sandplaes Dacă există, ele arata gri. Local conecta acest efect cu o pista de atletism care trece pe lângă ea, de altfel, destul de intens. Plaja de vacanță în Solnechnogorsk este o opțiune de buget bun pentru iubitorii de calm relativ.

Obiective

Principalele atracții locale sunt cu siguranță – aceasta este terasamentului și munți. Una dintre cele mai neobișnuite este un parc de pădure de satiră și umor. excursii oficiale nu sunt deținute aici, așa că oamenii sunt, de obicei un pic. Puteți merge la umbra piese le și, de asemenea, ușor să se familiarizeze cu compoziții sculpturale locale. Pe fondul lucrărilor de hypsobeton, puteți face fotografii, intrare în parc este gratuit.

Un alt reper celebru de Solnechnogorsk – Mount Demergi. Excursii din diferite colțuri ale Crimeei sunt trimise la aceasta, iar multe turiști pot fi văzute în peninsula. Munte consideră Chameleon, deoarece elefanții ei schimbă culoarea în funcție de direcția luminii solare. Valea este numită și misterioasă și în legendele locale există fantome. pante locale sunt într-adevăr disting printr-o formă bizară, dar au apărut din cauza cutremurelor frecvente în vecinătatea.

Potrivit martorilor oculari, ca urmare a ultimului șoc puternic, care a fost înregistrat în 1927, un mic sat tătar sa dovedit a fi complet ascuns sub moloz.

Iubitorii de frumusețe naturală vor fi interesante Matrice de munte de karabi-yam. Există canale carstice și peșteri naturale. Localitatea a fost ales de speologi care spun și arată rămășițele găsite de animale antice. Fanii vinului din Crimeea vor fi interesați de sala de degustare „Saptelea Sky”. înregistrarea acesteia atrage numeroase grupuri de turiști, și chiar există un muzeu de vin. La excursii cu expunere, nu puteți face cunoștință numai, dar, de asemenea, încercați, dar, de asemenea, asculta o prelegere despre istoria dezvoltării vinului în Crimeea.

Important! De la Solnechnogorsky, puteți merge la diferite atracții ale orașelor stațiunea din apropiere.

Popularitate Acvariul și Delfinariul din Alushta sunt populare, clădirea veche a Alouston cu Crimeea Parcul în miniatură, precum și alte atracții care sunt incluse în diverse programe de excursii.

Citește mai mult  Kolasin: atracții, meteo și locația harta

Recreere și divertisment

Puteți petrece timpul în Solnechnogorsk, este posibil, aici sunt nu numai plaje, dar și în alte locuri, și anume:

 • Muzee și monumente+
 • Mănăstiri și locuri interesante+
 • Cetăți și rezerve+
 • Pesteri și golfuri+
 • Cascade, lacuri și Munții.

De la Solnechnogorsky, puteți merge cu programul de excursie, unde vor fi deosebit de multe divertisment și pentru copii și pentru adulți. În imediata apropiere a satului în sine nu va fi tradițională de divertisment pe plajă.

Seara, numeroase discoteci și baruri se deschide munca. Instituțiile nu sunt închise până dimineața, așa că nu este sigur că nu trebuie să dor.

Solnechnogorsk Alegeți iubitorii de recreere naturală, astfel de atracții sunt într-adevăr frumoase aici. Plajele locale sunt gratuite, oferă următorul spectru de divertisment caracteristic al stațiunii:

 • Diapozitive de apă ale diferitelor configurații+
 • Skania pe Banana+
 • Închiriere de biciclete și motociclete+
 • Parapantă sau Parachute Închiriere.

Lumea locală subacvatică poate fi vizualizată cu masca și Las. Pentru a ajunge la grotele subacvatice, va avea nevoie de apă. Diverse pește, crabi, midii, Rapana se găsesc în mare. Peisajele marine sunt combinate cu succes cu frumusețile miniere, curat, iar apa este transparentă. Pentru recreere excelent, au fost create următoarele condiții de infrastructură:

 • Magazine și piețe+
 • poștă, telegraf, telefon+
 • Farmacii și ambulatorie+
 • Centrele de divertisment.

Recenzii de vacanțe

Solnechnogorskoe satul a recomandat 82% din turiștii, sărbătorind pozitiv natura, clima, infrastructura, ecologia și cultura. Dintre avantajele marcate o selecție largă de plaje disponibile în orice moment de locuințe. turiști permanente profitând de cel mai bun confort al acestui loc, în comparație cu un Alushta aglomerat. În același timp, divertismentul unei stațiuni mari rămâne același disponibil. Iubitorii de frumusețe naturală au vorbit cu bine despre drumul serpentin local cu care vederi frumoase sunt imediat deschise.

Din negativ, sunt notate furtuni, care sunt în septembrie și să aducă alge pe țărmurile locale, din cauza căreia acumularea de gunoi este format în apă. Din Solnechnogorskogo trimis la o varietate largă de excursii, și puteți alege dreptul direct la stand, care este situat pe plaja centrala. Tururile de autobuz sunt o varietate de plimbări marine.

Din comentarii negative, există rapoarte de prețuri ridicate pentru produsele, dar este o caracteristică a întregii coasta de sud a Crimeei, în special în sezonul. Pietonii din Solnechnogorsk nu sunt foarte convenabili, deoarece nu există practic nici o trotuare, iar traficul este foarte intens. Dar aceasta este, de asemenea, o trăsătură caracteristică a așezărilor din Crimeea. Căldura poate fi lipsită de apă potabilă, care „pleacă” la podgoriile locale de udare, așa că trebuie să folosim achiziția, dar șoferii sunt în avans.

Plaja, aproape de drum, convenabilă pentru șoferi, lipsa zonelor pietonale este considerată un eveniment negativ pentru unii și un factor pozitiv pentru alți călători.

Oamenii care nu știu cum să-și organizeze independent petrecerea timpului liber, consideră odihnă în Solnechnogorsk plictisitor.

În videoclipul următor vă puteți plimba prin satul Solnecinogorsk.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: