Prezentare generală a celor mai bune și mai interesante muzee din Crimeea

Muzee – o parte specială a atracțiilor turistice din Crimeea. Oportunități pentru vacanțe de excursie pe peninsula foarte mult: expoziții literare, arheologice, istorice, artistice. Mulți dintre ei se vor bucura de copii, de exemplu, Muzeul dinozaurului, navele scufundate, emoticoanele, natura. Principalul lucru este de a întocmi o listă a unităților care vor fi amplasate în apropiere de locurile sejurului și interesante pentru tine. Oferim o scurtă descriere a celor mai populare din Peninsula Crimeea.

Dedicarea lui Chekhov

Una dintre cele mai renumite muzee literare din Crimeea este în Yalta. În acest oraș, scriitorul a trăit, luptându-se cu boală severă. El nu numai că nu a încetat să lucreze în această perioadă, dar, de asemenea, a scris o mulțime de lucrările sale bine-cunoscute, inclusiv Marele „Cherry Garden“ și „Trei surori“. După moartea scriitorului, cabana și patrimoniul său cultural au primit sora lui Mary, care a deschis accesul la vizite la fanii creativității ceheului.

Astăzi, această cabană a devenit patrimoniul cultural și istoric al țării. În jurul cabanei există o mică grădină botanică, pentru plantele din care marele scriitor o dată prins. Casa însăși a păstrat situația care înconjura Anton Pavlovici, puteți vedea bunurile sale personale, cărțile, fotografiile, patrimoniul epistolaric. Ofertele casa lui Cehov excursie programe pentru adulți și copii de vârstă școlară. În plus, puteți vizita seara de muzică, expoziție, citiri anuale de la Chekhov.

Muzeul este disponibil pentru inspecție pe tot parcursul anului, există mai multe programe preferențiale pentru diferite categorii de cetățeni.

Khansky Palace (Bahcisarai)

Aceasta este o copie unică a arhitecturii tătarilor din Crimeea. A fost construită în secolul al XVI-lea ca reședință oficială a geniului. De fapt, a fost un oraș în oraș cu o zonă pentru un ceremonial, o bibliotecă, un turn, grajduri, grădini, moschei, o baie, un cimitir și un harem. Palatul lovit de lux lui. Astăzi, muzeul are aproximativ 4500 m 2, se poate observa un turn falcon, o fântână de lacrimi, admira ornamente unice, modele și decorațiuni din sticlă colorată. Bahcisarai Palace – un diamant adevărat în Crown Crimeea, considerată obligatorie pentru vizita.

Citește mai mult  Cele mai bune plaje pentru recreere cu copii din Muntenegru

Istorice și arheologice în Kerci

Această atracție este considerat unul dintre cele mai vechi. Acolo puteți vedea exponate preistorice ale regatului lui bospospod, antic și relicve medievale. Orice persoană care vizitează muzeul examinează în mod necesar camera de depozitare de aur, demonstrând monede de aur și argint a tuturor perioadelor de guvernare în Crimeea, până la Alexander Macedon. TAM pot fi văzute colecții de arme și decorații din toate epocile istorice.

Expunere a Flotei Marii Negre la Sevastopol

Vizita ei va fi interesat de fanii de istorie militară. Multe exponate care reflectă istoria flotei de la Marea Neagră, imaginație uimitoare. Muzeul are 8 săli în care vizitatorii pot vedea premii și hărți, trofee și obiecte personale ale marinarilor din toate perioadele de istorie militară. colecție impresionantă de bărci cu pânze și nave de tip modern, în machete, o colecție de arme marine, instrumente nautice militare.

Muzeul de catastrofa de mare

Acesta este un muzeu neobișnuit care atrage turiștii cu unicitatea. Acesta este situat în subsolul bisericii moderne, care, în sine, este interesant de turisti. Versiunea non-canonică a templului Nicholas The Wonderworker combină funcțiile nu numai a bisericii, ci și farul. Asta este acel marinari sfântați care au căzut în dezastru. Expoziția reprezintă multe exponate care spun despre naufragii faimoase pe marile negre și alte mări.

Designul original al muzeului imerses vizitatorii la atmosfera potrivita: semi si intuneric, aroma extrema, nisip pe podea. Râde de valuri, sunete ale unei nave de rupere.

Proiectele video spectaculoase care apar în mod chalic oferă posibilitatea de a vedea accidentul navelor. Printre sălile sunt „Titanic”, „Amiral Nakhimov”, „Novorossiysk”, „Kursk”. Sala foarte interesantă care arată elementele de afaceri de scufundări de diferite perioade. Puntea de observare sub formă de barcă cu pânze vă permite să vă bucurați de speciile marine, puteți răsuci pe volanul pe el.

Citește mai mult  Lista de atracții Bakhchisaraya în Crimeea

Memoria lui Julian Semenova

Un alt muzeu literar, o atenție decente turiștilor, este casa celui mai popular scriitor sovietic Juliana Semenova. Sa întâmplat ca viața creatorul Marii Spy Saga a fost tăiat în Crimeea de măsline, în cazul în care se află acum Muzeul. Fiecare fan al genului detectiv consideră că datoria lui să se uite în fosta locuință a scriitorului. Acesta a fost în Crimeea, în dragoste cu Peninsula Semenov a scris cele mai bune cărțile sale. El a numit dacha lui „Vila Stirlitz“, deoarece, reflectând casa de țară erou în poveste, a descris casa lui de vis.

Muzeul de astăzi este un pic mai mult de 10 de ani, pentru intrarea în ea nu are nevoie de o taxă, dar periodic în ea poate fi cumpărată de cartea scriitorului la expozitiile de organizare. Casa a păstrat întreaga mobilierul din jurul stăpânii unui detectiv politic.

Voloshina Mansion în Koktebel

Maximilian Voloșin, la fel ca mulți artiști, poeți, a fost în timp util despre pasionat peisajelor din Crimeea. Voloshina casa iese in evidenta prin arhitectura sa, deoarece aceasta este singura din casele conservate ale satului la sfârșitul secolului al XIX-lea. Artistul a construit, de asemenea, casa lui pentru recreere Boemiei în timpul vieții sale, au existat de multe ori Chukovsky, Gorki, Alexey Tolstoi, Bulgakov, Petrov-Vodkin. După moartea proprietarului, el a devenit o casa de creativitate pentru mulți ani.

Casa are o atmosferă unică, care înconjoară o persoană creativă și erudit, a prezentat sale manuscrise, schițe, autografe, biblioteca. Muzeul găzduiește în mod regulat festivaluri, simpozioane literare, plenuners pentru artiști.

Underwater World Tarkhankuta

amatori de scufundări plimbare această misiune în fiecare an. În plus față de zona de apă tradițională, există, de asemenea, un muzeu subacvatic. Acesta este situat la o adâncime de 12 m 100 m de la linia de țărm. Prima expoziție a celebrului „Aleea liderilor“ a fost monumentul lui Lenin, În urma lui, imaginile lui Karl Marx, Stalin, Voroșilov, multe figuri sovietice a scăzut la fundul mării. În plus față de monumentele politicienilor acolo, puteți vedea statuile lui Beethoven, Maiakovski, Ceaikovski, Visoțki, Esenin, Blok, Shukshina.

Turistii scafandrii pot vizita o excursie neobișnuită, este prevăzut un echipament special. În plus, la Cape, puteți merge la pescuit și seamănă cu fundul mării în afara muzeului.

În acest material video puteți afla mai multe despre muzeu marin catastrofă, care fascinează atât cu atmosfera sa neobișnuită și expoziții.

Citește mai mult  Manastirea Toplovsky în Crimeea: ceea ce este faimos și cum să ajungi acolo?
Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: