Caracteristici ale vacanței în vila din Crimeea

Dacă doriți să vă relaxați în Crimeea cu o chic în orice moment al anului, opțiunea potrivită va fi vila. Acest tip de recreere câștigă recent popularitate crescândă. Aceasta este o versiune mare și confortabilă a schimbării zecimale. Vă puteți permite să Ajunul Anului Nou se întâlnesc într-un castel fabulos și aranja o minge. Desigur, acest lucru este un eveniment scump, dar este în valoare de ea.

Particularitatile

Vile și proprietăți sunt situate peste tot peninsula. Mulți turiști sunt în cerere case de elită pe malul marii. Desigur, cea mai mare prezență în vara. În fiecare oraș și sat puteți găsi un loc potrivit pentru a sta cu apartamente elegante. Peninsula Crimeea Se referă la VIP-Rest.

Pentru a face acest lucru, sunt toate componentele: Blue Sea, plaja de nisip, munți, păduri, climă caldă.

În primul rând, toată lumea se îngrijorează costul de închiriere. În sezonul de vară, prețul este de la 30 la 65 de mii de ruble pe zi. Dar totul depinde de durata contractului de leasing, perioada de închiriere mai mult, cu atât mai mult cu discount. În orașele mici, prețul este mai mic – de la 15 mii de ruble. De asemenea, prețul afectează designul vilei. Cel mai adesea coruri formate din două etaje, cu un hol spatios si living, mai multe dormitoare, fiecare dintre acestea are o baie și bucătărie.

Strada are o piscină, saună, mini-parc cu arbori și vegetație frumoasă, bar, sală de biliard, fântână arteziană, zonă pentru grătar. Opțional, puteți angaja o servitoare și puteți găti. În cazul în care vila este situată lângă mare, probabil, prezența unei plaje personale, care este împrejmuită din zona comună, este întotdeauna curat și ordine.

Rareori există o saună a unei specii, în cea mai mare parte Hamam și finlandeză. Aceasta este una dintre divertismentul preferat pentru adulți.

Pe vilele sunt jacuzzi, solar, spa personale. Aici nu trebuie să pierdeți și să petreceți seara în tristețe și tristețe. Pentru divertisment, gimnastică, grajduri, teren de tenis, dar este, desigur, nu pe nici o proprietate. Unele vile sunt echipate cu un home cinema și pivniță de vinuri. Și pentru cazare cu copii există terenuri de joacă.

Citește mai mult  Descrierea și istoria cetății genoveze din Feodosia

Top Cel mai bun Vile

Vila Roses în Gurzuf – o casă cu două etaje, cu 5 camere, un living spatios cu semineu, ferestre panoramice, zona este de 500 de metri pătrați. Deschide o vedere minunată a munților și coasta mării. Există o piscină mare încălzită pe teritoriul, lumina de fundal este activată în seara. Vila este înconjurată de palmieri și alte plante locale. Există o zonă pentru grătar, pergole, garaj pentru mai multe automobile. Pentru copii există o piscină, loc de joacă și trambulină separată. Chirie de o astfel de casă începe de la 20 de mii de ruble pe zi (2019.).

Vila Ripario în Otradnaya Un pic mai simplu. casa din lemn, există o cameră de zi spațioasă, 3 camere cu baie si dus. Există un mini-teren de fotbal pe site-ul și o zonă de concert. Există o piscină încălzită. Zona de kebab cu un personal manther, terasa, dispune de securitate personală. De-a lungul teritoriului și în districtul un număr mare de arbori și alte plante. În plus față de propria sa plajă, există propriul terasament. Prețul de închiriere începe de la 23 mii de ruble pe zi (2019.).

Vila cu trei etaje din Foros este împărțită în mai multe apartamente, adică, poate fi închiriată de părți sau complet. Vederea se deschide spre mare, există o piscină, plajă, parcare. Casa are propriile sale rufe. Prețul pentru închirierea întregii vile începe de la 15 mii de ruble pe zi (2019.).

Villa Alb Paradise din Coreza are o caracteristică în chirie – termenul său minim este de 7 zile. Acesta este un complex teribil cu toate facilitățile, atât pe stradă cât și în casă. Există o piscină imensă, o grădină, o terasă spațioasă, o zonă pentru grătar și un foișor. Toate pasarele sunt gresie și piatră. Cabana însăși este cu două etaje, are 6 camere, cu o cameră de zi imensă. În fiecare cameră baie. În timpul verii, întreaga zonă este așezat cu trandafiri înflorit. Această vilă în rating-ul este poziționat ca o suită. Prețul variază de la 13 de mii de ruble pe zi (2019.).

Citește mai mult  Totul despre valea fantomelor din Crimeea

Villa Maria în Nikita este situat în Pine Bor. Ecologic de aer prietenos are un efect pozitiv asupra sănătății. Există un bucătar personal, toate mobilier lucrat manual, piscină mare, terasă spațioasă. Dar plaja nu este foarte aproape. Aceasta este o caracteristică a acestui loc. Pretul de inchiriere va fi de la 17 mii de ruble pe zi (2019.).

Vila Elena este situat în centrul de la Yalta în vechiul conac. Camerele sunt predate separat, dar puteți elimina întregul conac. Cele mai bune bucătari de muncă Crimeea pe teritoriul. Fiecare cameră de design este variat, dar totul în stilul secolului trecut. La 50 de metri distanță este terasament centrală. Pe toate laturile, casa este înconjurată de copaci unui parc vesnic verde vechi. Inchiriere preț – de la 29 de mii de ruble (2019.).

Pentru a VIP-odihna, ultimii ani au avut proprietăți. Ele sunt un complex ecologic amplasate in sate sau locuri îndepărtate de populația locală. De exemplu, șeful șefului orașului este situată în satul Donskoye. Are loc de parcare, administrare, complex privat baie uriașă. Arhitectura în stil german, pe teritoriul cresc flori, arbuști. Întregul complex este complet construit din lemn, ecologice, chiar și o perdea de pânză groasă de sac naturale. Există un restaurant propriu, ferma, animalele se hrănesc cu alimente fără aditivi chimici.

Pentru iubitorii de relaxare în natură, există foișoare, o tipsie, un iaz cu un pod și un dig. Puteți pescui pe Terek Fish. Lemn de esență moale înconjoară Estate. Și în lacul sloiuri de lebede negre. Inchiriere preț – de la 12 mii de ruble pe zi (2019.).

Manor Alimova Beach este situat în satul Bashkhanovka. Turiști a prezentat mai multe clădiri, saună și saună, bazin, stabil, sală de masaj, fermă de păsări. Totul este pentru vacanță perfectă: zone deschise cu foișoare, zone de grătar, camere confortabile și confortabile. Puteți juca fotbal pe câmpul dvs. de fotbal. Pentru o vizualizare activă, există quad motociclete, lupte cu laser, paintball, echitatie bicicleta. Camera de închiriere începe de la 17 mii de ruble (2019.).

Citește mai mult  Alegeți ochelari de snowboard

Manor Kutler este situat în satul Salolina, la granița munților și râurilor. Potrivit pentru iubitorii de cultură de bunny. Este posibil să încercați grămada japoneză de offro, care este reprezentată de lemnul din lemn cu cuptor încorporat. Este situat în aer liber, pentru mai multă relaxare. Din toate părțile proprietății înconjoară munți și pădure. La câțiva pași Crimeea Big Canyon Crimeea, Cascada Jet de argint. Proprietatea are o cafenea, camere confortabile, zone pentru kebab, foișoare, leagăn, cu vederi uimitoare la munte. Este posibil să se ia o bicicletă și du-te pe un tur sau week-end excursii la munte. Costul paradisului – de la 18 mii de ruble pe zi (2019.).

Despre recreere are la vila din Crimeea, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: