Totul despre Bakalskaya Spit în Crimeea

În partea de nord-vest a Peninsulei Crimeea este una dintre cele mai frumoase parcuri amenajate din peninsula numita Bakalskaya Spit. Aceasta este o marcă mare a țărmului nisipos, care merge la mare. Lungimea panglicii este oarecum kilometri. Acest loc este o zonă protejată. Spit se referă în prezent la teritoriile de mediu.

Istoria educației

Bakalskaya scuipat a fost format ca rezultat al adormirii de nisip din golf. Acesta este un baraj natural de nisip între golf și mare deschisă. Deasupra crearea de impletituri de nisip, non-un mileniu „a lucrat“ vijelie și furtună vânturi. Una dintre versiunile spune că numele „Bakalskaya Spit“ provine de la cuvântul turcice „rezervor“ – Frog. Și într-adevăr, sub forma de impletituri amintește această ființă. Dar este posibil ca numele Spit are atât rădăcini siberian, pentru că ceva este similar cu numele renumitului lac din Siberia – Baikal.

Dar care dintre versiunile de mai sus este corectă, rămâne un mister.

Clima și relief

Clima în această parte din Crimeea este moderat continentală. Deci, sezonul de vară este uscat și fierbinte. Cele mai însorite luni sunt iunie, iulie, august. Indicatorii medii de temperatură a apei în această perioadă sunt + 20ºС. Cele mai multe dintre zilele de vara sunt solare, astfel încât pentru iubitorii să se înmoaie la soare, panglica va deveni o alegere excelenta.

Sezonul de înot aici se deschide în luna mai și se termină în a doua jumătate a lunii septembrie. La baza panglica de nisip este destul de largă. Cea mai mare parte îndepărtată și îngustă din lățimea sa este nu mai mult de 50 de metri. In forma de panglica care amintește de un golf semiring. În esență, este o plaja mare de nisip.

Cele mai multe dintre împletiturii este o zonă de deșert în cazul în care nu există clădiri și structuri. Numai fundația este.

Suprafața totală a teritoriului Spit este de aproximativ 1,5 mii de hectare. Acest lucru este scuipat direct – aproximativ 300 ha, lacul Bakali, zona care este de 810 ha, iar scara de coastă complex (410 hectare). Lacul, baza de impletituri, precum și punctul său de extremă sunt zone protejate. Pentru a vizita acest domeniu cu turiști plătesc o anumită taxă.

Principala parte a împletiturii nu este vegetație. Acest lucru se datorează vânturilor puternice, soarele dogoritor și sol. Excepția este „preferând“ solul cu o sare de plantă mare de sare de halofitis. Dar, la intrarea în frigare, se poate observa în fondare un fel de iarbă accidentat. vegetație Solonchaky crește pe malul lacului. Acestea sunt pelinul, Solyanka, Kermek, Katran, altele.

Citește mai mult  Când va deschide podul feroviar în Crimeea?

Ceea ce este interesant de turisti?

Acesta este un loc unic, așa că, dacă ați ajuns în Crimeea, este necesar pentru a vizita această rezervă. Principala particularitate naturală a Spit este că diferitele fluxuri sunt spălate din părți diferite. Pe de o parte, aceasta este marea deschisă, iar pe de altă parte – apele golfului de mică adâncime. Aceasta este principala atractie a Spit.

În prezent, datorită proceselor hidrologice, furtuni puternice și anume de iarnă, precum și activitățile oamenilor (extracția ilegală de nisip) Spit este în pericol. Deși autoritățile au fost puse în aplicare o serie de încercări de conservare – construirea de structuri de coastă anti-distribuire locale.

Dar, în opinia multor experți, structurile locale de acest tip nu se va rezolva problema, este necesar să se dezvolte conceptul de „mântuire“ în toate coasta Crimeii.

Și acest loc este distractiv și de pescuit fani. Apele se găsesc specii precum sturioni, hamsie, stavrid, „chefal“, chefal, altele. Există, de asemenea, crevete Marea Neagră. În acest domeniu, în apele Mării Negre și delfinii pot fi găsite. Și în luna august, din cauza apei meduze în unele locuri pictate în purpuriu. Turiștii oferă, de asemenea, activități, cum ar fi scufundări și spearfishing.

Este demn de remarcat faptul că Bakal Spit – un loc minunat și fermecător al naturii. Începând cu anul 2000, regiunea are statutul de Peisaj Park. Suprafața parcului este de aproximativ 1,5 mii. Ha. Pe teritoriul există aproximativ 15 de specii diferite de păsări. Și în timpul migrației sezoniere aici, există aproximativ 150 de specii de păsări și păsările de apă.

Plajele si apa de aici sunt pur, astfel încât locul este mare pentru recreere cu copii. Singurul minus este infrastructura turistică neamenajat. Produse și apă potabilă pot fi achiziționate în localitatea din apropiere – Mai mare. Și este de la panglica la o distanță de aproximativ 8 km. Deși toate compensează pentru peisajele fermecătoare, precum și tăcerea și tranquency în acest loc.

Fermecător și fascinante sunt aici și apusuri de soare. Marea părea să fie conectat la cer. Și toate acestea în nuanțe roșu-liliac. Prin urmare, dacă odihnit cel puțin o dată în Bakalskaya Spit, apoi în memorie timp de mulți ani, această sărbătoare va rămâne.

Și chiar și în ciuda lipsei de „farmecele“ ale civilizației.

Vindecarea murdăria lacului

O parte a parcului peisajului regional este, de asemenea, Lacul Bakal, care se află la baza împletiturii. Rezervorul are o formă ovală. Sud-Est și rezervor de mal au o culoare roșiatică. Acest lucru se datorează faptului că argile roșii maronii domină în sol. West și spre nord sunt țărmuri nisipoase. Acestea sunt acești prinți și separă lacul de la mare.

Citește mai mult  DUMMATOR: descriere, atracții, călătorii

Acest lac nu este doar un loc de mediu. Nămolul acestui lac este foarte util, deoarece au săruri și minerale înalte. Prin urmare, tratamentele de noroi sunt recomandate persoanelor care au boli de piele, tulburări intestinale, boli ale articulațiilor, precum și diverse tipuri de boli ginecologice la femei. Este demn de remarcat faptul că vindecarea apei golfului datorită prezenței unei cantități mari de alge în ele. Prin urmare, există un conținut ridicat de iod.

Bakalskoe Lake este un lac tipic de viață. Acesta este situat în partea extinsă a panglicii și separate de Marea Neagră cu două nisipuri – panglici. Nivelul apei din acest rezervor este completat din cauza apelor subterane subterane, precum și ca rezultat al furtunilor și precipitațiilor. Există anotimpuri atunci când lacul se usucă practic, iar în unele perioade de vară pe Lacul Bakal chiar și de pescuit. Acum pe țărmurile rezervorului, puteți întâlni aproximativ 50 de specii de păsări cele mai grave: Chibis, Schoklutka, Kulik, Sea Zuyk și altele.

Pe scuipa există o sursă cu apă minerală. În vremurile sovietice a existat o idee de a pune extracția apei minerale Bakal să curgă. Dar rămâne ideea. Este posibil să nu fi găsit organizatori „buni și inteligenți”, poate că îndepărtarea și caracteristicile climatice ale regiunii au devenit din cauza motivului. Și din lac există un anumit beneficiu – acesta este un adevărat „depozit” al unei sări de bucătărie potrivită pentru alimente.

Punct final

Acum 10 ani, punctul final sau extrem de panglică era o cămașă numită Sandy. Dar furtunile și oamenii „au întors” capul în insulă, care este separat de sushi. Distanța de astăzi este de aproximativ 2 km. Principalii invitați ai acestui loc sunt acum păsări. Ei au ales cu nisip ca un loc de cuibărit optim.

La Capul este situat, de asemenea, un far, care a fost construit în anul 1934. Acesta este un far de grad 1. Conform proiectului clădirii Lighthouse este un turn de piramidă, a cărei înălțime este de 22,8 metri, alb. Și, de asemenea, în complexul a inclus construirea depozitului sirenă și depozitare pentru instalația de depozitare, clopotul, construirea clădirilor de cămin și de uz casnic, radio. Decizia privind construcția farului a fost frumos pe baza faptului că Capul Sandy a fost considerat destul de periculos pentru navigatori.

Citește mai mult  Restul în Simeiz (Crimeea): În cazul în care să rămână și în cazul în care pentru a merge?

Mal, unde a fost ridicat farul, este situat în zona de eroziune. Ca urmare a furtunilor și turnul de baliză a fost la o distanță de câțiva metri de apă. Depozit Întrebări frecvente și turnul sa încheiat în amenințarea distrugerii. În momentul în care farul nu funcționează.

Pe Capul elementul de nisip și trigonometrice.

Cum să obțineți?

Puteți ajunge la Spit pe transportul public. De la Simferopol, Evpatoria și satul Razdatnaya merge un autobuz regulat. Și puteți conduce, de asemenea, pe cont propriu, masina pe autostrada E97, care trece prin Kerci, intorcand îndepărtarea armatei pe traseul T0107. Din satul Energier la Spit, cel mai bine este să meargă pe jos. Deci, vă puteți bucura, de asemenea, peisajul fermecător de pe coasta de vest a Crimeei.

Cum să meargă: transportul public sau pentru a ajunge la scuipat pe cont propriu – depinde, desigur, de la tine. Dar aș dori să avertizeze că calitatea suprafeței drumului în regiune nu este mai bine. Dar deliciile de relaxare pe vehiculele proprii vă permit să uite despre programul și planul de timp pentru discreție.

Cazare

Turistice și de divertisment de infrastructură pe frigarea nu este foarte dezvoltat. Prin urmare, acest loc va fi deosebit de valoros pentru iubitorii de animale sălbatice și să se odihnească în corturi. Dar, de asemenea, pe teritoriul scuipat există un camping, în cazul în care vă puteți rezolva într-o casă din lemn triplu, sau răspândirea cort. Există o platformă pentru remorci. Puteți închiria locuințe și de ședere în satele din apropiere, de exemplu, în satul Energier. Aici, în sectorul privat, există mini-hoteluri în cazul în care vă puteți alege de cazare pentru fiecare gust și chiar destul de buget.

Deși nu există nici o arhitectură interesantă și monumente istorice semnificative, obiecte de proprietate culturale, care sunt prezente pe coasta de sud a Peninsulei Crimeea, aici există ceva mai mult. Este în acest loc că o persoană va fi în măsură să se reunească cu natura sălbatică și curată, simt o parte din ea. Și, de asemenea, umplut cu energie vitală, de a inspira noi isprăvile și cucerirea de noi noduri pe viață.

Cum se ajunge la Bakalskaya Spit, a se vedea următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: