Totul despre odihnă în bunătate în Muntenegru

Totul despre odihnă în bunătate în Muntenegru

Muntenegru – una dintre țările cele mai pitorești de pe planeta. Oricine din așezările din această țară surprinde frumusețea condițiilor naturale și a clădirilor arhitecturale. Unul dintre locurile recomandate pentru vizitele turiștilor este un oraș bun.

Un pic de istorie

Prima înregistrare despre orașul datele Amabilitatea înapoi la 1260. Până în 1704, a fost o parte din Kotor și numai după ce a devenit un oras independent.

După amabilitatea a dobândit statutul de oraș, a început să crească rapid și a fost un loc de odihnă pentru partea bogată a populației din Kotor, care au fost ridicate de pe coasta ecluzelor, care au stabilit pentru timpurile de astăzi într-o formă complet satisfăcătoare.

Dezvoltarea orașului a determinat construcția de clădiri și structuri. În bunătate există câteva temple care sunt atractive pentru fotografi.

  Locație

  Bunătatea este situată pe coasta Golfului, este o așezare al cărei teritoriu are o formă alungită. În acest loc există un dig care se extinde de-a lungul golfului timp de 7 km.

  Accesibilitatea retelelor de transport aici este foarte bun, ceea ce face oraș atractiv pentru vizitele brongeous. Bunătatea este situată lângă orașul în care există o stație în care autobuzele sunt plecate de la.

  Pentru a ajunge la Kotor la bunătate, puteți utiliza masina, acest loc este pur și simplu creat pentru auto-remorci. Forma alungită a zonei orașului face posibilă pentru a găsi întotdeauna o parcare gratuită, prezența hoteluri ieftine vă permite să rămână în această zonă pentru întreaga perioadă de vacanță. Puteți călători cu autobuzele publice – acesta este cel mai economic mod de.

  Poate fi folosit pentru aceste scopuri o bicicletă. În care închiria biciclete, cu care puteți ajunge la bunătate.

  Obiective turistice

  În acest loc există ceva pentru a vedea. Obiective turistice de rădăcini go bunătate pe vremea înfloririi Muntenegrului, care se încadrează la începutul secolului al XVIII-lea. În acele zile, aceasta zona a fost cel mai faimos printre marinari și proprietarii instanțelor, care nu numai că au vizitat Muntenegru, dar, de asemenea, construit de locuințe și temple aici.

  Clădirile din acele timpuri s-au păstrat la timpul nostru sub formă de monumente istorice, cladiri, palate, care sunt foarte atractive pentru iubitorii de antichități.

  Principalele atracții ale bunătate sunt temple și biserici. Ele sunt izbitoare cu maretia lor.

  Cele mai vizitate locuri

  Din locurile cele mai vizitate de turiști, trebuie remarcat:

  • Biserica Sf. Eustafia+
  • Palatul Radonich+
  • Palatul lui Milosevic+
  • Biserica Sf. Matei.

  Particularități

  Datorită caracteristicilor localizării teritoriului, infrastructura acestor locuri poate părea prea dezvoltată pentru unii călători. Aici, desigur, există și puncte de cumpărături și locuri de catering, dar nu există prea multe, și nu reluăm varietatea de bunuri.

  Restul în stațiunile din acest loc poate fi destul de plictisitor pentru iubitorii de viață activă de noapte, pentru că nu există cluburi de noapte. Acest loc este potrivit pentru cei care doresc să se relaxeze de agitatia de zi cu zi a orașului și de divertisment turistic obositoare. Vizând acest loc unic, este posibil să se bucure de aer curat, să fie în singurătate printre citrice și să se alăture momentelor istorice ale acestui loc.

  Hoteluri

  În bunătate există doar apartamente de 3 stele Apartmani Jasmina. Ei au 3 camere complet corespunzător, cu zonă de luat masa, living, balcon. Televiziune prin satelit furnizată. Pentru turisti un gratar, parcare, internet. Personalul hotelului comunică în limba rusă și sârbă.

  În oraș, situat în apropiere de bunătate, există apartamente de 2 și 3 stele. Cele mai căutate din care sunt mai multe hoteluri.

  • Camere Tamara. Acesta este un hotel care este estimat la 2 stele si este conform standardelor europene. Biroul de turism funcționează aici, spălătorie, mașini și biciclete sunt date de închiriat.
  • Apartments Bella. Hotel 2 stele, fiecare cameră are o chicinetă cu un set complet de electrocasnice. Aici puteți rămâne cu animale de casă.
  • Apartament Ivan. Acesta este un hotel modern, unde oaspeții sunt accesorii de baie și aparate de uz casnic oferite.
  • Apartmani Ćetković. hotel de trei stele în care internetul este de operare. Oaspeții se pot bucura de parcare, terasă, grădină.
  • Apartamente Lazarevic. Hotel de trei stele, unde sunt 3 camere cu balcon, aer condiționat, bucătărie și duș și duș. Există o terasă unde puteți face plajă.

  În cazul în care un hotel este obligat să fie mai scump, atunci cea mai mare distribuție a primit:

  • Hotelul Forza Mare+
  • Hotel Forza Terra+
  • Hotel Palazzo Radomiri.

  Toate corespund standardelor europene și se referă la 4- și 5 stele. Oaspeții se bucură de un centru de fitness, piscină, solar, plajă.

  Intreprinderi de catering

  Există 10 cele mai diverse cafenele, restaurante și baruri, unde servesc în principal fructe de mare și mâncăruri de fructe. Și aici puteți încerca pizza și fast-food.

  Iată cele mai renumite unități de catering.

  • Caffe Pizzeria Pronto. Este o pizzerie cu prețuri acceptabile, servicii excelente și angajați buni.
  • Restaurantul Dobrotski Dvori. Acesta este un restaurant cu preparate din bucătăria mediteraneană și europeană, există un grătar.
  • Restaurantul ELLA’S. Fructe de mare se pregătește pentru rețete tradiționale.
  • Bella di Mare. Restaurant, în cazul în care mâncăruri europene și mediteraneene se pregătesc, cel mai comun este vasul salata grecească, paste cu fructe de mare si sos.
  • Restaurantul Forza Mare. Restaurantul, care este renumit pentru bucătăria franceză și Chernogorsk.

  plajă

  Cel mai de bază Avantajul de bunătate, sunt plaje care se intind de-a lungul marginii de apă și constau din pietre de mare. Plajele din acest oraș sunt dotate cu cabine de duș, terenuri de sport, șezlonguri, vestiare, grupuri sanitare. Aici puteți utiliza serviciile de atracții de apă, există un serviciu de salvare, parcare pentru autoturisme.

  centre comerciale din oraș nu au, produse achiziționează suveniruri posibile pe piață sau în magazine mici.

  Răspunsuri

  Opinii din oraș Township în Muntenegru sunt în principal favorabile. Mulți dintre cei care au vizitat aici, visul de a reveni la aceste margini din nou. Comentariile negative nu au fost detectate.

  Pe argumentele pro și contra de relaxare în Muntenegru, este descris în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: