Vremea și petrecere a timpului liber în Muntenegru în timpul iernii

Vremea și petrecere a timpului liber în Muntenegru în timpul iernii

Există o opinie că are sens să se odihnească în statele europene numai în sezonul cald. Cu toate acestea, iarna în Muntenegru nu poate livra nici o bucurie mai puțin decât iunie la Paris sau august în Bulgaria. Principalul lucru este să cunoaștem toate subtilitățile și nuanțele acestei odihnă.

Particularități

Iarna este rea doar într-un singur sens: ea devine mai rece, și nu atât de confortabil. Dar o astfel de schimbare în vreme îl împinge pe turiști cele mai obișnuite. Și, prin urmare, vă puteți face cunoștință cu arhitectura, istorie, în parte și natura țării este mult mai bine decât în ​​fierbinte. Aceste avantaje justifică pe deplin incapacitatea de a minți pe plajă. Clima Chnnogorsk este moale, iar prețurile cu debutul sezonului rece scăderea.

Marele ninsoare cade în zonele montane. Schi condiții este aproape perfect. Este mai bine decât în ​​Alpi și alte locuri recunoscute. Dar prețurile sunt considerabil mai sus. Vacanța de iarnă în Muntenegru devine, datorită mai plăcute peisajelor unice. Aruncati o privire din munții înzăpeziți acoperite cu dens yelnik, de la casele modeste și alte frumuseti aproape ireal.

Meteorologie

Iarna în Muntenegru nu este prea uscat – numai în zilele unice temperatura aerului este redusă mai mult de până la 10 grade. Mult mai des ea oscilează între -7 și +5 grade Celsius. Uneori, într-o zi însorită după amiază, aerul poate încălzi până la +12 grade. Astfel de vreme în decembrie este imposibil de atins chiar și în cele mai calde regiuni ale Rusiei. Dar, în același timp, este, de asemenea, nu atât de diferit de condițiile familiare poporului nostru.

Prin urmare, aclimatizarea nu provoacă dificultăți deosebite. În timpul iernii, în apropiere de țărm ploaia cade mult mai des decât zăpada. Dar în spatele masivului montan, situat puțin mai departe, zăpadele grele sunt destul de posibile. Deși nu se întâmplă prea des. Durata sezonului de schi este de aproximativ șase luni.

Frica de un vânt roz, rece nu merită. Aerul de iarnă din Muntenegru se distinge prin puritate și prospețime. Este dificil să se găsească în Europa mai sigură în ceea ce privește ecologia. Dar este necesar să se țină seama de caracteristicile condițiilor din zonele separate. În ciuda dimensiunilor foarte mici ale Muntenegrului (mai puțin decât regiunea Kaliningrad), diferența dintre ele este foarte semnificativă.

În bar, temperatura aerului în decembrie încălzește până la +11 grade, chiar mai caldă în ianuarie – până la +12. În Budva, un termometru stabil arată o medie de +11 grade. Tivat se distinge de temperatura aerului din decembrie de aproximativ +10 și în ianuarie – până la +11. Pentru comparație – în subgorita în aceste luni, temperatura este de +9 și +10 grade. Cea mai rece oraș muntenegrean – Plevla (-1 și +1 grade Celsius, respectiv).

În cazul în care pentru a merge schiori?

Cei care decid să se angajeze în schi ar trebui să fie trimise la Durator. Această localitate, situat la 150 km nord de Podgorica, este considerat unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Nu e de mirare Dramitor a fost atribuit statutul Parcului Național. Zona de spa a parcului este situat la o altitudine de 1100-1700 m deasupra nivelului mării. Cel mai înalt vârf de bucătari Bobot atinge 2500 m.

În decembrie-aprilie de zăpadă Pokrov în Durmitor este egal cu 1.2 M. Acest complex are zone clare și pentru începători de sportivi, și pentru cuceritori avansate înclinate. Trasee sunt echipate în deplină conformitate cu standardele internaționale. Centrul terenului de schi din Muntenegru este stațiunea Zhablyak. Orașul este bine echipat, fără prea multă dificultate puteți soluționa în vila sau într-un hotel modest.

sezon de patinaj în Zhablyak acoperă ianuarie-aprilie. Chiar în mijlocul orașului sunt coborâri:

 • Javorovach+
 • Stuke+
 • Savin Cook, (există un funicular pe ea).

Zablyak poate oferi schiorilor de școală și snowboard. echipamente Carry este opțională, deoarece este disponibil pentru închiriere.

Există trasee de schi de funcționare. Pe malul stâng al Tara este Kolasin. Este frumos să-l văd pentru că orașul a primit porecla de „Mica Elveție“.

Schiorii vin aici în fiecare an la plimbare de la Mount Belasitsa. schi instruit și piese de la sol. Teleschiuri de lucru. Notă: vă puteți uni cu ușurință petrecere a timpului liber activ în munți și pescuit. Sharmanize o multime de zile, iar pentru cina mânca propria mea captură fierte – ceea ce poate fi mai frumos.

Acum celălalt centrul de schi din Muntenegru este în creștere rapidă – Bialycitz-Jereyne. Acesta este la doar 9 km de Kolashin. pante locale sunt atât de frecvent încât acestea nu reprezintă nici un pericol pentru oameni instruiți minim. Două căi principale într-un timp scurt, poate fi completată cu noi pante..

V Kolashin Chiar si cunoscatori de schi fond

Excursii, Plimbări

Excursie petrecere a timpului liber se pot combina armonios cu același schi. Dar, în Muntenegru, destul de o mulțime de atracții în scopul de a dedica toate vacanta pentru a le îndeplini. Printre acestea alocate Manastirea Cetina, situat în Cetini.

În cazul în care inspecția arhitectura templu nu inspiră sau nu satisface în cele din urmă, este în valoare de alpinism pe un drum în trepte în Nehushi. Apoi, din partea de sus a muntelui poate fi inspecta Golful Boca-Kotor în perspectiva optimă.

Populația satului Nehushi este configurat în mod pozitiv și se întâlnește turiști prietenii lor. Atingerea acestui loc, va fi necesar să gust:

 • Kaimak+
 • Pross+
 • brânzeturi Chernogorsk+
 • Feluri de mâncare gătite în focare de acasă+
 • Medovina (având un efect de vindecare).

Unele extreme combină vizitarea Muntenegrului în timpul iernii, cu scăldarea în valurile Mării Adriatice. Are sens numai pentru „walrusul” pregătit. Neobișnuit pentru scufundări în apa rece oamenii pot suferi chiar.

IMPORTANT: La sfârșitul lunii decembrie, ca peste tot, muntenegrenii sunt pregătiți intens pentru sărbătorile de Anul Nou. În acest moment, puteți combina utilizarea programelor de excursie și plimbări pe străzile pustii.

Lunile de iarnă la Muntenegru permit călătorilor să-și îmbunătățească abilitățile de zăpadă, snowshoes, jeepuri și chiar ciclism montan. Puteți combina plăcut cu centrele de spa de vizitat, vizitat. Restul va deveni mai distractiv dacă mergeți la cluburile de noapte. Unele dintre ele sunt situate în apropierea hoteluri în centrele de schi. Revenind la programele de vizitare a obiectivelor turistice, trebuie să menționați varietatea de monumente ale cultelor, care sunt aproape în fiecare așezare.

Printre acestea sunt alocate:

 • Manastirea Ostrog (Niksich)+
 • Gospa-on-skrpeel+
 • Biserica Sf. Ioan (Budva)+
 • Templul Învierii și Bisericii Sf. George (Podgorica).

Ce altceva ar trebui să vizitați și să vedeți?

Nu este nevoie să credeți că există numai monumente religioase în Muntenegru. Această țară se mândrește și o cantitate considerabilă de muzee. Asa de, În care Muzeul de pisici și Muzeul flotei marine.

Muzee de oraș din Perat și Budva se dovedește a fi destul de atractivă pentru iubitorii locali. În lucrările Tivat Muzeul Marinei, care va face apel la toți cunoscătorii unor astfel de subiecte.

decembrie Podgorica Slavanya două festivaluri mari.

În cursul Zile de cultură Prezenta publicații tipărite și noi tendințe în literatură. Demonstrează scriitorii lor de realizări care începu cariera lor. sunt prezentate diferite cărți, inclusiv lucrări noi de diverse genuri.

scena artistică – Acesta este un festival dedicat cinema, teatru si arta muzicala. Acesta durează 14 zile. Participa la eveniment nu numai muntenegreni, dar, de asemenea, reprezentanți ai statelor vecine.

Simultan în orașul Virpazar, că în apropierea scandads lacului se efectuează Festivalul Zilele de vin și bleaks. Timp de câteva zile, oricine poate participa la degustarea vinurilor Chernogorsk, soiuri de struguri (inclusiv noi realizări de selecție). Festivalul este solemn: este însoțită de concerte.

Muntenegrenii sărbători noul an destul de magnific. Divertisment 31 decembrie ajunge la cea mai mare matura în Budva și care. Platforme de concert sunt montate pe piețele principale ale două orașe.

Din frumusețea naturală este în valoare de o vizită Lacul Skadar. Cel mai bine este de a comanda un tur organizat de către localnici. Programul include inspecția nu numai a peisajelor de bază, ci și a zonelor în care turiștii rareori privesc. Sosire În satul Komarno, Excursii vor fi văzuți din interior, care a fost casa din Muntenegru în zilele vechi. Ei vor fi oferite și conduc pe o barcă pe gura râului Tronevich. În orașul Bar a sfătuit să viziteze palatul regelui Nikola. De la ar trebui să fie direcționate În complexul muzeal Barul vechi.

Punctul culminant al colecției muzeului este omlin, a cărui vârstă are peste două mii de ani. Când vizitați Ultsin Este recomandabil să treceți prin străzile vechi respirabile. Mai mulți călători, este recomandabil să mergeți la plajă, de unde pleacă bărcile, Bypass Island Bună ziua. Dacă nici o natură, nici atracții culturale nu mai sunt încântați, atunci puteți merge la cumpărături.

Deși Muntenegru nu este considerat potrivit pentru țara comercială, merită vizitat Podgorica, unde sunt cele mai bune puncte de cumpărături.

Pentru sărbătorile de iarnă din Muntenegru, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: