Alegerea unei alimente pentru pisicile scoțiane

Alegerea unei alimente pentru pisicile scoțiane

Hrana pentru pisici trebuie să fie aleasă corect. Este de la calitatea lor că sănătatea și starea de spirit de companie vor depinde de. Astăzi, puteți găsi un număr mare de produse diferite – și uscați și umeziți cu diverse gusturi. Ika. Să ne întrebăm cum să alegem un produs potrivit pentru bovinele scoțiane.

Caracteristicile nutriției

Într-un sortiment mare de alimente diferite, nu este atât de ușor să vă ridicați pentru produsul dvs. perfect adecvat. Este foarte important să se ia în considerare toate caracteristicile animalului nutrițional.

Meniul Cat scoțian trebuie să fie echilibrat. Nu contează, se usucă este hrana pentru animale sau umed – acesta trebuie să conțină în mod necesar în componența sa toate elementele necesare urme și vitamine. Prezența lor în alimente va fi favorabil asupra activității și starea generală a animalului.

Nu uita ca pisoii-Scotts rula mult, joacă și alte modalități de a demonstra activitate ridicată.

Pentru huligani mici, este deosebit de important pentru a ridica alimente potrivite – fără ea, ei pur și simplu nu au suficientă energie pentru toate clasele preferate.

Modul de alimentare depinde în mare măsură de vârsta de pisica. Pe parcursul dietei în creștere, animalele de companie trebuie să fie schimbat treptat. Numărul de mese de alimente va trebui să reducă. Astfel, va fi posibil să se evite acumularea excesivă a masei de grasime – pisica nu va primi de grăsime.

Cottics din rasa Scottish pot fi de reproducție atât fluxuri magazin și produse alimentare de origine. Desigur, aceste și alte opțiuni trebuie să fie selectate cu foarte mare atenție. Dacă decideți să dea un animal de companie delicatese gata făcute, care sunt vândute în multe magazine, atunci este cu siguranță să nu fie produse de clasă joasă, cum ar fi Whiskas sau Kitekat. O astfel de nutriție nu va aduce un beneficiu animal, dar poate fi grav dăunătoare pentru sănătate. nevoia de alimente naturale pentru a ridica nu mai puțin responsabil, deoarece unele pisici nu sunt recomandate.

În alegerea animalelor de companie potrivite pentru animale de companie, este foarte important să se acorde o atenție datorită compoziției sale. Acesta se aplică de obicei la ambalaje de marcă.

Prezentare generală a alimentelor uscate

Hrana uscată este recunoscută ca fiind una dintre cele mai populare și cererea pentru pisici pentru pisici. Granulele de astfel de alimente rămână în stare proaspătă, acestea nu ar trebui să fie pregătirea înainte de servire pisica. alimente uscate sunt foarte confortabile pentru proprietarii. Adevărat, acestea sunt potrivite pentru toate vârstele nu sunt animale.

De exemplu, pisoi care nu au ajuns la o jumătate de an, astfel de alimente va aduce numai inconveniente, pentru că au mai mulți dinți de lapte.

Unele cusături preferă să nu depășească produse uscate, dar să mănânce pelete. Ca urmare, un astfel de comportament poate duce la nu cele mai bune consecințe:

 • supraalimentarea – în timp ce granulele nu au timp pentru a câștiga și volumul de umiditate, pisica nu se va simți satisface alimente, chiar dacă porțiunea pentru ea va fi aleasă corect+
 • Înot Crescent Catics+
 • un constation care vine de multe ori din cauza deshidratarea corpului.

Alegerea unui hrana uscata pentru o pisica, trebuie să luați în mod necesar în considerare o serie de caracteristici.

Hrana uscată pentru pisici și pisici trebuie să aleagă, împingând afară din clasă. Nu este recomandat să cumpere opțiuni de buget în economie. Acestea pot fi date la pufos, dar foarte rar, în ordinea excepție. Adesea, animalele nu ar trebui să nu – le pot afecta negativ sănătatea. Premium și hrana de clasă superioară de premium sunt mai potrivite.

Deci, unul dintre cele mai de înaltă calitate hrană uscată este produsele producției canadiene de la brandul de alegere 1. Astfel de alimente pentru scoțian sunt potrivite perfect. Este echilibrat, se caracterizează prin raportul optim de grăsimi și proteine. Principalele avantaje ale acestor hranei sunt următorii indicatori:

 • Fluxul economic+
 • Cicile se simt saturație chiar și din porțiuni mici+
 • pot fi utilizate pentru o dietă constantă+
 • Conține toate mineralele și vitaminele necesare+
 • Nu provoacă alergii+
 • Nu este prea scump.
Citește mai mult  Descrierea rasei și a naturii pisicilor birmanezi

Adevărat, în aceste hrane uscate există un material de umplere ieftin – celuloză.

Acum naturală holistică – un alt aliment uscat de înaltă calitate, cu o compoziție bună. Astfel de alimente ar trebui să fie date de pisoiul rasei scoțiane, deoarece este conceput pentru ei. Pentru producția de hrană, carne naturală de păsări și alte animale cultivate pe fermele canadiene este utilizată. Principalele avantaje ale alimentării bune a acestui producător sunt:

 • Raportul perfect de grăsimi și proteine+
 • Lipsa de soia, gluten, hormoni de creștere sau făină de carne în compoziție+
 • Puteți mânca chiar și pisici însărcinate sau care alăptează.

Nu există nici o contra gravă a unui astfel de hrană, dar trebuie să fii gata pentru ceea ce nu sunt foarte ieftine.

O mare popularitate printre proprietari sunt alimente uscate de înaltă calitate de la Acana. Nu există o proteină vegetală în compoziția lor, dar există un procent mare de ingrediente naturale. Dacă dați pisicii scoțiene într-o astfel de mâncare, atunci nu este necesar să se hrănească cu diverse aditivi de vitamine. Ca și în alte cazuri de mai sus, raportul dintre grăsimi și proteine ​​din această putere este optim.

Principalele avantaje ale acestor hrană sunt:

 • Prezența unui număr mare de componente naturale, de exemplu, pește de carne sau pasăre+
 • Utilizarea filei proaspete și solide în producție+
 • poate fi folosit ca dieta principala.

Sternele lui Acana se disting printr-o calitate excelentă, dar sunt scumpe.

Natura Almo Oferte de a alege de la consumatori alimente italiene de înaltă calitate pentru pisici și pisici. Acestea includ un procent mare de carne și pește. Datorită acestui fapt, pisica scoțiană va primi toate componentele necesare. În acest caz, greutatea excesivă nu va fi o problemă pentru un animal de companie dacă va mânca o astfel de hrană uscată. De aceea, de multe ori, astfel de produse sunt cumpărate pentru pisici asemănate.

Iată avantajele acestui produs:

 • Compoziția bogată în vitamine și minerale+
 • Fără coloranți, conservanți, arome și diferite tipuri de aditivi+
 • nu provoacă reacții alergice+
 • Are o compoziție echilibrată+
 • Are o valoare democratică.

Defectele grave nu au nici o detectare.

Există și mai multe alimente uscate simple, în picioare uneori mai ieftine. De exemplu, produse Whiskas bine cunoscut tuturor datorită publicității. Acest hrană aparține categoriei economiei. Nu se recomandă să dați pisicilor în mod constant – pentru dieta de zi cu zi, astfel de alimente nu sunt complet potrivite. Desigur, aceste furaje costă ieftin, vândute în multe magazine, dar compoziția lor pleacă mult de dorit. Există coloranți de origine necunoscută, precum și conservanți și antioxidanți, informații despre care nu vor fi găsite prea.

Hrana uscată a unui alt brand celebru are caracteristici similare – Kitekat. Compoziția lor poate fi, de asemenea, numită bună, potrivită pentru reprezentanții rasei scoțiane. Nu salvați pe sănătatea animalelor de companie, oferindu-le feed-uri atât de ieftine.

Alegerea unui hrană umedă

hrana umedă diferă de la soiurile uscate prin aceea că au un conținut de apă mai mare. Pentru pisici și pisici din Scoția, o astfel de alimente este mai acceptabilă, deoarece după ce animalele nu doresc să bea. Aceste furaje are doar un singur minus – acestea contribuie la ruperea gingii de pisici.

hrană umedă pentru pisici sunt împărțite în două tipuri principale:

 • pateu+
 • Piese cu zeamă.

Compoziția acestor produse este aceeași, mai ales dacă este vorba despre bunuri deținute de o singură marcă.

PAstets hrănesc cel mai adesea pisoi, pisici cu vârsta mai mare și animalele de companie care suferă de anumite boli cronice asociate cu cavitatea orală. În ceea ce privește împingerea alimentelor – acestea sunt ideale pentru pisici și persoane adulte.

Citește mai mult  Cum să învățați spre Terrier Tava?

Umed și hrana pentru animale semi-descărcare sunt de asemenea împărțite în clase diferite. Cele mai ieftine sunt produse de clasa economic. În astfel de opțiuni există un cadru de soia sau de carbohidrați.

Reprezentanții rasei scoțiene, ca orice alte pisici, nu se hrănesc ca hranei, în special pe o bază continuă.

Cele mai populare alimente umede ale economiei sunt produse de firme:

 • Sheba+

 • Gourmet Gold+

 • Wellkiss+

 • Friskies+

 • Dragă+

 • Felix+

 • Vital+

 • Gemon și alții.

hrană umedă pentru pisici și pisici din Scoția ar trebui, de asemenea, pentru a alege, împingând afară din clasă și prețurile acestora. Este recomandabil să cumpere prime sau produse super-premium. Acestea vor costa mai mult decât produsele de buget, dar acestea nu vor afecta starea de sănătate a animalelor de companie.

Deci, una dintre cele mai populare hrană umedă cu drepturi depline este Petreet Natura. Ea nu are aditivi artificiali și impurități. Există carne și pește nu numai produse, ci și cereale, legume. Compoziția alimentării este echilibrată. Puteți utiliza astfel de produse ca nutriție principală. Iată principalele avantaje ale acestor alimente pentru scoțian:

 • disponibilitatea de proaspete și componente naturale+
 • O varietate de gusturi+
 • Potrivit pentru nutriția zilnică+
 • Potrivit pentru toate animalele.

Adevărat, aceste feed sunt scumpe.

De înaltă calitate sunt, de asemenea, alimente umede de la faimosul brand Royal Canin. Produse similare pot fi un înlocuitor minunat pentru nutriția naturală. În vânzare puteți întâlni chiar și hrana specială terapeutică de la acest producător. Cu toate acestea, ar trebui să se țină cont de faptul că în aceste feeduri sunt prezente coloranți, componente chimice și soia. Toate aceste componente sunt puțin probabil să fie utile pentru caicele scoțiane.

Iată principalele avantaje ale acestor fluxuri:

 • preț accesibil+
 • gamă largă de+
 • Faceți cunoștință cu orice magazine de companie.

Din minusuri, următoarele sunt:

 • Disponibilitatea nu a celor mai utile componente și substanțe chimice+
 • Prezența organelor de carne și a vehiculului+
 • Unele feeduri fac în Rusia și au o calitate mai slabă+
 • Există alergeni în compoziție.

Adesea în magazine se întâlnesc feed Pro plan. Acestea sunt produse bune legate de clasa premium. Puteți găsi în vânzare și linia terapeutică a unui astfel de hrană. Opțiuni similare sunt perfect echilibrate, astfel încât pisica nu va trebui să dea diverși aditivi și vitamine. Ca parte, există 40% proteină – acesta este un indicator bun. Cum planul Plan conține de obicei carne de pui, rațe, somon. Cu toate acestea, există și aditivi gust.

Iată principalele avantaje ale unui astfel de hrană umedă:

 • preț accesibil+
 • Conținutul enzimelor și antibioticelor+
 • Nu echilibru rău+
 • Nu există conservanți în conținut, precum și nicio componentă dăunătoare+
 • Există o serie de vindecare.

Dar defectele:

 • Conținutul de organe de carne, soia și porumb+
 • câteva legume în compoziție+
 • Există substanțe de alergeni.

Hrana umedă a suedezului produs sub brand este în mare cerere Bozita. În compoziția lor există produse naturale și produse din pește. Nu există subproduse aici – acest lucru este confirmat de controlul statului. Coloranții și amplificatoarele de gust nu sunt de asemenea observate. Dar există componente care stimulează activitatea sistemului imunitar al pisicilor.

Analizăm avantajele acestor hrană umedă:

 • nu cel mai mare preț pentru premium de produse alimentare+
 • Disponibilitatea stimulentelor sistemului imunitar+
 • Bun echilibru+
 • Excepție de la conservanți și substanțe chimice dăunătoare+
 • Prezența proteinelor animale+
 • Lipsa Offal, soia și porumbul+
 • Puteți alege produse pentru bovine de diferite grupe de vârstă.

Dar există dezavantaje:

 • Nu există serii medicale+
 • Prezența porumbului în compoziție+
 • Prezența substanțelor care cauzează reacții alergice la pisici.

Calitatea bună este furajul produs în Statele Unite sub marca bine-cunoscută EU SUNT. Acest producător se eliberează și se udă și produse uscate. Există carne proaspăt calitativă în hrană, dar există, de asemenea, un procent considerabil de organe comestibile, atât de complet natural, cum ar fi pisicile pentru pisici nu pot fi numiți. În conținutul Iams hranei pentru animale sunt legume, vitamine și grăsimi de origine animală. Și, de asemenea, există făină de porumb, care poate satisface bine scoțianul, dar poate provoca, de asemenea, o reacție alergică.

Citește mai mult  Cikhlasoma: Descriere, tipuri și de întreținere

Iată principalele avantaje ale somnului american:

 • Disponibilitate și prețul democratic+
 • un sortiment mare+
 • Prezența componentelor naturale+
 • Lipsa de conservanți.

Dar dezavantajele acestui produs:

 • Prezența în conținutul de organe de carne și porumb, care este slab digerată de organismul de pisici scoțian+
 • Soldul slab, motiv pentru care aceste fluxuri nu sunt adecvate în rolul unei diete constante+
 • Disponibilitatea alergenilor.

Decât hrănirea pisicilor?

Pisoii din rasa Scottish trebuie în mod necesar să furaje cu feed-uri de înaltă calitate și utile. Produsele economice aici nu se potrivesc deloc, deoarece acestea pot provoca daune serioase sănătății tinerilor animale de companie.

În centrul unei diete constantă pentru pisoi din aceasta rasa populară, este necesar să se selecteze numai de alimentare de înaltă calitate premium sau super premium.

Specialiștii recomanda pentru a da pisoi produse premium emise în baza unor astfel de mărci cunoscute precum:

 • Premium Brit+
 • Nutra Mix+
 • Avans+
 • Natura Almo+
 • Pisica fericita+
 • Organix+
 • Sirius.

Fii atent, oferindu-pisoi hrana uscata. La urma urmei, până la 6 luni, o astfel de alimente poate strica numai dinții de lapte ai copiilor. In plus, puii înghiți adesea granulele de uscat se hrănește în întregime, ceea ce duce la consecințe slabe enumerate mai devreme.

Dacă aveți de gând să alegeți un bun alimentar dintr-o clasa super premium pentru Kitten rasei scoțian, atunci ar trebui să acorde o atenție la astfel de mărci cunoscute precum:

 • Brit Care+

 • Superpet+

 • Blitz+

 • Fitmin+

 • Landor+

 • Leonardo+

 • Natyka+

 • Farma regală.

Dacă doriți să hrăniți pisoiul cu produse naturale, atunci după ce au transformat 2 luni și ei vor petrece mai puțin timp cu o pisică, pot fi date:

 • Carne tocată din carne tocată+
 • Bulionii sunt scăzuți+
 • lactate.

Dacă atracția este industrială, atunci cele mai bune soluții vor fi:

 • Feline Substituenți de lapte+
 • Patete alimentare umede+
 • Alimente uscate, dar numai temperat (ar trebui să cumpărați produse destinate pisicilor).

Când pisoii din rasa scoțiană se transformă în 2-3 luni, ele sunt de obicei puse la vânzare. Când copiii se găsesc într-o casă nouă, la început, schimba brusc dieta lor nu ar trebui. De asemenea, programul hrănirea nu ar trebui să se schimbe. Orice modificare poate fi introdusă într-o săptămână.

Pisicile din 4-6 luni pot primi delicatese lichide, dar pot amesteca, în plus, granulele de produse uscate. Pentru a pregăti competent din urmă, li se va cere să toarne apă clocotită sau bulion și se lasă să stea timp de 10-15 minute. De îndată ce granulele sunt umflate și devin mai mari, ele vor trebui să-și amintească furca.

Combinația de furaje umede și uscate vor fi necesare pentru a aduce la o consistență omogenă și să se încălzească un pic pentru a stimula apetitul copil rasa pura.

   Într-o jumătate de an, Kitten rasei Scottish poate intra treptat opțiuni simple, uscate in dieta. fractie masa lor ar trebui să fie o creștere de până la 50%. Se usucă și se kushans umede se recomandă să se acorde, la rândul său – dimineața și seara. Este necesar să se facă acest lucru că pisoiul a început să perceapă granule ca hrană.

   La început, învățăturile nu sunt cele mai ușor de reținut mirosul, care provine din alimente uscate, poate provoca eșecul de copii de la adoptarea lor în produsele alimentare.

   Alegerea unui produs alimentar pentru pisici Scottish A se vedea mai jos.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: