Alge: Soiuri de pește, compatibilitate și conținut

Alge: Soiuri de pește, compatibilitate și conținut

Alge – un asistent indispensabil al unui adevărat acvarist. Peștele efectuează rolul unui tip de stabilizator de mediu, asigură menținerea unui fundal microbiologic sănătos în rezervor. În natura soiurilor de pește de acvariu, care mănâncă alge, sunt predominant în corpuri de apă caldă din Asia de Sud-Est cu apă cu tuns scăzut.

În corpurile de apă artificiale – de la iazuri mici pentru acvarii, în cazul în care misiunea lor devine și mai important, pentru că într-un spațiu închis, reproducerea necontrolată a celor mai mici microorganisme verzi pot duce la o deteriorare semnificativă a proprietăților mediului în care viața de pește.

Caracteristici și destinație

Algele sunt cunoscute în Rusia din 1962, și deja 8 ani mai târziu, au devenit complet indispensabile în mediul acvarist. Nu mai strălucitoare în exterior, acești lucrători liniștite îndeplinește rolul unui filtru natural, vă permit să renunțe la utilizarea substanțelor chimice agresive, copleșitoare alge microscopice. Pește în sine este modest în conținut, devine bine cu alte specii. Dar, când este ales, este important să se distingă algele reale de mult mai puțin utile confratele lui.

Sub titlul „Aloroslae“ specii combinate cu acțiune de pește în rolul de curățare uniforme de acvariu. Acești rezidenți subacvatice sunt lupta cu colonii periculoase de organisme care produc intens clorofilă și deteriorării condițiilor de viață într-un spațiu închis de rezervor artificial. Ei mănâncă alge, inclusiv astfel de paraziți periculoase ca „barba neagră“. Unele specii hrănesc exclusiv de acele organisme vii, care se găsesc în acvariu, altele pot absorbi și hrana pentru animale obișnuite.

Classic alge – un pește mic, cu un corp alungit, cap compact, aripioare scurte. specii false care sunt evidențiate mkhami predominant acvariu. Ele sunt, de asemenea, destul de utile, dar au diferențe notabile ale gradului de poluare impermeabil rezervor de curățare.

Printre caracteristicile de alge pot fi observate Nivel ridicat de activitate. Organismul simplificat le oferă o accelerație bună, vă permite să înoate împotriva curentului. Odihnindu alge, scăzând pe fundul sau aterizare pe frunzele plantelor. subspecie siameze in timpul somnului se poate transforma în sus cu o burtă. În timpul perioadei de repaus, aripioarele – abdominale și coadă.

Speranța de viață a algelor este de până la 10 ani. Pe un acvariu de dimensiuni medii, este suficient să nu aibă mai mult de 2-3 persoane. Peștii se distinge printr-un caracter severial (o excepție rară este „Flying Fox“).

  Pentru conținutul acestor crapului, aveți nevoie de un acvariu cu un capac – acestea sunt destul de săritor.

  Vizualizări

  Toate soiurile de alge pot fi împărțite în acvariu și sălbatice. În plus, cea mai populară formă siamez are un tip fals numit „Flying Liser“. Nu este recomandat să-l înceapă din cauza comportamentului agresiv (conflicte vor apărea în mod inevitabil în acvariu) și o exterminare destul de leneș ea florei excesive.

  Citește mai mult  De ce acvariu apare alge maro și cum să scape de ele?

  siamez

  Cea mai populară formă – este cea care păstrează cea mai mare parte a acvariști interne. pește tropical, cu o bandă caracteristică în zig-zag pe corp și tailflower se referă la familia de crap, preferă să păstreze mai aproape de partea de jos a rezervoarelor. Printre algele de absorbție, este posibil să se aloce roșu, nitchables, „flip-flops“, „barba neagră“, în plus, se crede că subtipul siamez este lider în productivitate.

  Algele sunt diferite dimensiuni destul de mari. In natura, ei trăiesc în Asia de Sud-Est și să crească până la 14 cm lungime. Acvariul siamez alge au parametri de două ori mai mici ale corpului.

  Ele sunt caracteristice formei caracteristice a buzei superioare, nu a fost găsit de alți pești din această familie.

  Ansisteris

  lupta cu succes cu un raid verde doar indivizii cei mai tineri, nu până scump la 4 cm. Pe măsură ce crește peștele, activitatea sa este redusă. Dar, în general, ansisters sunt adesea reproducere pentru a menține microflorei optime în acvarii din plante.

  Mallons

  Omnivore și pește absolut nepretențioasă, care a cucerit inimile acvaristi din întreaga lume. Mollyons sau pur si simplu Molly distruge diferite tipuri de vegetație periculoase. Cu acesta, puteți scăpa de alge, cum ar fi „barba neagră“, subspecia pitching, scoateți raidul din pereții acvariului.

  Acești pești de multe ori cumpăra cu ocazia atunci când a avut loc deja izbucnirea creșterii microorganismelor. Dar, în eficacitatea lor, ele sunt mult inferioare altor subspecii de alge.

  Otocycllus

  Un mic, de până la 3 cm lungime, manânca de pește algei cu ajutorul gurii cupe de aspirație, cea mai mare parte se lupta cu un raid pe peretii acvariului. sickels eficiente împotriva xenococcus.

  Alegerea acestui tip de alge este cel mai adesea datorita dimensiunilor sale compacte și cu viteză redusă, în acvariu. Un astfel de pește se descurcă cu ușurință cu un raid asupra plantelor.

  Girinoheilus sau galben Alge

  Acest pește cu o ceașcă gura de aspirare este boated în principal, atunci când apare placa verde pe pereții acvariului. Mai ales de multe ori apare în rezervoare cu combinație intensivă. Astfel de pește sunt bine potrivite pentru păstrarea în naturisti. Dar, în lupta împotriva algelor frumos, „barba neagră“ sunt improprii, În plus, este necesar să se ia în considerare faptul că Girinoseilus se hrănește cu o floare extrem de verde, astfel încât este imposibil să depășească numărul de pești, în caz contrar animalele de companie vor fi murit de foame.

  Girinocheilus este adesea menționată ca algele din China.

  Cine sunt compatibile?

  Buna compatibilitate a algelor siameza cu alte specii de pesti face ușor să le rezolve în orice acvarii cu probleme, în cazul în care are loc reproducerea activă a organismelor verzi. Optim, în cazul în tancurile vor trăi 3 – 8 pește.

  Citește mai mult  Gampre: ce câini uite și cum să le conțină?

  In natura, ei trăiesc cu turmele, iar acest instinct este bine dezvoltat. Dar, atunci când conținutul de masculi, lupta va fi inevitabilă. La selectarea alge, trebuie să luați un femele de sex masculin și mai multe.

  Pentru numărul de pești cu care acest tip de locuitori utili din acvariu sunt incompatibile includ următoarele.

  1. Cichlida. Ele sunt deranjati de activitatea excesivă a peștilor mici în perioada de reproducere. Poate fi agresiune, distruge tineri, cu punct de fierbere aproape de zidărie de ouă.
  2. Două culori Labeo. Această specie este legată de alge și conflicte vor apărea în mod inevitabil între ele. Peștii pot pur și simplu să moară.
  3. soiuri Wailen de rase diferite de pește. cozi și înotătoarele lor de alge doar mânca.

  Condiții de creștere

  Pentru conținutul algelor din acvariu, este recomandat să se aleagă un container de cel puțin 100 de litri. Clasic paralelipipedic potrivit, permițându-vă pentru a oferi spațiul necesar pentru manevre și mișcarea activă a peștilor. Apa trebuie să fie înlocuit cu 1/3 din volumul săptămânal. Indicatorii săi optime:

  • Temperatura – de la +24 la +26 de grade+
  • Acrime – 6.5-8 pH+
  • Rigiditatea – 5-20 DGH.

  La selectarea decorare Excesele trebuie evitată, lăsând spațiu pentru deplasarea algelor in interiorul acvariului. Atunci când alegeți un substrat, ar trebui să dea preferință pietricele, nisip dens. Debutul algelor pește absoarbe din partea de jos, în timp ce solul are încă la sypiphone puțin o dată pe lună la, eliminarea reziduurilor de alimente, absorbite de către locuitorii din rezervor artificial.

  Conținutul de alge siameza, ca un reprezentant tipic al acestei specii, necesită furnizarea de iluminat non-direcțională moale de origine naturală sau artificială. De la lumina directă a soarelui Aquarium se recomandă protejarea cu shirms sau perdele. dayders 12 ore sunt importante pentru alge.

  Citește mai mult  Moody: Caracteristicile de câini rasa, Caracteristici de îngrijire pentru ei

  Pentru a crea condiții optime de cultivare, este în valoare de a avea grija de formarea de flux rapid. apa curenta Intensified, aerare intensivă trebuie efectuată folosind echipamente speciale. Este demn de a alege cel mai puternic echipament, în caz contrar animalele de companie va simți rău, fără saturație suficientă a mediului cu oxigen.

  Pentru recreere, alge necesită plante de acvariu, cu frunze căzătoare mari muguri. În același timp, Verzii debarcați nu ar trebui să fie prea umbrită cu un rezervor sau interfera cu libera circulație.

  la etaj Liniate si Riccia nu va da un reprezentant activ al familiei lui Karp de a părăsi rezervorul de apă.

  Reguli de hrănire

  In mediul natural, alge siameza este alimentat în principal de alge, dar poate mânca alte produse alimentare ecologice, precum și produse alimentare de proteine. Mai vechi peștele devine, cu atât mai puternic preferințele sale nutriționale sunt modificate, nevoile în obținerea de proteine ​​suplimentare sunt în creștere. sunt recomandate Adulți de alge In plus, artificiale hrana se hrănește în granule și fulgi, insecte vii si congelate.

  Nu aruncați peștele – Satisfăcut, ei încetează să își îndeplinească sarcinile originale, devin prea leneș.

  Hranirea se efectuează nu mai mult de 1 dată pe zi. Puteți introduce orice amestecuri gata făcute pentru crapului, ca și legume proaspete și pasteurizate. Este necesară procesarea termică pentru a elimina bacteriile potențial periculoase. Algele absorb de bună voie Spanac, castraveți, salată, dovlecei. Păstrați alimente în apă timp de mai mult de 3 minute nu este recomandată – Rămășițele sunt eliminate imediat după terminarea alimentării.

  În ceea ce privește hrana vie, nu e totul doar aici. Daphnia, Cyclops, tub, molia. Nu face cu pescuitul independent – insecte pot fi infectate cu bacterii periculoase. feed-uri congelate private de aceste defecte sunt mai sigure. Anterior ei rezista la temperatura camerei, timp de aproximativ 15 minute.

  Nu te dus departe de mușchi de aterizare în acvariu cu alge. Gasirea-l, pește încetează să absoarbă un alt aliment. Mai ales iubit de ei javanezã mușchi. Nu le ateriza în containere cu tinere.

  Mai multe informații despre caracteristicile siamez alge, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: