Aspect, caracterul și conținutul de pisici Scottish roșii

Aspect, caracterul și conținutul de pisici Scottish roșii

Pisica in casa este un antidepresiv minunat, și chiar mai mult decât atât, atunci când acesta este un soare roșu sub forma unui ursuleț de scoțian frumos. Este întotdeauna frumos să-l uit, l mangaindu, joacă. Pentru a face o astfel de prieten minunat, trebuie să știți ce este el. Care este aspectul său, caracterul, și ceea ce este menținerea pisicilor Scottish roșii.

Alegerea unui pisoi

pisicile Scottish au o mare varietate de culori, alegerea este foarte mare, iar fiecare dintre ele este și frumos mil. Dar dacă este deja luată decizia, și va fi o pisica scoțian roșu, rămâne să decidă ce va fi – drepte sau lopohy. Într-un așternut sunt de obicei prezente pe cei și altele. rasa Scottish devine din ce în ce mai popular din cauza unui aspect atractiv – este o fata rotunda, ochi mari expresivi, o firmă de pluș foarte moale.

Dacă Kitten este un pliu, vârfurile urechilor sale sunt ușor în jos, bombată, presat la cap. Pisoii sunt, de obicei, foarte inteligent, ușor de învățat la tava, clawing. Și învață copilul la toate pisica această înțelepciune. Este mai bine pentru a ridica pisoi în vârstă de două sau trei luni. Până la această vârstă ei obține fix, ei vor dobândi toate abilitățile și va fi gata pentru viață independentă.

Culoarea pisoiului roșcată poate diferi în nuanțe – pentru a fi mai aproape de roșu, portocaliu și auriu. De asemenea, modelul poate fi sub formă de benzi sau pete.

Alegerea unui pisoi, trebuie să acorde o atenție faptului că el a avut un luptător frumos fără properms, ochii nu se imbata, iar copilul însuși era mobil și jucăuș.

Alegerea unui pseudonim pentru animale de companie, va trebui să mergeți la club în care este achiziționat pisoi. De obicei, un anumit contabil se menține. Și că documentele îndeplinesc cerințele, scrisoarea va fi oferit la club cu care porecla animal ar trebui să înceapă. Dar dacă nu există astfel de restricții, atunci puteți activa fantezia și puteți alege porecla la discreția dvs.

Citește mai mult  Asher's Cat: Caracteristici și reguli de conținut

Micul animal de companie trebuie să se folosească rapid într-o casă nouă, iar pentru asta trebuie să vină cu un nume de sonor luminos pentru el să-i răspundă. Clic pentru un băiat poate fi obișnuit și drăguț, de exemplu, Ryzhik, Peach, Knop, Sim, Yasha. Și puteți veni cu ceva original – Richard, Marcus, Billy, Teddy. Fata poate fi chemată Marfa, Zhuja, Cindy, Sheila, Ange. Porecla poate fi orice, principalul lucru este că poate fi ușor pronunțat, iar animalul de companie a răspuns la ea.

Caracteristicile caracteristicilor

Scoturile, inclusiv roșcate, se disting prin inteligență, amintiți-vă cu ușurință tot ceea ce îi vor învăța proprietarul, unde există boluri, tavă, bratechka și alte accesorii. Caracterul într-o astfel de frumos independent. Doar luați-o în mână când dorește, este puțin probabil să reușească. El însuși decide când să vină la proprietar. Scoții roșii legați de proprietar. Și chiar dacă nu le place să stea pe mâini, ei vin în mod necesar acolo, unde proprietarul se așează, cad. Ei adesea se grăbesc, mai ales când sunt zgâriați în spatele urechii sau în gât.

În absența proprietarului, ei cel mai adesea dorm, alegând un loc la discreția lor, iar când vine acasă, îl întâlnește la ușă.

Peturile de animale de companie sunt foarte curiozitate, iar când vine timpul de joc, le puteți vedea oriunde – pe cel mai mare dulap, rafturile, pe masă. Prin urmare, complexele de joc cu tot felul de corpuri de corp vor aprecia cu precizie și vor petrece timp acolo.

O caracteristică distinctivă este dorința lor de a se ascunde. Deci, nu fi surprins dacă pisoiul sau chiar o pisică adultă dorește să „împacheteze” într-un pachet sau să-l înfășoare într-o placă, să se ascundă în sertarul pieptului sau pe raftul cabinetului. Dacă o casă sau un coș este cumpărat pentru o pisică, el va fi fericit să se ascundă acolo.

Citește mai mult  Reguli pentru conținutul hamster Dzhungarian la domiciliu

Red Scoțiană arată rareori agresiune, dacă acestea nu sunt în mod specific supărat. Ei se inteleg bine cu alte animale, ei pot juca cu ei, deși ar putea fi nevoie de ceva timp pentru a se adapta. De exemplu, în cazul în care un catelus mic dintr-o data apare in casa dupa ce pisica este folosit pentru a lua în considerare ea însăși proprietar în casă.

Ar trebui să fie amintit acest lucru Pisica ofensati nu poate fi ofensat. Ce fel de el a fost predica, dacă-l jignit, El poate răzbunare. Dar, dacă el și trata ca prieten dragoste, el va aprecia cu siguranta. Trebuie să ne amintim starea de spirit a animalului. În cazul în care pisica nu este în prezent situat la jocuri, este mai bine să-l lase în pace și să aștepte momentul potrivit.

Conținut și îngrijire

Apariția unei rhybe blană în mijloacele de casa pe care el va trebui să aibă grijă și de îngrijire pentru el.

  • În primul rând, trebuie să învețe copilul la tavă, în cazul în care dintr-o dată nu a efectuat o pisică. Materialul de umplutură este de dorit să se aleagă cel care a fost în casa proprietarilor de pisica. Copilul este deja obișnuit cu un miros familiar și doar îl va arăta unde se află tava. O toaletă felinelor ar trebui să fie confortabil să fie atunci când pisica crește, el ar putea sta confortabil confortabil acolo. Ai nevoie să-l spele regulat, tava trebuie să fie curate.

Într-o pisică murdară, pur și simplu nu se așeză și va căuta un loc aproape sau în altă parte.

  • Cu hrănire, trebuie să decideți imediat – va fi alimentația de felină sau alimente preparate din produse obișnuite. Medicii veterinari recomanda utilizarea feed-uri premium uscate, completând nutriție cu feed-uri umede, dar, de asemenea, scump. Pentru alimentele uscate, care sunt recomandate pentru alimentarea scoțielor, pot fi atribuite, de exemplu, „proplan”. Pentru pisoi există mâncăruri speciale pentru copii cu bucăți mici, se aplică la umed și la uscarea pupa. Dacă hrăniți alimentele interne, trebuie să gătiți separat carne, pește, pui, oferind produse lactate fermentate, legume.
Citește mai mult  Greutate și dimensiuni

Carnea crudă și pește nu ar trebui. Aceasta poate provoca diferite boli.

  • Pisoi și o nevoie animal adult se calculează – există diferite perii pentru pluș cu lână scurtă și lungă pentru passerous. Această procedură este necesară deoarece lână trebuie să fie frumos și bine îngrijit. În caz contrar, pisica poate apărea koltuns care trebuie să le suporte. În plus, nevoile de animale pentru a reduce în mod regulat ghearele și șterge ochii cu o soluție de mușețel convențională sau apă fiartă, curata urechile cu discuri de bumbac, umezită în aceeași soluție.

  • Pisoi asigurați-vă că pentru a face toate vaccinurile necesare, în primul an, și apoi se repetă anual. Acesta va proteja animalul de diferite boli. Mai ales expuse la scoțienilor de infecții fungice.

  • Asigurați-vă că pentru a cumpăra un pisoi imediat de frână – verticală sau orizontală, aceasta depinde deja de dorința proprietarului și obiceiul Pisicii. Poate fi de mai multe ori pentru a arăta postul pisoi zgârierea, el își dă seama repede că ceea ce. Iar mobilierul va fi sigur și sunet, precum și alte articole de uz casnic. complex de jocuri de noroc Casa și va fi, de asemenea, de prisos. Acestea pot fi cumpărate atât de la magazin, și de a face acest lucru el însuși.

Despre caracteristicile pieselor de pisici scoțiane arată mai departe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: