Buclele Schnauzerului miniatural: Ce sunt și cum să alegeți?

Buclele Schnauzerului miniatural: Ce sunt și cum să alegeți?

Un număr de rase de câine au nevoie de o îngrijire deosebit de atentă. Deci, îngrijirea și tunsurile din Schnauzerul miniatural – un câine compact cu lână greu obraznic, introduceți lista obligatorii de proceduri, fără de care câinele nu va arăta ca estetic. Proprietarii lor trebuie să studieze schemele de tăiere, caracteristice rockului și să aplice o varietate de dispozitive care asigură proiectarea corectă a aspectului exterior al animalului la expoziție.

Mulți interesați este dacă este posibil să faceți fără șlefuire profesională, cum să tăiați câinele acasă pentru prima dată, cât de des este necesar să faceți în viitor. La Miniatura Schnauzer pare demn, va trebui să faceți anumite eforturi. Dar, cu ajutorul șlefuirii adecvate, puteți crea impresia potrivită, ascundeți micul contra în apariția animalului de companie.

Cerințe

Conform cerințelor standardului de rasă, sunt stabilite criterii definite pentru o evaluare a aspectului pentru miniaturezer. Pentru expoziție, câinele trebuie să fie proteimând în zona din spate, de la cap până la cereale. Restul corpului ei este permis de tunsoare.

Merită luarea în considerare de ce este tăiată asta. Caracteristicile capacului grosier al unor câini, printre care include schnauzerul miniatural, implică Înălțimea mai rapidă a părului osial cu un puf relativ scurt și slab. Deoarece lâna nu numai că este formată, ci și moare, conservarea abundentă a corpului împiedică formarea normală a unui nou strat de blană.

Câinele pare ușor, pierde semnificativ în aparență – în comparație cu picioarele eliberate de exemplul. Dans greu din cauza lipsei de molipare, de asemenea, nu poate fi nedovețoasă, pierde strălucirea și luciul.

Cu o îngrijire adecvată nu se întâmplă.

Multi-straturile capacului grosier al schnauzerului miniatural este asociat cu creșterea inegală. Mature, maturare și tânără de soare împreună Rămâi pe partea din spate a câinilor și au nevoie de subțiere. În tăiere, se aplică un cuțit special, permițându-vă să scoateți acele fire de păr care nu mai sunt necesare. Atunci când tunsoare puful este pur și simplu tăiat complet, lână nu arata natural, care este foarte vizibil în ring. Lungimea expoziției a „haina“ a Schnauzer in miniatura ar trebui să nu fie mai mare de 1,5 cm.

La îndeplinirea tăierii, este important să ne amintim respectarea termenelor limită. Atunci când pregătește pentru expoziție, prima prelucrare se realizează cu cel puțin 60 de zile înainte de spectacol, care se repetă – în 2 săptămâni. Acest lucru vă permite să obțineți lungimea corectă a lânii de pe partea din spate, asigură păstrarea esteticii cadrului cadrului standardului curent. La câinii negri, cu o suberct de culoare maro, intensitatea de creștere a părului de mai sus – decupajul este necesară pentru 7-8 ori pe an, la fiecare 1,5 luni.

Tipuri de strezhek

Sistemul de bază de îngrijire a mașinii include o întreagă gamă de proceduri necesare. Printre tipurile de tunsori disponibile și măcinarea mai multe opțiuni se disting.

 • Igienic. Se efectuează lunar, se află în tunsoarea din lână între degete și pe pernele de labe, scufundând firele de păr pe interiorul urechilor. Foarfece atârnând linia anormală de bretele și barba, regiunea canelurii, lână în jurul anusului.
Citește mai mult  Lămpi cu LED-uri pentru acvariu: Caracteristici, opțiuni și aplicații

 • Baza. Este necesar, o dată la 2-3 luni, se află în tăierea spatelui, părțile laterale, câinele de gât, completat de un complex complet de proceduri de igienă.

 • Sezonier. Se efectuează suplimentar, în perioada de toamnă și topire de primăvară. Vă permite să facilitați acest proces pentru un animal, asigură formarea unui ajutor rigid de înaltă calitate în offseason.

 • Expoziţie. Efectuate cu cel mult 2 săptămâni înainte de spectacol. Ca parte a pregătirii pentru RingGuard, comandantul va corecta silueta animalului, îi va oferi atractivitate și rasă. Nu este recomandat să țineți o tunsoare de expoziție.

Este mai bine să o efectuați în cabină, contactați o dogmalachera experimentată.

Important! Absolut toate exemplele de realizare ale schnauzerilor miniaturali asigură prezența bretelor și a barbărilor – absența lor va duce la descalificarea unui câine. Cazul de tunsoare în loc de tăiere va fi, de asemenea, considerat un deficit.

TRANGMING

Procedura cunoscută sub numele de tăiere este drenajul bobinei câinelui. Este obligatoriu pentru toți Schnauzers din cauza lipsei de pierdere naturală de subsol și a izgonării în procesul de molid. Vyching este efectuat manual folosind un cuțit special. Trimmerul este furnizat sub pachetul de lână, fixat cu un deget și capete în direcția de creștere a firelor de păr. Pielea după procedură este procesată cu atenție de antiseptice speciale.

Câine de mers pe jos 5-7 zile se desfășoară într-un salt.

Rulare

Acest lucru este tipic procedurii Schnauzers. Se desfășoară la câinii expoziționali, cel puțin o dată pe lună, permițându-vă să mențineți o legare optimă a lânii expoziționale. Pentru prima dată, de rulare are loc la vârsta de 3-3,5 luni, un caine adult este mai dificil de tradus în acest mod de prelucrare „haine de blană“. Cu această metodă, este posibil să se asigure formarea de lână rasa cu trei straturi.

Procedura include mai multe etape.

 1. Crearea unui strat superior. Pentru a face acest lucru, puful catelus este scos, elimină manual lipirea suge pe corp. Apoi, FURminator este în curs de elaborare în cadrul. În viitor, se deschid larg și îndepărtarea lui devine săptămânal.
 2. Formarea stratului mijlociu de lână. Este făcut 4-5 săptămâni după ce a lucrat cu stratul superior. Scrie Coperta de această dată arată non-uniform, trebuie să dea dovadă de răbdare, să facă o îndepărtare completă și uniformă a firele de păr în exces. Aspectul Lâna subțire și ghimpată de la această etapă – un semn al formării unui fir de păr rasa. De asemenea, este important să se continue eliminarea subparul în mod regulat.
 3. Crearea unui strat inferior. După încă 4-5 săptămâni, aruncând părul lung și vechi, deja mort și inutil. După ce a scufundat corpul câinelui va rămâne tânără frumoasă susținând durata optimă a expoziției.

Următoarea rulare se desfășoară cu o repetare după 4-5 săptămâni, cu pieptănat constant sub.

Caracteristicile primei măcinare

Pentru prima dată, tăierea are nevoie de o gazdă miniaturală în vârstă de 4 luni și mai mare, asigurați-vă că sunteți cald. Apoi, repetați manipulările vor avea aproximativ o dată pe un sfert, în funcție de tipul de culoare câine și de ratele de creștere ale lânii. Cel mai simplu semnal pentru prima plimbare este finalizarea schimbării dentare. În medie, crescătorii au apelat la vârsta de la 6 la 10 luni – atunci câinele este destul de matur într-un plan psihologic și este pregătit pentru o procedură de îngrijire îndelungată.

Citește mai mult  Cum văd câinii și distinge culorile?

Nu vă grăbiți cu prima îngrijire. Prea tânăr câine va avea din nou capacul normal al lânii. Mai bine să aștepte pentru prima MOLT pentru a efectua toate manipulările deja pe firele de par moarte. Capturarea tânără lână, te poate răni sau speria un animal.

Mai moale si pufos haina de blană, se întârzie mai mult timp pentru a vizita cabina va veni. Principalul lucru este să ne amintim că, în cerințele standardului rasei este riguros. Câinele cu un capac slab, moale, nu vor primi note mari la expoziție. Formularea rigidității dorită este realizată printr-un surplus plin de pupa, și poate dura până la 2-3 ani.

Forma liniile drepte ale catelusul de Schnauzer in miniatura ajuta o vizită de salon. Aici comandantul va arăta cum să taie urechile, se ocupe de fata si capul. După măcinare, câinele arata bine îngrijit, gata pentru o demonstrație expoziție.

Cum de a alege?

Alegerea tunsori pentru Schnauzer in miniatura depinde mai mult dacă este planificat să participe cu animalele de companie în expoziții sau câinele aparține exclusiv din categoria de animale domestice. În plus, contează tipul de acoperire grosier. În mod normal, el este un dur, neclar la formarea chatunov. Dar câinii individuali nu au nici un rahat, sau se schimbă ușor. În acest caz, este necesar pentru a elimina excesul de volum, pierderea pupa în calitățile rasei (firele de păr în creștere va fi moale).

tunsoare scurta este o cale de ieșire pentru proprietarii de câini care au căsătorie. În plus, dacă aveți alergii sau alte probleme ale pielii, tratament mașină organism ajută la facilitarea tratamentului. În acest caz, nu trebuie să aleagă. În cazul în care proprietarul Schnauzer in miniatura are posibilitatea de a alege între tundere și de rulare, este foarte important ca necesitatea pentru păstrarea expozițiilor. Când Plinker, de două ori pe an pentru a furniza această afecțiune, nu va reuși, după un timp câinele va arăta în continuare ca un dezordonat.

În mod corespunzător organizează rularea rezolvă această problemă.

Cum să taie casa?

Tehnica independentă de castrică a schnauzerului miniatural poate fi bine stăpânită de proprietarul câinelui. Când se formează silueta de animale corecte, va fi necesar să acționăm în etape. Pentru prima dată, câinele este mai bun sub îndrumarea unui maestru experimentat sau cu un asistent, gata să dețină PSA în poziția corectă. Pentru șlefuirea permanentă, este mai bine să cumpărați o masă specială cu o înălțime reglabilă și de reținere. Este necesar să se pregătească următoarele instrumente:

 • Cuțit pentru tăiere+
 • Foarfece de coafură cu ascuțire ascuțită+
 • Pieptene metalice cu dinți frecvenți+
 • Mașină de tunsoare – mecanică sau electrică.
Citește mai mult  Caracteristici de hrană pentru pisici și pisici care sunt propun

Începeți îngrijirea întotdeauna necesită din spate. Aceasta scoate linia de la fundul câinelui la baza coada, partea inferioară a gâtului nu atinge. Cu ajutorul unui cuțit de tăiere, se efectuează tratamentul, în timp ce lâna este înlocuită cu presarea la lamă, a doua mână bastonează pielea. Direcția – numai pentru creșterea lânilor, grinzile capturate ar trebui să fie mici. Procedura va fi după cum urmează:

 1. Procesarea gâtului+
 2. Îndepărtarea părului mort de pe laturi și înapoi la pieptul nasului+
 3. Îndepărtați lamele la cot și șolduri la articulația de sărituri (în afara)+
 4. Trăgând partea din față a părții frontale a coastei.

După tăiere, lipirea firelor de păr trebuie acoperite cu o mașină de scris fără duză. În absența senzațiilor dureroase, este posibilă prinderea celorlalte părți ale corpului – pe frontul capului și gâtului, în interiorul șoldurilor, față pe piept, pe stomac și în zona îngrozitoare.

Dar pielea este mai sensibilă acolo, deci este considerată mai confortabilă de utilizat foarfece.

Urechi și cap

Pentru urechile arata destul de atent, ele sunt scurte, retezarea Fringe pe vârful și în jurul marginilor. Mașina electrică este utilizată pentru lână, mecanică – împotriva creșterii sale. În interiorul urechile firele de păr sunt smulgerea mâna unul câte unul. Cum se va haina pe piept și gât a gâtului și a gâtului, puteți trece la elaborarea gâtului, tunsoare capul câinelui. Foarfece de păr curat grinzi, în colțul interior al ochiului.

Sub ochii lungimea este păstrată. Bang este întocmit sub forma unui triunghi, pieptănate înainte. Este important ca lățimea sa nu este mai mare de frunte. Beard este ușor turnat în așa fel încât botul dobândit forma dreptunghiulară drept. Bakenbards sunt scurtate, astfel încât lână iese. Barbă este atent pieptănat înainte.

Cochilie solduri

În cazul în care partea superioară a șoldului este de obicei supus tunderea, suprafața sa interioară trebuie să fie strivit de foarfece. taie cu grijă burta si zona din jurul organelor genitale. Pe labe, haina este pieptănată spre sus, gătită de părul de păr neuniform neuniform. Toate tranzițiile de siluetă de câine ar trebui să funcționeze netede și elegante. Urmând aceste recomandări, Puteți pune în ordine pentru a pune în ordine chiar și cea mai mare schnauzer miniatură și dobândește o experiență nevalidă a măcinării câinilor acestei rase.

Secretele de stripare a rasei din Schnauzerul miniatural pe care le puteți afla, privindu-se la videoclipul puțin mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: