Câine de salon rusesc: descrierea rasei și caracteristicile de îngrijire

Câine de salon rusesc: descrierea rasei și caracteristicile de îngrijire

Câinii de companie decorativ au fost întotdeauna în cererea crescătorilor din întreaga lume. O astfel de cerere a dus la apariția unor rase noi și destul de tineri, la care rusul salon de câine iese în evidență prin exteriorul său.

Istoria originii

Acest tip de câini decorative nu a fost crescut atât de mult timp în urmă, dar în lumina animalelor sale atractive exterioare au reușit deja pentru a obține al doilea nume – sirenelor. Efectuat astfel de comparație a animalelor de companie cu patru picioare de prezența de cădere lână păr lung și moale, asemănătoare. Sirenele sunt crescatori perfect adecvate care au nevoie de un companion non-agresiv și frumos, permițând experimentarea cu aspectul său prin diferite tunsori, coafuri și styling.

Formarea rasei a avut loc la începutul celor două miimi în capitala Rusiei. Crescătorul și judecător al multor expoziții au fost angajate în aducerea animale cu un exterior interesant – Julia Lakatosh. La începutul lucrării, trecerea planificată a câinilor de rase diferite, a avut loc cu consolidarea ulterioară a caracteristicilor obținute de tip nou. După aceea, provocările pentru a stabiliza genomului și o creștere a numărului de câini ruși salon. În prezent, animalul a trecut de clasificare, astfel încât, în Rusia, ele sunt recunoscute ca un grup separat rasa. Acesta este motivul pentru care nu fac parte din rasele de proiectare.

Nu se știe sigur, care rase au participat la îndepărtarea sirenelor, cu toate acestea, judecând după exterior, York a fost prezent in natura animalelor.

Descriere

animale decorative nu sunt evidențiate prin dimensiunile lor mari, în conformitate cu standardele aprobate, câinele ar trebui să crească în greaban de la 18 la 28 de centimetri. În același timp, masa animalului va varia în intervalul de 1.8-3.5 kilograme.

Acumularea de Moscova Mermaid este un pic întins, dar în același timp uscat și compact. câine Pliat proporțional. Craniul va avea o forma rotunda, cu o parte frontală joasă, partea facială nu este expresiv, cu un spate drept al nasului. Knostosa nu se observă, pentru câini este caracterizată printr-o îngustare a botului la lobul nasului, acesta va fi vopsit în negru.

Ochii de mărimea standard, fără a elevilor convexe, culoarea lor este predominant întunecată. Urechile vor avea o formă în formă de pană cu capetele ascuțite.

Înapoi în câine salon rus fără a îndoi cu greabăn, piept este dezvoltat în mod corect, are o secțiune ovală. În partea din spate de jos există un minor. Coada este mare pe trunchi, secera în structura sa. Într-o poziție ridicată vine la partea din spate, în starea obișnuită va fi ușor înclinat în jos. Este permis să-l ajute, dar nu mai mult de 1/3 din mărimea totală.

Gâtul în raport cu corpul este amplasat ridicat, are parametrii medii de lungime și lățimi, labele sunt livrate în paralel, în mod ideal ar trebui să fie netede, dar nu lungi, ceea ce face ca câinele să fie un pic de ghemuit atunci când se ia în considerare. Degetele sunt asamblate într-o formă strânsă de formă ovală. Membrele pot fi vopsite într-o culoare închisă, este permisă prezența petelor.

Citește mai mult  Pisici pentru pisici și pisici Grandorf

Lana este lungă, poate fi dreaptă sau ondulată, este distribuită uniform pe corp, în timp ce Prbor natural va fi format de-a lungul carcasei. În legătură cu atingerea este foarte moale, subsolul este exprimat slab. Există un volum natural, în structură un pic asemănătoare cu lâna lui Benez sau Shi-Tzu.

În ceea ce privește culoarea, câinii pot fi reprezentați în diferite tone de roșu, roșu, cremos sau fawn. Culoarea saturată este rară, o mască întunecată poate fi prezentă pe față.

Caracter

Rezultatul eliminării noii rase a fost un câine care este alocat nu numai atractivității sale externe, ci și cântăririi unor trăsături pozitive de caracter. Deci, câinele de salon rusesc în conținut la domiciliu se arată ca un animal de companie neconflict atât în ​​raport cu omul și restul animalelor de companie atunci când sunt. Un animal este inerentă curățenței nevinovate și, de asemenea, lătratul câinelui va fi destul de rar.

În caracter, notele jucăușă și prietenoase sunt dominate, animalul de companie este foarte atașat de ameliorator și rămâne devotamentul său. Iubește jocurile în mișcare, se dorește să se mângâie. Mermaidul este evidențiat de o atitudine favorabilă față de copii, participă activ la divertismentul lor. Cu un câine puteți călători cu ușurință și luați cu dvs. drumeții, excursii. Animalele de companie nu sunt un buggy, am un psihic echilibrat, încercați să vă adaptați la starea de spirit a crescătorului dvs.

Reprezentanții rasei se pot descurca într-o zonă nu numai cu câini, ci și cu pisici și rozătoare mici, păsări. Pentru că plimbări se comportă inactiv, nu agresiv.

Pentru străini, animalul de companie este reglat loyal, fără suspiciunea de agresivitate, dar nu optimismul excesiv și de interes atunci când întâlnirea nu demonstrează. Inteligența animalelor este caracterizată de valori medii, dar animalul de companie va putea să-și amintească de la 5 la 10 comenzi simple, oferite trenurilor timpurii și competente.

Câinii nu-i plac zgomotul și agitația, de asemenea, un animal de companie negativ reacționează la violență sau pedeapsă de la ameliorator. Animalele sunt foarte sensibile la intonarea vocii proprietarului lor, astfel încât ei pot recunoaște instantaneu starea de spirit a omului.

Câinii extrem de greu transferă singurătatea, ei se pot plictisi și pot cădea în depresie, astfel încât proprietarul va trebui să contacteze în mod regulat animalul de companie, să-i plătească timp.

Speranța de viață

Rasa este poziționată ca fiind puternică și stabilă la mulți câțiva. Animalele sunt evidențiate de o imunitate bună, deci este foarte rară. Cu toate acestea, astfel de caracteristici ale animalelor sunt direct dependente de dieta dietetică, precum și de vaccinarea în timp util. Deoarece rasa este încă destul de tânără și înțeleasă prost, informațiile despre bolile înnăscute sunt încă absente.

Câinii nu sunt ficat pe termen lung, în medie durata vieții lor este de 12-15 ani.

Cum de a alege un catelus?

Deoarece rasa este încă tânără, ea nu a primit suficientă distribuție în lume. Moscova Mermaid Puppies astăzi va putea cumpăra numai în pepiniere private specializate. Achiziționarea de anunțuri de îndoială, în special prin Internet, crescătorii nu sunt recomandați în lumina faptului că sub masca de câini de pionierat poate vinde metis obișnuit.

Citește mai mult  Cum de a preda o echipă de câine fascine & ?

Când alegeți un animal de companie, ar trebui să acordați atenție documentației despre câine, astăzi toate gunoi ale câinelui de salon rusesc sunt supuși unei înregistrări obligatorii. Asigurați-vă că animalul purificat poate fi administrat atunci când se solicită o verificare pe site-ul pepinieră.

Nu puteți cumpăra un câine fără documente – în timp ce animalele sunt considerate exclusive, ele sunt evidențiate de costul lor ridicat. Ieftintitudinea unui câine mic ar trebui să alerteze un potențial cumpărător. Alegerea unui animal de companie, se recomandă să se acorde atenție exteriorului său, să verificați caracteristicile conform standardelor de rasă stabilite.

De asemenea, va fi utilă evaluarea situației din grădiniță, starea generală a animalului, care poate indica posibile erori în îngrijirea sau prezența bolii.

Cum să continui?

În ciuda decorativității rasei, câinii de însoțitori nu speculează în ceea ce privește îngrijirea. Deoarece cainele nu este evidențiat prin dimensiunile sale mari, precum și de natura sa, curat, crescătorilor de piese de salon rus marca ușurința conținutului acestor animale de companie.

Un animal este luat în considerare Contact și colectiv, Deci, încercând cea mai mare parte a timpului acasă sau mersul cu proprietarul. Câinii sunt moderat activi pe stradă, prin urmare, plimbări necontestate pe lesa sunt preferate de acasă.

Punctul principal referitor la îngrijirea este pieptarea lânii animale. Proprietarul trebuie să fie grijă de lână a unui animal de companie zilnic, altfel este confuz, după care apariția de chatină care va trebui să se agraveze. Deoarece câinele este achiziționat de un alt catelus, amelioratorul ar trebui să știe câteva caracteristici ale rasei.

Deci, la vârsta de 9-12 luni la câini, există o schimbare naturală de lână pentru copii pe adult. Acest proces va fi asociat cu formarea activă a bucăților, care sunt norma care purta o natură temporară. Odată cu sosirea Migrei, proprietarul va trebui să acorde o atenție maximă apariției câinelui lor.

După schimbarea lânii pentru a păstra câinele de salon rusesc va fi uneori mai ușor. Nu există o anumită cantitate de pieptănat pe zi pentru un animal. Pentru unele animale, o procedură va fi suficientă pe săptămână, iar cineva va avea nevoie de o pensulă în fiecare zi.

Dacă lâna de sirenă este curată, atunci va fi mai mică, astfel încât câinele ar trebui să fie scăldat cel puțin una sau de două ori pe lună. Dar în fața procedurilor de apă, animalul de companie trebuie să fie pieptănat, altfel starea de lână se va deteriora.

În plus față de scăldat și pieptănat, animalele de companie vor trebui să reducă în mod regulat. Astăzi, pentru această rasă, se disting mai multe soiuri ale acestei proceduri:

 • Îngrijirea cu conservarea unui exterior de câine natural+
 • Sport Hairut+
 • „Kare”.

Pentru estimarea în expoziții, variantele de tunsoare nu afectează.

  În procesul de păstrare a câinilor, va fi, de asemenea, necesar să se acorde atenție fata. Acesta trebuie spălat după fiecare masă. În fiecare zi trebuie să ștergeți ochii de companie, astfel încât mucusul să nu se acumuleze în colțuri, Și, de asemenea, nu a apărut mai multe consecințe grave referitoare la procesele inflamatorii ale organelor de viziune. Urechile sunt supuse unei curățări săptămânale. Dacă se acumulează prea mult sulf, curățarea este permisă de două ori pe săptămână.

  Citește mai mult  Cum să educați și să instruiți Staffordshire Terrier?

  Pentru a îngriji ochii și chiuvetele urechii, este necesar să se utilizeze discuri de bumbac umezite în flori de apă sau de mușețel. În urechi, ei vor trebui, de asemenea, să taie lâna în creștere.

  Pentru prevenirea inflamației gingiilor și deteriorarea dinților trebuie să curățeți în mod regulat cavitatea orală. Va avea nevoie de o atenție deosebită în timpul schimbării dinților de lapte la indigenă. De regulă, acest proces are loc în 4-8 luni. Atunci când o întârziere în schimbare poate solicita ajutorul unui medic veterinar.

  Din moment ce cainele va avea cele mai multe ori în locuință, ea va trebui să gheare de blana. Această procedură ar trebui să fie luate măsuri de precauție speciale pentru a nu afecta vasele de sânge din placa. Perne după mersul pe jos va avea nevoie de control de zi cu zi. În timpul iernii, acestea sunt recomandate pentru a lubrifia suplimentar cu crema pentru copii sau centre specializate de la cracare, care vor putea să achiziționeze în retipetec. În timpul domeniul câinilor reci, aceste rase sunt de obicei răniți în îmbrăcăminte specială.

  Grija amelioratorului va necesita o zonă a organelor genitale, în lumina de lână lungă în câine. Va trebui să se spele după fecale. O dată la fiecare 3 luni, animalul va trebui să efectueze degelmintion profilactic. Vaccinarea este realizată conform graficului. In vara, va fi necesară prelucrarea suplimentară a căpușelor și a altor paraziți bloodsowing.

  Pentru a face față acestei rase poate fi pe stradă sau acasă într-o tavă specială sau pe un scutec.

  Un animal va trebui să-și echipeze propriul spațiu într-un apartament sau o casă cu un laic. Ar trebui să fie un loc liniștit fără schițe. De asemenea, un animal de companie va trebui să cumpere mai multe jucării.

  Dieta echilibrata va fi cheia pentru imunitate câine puternic. Pentru a întocmi meniul, se recomandă să adere la echilibrul în consumul de animale de companie de grăsimi, proteine ​​și carbohidrați. Câinele de salon rusesc poate fi alimentat de alimente naturale sau alimente uscate de producție industrială. În primul caz, administrarea suplimentară a vitaminelor din dietă este obligatorie. Hrana uscată nu ar trebui să fie o primă inferioară.

  Frecvența consumului de alimente va varia în funcție de vârsta animalului. Puii pot fi hrăniți mai mult de 3-4 ori pe zi. caine adult va fi suficient de alimentare de două ori – în dimineața și seara.

  Printre produsele interzise este în valoare de evidențiere:

  • Produse din carne grase+
  • Fasole+
  • De pui și oase tubulare.

  Mai multe informații despre rasa, a se vedea următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: