Caracteristici ale boreal hranei pentru animale

Caracteristici ale boreal hranei pentru animale

producătorul canadian de Boreal a câștigat o mare popularitate. Dacă sunteți în căutarea unui nou regim alimentar pentru animalele de companie, ar trebui să vă familiarizați cu sortimentul companiei mai în detaliu, acesta conține multe combinații interesante de ingrediente care întăresc imunitatea și au un efect pozitiv asupra animalului în ansamblu.

descriere generala

furaje Boreal este disponibil în Canada, cu toate acestea, produsele sunt cunoscute mult dincolo. Piața prezintă o gamă largă de acest producător, în conducătorul puteți găsi o dietă pentru pisici și câini de rasă și chiar vârsta, ceea ce vă permite să alegeți o mâncare delicioasă și utilă pentru animalul dvs. de companie.

Pentru a crea un produs, compania dezvoltă o compoziție naturală, precum și un complex de vitamină și minerale, astfel încât corpul animalului să primească toate elementele necesare. Principalele avantaje includ soi larg, un raport procentual mare de carne proaspătă, precum și serii insane, care nu provoacă o reacție alergică. Principala sursă de proteină poate fi nu numai carne, ci și un pește care se găsește adesea în furajul producătorului.

Nu trebuie remarcat faptul că producătorul a refuzat conservanți artificiali, coloranți și arome, deci este sigur să spunem că feedul boreal este util și sigur pentru animale de companie.

Sortimentul de pisici pentru pisici și pisici

Compania a dezvoltat o gamă largă pentru prietenii cu patru panouri care se caracterizează din întâmplare. Sortimentul are un feed mesager uscat, o dieta separat pentru pisici și persoane fizice care alăptează, precum și animalele de companie sterilizate. Principalul ingredient din produsul felin este ciocanul unui pui, care în compoziție este indicat ca făină. Producătorul utilizează, de asemenea, hering, orez brun, ovăz și orz, care sunt saturate cu carbohidrați.

Citește mai mult  Cikhlasoma: Descriere, tipuri și de întreținere

În ceea ce privește liniile nebunești, folosesc mazăre, linte și batt.

Furajul conține acizi grași care sunt obligați să îmbunătățească starea pielii și a lânii animale. Refuzul Apple este o sursă excelentă de fibre în care fiecare are nevoie de animale.

Pentru pisicile de orice rasa pe care tot timpul petrecut la domiciliu, linia funcțională este destinat. Compoziția utilizează carne proaspătă de pui, materia primă este livrată din fermele locale, așa că este naturală și nu conține OMG-uri. Este demn de remarcat faptul că astfel de alimente pot fi administrate persoanelor mai mari și quastratilor, deoarece este alimente cu calorii scăzute, deci va ajuta la controlul greutății preferate.

Datorită aditivilor speciali, este posibil să se rezolve dezavantajul cu flaconul dentar și să îmbunătățească sănătatea sistemului urinar. Există hrișcă cu linte care au venit să înlocuiască culturile de cereale. În fiecare hrană pentru animale de companie, producătorul utilizează boabe uscate și ierburi care nu îmbunătățesc doar aroma și gustul, ci și satisface corpul cu aminoacizi și un număr de vitamine.

Apoi, în listă – alimente cu carne de ton roșu, care merge într-un sos cu pește alb. Aceasta este o dietă umedă în care o cantitate mare de proteine ​​de origine animală și practic fără carbohidrați. Prin urmare, dacă sunteți în căutarea de nutritive, dar hrana pentru animale dietetice, puteți lua în considerare în siguranță această poziție pe care a câștigat popularitate imensă. Nu există cereale sau colorant artificial în cutii de conserve. Practica a demonstrat că pisicile sunt fericit să mănânce astfel de produse.

Linia corectă se referă la fluxuri de calitate inferioară, cu un mic set de ingrediente. Sursa de proteine ​​este un pui, printre produsele sunt ovăz, îmbunătățind digestia unui animal de companie, vitamine valoroase și minerale și fibre.

Citește mai mult  Tipuri de terrieri

Nu este nici un secret faptul că pisicile iubesc pește, asa Compania a dezvoltat o dieta cu trei tipuri de acest produs – original, Există Siga, hering și somon sălbatic de Atlantic. Aceasta nutriție este potrivit pentru hrana de zi cu zi, va ajuta la stabilizarea greutății și nu cauzează o reacție alergică.

Fascins și mazăre a venit să înlocuiască cerealele, care sunt o sursa excelenta de carbohidrati. Există iarbă și fructe de pădure în complex, datorită căreia devine hrana echilibrată și cel mai util pentru animalele de companie.

O altă opțiune de hrană umedă este oreal. Produsul este compus din carne de ton, morcovi și mazăre verde. Toate acestea sunt servite în sos aromat, care nu va lăsa indiferenți pentru animale de companie. Nu există cereale și săruri excedentare, în cutii de conserve, acestea sunt potrivite pentru toate rasele.

Varietate de produse pentru câini

Alimente pentru câini este prezentat în aceeași gamă largă. Dacă aveți un animal de companie mare rasa, ia în considerare linia corectă, care constă din carne rosie. Acest lucru este de grad mic furaj echilibrat, cu o cantitate limitată de ingrediente. Nu exista produse din amidon, care ar fi condus la obezitate. Producătorul utilizează ovăz și orz, ca sursă de carbohidrați, precum proteinele din fibre și animale.

Dacă doriți să diversificați dieta păsării, acordați atenție Turciei originale, care este potrivit pentru câinii de rasă. Acesta este un feed fără chip care nu produce o reacție alergică, cerealele sunt înlocuite cu fasole și mazăre, există iarbă și fructe de pădure, care îmbunătățesc gustul și aroma produsului alimentar.

Citește mai mult  Pește Danio: soiuri, alegere, îngrijire, reproducere

În aceeași serie există o categorie de hrană pentru câini miniaturale, în care se utilizează carne de rață. Granulele sunt mici, astfel încât acestea sunt ușor de a dovedi, cea mai mare parte din aceeași compoziție, este proiectat pentru a elimina faclă dentare și pentru a preveni bolile cavității orale. Aceasta este o linie dietetică, care este ideală pentru animalele de companie cu digestie sensibilă.

Carne roșii, mazăre și fasole sunt prezentate în hrana vitală. Produsul este universal și potrivit pentru toate rasele.

Trebuie remarcat faptul că În fiecare serie există carbohidrați cu un indice glicemic scăzut, astfel încât simțul de saturație va persista pentru o lungă perioadă de timp. Produsele companiei vor fi utile pentru animalele de companie cu diferite boli și chiar dacă există probleme cu digestia, puteți lua în siguranță oricare dintre seriile prezentate, în care nu există cereale sau suma minimă. Sortimentul are hrană cu somon, miel și pasăre, astfel încât fiecare proprietar va fi capabil să ridice ceea ce este potrivit pentru preferințele de gust ale animalului său de companie.

Examinați recenzii

Feedul boreal a câștigat popularitate extraordinară din mai multe motive. Și dacă apare întrebarea, de ce este necesar să le achiziționați, trebuie remarcat faptul că consumatorii înșiși lasă o mulțime de feedback pozitiv cu privire la rețea. Caracteristicile atragerii proprietarilor de animale se referă la compoziția naturală, sortimentul bogat și prezența seriei mici sau fără lumină pentru cvadlap sensibil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
  1. Ana

    Ce tipuri de animale beneficiuă cel mai mult de boreal hrana și care sunt principalele caracteristici nutritive ale acestui tip de hrană pentru animale?

    Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: