Caracteristici ale shinshill scăldat

Caracteristici ale shinshill scăldat

Chinchilla este un animal mic, foarte amuzant și pufos. Ii place toata lumea si cel mai doresc să-l cumpere. Trebuie doar să-i asigure condițiile de habitat, astfel încât este perfect și confortabil. Iar una dintre principalele componente ale îngrijire este scăldat.

Pentru ce este pentru?

Înot este necesară pentru:

 • Șterge lână+
 • Îndepărtați firele de păr suplimentare și umiditate+
 • bucura de procesul+
 • Elimina stresul.

Și, de asemenea, orice proprietar al unei atmosfere mici, este interesant de a monitoriza acest proces. chinchilla Bumping foarte amuzant și interesant. În cazul în care deranjează pe animale în baia lui, lână ei devine pufos și dobândește strălucire.

Este posibil să se utilizeze apă?

Cei mai mulți oameni au o întrebare, vă puteți spăla un animal de companie în apă. Răspunsul la această întrebare nu este, în general, este imposibil.

Și toate pentru că nu au o glande sebacee, și atunci când lână umed, animalul poate prinde o răceală.

În cazul în care într-un fel lână încă umed, atunci ar trebui să înfășurați imediat chinchilla cu un prosop și se usucă până la capăt. În ciuda acestui fapt, situații se întâmplă atunci când încă mai are să se scalde un animal în apă.

Dacă animalul tău pătate labele și o coadă, apoi cu un suflet calm poate lua un recipient mic, se toarnă apă caldă acolo, și o cârpă îndepărtați cu grijă murdăria. Apoi, ștergeți animalul de companie cu un prosop și se usucă. În timpul uscării, puteți utiliza un uscător de păr. Principalul lucru este că viteza este încorporată cel puțin nu pentru a speria un animal de companie. Efectul final al acestei proceduri este de lână pieptănarea. Acest proces necesită o atenție specială, și poate lua o lungă perioadă de timp.

În plus, se spală în apă, animalul este permisă în cazul în care a fost puternic colorat, și nu se poate descurca fara ajutorul tau.

Fa-o costa mai precis, este imposibil de a permite apei să cadă în ochi și urechi. Ar trebui să fie, de asemenea, cald, sunt interzise temperaturi ridicate.

Apoi, animalul de companie este dificil, în același mod ca și în prima variantă. Sau puteți transfera pur și simplu cușca într-un loc cald.

Citește mai mult  Cum să apelați fete husky?

În orice altă versiune, ajutorul dvs. nu este necesar de Chinchilla. Un animal se poartă singură, trebuie doar să-i oferiți o cuplare specială cu nisip.

Cum de a alege un umplutură?

În natura lui Chinchilla face casele săi în praf vulcanic. Numele „nisip” este destul de condiționat. Tine minte, Aplicarea nisipului obișnuit nu poate. Cerealele sale sunt foarte mari și ascuțite. Și pot dăuna blană groasă. În cazul în care cereți nisip, boabele sale vor fi încă ascuțite. În plus, există un număr mare de granule de cuarț.

Când achiziționați praf vulcanic, trebuie să urmați astfel încât să nu strălucească.

Produsul de bună calitate trebuie să fie mat. Este particulele de cuarț care oferă strălucire.

Un bun umplutură trebuie să absoarbă apă perfect. Dacă adăugați o apă la ea, ar trebui să o absoarbă instantaneu. Umflătura rezultată umed după uscare, de regulă, își păstrează forma. Chiar și pentru o mai bună curățare a lânii în nisip puteți adăuga Talc. În plus, este util pentru a face o sutura suflet acolo, astfel încât nu apar paraziți. Este necesar să se recurgă la acest lucru în cazul în care, în plus față de Chinchilla, alte animale trăiesc în casă. Desigur, aceste animale, puricii nu vii, din cauza blana groasa, dar sunt cazuri când apar pe coada lor.

Foarte bun efect se va da un material de umplutură, în care medicamentele bactericide si antifungice sunt prezente.

În plus, el va elimina mirosurile neplăcute. Schimbarea standuri de umplere, după 10, un maxim de 15 scăldat. stratul său ar trebui să fie de până la 5 cm.

Aceste animale fac bai foarte intens, iar paletul de obicei nu va costum, pentru că praful va zbura peste tot. Prin urmare, va fi necesar pentru a cumpăra un checkout special, care nu va permite nisip să zboare în toate direcțiile. Și se poate face cu propriile mâini la domiciliu.

Citește mai mult  Totul despre hrana pentru pisici Purina

Cum să te faci?

Deci, ca favorit poate înota, va avea nevoie de un orientări speciale. Acesta trebuie să fie luate cu marginile ridicate, așa cum chinchilla diferă în energetică. magazine specializate au o mare varietate de tot felul de opțiuni. Dacă ai probleme cu achiziționarea lor, puteți face așa-numita baia de baie.

În acest caz, casă este opțională pentru a lăsa în celula în mod continuu. Acolo poate fi răsturnat și contaminate.

Sarcina principală a Checkout nu este de a da nisip să se năruie în direcții diferite. Și pentru aceste scopuri, puteți utiliza lucruri cum ar fi:

 • Container de plastic+
 • găleată de plastic de dimensiunea dorită+
 • Capacitatea de detergenți+
 • bănci cinci licer.

Cele mai simple opțiuni sunt banca și recipientul, deoarece toată lumea are aceste lucruri în casă și, dacă nu, nu va fi dificil să mergeți la magazin și să le cumpărați acolo. Dacă ați ales opțiunea cu recipientul, apoi închideți-l până la capăt și lăsați-l pe acolo un animal nu poate. Dar pentru a preveni poluarea prafului de cameră poate.

Găleată

Găleata de plastic obișnuită este bună deoarece poate fi utilizată periodic sau se lasă într-o celulă pe o bază în curs de desfășurare. Dați preferințele în valoare de găleți mici, dar spațioase.

O face după cum urmează:

 1. Luăm o găleată și lucrăm la gaura diametrului necesar+
 2. MANDES PRODUSUL DE PRODUSE+
 3. Partea inferioară a deschiderii trebuie localizată la o distanță de 15-20 cm de la podea+
 4. Se toarnă materialul de umplutură urmează după cum urmează: Rotiți găleata cu un capac în jos și aduceți nisipul acolo.

Această versiune a Checkout este bun din cauza asta, fara probleme, puteți obține un animal de companie, și, astfel, nu va sperie animalul, și nu-l poate face rău. Pentru a obține un chinchilla, luați o găleată, foarte atent-o rotiți-o în jos, deschideți-vă și ieșiți.

La punctele negative ale găleții se referă la faptul că, cu un număr mare de nisip în cameră, vor fi o mulțime de praf.

Sticle și rezervoare din sub detergenți

Astfel de capacități în funcție de caracteristici nu sunt aproape diferite. Și cumpărarea de ele sunt făcute în același mod.

Instrucțiuni pas cu pas:

 1. Luăm recipientul și am tăiat gaura dimensiunii dorite, astfel încât chinchilla să poată fi liniștit acolo+
 2. Noi facem o gaură cu o parte largă+
 3. Pe gaura mergem pe fascicul+
 4. Cuplarea să se așeze astfel încât gaura să fie la etaj, apoi adăugați nisip+
 5. Ultima acțiune este lansarea animalului.
Citește mai mult  Comparație de hrană pentru pisici: clase, compoziții, branduri

Această opțiune are propriile minusuri, este:

 • Greutate mică – Animalul fără probleme poate bate peste recipient când va urca sau ieși din ea+
 • suprafață netedă – Chinchilla va fi dificil să se agațe de coeziuni pentru a intra înăuntru și pentru a ieși din sticlă+
 • Rezistență slabă – animalul va plastic ronțăit, iar în cazul în care piesele sale se încadrează în organism, atunci vor exista consecințe rele.

Dacă comparați recipientele din plastic cu bănci de sticlă, atunci al doilea are un plus. Ei nu pot gnaw. Dar băncile sunt incomode deoarece în timpul procedurilor de baie pot să se rostogolească pe podea. De asemenea, există posibilitatea ca animalul poate rupe borcanul și rănit despre fragmente.

Cât de des vă puteți scălda?

Produce un proces de înot cel mai bine în seara. Ar trebui să ocupe aproximativ o jumătate de oră. Se întâmplă astfel: luăm o checkout, adăugăm un material de umplere acolo și punem în cușcă, într-un loc confortabil. Și după ce se face, Chinchilla se închide acolo și începe să înoate. În același timp, poate face sunete diferite. Așa că își arată plăcerea.

Spălarea recomandată a animalelor De câteva ori pe săptămână. Dar, în cazul în care animalul dvs. este rapid și adesea murdar, va trebui să-l spele mai des. Și dacă există diferite boli fungice, procesul devine de zi cu zi.

Nu uitați că, în cazul ciupercilor, este necesară consultarea veterinară. Dacă situația este complicată, înotul va trebui să se oprească.

Chinchilla este un animal interesant și amuzant, care, cu îngrijire și îngrijire adecvată, vă va oferi multe momente minunate, va ridica starea de spirit și va deveni un adevărat prieten de familie. Dar amintiți-vă că toate acestea vor fi posibile numai dacă furnizați animalul datorat și îngrijirea completă a dreptului.

Aflați mai multe despre erorile în timpul de baie Chinshill Vezi mai multe.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: