Caracteristici și caracteristici ale alegerii plăcilor pentru mâncăruri de hrănire

Caracteristici și caracteristici ale alegerii plăcilor pentru mâncăruri de hrănire

Relativ recent în restaurante a apărut o nouă modă pe fluxul original de vase. Pentru servirea neobișnuită a început să folosească plăci din lemn sau de piatră. Există anumite produse care sunt ideale pentru friptura de friptură, kebab, brânză, sushi, rulouri sau burgeri. Precum și plăci de servire similare pot fi folosite pentru deserturi.

Fluxul de masă modernă

În multe restaurante și cafenele, mâncărurile obișnuite s-au mutat deja în fundal. Acum există alte produse pentru servirea neobișnuită și nebancă, refuzând plăci și mâncăruri tradiționale. În cazul în care doriți să vă surprindeți plăcut oaspeților dvs. un hrană neobișnuită, utilizați plăci speciale în loc de plăci.

Produse de servire din lemn, marmură, ardezie sau bambus au fost de mult timp utilizate pentru hrănirea neobișnuită tot felul de feluri de mâncare. Pe lângă și pe mari panouri, puteți servi o varietate de pantaloni scurți de la kebabs și terminând cu deserturi. Cu excepția faptului că numai supele nu pot fi depuse.

Scânduri de lemn Mare pentru hrănirea unei varietăți de mese. Sunt produse pe picioare, există modele de formă complicate sau clasice. De asemenea, o mare popularitate se bucură Placi de șisturi negre. Astfel de produse sunt adesea folosite pentru a fripturi de aprovizionare, burgeri și chiar diferite de coacere.

Caracteristica principală a unei astfel de trimiteri este că vă permite să faceți o porție originală. Neobișnuit de alimentare joacă un rol foarte important în percepția anumitor feluri de mâncare.

Toate plăcile sunt realizate de înaltă calitate și materiale ecologice, Ceea ce atrage mulți. În plus față de opțiunile clasice pentru placi de servire, puteți găsi produse foarte originale. De exemplu, există panouri speciale pentru servire kebab, care sunt echipate cu un suport de șampon.

Există plăci din lemn cu degajări speciale pentru un sos, care sunt bine potrivite pentru servirea burgeri, fripturi sau cu carne. Și dacă alegeți Consiliul de Capelă, Apoi, puteți adăuga o inscripție amuzantă sau originală, care vă va permite să faceți cursul de fel de mâncare chiar mai neobișnuit.

Diferite ferestre pentru mâncăruri de alimentare pot fi achiziționate nu numai pentru ei înșiși, ci și ca un cadou pentru cei dragi și rude. Un astfel de cadou va impresiona cu siguranță pe toți cei care apreciază nu numai gustul de feluri de mâncare, ci și estetica, originalitatea depunerii.

Soiuri

Pentru a face posibilă alegerea corectă, fiecare variantă a acestor produse ar trebui luată în considerare separat. Accesorii similare pentru hrană sunt realizate din diferite rase de lemn și piatră.

Citește mai mult  placi de taiere din lemn: tipuri, forme și de selecție

Lemn

Plăcile de servire din lemn sunt cele mai populare, astfel încât să puteți găsi produse de forma cea mai neobișnuită. Un astfel de accesoriu este ideal pentru a servi burgeri, sushi, kebab, pizza, pește, carne sau tăiere de brânză. De regulă, astfel de produse sunt fabricate din stejar, fag, măsline sau arin. Și puteți întâlni, de asemenea specimene efectuate De la Bamboo.

Grosimea plăcilor clasice de mâncare nu trebuie să fie mai mică de 15 mm. Este important să vă amintiți asta Cu cât grosimea, cu atât mai puternică, produsul este mai durabil, iar produsul va fi.

Plăcile din diferite specii de lemn trebuie să fie în mod necesar saturate cu ulei special sau o ceară, astfel încât ei să-și păstreze aspectul inițial mai lung, nu pierdeți igiena și serviți de mult timp.

Produsele din lemn pot fi forma cea mai diferită, ceea ce vă permite să alegeți cea mai potrivită opțiune. De exemplu, este Panouri rotunde, care sunt perfecte pentru alimentarea de pizza, brânză sau fructe de tăiere. Există opțiuni făcute sub forma unei lopate sau chiar a unui topor, Ce este potrivit pentru hrănirea tăiere carne sau fripturi. Bord de pește Potrivit pentru mâncăruri de pește. Există speciali Plăci cu pachete mici, care sunt potrivite pentru hrănirea cafelei și a deserturilor.

Alegerea unui produs pentru alimentare din carne și pește, să acorde o atenție Pentru adâncituri speciale, în cazul în care locurile mici, cu sosuri se va potrivi. Există opțiuni cu sloturi prin intermediul, care este, de asemenea, convenabil.

Pentru fripturi, cel mai bine este de a alege placi care sunt echipate cu o cavitate superficială în jurul perimetrului. Este necesar, în scopul de a face suc de carne de acolo. Opțiunea ideală pentru kebab este o placa cu suporturi speciale, care sunt în mod convenabil garantate cu Shapur, și aprofundarea pentru sauques.

Piatră

placi de piatra de servire, care sunt realizate din ardezie naturală sunt în mare a cererii. Aceasta este o piatra naturala natural care nu distinge substanțe dăunătoare, perfect rezistă la temperaturi înalte și joase, nu absoarbe mirosurile si umezeala, se disting prin durabilitate și durabilitate.

Citește mai mult  Servicii de Lefard

Astfel de placi de șist sunt excelente pentru depunerea tot felul de snacks-uri, bucăți de brânză, fripturi, sushi sau role. În plus, dacă alegeți un produs în formă de rotundă, este perfect pentru depunerea unui fel de mâncare populară italiană, cum ar fi pizza.

Și puteți alege, de asemenea Produse de granit, Care sunt perfecte pentru hrănirea brânzei, a peștelui sau a mâncărurilor de carne. Piatra naturală rezistă perfect la temperaturi ridicate, permițând mâncăruri calde pe o astfel de placă.

Pentru hrănirea confortabilă a peștelui sau a mâncărurilor de carne, ar trebui să vă acordați atenție așa-numitului Grilboard. Aceasta este o placă de granit într-o formă încadrată de un copac cu găuri speciale pentru cupe mici și saphori. Și puteți alege, de asemenea, opțiunea de la marmura naturală, care are și toate caracteristicile de mai sus.

Producătorii de rating

Dacă doriți să achiziționați plăci pentru setările originale din lemn de înaltă calitate, apoi acordați atenție mărcii Cherestea de lemn. Aceasta eliberează producătorului diverse accesorii realizate din artar, pin, arin sau stejar.

Este destul de posibil pentru a găsi opțiuni neobișnuite pentru alimentarea atât preparate din carne și tot felul de deserturi. Toate produsele din această marcă sunt pre-acoperite cu ulei, care vă permite să păstreze puterea și durabilitatea acestora. În plus, există specimene care face față în mod specific în ulei pentru o mai mare rezistență. O varietate de forme și modele va surprinde placut toata lumea.

Marca faimoasa Sunnex Se pare placi de înaltă calitate, de la un ardezie naturală, care primesc recenzii pozitive ale consumatorilor moderni. Există opțiuni de formă pătrată, rotundă sau dreptunghiulară. Separat, este de remarcat faptul că marca produce și placi rotative, care sunt foarte bune pentru pizza hrănire sau snack-uri.

Citește mai mult  Cum să faci un cuptor pentru cazdroni cu propriile mâini?

Feedback-ul pozitiv devine o varietate de produse de marcă Gunswood. Compania produce produse din lemn. Puteți găsi cu ușurință opțiuni de alimentare friptură, brânză, kebab, pizza, rulouri, și, de asemenea Fryshots, care sunt potrivite pentru hrănirea unei varietăți de gustări. Toate produsele sunt acoperite cu ulei special, care protejează împotriva deformării și prelungește durata de viață a serviciului.

O varietate de placi de ardezie naturală din Kesper de asemenea, dovedite de o parte pozitivă. Produsele de la această marcă au o acoperire specială, datorită căreia ultima oară. Accesoriile sunt disponibile în diferite forme și rezistă perfect diferenței de temperatură. De exemplu, pentru a alimenta desert, puteți răci produsul în frigider.

ARTFANTASY LEMN – un alt brand popular care produce produse din lemn de înaltă calitate. Producătorul produce accesorii speciale pentru a servi burgeri, fripturi, sushi, pește și alte feluri de mâncare. Separat, merită menționat faptul că produsele acestei mărci au un design foarte neobișnuit și original, astfel încât servirea mesei dvs. festive va surprinde plăcut toată lumea fără excepție. De exemplu, Există tablă în stil etno sau kraft.

Brandul eliberează plăcile și seturile întregi. Produsele sunt fabricate din rame de stejar, cenușă și alte rase de copac.

Cum să faci o placă pentru hrănirea mâncărurilor, uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: