Caracteristicile caracterului Husky

Caracteristicile caracterului Husky

Oricine, se confruntă cu alegerea unui câine, încearcă să învețe cât mai mult posibil cu privire la caracteristicile personajului. Aceste criterii sunt deosebit de importante atunci când aleg câinii iubitori de libertate, cum ar fi husky. Materialul acestui articol îi va spune cititorului, cum se comportă aceste animale, cum se referă la copii și la ce dificultăți pot apărea atunci când sunt educați.

Descrierea rasei

Agresivitate

Nu agresiv

(Evaluare 1 din 5)

Linka

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Sănătate

Bun

(Evaluare 4 din 5)

Inteligență

Inteligent

(Evaluare 4 din 5)

Activitate

Foarte inalt

(Evaluare 5 din 5)

Aveți nevoie de îngrijire

Înalt

(Evaluare 4 din 5)

Costul conținutului

Deasupra mediei

(Evaluare 4 din 5)

Zgomot

Mic de statura

(Evaluare 2 din 5)

Instruire

Greu

(Evaluare 2 din 5)

Prietenie

Prietenos

(Evaluare 4 din 5)

Atitudine față de singurătate

Perioade scurte

(Evaluare 2 din 5)

Calități de securitate

Lipsa

(Evaluare 1 din 5)

* Caracteristica rasei „Husky” Fondată pe evaluarea experților site-ului și a feedback-ului de la proprietarii câinelui.

Husky’s Aspectul provoacă admirație pentru mulți: câinele cu exteriorul lupului atrage atenția, este grațios și puternic, și cu educație cuvenită poate deveni un prieten credincios și devotat. În funcție de soi, standardul Husky pot fi diferite. Acest lucru se reflectă în modul de comportament, rezistență și viteză a animalelor.

Soiurile husky sunt oarecum, și anume:

 • Alaskinsky – Dog-Metis, unul dintre cele considerate cele mai scumpe reprezentanții rasei, se referă la câini rezistente+

 • Sahalin – tipul găsit rar se referă la animalele de companie+

 • siberian – Sala de expoziție, care este crescută pentru competițiile sportive+

 • Kli-Kai – husky in miniatura, derivat ca un câine decorativ, nu transportă efort fizic mare.

Rasa Husky a fost păstrat până în zilele noastre, datorită interesului americanilor. În ciuda faptului că fiecare specie este inerentă în anumite caracteristici, Standardul general, prevede caracteristicile sale. De exemplu, forma capului de Husky este încărcat în mod clar, în partea de sus este lat, dar îngustează la ochi. Ochii la câini de migdale, culoarea lor poate fi albastru, maro și gălbui.

Urechile la animale au o formă triunghiulară, acestea sunt îndreptate spre partea de sus. Fizicul proportională husky, musculos la câinii de călărie, și nu prea pronunțat în reprezentanții decorative ai rasei. Coada a ridicat, de obicei, de mare, îndoit, pufos. Paws puternic si musculos. Resursa de viață variază de la medie, de la 12 la 15 ani.

Temperament și comportament

Husky aparține câinii cu inteligență foarte dezvoltată. După trecerea în sus și de învățare, ele devin inteligente, puterea și extras dobândi. Cu toate acestea, în cele mai multe cazuri, de formare și educație ar trebui să se bazeze pe o abordare creativă, deoarece este departe de fiecare husky va trece banalitatea claselor.

Proprietarul trebuie să fie o autoritate, numai în acest caz, cainele va asculta-l.

Nu există recepții de circ cu munca husky, este un caine aflata in deriva, nu este ușor de a distra publicul. Cu toate acestea, în cazul în care învățarea acesteia va fi angajată într-un proprietar puternic și voită, mai devreme sau mai târziu, câinele se va schimba încăpățânarea și independența de depunere. De fapt, el recunoaște cine va fi mai puternic: o persoană ușor accrastful nu-l îmblânzi.

Citește mai mult  Îngrijire și întreținere

Husky este foarte activ și, prin urmare, Proprietarul trebuie să aibă o sănătate excelentă. În caz contrar, el nu va fi capabil de a ridica PSA puternic. Physicides de rase de conducere efortului fizic este necesar: fără a le câinele slăbește, în alte cazuri, este încercarea de a scăpa de excesul de energie, în mod independent, ceea ce duce adesea la departe de promisiuni inofensive.

În ciuda libertății și coordonarea naturii, Husky prietenos aparțin copiilor.

Cu toate acestea, astfel încât câinele are maniere bune, este necesar să se investească în ea. Fără nici o muncă, ea nu va recunoaște pe nimeni și poate lua o poziție de conducere în casă.

Dacă vă învață un câine, Se poate înlocui periodic bona, divertisment copii mici.

Învățarea catelului nu poate face doar un adult. Animalele de companie pot fi ascultat și adolescenți cu vârsta de 12-14 ani, dar în ochii lor nu va fi o autoritate celui care investește în ele maximă grijă, atenție și timp. Prin urmare, copilul care este angajat într-un catelus trebuie să fie organizate, cainele va obișnui repede regimul său și-l va asculta.

Chas de câini care trăiesc în apartament pot diferi de animalele de companie care au mai mult acces la aer proaspăt. Animalele decorative de multe ori „pleacă” pentru o plimbare de la casă în purtătoare sau chiar în saci, în timp ce alți câini trăiesc nu poate fără să rămână în afara, Unde literalmente se grăbește să scape de tone de energie. În mâncare, reprezentanții rasei nu sunt dependenți.

Deteriorarea trăsăturilor de câini și băieți pot diferi. Cu toate acestea, multe depinde de comportamentul gazdei în sine. Dacă este energic, petrece o mulțime de timp pe stradă, câinele va avea o atitudine și o atitudine exemplară față de socializare. Când proprietarul iese afară, astfel încât câinele a mers doar la toaletă, animalul nu are timp să facă ceva diferit și, prin urmare, pur și simplu nu poate dezvălui cele mai bune caracteristici ale caracterului său. În general, câinii sunt angajați și adevărați pentru proprietarul puternic.

Avantaje și dezavantaje

Husky are multe avantaje, de exemplu, una dintre ele este o educabilitate rapidă. Unii indivizi sunt capabili să învețe 5-6 echipe în câteva zile. Conform opiniilor proprietarilor, câinii înțeleg echipele practic cu jumătate. O persoană nu trebuie să explice cât mai mult timp pentru o lungă perioadă de timp, și de multe ori mai multe abordări sunt suficiente pentru a-și aminti echipa.

Câinele mușcă numai dacă proprietarul a ales metode de formare incorecte.

Câinele este departe de stupid, nu este nevoie să strigi la el și chiar mai mult bătând pentru rău, potrivit proprietarului, comportament. Ca spectacole practice, coji nu sunt atât de ușor de ținut: ei simt înșelăciune și au o realitate, care acționează în mod adecvat în diferite situații.

Citește mai mult  Siberian Cat Albastru Culoarea

Câinele are nevoie de un stil de viață sportiv, combinat cu efort fizic. Ea se referă pozitiv la copii și gospodăriile adulte.

În plus, alte avantaje ale rasei pot fi distinse, de exemplu:

 • nevoie Husky de a comunica și sunt bine menționate oameni.
 • aspectul lor și aspectul strigător nu lăsa nici un indiferent+
 • Animalele de companie au adaptabilitate bună la o casă nouă și condițiile de viață+
 • Multe reprezentanți socializați de mustață ai rasei funcționează bine în grup+
 • Soiurile separate se caracterizează prin adaptare la locul de muncă în condiții climatice dure+
 • Datorită structurii speciale a lânii, ele nu sunt înghețate și nu au un „miros de pleoapă” neplăcut+
 • Câinii nu merg fără un caz, „discursul” lor este rar și liniștit+
 • ei au genetica excelente și de sănătate excelente, precum și de resurse de viață relativ lungă+
 • Ei rezistă excursii lungi, capabile să ia decizii în mod independent, au nevoie de muncă permanentă.

Împreună cu avantajele, este demn de remarcat dezavantajele Husky, de exemplu:

 • Va avea nevoie de mult pentru a se potrivi+
 • Cu ei trebuie să mergeți de mult timp, iar plimbarea ar trebui să fie activă+
 • Reprezentanții separați ai masei de rasă pentru a-și demonstra încăpățânarea și trucul lor+
 • Câine fără clase poate fi un distructor în casă+
 • Astfel de câini au nevoie de un proprietar puternic cu răbdare și expunere+
 • Reprezentanții anumitor tipuri sunt înclinați la astfel de boli ca diabet zaharat și boli ale sistemului endocrin+
 • Mâncarea bună pentru Husky este scumpă și mănâncă un câine cu un apetit excelent.

În plus, reprezentanții individuali ai rasei, rămânând singuri, se lasă să fie lungi și lungi. Ele sunt înclinat puternic, poate tapet ciuguli și linoleum, iar pisicile vecine, uneori, Chase. În condițiile apartamentelor urbane, ele sunt strâns, iar vasele nu sunt reflectate negativ în caracterul lor.

Cum de a alege un catelus?

Uneori alegerea unui catelus pune cumpărătorul într-un capăt mort. În spatele aspectului umil al lui Karapuz, este greu de văzut personajul și, prin urmare, o persoană continuă de obicei pe emoțiile lor. Cumpărați un catelus numai la un crescător dovedit în grădiniță. În același timp, copilul ar trebui să aibă un pedigree, precum și un pașaport veterinar.

Nu puteți lua un cățeluș de la mână: crescătorii fără scrupule pot adăuga cumpărătorul un amestec de husky cu un husky sau catelus cu vicii.

Și acest lucru, la rândul său, va reflecta asupra înclinării sale la diferite boli. În plus, astfel de pui pot avea instabilitatea psihicului. Ia un copil în grădiniță, care este activ, vesel și perfect venind la contact.

Citește mai mult  Aquarium de etanșare: tipuri, opțiuni și aplicații

De regulă, acest caine nu ia un cadou, aceasta este o alegere conștientă pentru o persoană care este gata să aibă grijă și să educe copilul. Va trebui să cântărească, dacă proprietarul viitor va fi capabil să meargă nu numai și hrăni câinele, dar, de asemenea, pentru a ridica, de îngrijire pentru ea lână, dinți, urechi, ochi, transporta la medicul veterinar. Nu poți merge după un catelus, fără a avea nici o idee despre el. În mod ideal, un medic veterinar ar putea ajuta aici, inspectat copilul.

pui puțin în mod diferit pepinieră comporta.

Trebuie să luați copilul care REPLANT, dar nu leneș, bine-l pe labe și plimbări cu un mers încrezător.

Când inspecție, trebuie să acorde o atenție la dinti, urechi și ochi. Dacă există probleme, va fi vizibil cu ochiul liber. În plus, aspectul catelul va face clar în ce condiții a fost conținut. Când întâlnești puteți vedea socializare.

Recenzii de proprietate

caracter husky pot fi diferite, după cum reiese de proprietarii numeroase comentarii lăsate pe portalurile de informații pe Internet. Crescători rețineți că animalele de companie lor sunt incredibil de sacrificat și viclean. Unele dintre ele nu pot fi lăsate în casa unora, deoarece acest timp de câine este dedicat studiului de cele mai multe elemente valoroase pentru proprietar.

Alți proprietari scrie care conțin cojile în curte este foarte dificil, explica acest comportament animal. Conform observațiilor lor, câinii sunt chinuiți de proprietari deoparte, sublishes și lăstari. Cu toate acestea, aceleași gazde sunt scrise că acest comportament este eliminat pe clase. Mai mult decât atât, comportamentul animalelor de companie devine mai sociabil si deliberata.

Alte pielițe adora apa, si, prin urmare, acestea vor fi văzute în baie, în cazul în care acestea se pot bălăci în sus și în jurul valorii de prost în apă. În plus, după cum sa menționat în comentarii, unele animale de companie nu conta forța, având în vedere pe care le trage literalmente proprietarii de femei pe trotuar.

În general, crescătorii sunt încrezători: Husks nu trebuie să stea acasă pe canapea. Acesta este un caine de stradă, care nu poate fi stricat, și, prin urmare, proprietarul ei trebuie să fie sportiv, pentru a rula cu câinele în fiecare zi și o mulțime.

  Un câine care trăiesc într-o casă particulară, în funcție de crescători, mai activi și fericiți. Ea poate mânca suficient pentru a se distra și splash energia vitală. Cu toate acestea, prima dată este necesar să se urmeze, deoarece se poate rupe arbuști plantați pe site. În același timp, emoțiile incercarilor de câini educați nu pentru a arăta: el nu va fi filare sub picioarele lui, și nu se va scrie de fericire. Este mai degrabă, o companie care va aștepta proprietarul însuși va sugera să comunice.

  Cu informații interesante despre câini rasa Husky pot fi găsite în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: