Caracteristicile de reproducere a spinii

Caracteristicile de reproducere a spinii

Ternecons – pește iubitor de pace, arată frumos în acvariu, în special rasele colorate. Termenul de viață este mică – 3-5 ani, atât de mulți crescători încearcă să se reproducă Terek lor la domiciliu, și este bine pentru ei. Aceste pești de acvariu sunt bine multiplicate. La crearea condițiilor necesare de sex feminin, caviar de caviar, din care se prăjește mici apar pe lumina.

Nuanțe de rasă

Există un două dungi negre din partea din spate a abdomenului, coada cozii și aripioarele de întuneric Dreaptă. Dar există roci derivate artificial cu o culoare strălucitoare: galben, verde, purpuriu, portocaliu, zmeură și albastru abdomen. Un astfel de pește arată superb în acvariu, dar nu întotdeauna atunci când reproducerea este posibil pentru a obține aceleași alevinii frumoase. Faptul este că există două tipuri de spini de culoare:

 • TERNECTION Caramel, Pictate cu injecții speciale+
 • TERNECTION GloFish – Acestea sunt pești modificați genetic, în structura ADN-ului care au fost incluse genele stralucitoare meduze si corali.

  Falls în GloFish adoptă complet pictura părinților, spre deosebire de caramele, a căror urmași se naște cu incolor. De aceea În cazul în care este planificată nu numai conținutul spinii, dar, de asemenea, creșterea lor, atunci este mai bine să achiziționeze o porțiune a globului. De la caramele acestea diferă pictura mai intensă și uniformă. Desigur, și globurile așternutului mai multe prăji poate fi incolor, dar procentul principal de copii vor avea în continuare culoarea părinților.

  Cum de a determina podeaua de pește?

  La Terenia, semnele sexuale sunt exprimate slab, dar se poate distinge masculul de femela:

  • Muchia de duzină spinării este ascuțit, iar femela – rotunjită+
  • aripioarele anală de femele mai mari decât masculii+
  • femele mai mari și nedumerit.

   Diferențele sexuale se manifestă în mod clar atunci când ajunge de pește este de 7 luni.

   Pentru depunerea icrelor, selectarea persoanelor fizice de la 8 luni la 2 ani. Peștii ar trebui să fie de cel puțin 3-5 cm lungime. Pentru reproducere de succes, o femeie și doi bărbați sau două femele și trei masculi trebuie să fie respins într-un rezervor separat.

   Citește mai mult  Cum se intarca o pisica la dracu 'tapet?

   Aranjament de reproducere

   Înfiletare se pregătește în avans, capacitatea de cel puțin 20 de litri este potrivit pentru aranjamentul ei. Apa ar trebui să fie moale și caldă. Temperatura în intervalul + 24 … 28 de grade Celsius, și rigiditate 5-10 unități. Pentru apa ATENUATI, folosim Taula, ploaie sau apă fiartă, și pentru a crește temperatura – încălzitor. Pentru a transplantului într-un mediu nou de pește, nu a existat nici un stres, o parte din apa pot fi luate din acvariu. Rezervorul furnizează în mod necesar un sistem de aerare, dar nu este nevoie de lumină suplimentară.

   Terensics perfect se multiplică cu lumină naturală. Acvariul este situat într-un loc liniștit, departe de lumina puternică a soarelui.

   Pentru a proteja caviarul DNU-uriJavaneză mușchi. desișuri sale groase va apăra viitorul descendentului de la părinți foame. Dar nu garantează conservarea unei sute la sută a iconicii. Deci, pentru o protecție mai sigură Instalați grila de separare, acesta este amplasat chiar deasupra fundului, la aproximativ 2 cm. În celule vor aluneca ouăle și, astfel, vor fi indisponibile pentru adulți. Pentru o mai mare stabilitate a designului sub grilă, puteți pune o pereche de pietre mari.

   Pregătirea pentru reproducere și reproducere

   Pentru a stimula reproducerea, temperatura apei într-un acvariu comun este ridicată cu 2-3 grade, iar pescuitul este potrivit pentru o zi: nici o mâncare nu este dată în timpul zilei. Pentru a doua zi, ei sunt bine hrăniți cu alimente vii de înaltă calitate. Mothul sau Coretra se vor potrivi cel mai mult, aceste tratamente vor da putere si configuraa „Jocurile de dragoste”.

   Pentru reproducere, pentru a alege cea mai mare și neclară feminin și cele mai luminoase masculi. Peștii ar trebui să fie activ și în mișcare.

   În depunerea icrelor de spini, acestea sunt lansate în seara, iar dimineața cel mai des de pornire „Clearing“. Dar, uneori, este nevoie de mai mult timp pentru a se adapta la noul spațiu pentru noul spațiu, iar depunerea icrelor începe doar o săptămână mai târziu.

   Citește mai mult  MACROPOD: Peste Descriere, de conținut și de îngrijire

   De aceea nu te superi dacă peștele nu a făcut imediat spishly, poate că sunt încă născuți. pește zilnic de reproducere continua sa furaje cu o sticlă sau alte alimente vii, și urmați indicatorii de apă. Particulele de alimente neselectate sunt neapărat îndepărtate, în caz contrar vor fi încărcat și va otrăvi mediul apos cu substanțe nocive. Se poate bate de pe dorința de a se multiplica.

   În cazul în care depunerea icrelor nu se produce în termen de două săptămâni, apoi de ceva timp bărbați și femei stau în afară separat unul de altul. Și apoi din nou Connect, face toate descrise mai sus. Cele mai frecvente motive pentru faptul că peștele nu se multiplica, este:

   • Rece sau apă rigidă de reproducere+
   • Condițiile în mare măsură de reproducere diferă de mediul în acvariu general,+
   • Starea proastă de pește, epuizare si boli+
   • bat puternic, muzica gol și tare, precum și copleșitoare gazda proprietarului pentru animalele de companie de apă+
   • nepotrivite vârstei de spini, unii indivizi deja la vârsta de doi își încetează spawn.

    În timpul de depunere a icrelor, masculii de sex feminin Chase de-a lungul acvariu, circling lângă ea și apăsați pe burta ei. În procesul de aceste „jocuri de dragoste“, de sex feminin caviar Mosk cu mici porțiuni, pe care masculii imediat fertiliza. ICRA soluționează pe fund sau pe frunzele plantelor. Întregul proces poate dura de la 2 la 3 ore. La o dată femela este capabil să amâne aproximativ 1000 de oua, dar nu toate dintre ele vor fi viabile.

    După sfârșitul depunerea icrelor este finalizată, indivizii adulți sunt imediat părăsite în acvariu de ansamblu. În depunere a icrelor, înlocuiți un sfert de apă proaspătă și se adaugă mortar bactericidă – albastru de metilen. Acesta este un instrument excelent pentru prevenirea dezvoltării ciupercilor și a infecției cu paraziți, care pot distruge tineri.

    Citește mai mult  Varietate de hrană pentru Hill Poitori

    Cultivarea Malkov

    Despre o zi de caviar apar larve, care atârnă pe geamul și frunzele plantelor. După 4 zile, se prăjește apar, în acest moment puteți ascunde câteva melci, ei vor menține puritatea în acvariu. Copii de 4 ori pe zi, hrana pentru animale vii de praf: Soluția cu infusories picurat cu o pipetă sau o seringă direct în apă cu fry. Puteți da alte feed-uri de dimensiuni mici, de exemplu, elevii de artemia sau specializate hrana uscata pentru prăji.

    Pentru ca FES să crească rapid și bine, acvariu ar trebui să fie bine acoperite, iar apa în ea ar trebui să fie perfect curat.

    În primele două săptămâni, este necesară înlocuirea de zi cu zi a părții de apă a apei. Pește cresc inegale și mai puternice pot mânca slab. Prin urmare, adolescenții de sortare, sit mare în jos într-un recipient separat. Din acest motiv, pentru creșterea de spini 2-3 rezervoare suplimentare. Când Malek este în creștere și consolidată, acesta poate fi transplantat intr-un acvariu comun.

    În videoclipul următor puteți urmări creșterea puietului de pește de spini GloFish.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Narcisa Raescu

    Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

    Comments: 1
    1. Carmen

     de mare sunt un subiect interesant. Când se înmulțesc spinii de mare? Cum se desfășoară procesul de reproducere? Există diferențe între specii în ceea ce privește reproducerea? Cum influențează factorii externi acest proces? Aștept cu nerăbdare răspunsurile tale!

     Răspunde
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: