Castroane pentru câini: cum de a alege și în cazul în care pentru a posta?

Castroane pentru câini: cum de a alege și în cazul în care pentru a posta?

Orice încercări de câine amelioratorului să aibă grijă ca animalul lui este cel mai bun tot. Acest lucru nu se aplică numai sunstairs și echipamente pentru mersul pe jos, dar, de asemenea, feluri de mâncare. În ciuda faptului că alegerea castronului pare să fie simplă, are o serie de caracteristici. Să ne uităm la ceea ce ar trebui să fie bolurile câinelui, care sunt criteriile cheie pentru alegerea și plasarea lor.

Cerințe primare

Opinia că singurul criteriu important de alegere este dimensiunea, eronat. În ciuda faptului că dimensiunile sunt importante, există alte nuanțe care au nevoie să cunoască proprietarul de câine înainte de cumpărare feluri de mâncare pentru animalele de companie sale. În plus, este necesar să se acorde o atenție la momente, cum ar fi un fel, înălțimea laturilor, materialul de fabricație, forma produsului, tipul de funcționare, gradul de confort și fiabilitate. Și în fiecare caz, trebuie să selectați un produs ținând cont de caracteristicile unui anumit câine.

De exemplu, Variantele pentru câini mari vor fi potriviți pentru a găzdui numărul de alimentare necesar al porții. În cazul în care animalul hrăni produsul granular, vasul poate fi mai mic, deoarece hrana granulară este hrană concentrată. În comparație cu alimente naturale, volumul său este mai mic, cu toate că saturația este același. În ceea ce privește recipientul pentru apă, are propriile sale cerințe.

Aceste boluri nu ar trebui să fie prea mici, deoarece lichidul din ele nu ar trebui să fie turnat. Nu poți face un alimentator de câine dintr-o placă obișnuită sau o farfurie, cum și să cumpere feluri de mâncare obișnuite pentru câine. Mult depinde de vârsta unui animal. De exemplu, pentru hrănirea puilor trebuie să luați mai puține feluri de mâncare, deoarece copiii sunt fizic dificil să mănânce din bolurile pentru câini adulți. Pentru speciile individuale, containerele vor fi separate. Ei au placi mai mari, ele sunt mari și calculate pentru animalele de companie de la anumite rase. Având în vedere faptul că câinele ușor nu se poate calcula puterea și rotiți placa, acești câini nu ar trebui să ia opțiuni duble, în care recipientele pentru hrana pentru animale și lichide sunt conectate pe o singură platformă.

Indiferent de mărimea câinelui, produsul trebuie să fie stabil și, prin urmare, amelioratorul trebuie să acorde atenție materialului de fabricație. Dacă aceasta este o opțiune de marș pentru un câine decorativ, capacitatea de hrănire sau băutura trebuie închisă și chiar automatizată, că drumul este evaluat cel mai mult.

Câinii care participă la expoziții încearcă să cumpere opțiuni pentru tipul modern care subliniază statutul animalului și adaugă o mulțime de avantaje pentru banca porcină a bonusurilor.

Proprietarii lor plătesc de multe ori o atenție deosebită schema de culori și ambalarea. Cineva încearcă să aleagă un castron cu o astfel de condiție, astfel încât ea se va potrivi în interiorul camerei unde este hrănit animalul de companie. Astfel încât mâncărurile nu sunt eliminate pe fundalul general de interior și, prin urmare, nu creează o tulburare vizuală. Dar atunci când alegeți o soluție de culoare, amelioratorul atrage întotdeauna atenția asupra gradului de confort de feluri de mâncare pentru câine.

De asemenea, la cumpărarea unui alimentator de câini trebuie să ia în considerare un astfel de factor ca numărul de ambalaje, deoarece mâncărurile pot fi utilizate nu numai acasă. Adesea, crescătorii de câini trebuie să achiziționeze boluri de drumeții, care ajută perfect la hrănirea animalelor de companie în situații non-standard. De exemplu, astfel de situații includ evenimente de expoziție, drumeții, călătorii, călătorind în mare sau în altă parte. În același timp, astfel de produse își impun cerințele. De exemplu, variantele tipului de drumeții trebuie să fie confortabile pe drum, compacte și mobile. Acestea ar trebui să excludă pulverizarea fluidă sau sputi de hrană granulară. De fapt, ele pot fi comparate cu deserturi pentru copii, care sunt confortabile pe drum, moderne, se disting prin confortul și atractivitatea estetică.

Citește mai mult  Moss hepatică în acvariu: cum să planteze și cu atenție grijă de el?

Vizualizări

Astăzi este posibil să se clasifice feluri de mâncare câinelui. Pe baza acestui fapt, ambalajele alimentare poate însemna produse tipice și alimentatoare automate, fără suporturi și cu ei, interactiv, convenționale și suspendat, de perete, cu o legătură structurală și un fund lat, cu un dozator (limitator), temporizator și pliere, portabile. Există mai multe opțiuni de astăzi, care crește în mod semnificativ posibilitățile cumpărătorilor de a achiziționa un produs mai bun pentru animalul lor de companie.

De exemplu, unul crescatori cum ar fi produsele fabricate la comandă, cu un fund mare, care nu sunt predate, precum și opțiuni pentru alimente mănâncă lent. Alții preferă să analogi cumpărare pe stand, în care două boluri includ adesea. În funcție de caracteristicile de design, acesta poate fi reglabil în înălțime, ceea ce este relevant pentru câini de talie mare.

Aceste produse sunt durabile, deși în funcție de materialul de fabricație nu este întotdeauna ușor de spălat.

castron dublu se produce în orice magazin pentru animale de companie, dar produsele de acest tip sunt potrivite numai pentru câini de talie mică, datorită dimensiunilor lor. Analogii cu titularii sunt proiectate special pentru celule. Aceste feluri de mâncare cumpără proprietarii de animale de expoziție, ei vor atașa la peretele celulei, și, prin urmare, bolurile nu se întoarce peste și nu rasturnare, ca și în cazul în care câinele nu a făcut apel cu ei. Unpolivant este folosit pentru apă, cumpara-l pentru non-accurant în hrana animalelor de companie. În plus, acest produs este foarte potrivit pentru excursii, în cazul în care animalele de companie trebuie să fie hrănite în trafic. Modelele interactive cu un contor de timp sunt bune pentru căței, fiecare compartiment este închis după un timp setat. Opțiunile pliabile sunt bune pe drum, vor permite o placă plată să dea plăci mari.

Sombrero este potrivit pentru puii care apar direct în alimente sau somn în ea. Aceasta este o opțiune pentru hrănirea unui gunoi mare, permițându-vă să alimentați imediat toate puii. Produsele automate funcționează în timp și bune pentru câinii care stau pe o dietă. Ele sunt folosite atunci când trebuie să învățați cățelușul există în anumite ore ale zilei.

Materiale de fabricație

Până în prezent, în producția de boluri pentru câini, se utilizează diferite materii prime, ceea ce afectează caracteristicile operaționale ale produsului finit, calitatea și costul acesteia. De exemplu, pe rafturile magazinelor de animale de companie astăzi puteți vedea bolurile:

 • Ceramică+
 • Metal+
 • De lemn+
 • Silicon+
 • Plastic.

Cel mai rău dintre toate ambalajele din plastic pentru hrănirea animalelor. În plus față de costuri reduse, ea nu are alte avantaje. Este de scurtă durată, își pierde rapid recursul său estetic, rezistent la deteriorări mecanice și a dinților. În plus, absoarbe mirosurile nu numai, ci, de asemenea, eliberează toxine dăunătoare în cazul în care interiorul este mâncare caldă și de așteptare pentru răcire.

Covoare ceramice este sigur și stabil, și din cauza acestui bol nu este necesar să se selecteze orice ponderare. Ea nu aluneca pe podea, usor de spalat si nu absoarbe mirosurile străine. Cu toate acestea, acest material este fragil, care, împreună cu costul ridicat al produsului finit este neajuns major. În ceea ce privește elementele din lemn, este imposibil să le numele potrivit pentru utilizarea de zi cu zi. Lemnul este tot mai mult utilizate ca roller-coastere și boluri luminări ei înșiși.

Citește mai mult  Whippet: Caracteristici, temperament și caracteristici

Versiunile de silicon sau nailon sunt perfecte pentru hrănirea animalului atunci când se deplasează sau când stau la o petrecere. Cu toate acestea, este posibil să se utilizeze aceste boluri numai pentru furaje uscate, și, prin urmare, este lipsit de sens să le ia pentru utilizarea de zi cu zi. feluri de mâncare din metal, inclusiv fier, aluminiu și opțiuni de oțel, astăzi, dimpotrivă, câștigă popularitate în mediul de proprietari de câini.

Aceste produse nu sunt rupte, ele sunt ușor de întreținut, nu dețin mirosuri în noi înșine.

Cum de a alege?

După ce a trecut la un magazin specializat pentru o milă de câine, ameliorator se va confrunta cu faptul că vânzătorul îi va oferi să ia nici unul, și mai multe produse. Aceasta nu este o încercare de a impune cât mai mult produs posibil, dar nevoia. De exemplu, puțini oameni gândit la faptul că un bol de animalul nu este pur și simplu suficient. În mod ideal, câinele ar trebui să aibă trei sudins: pentru furaje uscate, produse alimentare lichide, produse lactate. În plus, este de preferat să aibă grijă de achiziționarea unui vas de rezervă.

În cazul în care proprietarii de multe ori părăsesc un câine, ea este în valoare de cumpărare un autopline. Deci, animalul va avea acces constant la apă. În același timp, produsul nu trebuie să alunece pe podea, având în vedere care este mai bine să cumpere un container ducklive. Deci, câinele nu va fi capabil să-l predea, și, prin urmare, toate conținutul nu se va prăbuși sau scurgerii pe podea. Este imposibil să nu se ia în considerare gradul de confort de spălat vase. Este important ca acesta este netedă și în interiorul și în afara. În plus față de simplitatea de spălare, este convenabil pentru ambele animale de companie, pentru că el nu trebuie să-și lingă în produsele alimentare greu accesibile locuri.

În plus, câinele nu se va împrumuta cu privire la marginile ascuțite ale castron sau alte protuberanțe.

Formularul poate fi diferite: rotunde, ovale, dreptunghiulare, pătrate. Ai nevoie de a alege un produs cu margini rotunjite, astfel încât animalul să nu se agață de ele sau de un corp, nici un bot, nici. Crescătorilor cu experiență remarcat faptul că cea mai bună formă trapezoidală este considerat: Ea este stabilă, și mai convenabil pentru PSA in sine. În ceea ce privește opțiunile duble, pe care crescătorii neexperimentați par a fi confortabil în viața de zi cu zi, apoi iau-le în putință. În ciuda faptului că acestea sunt mai ușor de spălat, ele sunt incomod pentru câine însăși. În timpul meselor, conținutul unui compartiment poate cădea în alta. Dacă este alimente uscate, atunci nu fiecare animal de companie iese din apă când se umflă. În plus, alimentele dintr-un astfel de container zboară mai repede, deoarece pentru a spăla recipientul, ar trebui să fie goale în două compartimente.

Puppy-ul va trebui să cumpere mai multe boluri, dar este mai bine să o faceți treptat, concentrându-se asupra speciilor unei anumite rase. Faptul este că toți câinii cresc diferit și, prin urmare, pentru un animal de companie, diferența dintre dimensiunea plăcii va fi mică, iar pentru altul poate părea imens (de exemplu, dacă comparați miniful Mini Spitz și Tibetan). Un PS imens este greu de mâncat o placă plată, în timp ce un câine mic nu este la putere de a ajunge la un câine mare.

Vă puteți concentra pe achiziționarea de hrană: de regulă, volumul de servire nu trebuie să depășească jumătate din cantitatea totală a castronului. Astfel încât proprietarul va fi capabil să împiedice împrăștierea hranei pentru animale de companie în timpul mesei, care este caracteristică multor animale nerăbdători. De asemenea, recipientul de apă este selectat cu o marjă, astfel încât câinele este confortabil să-l bea.

Citește mai mult  Totul despre britanicul hranei pentru animale

În ceea ce privește materialul de fabricație, aici au și propriile nuanțe. Câinii au o lumină excelentă și, prin urmare, mirosurile au o importanță deosebită. Printre familie, câinii întâlnesc adesea animale, refuzând alimentele datorită mirosului neplăcut al vasului însuși.

În plus față de faptul că animalul nu poate ca mirosul, producătorul trebuie să fie rezistent la dinți de câine, pentru că indivizii individuale de multe ori să se lase mușca un castron.

La cumpărare, puteți lua în considerare următoarele nuanțe:

 • Bowls plat nu sunt potrivite pentru funcționarea de zi cu zi+
 • Animalele de companie scurte au nevoie de boluri superficiale (opțiuni cu laturi joase)+
 • Reprezentanții roci cu fețe alungite au nevoie de vase cu margini mari+
 • animalele bărbos care au un agățat urechi, este nevoie de mare, dar boluri înguste făcute în formă de con retezat.

Mâncărurile rotunde sunt mai convenabile decât altele în spălare, în plus, este practic în minte datorită absenței colțurilor. Aceste produse sunt bune pentru câinii care iubesc să curețe colțurile castronului din alimentele rămase. În ceea ce privește electronica, câini de talie mare sunt de multe ori nu sunt de acord cu doza de furaje, și, prin urmare, astfel de produse pot mușca.

Unde este mai bine să plasați?

Plasarea unui vas este important pentru animalul. Acesta trebuie să fie pus într-un loc mai pur în cazul în care acesta va fi ușor pentru a elimina efectele de hrănire. Este imposibil să stați haine sau încălțăminte din apropiere. În mod ideal, camera trebuie să fie bine acoperite. Prin urmare, cea mai bună plasare a felurilor de mâncare pentru câini va fi o bucătărie.

În cazul în care Chicineta este mic și pur și simplu nu dispune de un loc de feluri de mâncare pentru câini, este în valoare de a alege un alt loc. În funcție de specificul carcasei specifice, acesta poate fi o sală sau o cameră diferită în care proprietarul poate fi ușor încărcat în spatele reziduului unui câine sau al fluidului de stropire. Cu toate acestea, în nici un caz să se pună alimente la copii, la baie, toaletă sau coridor este inacceptabil.

În plus, dacă nu există loc în bucătărie, merită să aveți grijă de achiziționarea unui model pe un lift, care este diferit de alți analogi cu oportunitățile de companie mai mici de a scăpa.

atribute suplimentare

Puțini oameni întrebat că un castron de hrănire poate fi adăugată cu un covor sau un scutec. Aceste accesorii sunt necesare pentru catei mici și câini inexacte. Ele ajuta la menținerea loc de hrănire curat. in afara de asta, rogojini separate contribuie la faptul că câinele nu va transporta un castron în întreaga cameră. Și acest lucru vă permite să protejeze pardoseala de abraziune prematură. Un alt accesoriu poate fi un trepied sub un castron. Astfel de dispozitive sunt necesare atunci când hrănire rasele de talie mare. Puteți cumpăra câini și jucării comestibile. Acestea vor deveni un catalizator pentru atragerea unui câine la un anumit castron.

Atunci când cumpără-le, trebuie să acorde o atenție la dimensiunea, astfel încât jucăria este complet montată în interiorul rezervorului. Deranjez cu astfel de obiecte de animale poate o mai. Iar gustul, textura și forma subiectului poate fi cel mai diferit. În cazul în care animalele de companie oferă astfel de jucării, aceasta face mușcătura corectă, iar dinții devin puternici și sănătoși.

Cum de a alege vasul potrivit pentru câine, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Andreea

  Cum pot să aleg o castroană potrivită pentru câinele meu? Există anumite criterii de care trebuie să țin cont în alegerea acestuia? Unde pot găsi cele mai bune opțiuni și unde ar trebui să o cumpăr? Aprecierea informațiilor voastre în acest domeniu ar fi de mare ajutor pentru cititor.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: