Ce și cum să se hrănească nebunii guppy?

Ce și cum să se hrănească nebunii guppy?

Mulți dintre noi au fost vreodată sau au un acvariu de pește. Unii l cumpere pentru decor, alții doar din cauza iubirii pentru pasari de apa. Guppy – una dintre cele mai comune specii de pești, datorită faptului că acestea sunt extrem de modest și au o culoare destul de atractiv. Acest tip se referă la niphelistic, iar puiul, pe care ei o numesc prost, apare pe lumina aproape complet format.

Adesea este de nutriție care depinde dezvoltarea corectă a tuturor ființelor vii. Despre cum să aibă grijă de guppy mici decât și cum să se hrănească – mi spune în acest articol.

Care, produse alimentare și de conținut în primele zile

La începutul vieții sale, numai guppy născuți sunt ședinței din acvariu general, într-o altă capacitate, în cazul în care indivizii adulți nu vor fi în măsură să dăuneze LEF. Pentru locuitorii nou-născuți, 5-6 mese sunt necesare pe zi, dar este necesar să se asigure că toată hrana este consumat timp de 1 ora la depozit pentru a evita de reziduuri de alimentare. Acest lucru crește în mod semnificativ conținutul de azot, care este periculos pentru Guppy și poate duce la moartea lor. În ceea ce privește volumele de alimente, Mananca alimente mult mai puțin în comparație cu adulții. Și este nevoie de hrană uscată Peult temeinic între degete la starea de pulbere.

În primele două săptămâni Lumina ar trebui să ardă în mod constant. Este în această perioadă de timp în care nebunii cresc rapid. Numai după 3 luni deja în creștere de pește poate fi mutat la rudele lor, fără teama de siguranța lor. În primul rând, Guppy primește cantitatea de alimente care depășește greutatea lor cu 60%. După 2-3 săptămâni, dieta lor începe să echilibreze, iar în timpul restului de timp consumează doar 15-20% din greutatea lor.

Numai după nașterea hranei de pește „praful live” sau organisme microscopice. Acesta poate fi un infuzorii, kovovrats, viermi microscopice și altele.

Alimente acasă

Profesioniștii din cauza lor preferă hrana naturală, deoarece este foarte important să alegeți corect alimentele. În primul rând, este mai sigur și simplu, deoarece o persoană știe cât de mult și ceea ce a adăugat și ce rămâne. După 2 săptămâni, frecvența de hrănire se reduce la 4 ori. Dieta este completată de o varietate de aditivi sub formă de molie tocată, nematode, tuburi și micro.

Citește mai mult  Caracteristici ale Caracteristici Advance

Când copiii cresc un pic Un gălbenuș de ou este adăugat la dietă. Se frământare și se adaugă la tifon loskutok, pre-ușor diluat cu apă din acvariu. Apoi coborât în ​​apă și se agită, astfel încât praful de ou este evidențiat, care va deveni hrană pentru locuitorii marine.

În condițiile de origine guppy nu este potrivnic pentru a încerca omletă. Atunci când gătit pentru ou, se adaugă herkles sau urzica și 50 ml de lapte de fierbere, după care vasul poate fi oferit locuitorilor mici de acvariu.

De asemenea, potrivit ca hrănire Lapte praf, care se obține după evaporarea laptelui pe o baie de apă. Prostokvasha, care se obține prin apa de fierbere, care ajută la proteinele din lapte coagulat, este, de asemenea, permisă pentru alimentarea barca. Hrănirea in sine nu apare Prin net, periodic se agită pentru care se încadrează din particule mici.

Este posibil să se adauge la rația de brânză topită sau solidă, care frecarea pe răzătoare și să dea un pic uscat. Acest alimentator este dat în cantități mici, astfel încât să nu calitatea apei pradă.

Este la fel de important ca FES au de asemenea acces la alimente de plante, nu contează crescut la domiciliu sau nu. Fitoplanctonul trăiește în orice acvariu, care este, alge microscopice. Este ideal pentru copii ca hrănire, ca dimensiunea particulelor este de la 0.02 la 1 milimetru. De fapt, cresc alge la toate, nu este greu, pentru aceasta trebuie sa toarne apa din acvariu la container și pune-l pe lumina soarelui. Cu aceste acțiuni, vom activa procesul de fotosinteză, ceea ce contribuie la creșterea activă a plantelor.

Citește mai mult  Therircuits Yorkshire Terrier: Tipuri și reguli ale selecției

În sezonul de iarnă, atunci când lumina soarelui este extrem de mic, cu ajutorul va veni lampă normală. Doar urmează cu atenție următorul, astfel încât apa să nu se supraîncălzi. După ce lichidul a început la verde, acesta poate fi adăugat la un acvariu, în cazul în care locuitorii lumii subacvatice va mânca cu plăcere.

Produse alimentare de la magazin de animale

Compania germana pentru producerea de pesti Tetra este popular în întreaga lume. A fost ea, care a lansat o linie speciala de hrana pentru copii. Reprezintă o densă substanță păstoasă, care include:

 • Ficat de vita+
 • ficat de pește+
 • Artemia – Vedere de dimensiuni microscopice crustaceu+
 • gălbenuș Yaitz+
 • tocat în făină de grâu+
 • Larve de țânțar și alte insecte.

Acesta este extrudat din tuburi de dozare, 1 portii sunt suficiente pentru 1 masa. Pasta este stors direct în apă, unde este apoi dizolvat și gata de utilizare. Această înaltă calitate hranei pentru animale și pe deplin echilibrat în componența sa.

Mikromin este o hrană uscată, în care sunt echilibrate toate vitaminele și mineralele necesare:

 • Vitaminele A și D pentru culori brighttra+
 • caroten, de asemenea, de colorat+
 • Vitamina A sau vitamina de creștere+
 • Calciu pentru intarirea oaselor.

Producător de alimentare JBL va oferi o creștere normală și o sănătate puternică la peștele dvs. Se găsește în diferite forme – de la pulbere la tampoane mici. Un clic pe dozator oferă alimente pentru 5 persoane. Mecanismul castelului va ajuta la menținerea alimentelor proaspete pentru o perioadă mai lungă de timp. Compania prezintă, de asemenea, diverse reguli de hrană, de exemplu: JBL Gala Premium, JBL Gold Pearls Mini Premium, JBL Vacanță, JBL Novo Daph alte. Compoziţie:

 • Vitamina A+
 • Vitamina D+
 • Vitamina N+
 • calciu+
 • carotenul+
 • fosfor+
 • sodiu+
 • Fish de ficat+
 • Ficat de pasăre+
 • Ficat de vita+
 • Făină de cereale prăjită+
 • Larve de insecte.
Citește mai mult  Companii de câini: rase populare și caracteristici de selecție

SERA – hrana de pește premium. Are caracteristici excelente și complet echilibrate. În nici un caz poluează acvariul și oferă toate păsările de apă necesare. Producția are loc la cel mai înalt nivel – atât din punct de vedere ecologic, cât și din punct de vedere tehnic.

Linia de hrană Sera Vipa Pentru toate cerințele moderne din ingredientele de înaltă calitate. Acesta include 5 produse, dintre care 2 sunt cele mai interesante pentru noi. Sera Vipan Bebeluși și Sera Vipagran pentru copii sunt destinate prăjește foarte mici și deja cultivate. Hrana este reprezentată sub formă de fulgi, care sunt realizate din:

 • făină de pește+
 • făină de grâu+
 • făină Gabarussian+
 • Pește de pește+
 • urzica+
 • Spanac+
 • cu adaos de omega-3.

Ingredientele ale hranei pentru animale a crescut în asigurarea unei imunități pește decorative, strălucirea culorii lor, energie și ratele de creștere rapidă. Sera Vipan Pat poate fi numit o opțiune de „copii“, deoarece este o grilă mai mică și îmbogățit cu o cantitate mare de proteine, ceea ce este foarte important pentru dezvoltarea normală a prăji.

Despre cum să se hrănească puietul barca, uite în clipul video de mai jos.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: