ciobanii germani de reproducție de lucru

ciobanii germani de reproducție de lucru

Din cele mai vechi timpuri, germani Shepherds au fost tovarăși umane: au păzit locuinței și păscut vitele, erau asistenți loiali. Aspectul recognoscibil și natura rasei le-a făcut foarte popular printre crescătorii.

Pana in prezent, puii ciobanesc german sunt în cerere în militar, anti-terorism și domeniul securității.

Istoria originii

Înapoi în secolul al XII-lea, au existat câini, în exterior care amintește de Ciobănesc german curent. Ei aveau devotament mare pentru proprietar, cu greu vă faceți griji, neîncrederea cu străinii și răutății moderată. Ele au fost folosite ca păstori și gărzi de locuințe.

Cap de lucru shepherders de reproducție oferite de standardul rasei, care este folosit și acum, au fost Max Stefanits fundal cu un prieten arter Meyer. Stefanitsa Pune Hasive Dragostea pentru animale: Prin refuzul unui serviciu militar, el a preferat să rasa caini. În plus, Max a visat într-o zi pentru a aduce rasa unui câine, care ar putea fi utilizate în scopuri oficiale și forță îndrăcit, curaj, extras, minte și devotament.

În primăvara anului 1899, una dintre expozitiile câinilor de Stifanits a dobândit un nou animal de companie.

Era un câine mare de culoare roșie-gri, cu un corp puternic si un musculos dezvoltat, proporțional cu structura corpului și un psihic echilibrat. Câinele a fost listat în cartea Tribal Rass ca un standard pentru succesorii ulteriori ai atelierului.

Câteva săptămâni mai târziu, Clubul German Shepherd a fost fondat (existent și astăzi), în cadrul căruia au avut loc expozițiile anuale.

Aici a avut posibilitatea de a selecta candidații ideali pentru împerecherea și reproducerea unei roci curate care îndeplinește standardele de lucru. Nu a fost îngrijorat de datele de animale externe, ci fiziologia și caracteristicile sale de caractere.

Standardele de rasă

Adulții, de regulă, au o creștere medie. Bărbați nu mai mult de 63 cm în greabă, și cățea – nu mai mult de 55-63 cm. Greutate de câine sănătoasă pentru bărbați – nu mai mult de 42 kg, pentru succ – 32. Aceste standarde sunt justificate de faptul că câinele de serviciu ar trebui să răspundă ușor situației actuale, să fie rapid și mai prompt în acțiunile sale. Torsul este alungit, cu 10-15% depășesc lungimea indivizilor din greabăn, cu un mușchi limpezi.

Ciobanescul German are un cap trebuie să fie pană-ca – aceasta este o frunte eliberat ușor avansat, care este lin redus la vârful nasului (numai duct negru este acceptabil). Urechile directe, în picioare și a dislocat mai departe. La câinii din aceasta rasa, maxilare bine dezvoltate, cu muscatura in foarfeca trebuie sa fie prezent. dinti buna, fara defecte explicite. Ochii forma de migdale, strâns plantate, culoarea este acceptabilă din Golden-chihlimbar la maro închis.

Zona de col uterin ar trebui să fie bine dezvoltate, cu mușchii severe și lin trecerea la greabăn, formând un fel. Labele sunt puternice, musculos. Membrele anterioare trebuie să fie netedă și dreaptă, din spate, de obicei, ușor spate retractează, există mușchi puternici pentru a oferi o reacție rapidă și funcționare.

Particularitatea păstorului german al reproducerii de lucru este culoarea ei – o culoare șansă, adică prezența unei zone întunecate pe spate și laturi cu un ventilator de umbra roșie, negru sau galbenă. Botul este întotdeauna negru.

Există mai puțini indivizi obișnuiți cu Zonar și o culoare neagră complet.

Cum de a alege?

După ce a venit la crescător pentru a selecta un cățeluș, este necesar să inspectați întregul gunoi, subliniind copilul a plăcut.

Pentru a nu face o greșeală cu alegerea, merită acordată atenție următoarelor aspecte.

 • Catelul trebuie să aibă o oboseală temperată (principalul lucru este că burta nu este umflată), lână strălucitoare, mucoase roz, în viață și ochi strălucitori. PET TAUUS CÂND ELASTIC, cu oase puternice, ușor alungite, cu o spate dreaptă și lungă.
 • Catelul ar trebui să aibă labe largi și masive (prezența degetelor profitabile pe membrele posterioare este considerată un defect) cu tampoane negre și ghearele. Pe coada trebuie să lipsească orice conuri și festers.
 • Morda are un catelus unsost, cu o tranziție bine pronunțată de pe frunte. Până la 3,5 luni urechi vechi nu ar trebui să fie exact drepte. Prezența sfaturi drepte indică probleme cu schimbul fosforic-potasiu și prezența osificării scheletului.
 • Puppy Eye Color – Îngrijire închis. Ar trebui să refuze să pui de cumpărare cu ochi strălucitori sau heterochromy.
 • reproducție de lucru Puppy Ciobanii ar trebui să fie muscatura dreapta – foarfece. Fie diferența dintre dinții nu este mai mare de 1-2 mm. Dintii ar trebui să fie netedă și fără defecte (sau au aruncat cu dublă dinți).
 • Ar trebui să acorde o atenție la starea de sănătate a puilor mama. Absența galls, sigilii din ochi și un nas crăpat – acesta este un indicator important ca animalul va fi sănătos.
 • pui sănătoși sunt, de obicei mobile, energic si curios. Acestea ar trebui să aibă semne de defecte de dezvoltare: leziuni generice și / sau post-partum suferite de Rahit.
 • Înot burtă și decolorare lână plictisitoare spune despre prezența paraziților pentru copii.
 • Foarte atent necesar pentru a inspecta ochii și urechile catelului. Ochii ar trebui să fie curați și larg deschisi, fără nici o descărcare. Urechile trebuie sa fie, de asemenea, curate, fără afară. Prezența sa poate indica otită. Într-o astfel de situație, animalul va fi agresiv și neliniștit, scuturați-vă capul și încercați să vă piepați urechea.
 • Ar trebui să fie înțeleasă ce posedă un catelus. Pentru a face acest lucru, este suficient să urmăriți cum se comportă cu alți copii și care este atitudinea față de lume și oameni neautorizați.
 • Mamele pedigree și părțile părintele sunt, de asemenea, un punct important atunci când alegeți un catelus de așternut cu pură.

  Oricum, În cazul în care catelul este timid și evită contactul fie prea amar și agresiv, este mai bine pentru a găsi un alt animal de companie.

  candidați adecvați pentru câini de serviciu va fi activ, curios, curajos, sănătos și adecvat standardele de pui de rasa.

  Alegerea unei rase de diluare german ciobănesc de lucru, trebuie amintit că animalul este în plus față de calitățile pozitive, cum ar fi rezistența, loialitatea, simplitatea de îngrijire și hrănire, va necesita o mulțime de timp și atenție la formare și educație corespunzătoare.

  Proprietarul viitor trebuie să fie un activ și disciplinat, au o rezistență fizică suficientă.

  Reguli de îngrijire

  După cum sa menționat mai sus, germani Ciobanii sunt nepretentios în îngrijirea.

  Pentru dezvoltarea sănătoasă a confortului cainelui si cel mai bine să o păstreze într-o cușcă, în imediata apropiere a locului de serviciu.

  Când plasați un animal în apartament va fi necesară o plimbare frecventă și lungă, cu pregătire intensă și lucrul în echipă. De asemenea, au nevoie de lână regulat pieptănare, curățare ochi, dinți și urechi, și vizitele preventive la medicul veterinar sunt importante.

  În ceea ce privește hrănirea, datorită activității ridicate a animalului, dieta trebuie să conțină o cantitate suficientă de proteine ​​(aproximativ 50% din aportul zilnic alimentar). O varietate de cereale, verde si produsele lactate sunt, de asemenea, necesare pentru sănătate pentru animale de companie. Este demn de a evita carnea grasa, afumată, dulce, sare și alimente ascuțite.

  Hrănirea pui Ciobanesc se face mai des (de 3-4 ori pe zi, până la 6), persoanele adulte sunt suficient de nutriție de două ori.

  Cum să crească un catelus?

  Conform kinologists străine și crescătorii de câine, returdenness puppy mamei este mai bine să-și petreacă după atingerea 2 luni. Prin acest timp se va întări, trăsăturile de caracter psihic, și nu de bază va fi format.

  Pentru dezvoltarea și sănătatea adecvată a catelusului, urmați următoarele reguli.

  • Determină timpul de hrănire.
  • Nu certa și nu pedepsiți faptul că catelul a mers la toaletă în locul greșit. Doar trebuie să mergi mai des și să laude pentru faptul că am suferit și am mers la toaletă la timp.
  • Învățați copilul la guler.
  • De la 4 luni ar trebui să înceapă pregătirea la echipe (prima și cea mai importantă echipă – „pentru mine”), referindu-se la catelus după nume.
  • În primul rând, evitați vizitarea locurilor prea zgomotoase.
  • Când efectuați acțiuni nedorite cu un catelus, spuneți „este imposibil”, o mică voce. Deci el va înțelege că sunt nefericiți.
  • Cunoașterea cu alte persoane și animale ar trebui să procedeze într-o formă moale pentru formarea unei relații adecvate cu societatea.
  • Catelusul de baie urmează numai dacă este necesar, șampoane speciale (înotul frecvent poate dăuna animalelor).
  • Atunci când cumpărați puii în primăvară este necesar să le furnizați o nutriție bună și plimbări frecvente, copiii de toamnă necesită o recepție suplimentară a vitaminei D.

  Prin achiziționarea păstorului german al reproducerii de lucru, ar trebui să se acorde atenție datelor externe ale PET, ci pe calitatea lor de lucru.

  Astfel de câini au o bună rezistență și abilități de lucru în cele mai dificile condiții. Nu cumpărați astfel de câini cu privire la rolul unui partener, deoarece acestea necesită o exercitare fizică mare, o disciplină strictă și o educație adecvată de la o vârstă fragedă.

  Mai multe informații vizuale și detaliate despre păstorii germani de reproducere de lucru pot fi obținuți din videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: