Compresoare de aer pentru acvariu: Caracteristici și sfaturi privind alegerea

Compresoare de aer pentru acvariu: Caracteristici și sfaturi privind alegerea

Orice acvarist știe despre nevoia de a instala un compresor de aer la oxigen de apă saturat. Acest dispozitiv este pur și simplu necesar pentru un spațiu închis al apei. În acest articol, vom spune care dintre compresoarele electrice să acorde atenție la cumpărare.

Soiuri

Acum, producătorii oferă compresoare de acvariu de orice formulare și pe orice portofel. Există modele suspendate, membrană, pompe și baterii. Internetul este, de asemenea, plin de lecții despre auto-asamblarea propriului dvs. aerator. Dar, în continuare, pentru a evita problemele în funcțiune, merită să acordați atenție modelelor populare și testate în timp de mai jos.

Dacă acvariul dvs. stă lângă un loc de dormit, atunci nu ar trebui să pierdeți timpul pe modele zgomotoase, altfel nu puteți adormi. Compresoarele membranei economisesc energia electrică, dar sunt foarte zgomotoase, dar pistonul datorat tuburilor speciale oferă tăcere de muncă și este bine îndreptată spre un pulverizator poros. Astfel de modele au o ajustare a presiunii apei și arata vizual foarte impresionante. Adesea acvarististii pentru a realiza o impresie decorativa mai buna adauga lumina de fundal multi-colorata, iar meseriasmanii ramificau, de asemenea, fluxurile cu bule, creand reprezentari reale de acvariu.

Modele populare

Barbus (două canale)

Excelent Aerator de metal 4 wați cu pulverizare. Absolut silențios (până la 55 Hz), care este o descoperire reală la prețul său scăzut (până la 500 de ruble). Poate fi folosit chiar în acvarii mari de până la 200 de litri, universal și ușor – doar 350 g. cu toate acestea Mulți utilizatori se plâng de manualul de instrucțiuni complexe și necesitatea de reparare periodică a unității.

Citește mai mult  Boston Terrier: Descrierea rasei, culorile, hrănirea și îngrijirea

Tetra-150

aurator tăcut german pentru acvarii de pana la 150 de litri. Nu garantate de o camera speciala care reduce sunetele dispozitivului aproape complet de zgomot, ceea ce îl face un compresor ideal pentru munca pe timp de noapte. Design modern, garanția producătorului, utilizarea pe termen lung. Dintre minusuri – mulți nu ca lipsa unui cârlig, la care se poate atașa aparatul la peretele de acvariu.

Aquaelle oxyboost

Mai mult de treizeci de ani produc aceste aeratoare de aeronave fiabile. La costul de aproape compresorului la Barbus, dar calitatea constructiei este mult mai mare. Aparatul consumă foarte economic de energie electrică – aproximativ 2 W. Se poate lucra fără probleme în jurul ceasului. Reglementa furnizarea de oxigen, din păcate, este imposibil, dar sunt prevăzute duze diferite. Mulți au remarcat că aeratorul este destul de zgomotos.

A-pompă Maxi

Compresorul care funcționează dintr-o rețea de 220 V este fabricat din plastic, conceput pentru acvariile de dimensiuni uriașe. Prețul este un pic „mușcături” – de la 2500 la 5000 de ruble, dar dispozitivul este fiabil și soremen. Formează un stâlp de apă puternic de apă. Ventaj de 12 volți. Puterea puternică a bulelor, aerarea excelentă.

Guler

Favoritul absolut al multor consumatori în ceea ce privește prețul și raportul de calitate. Acest compresor de 50 milimetri afectează pur și simplu calitatea ansamblului și durata funcționării fără reparații suplimentare. Costul nu depășește 2000 de ruble, modelul miniatural – 50 mm. 3 W putere. Aprovizionarea cu apă – până la 80 cm.

Lucrați perfect în acvariile oricărui formulare. Există un cârlig pentru montarea pe pereții acvariului sau aproape. Producător de încredere, pentru o lungă perioadă de timp pe piață. Unii cumpărători sărbătoresc zgomot puternic al dispozitivului.

Citește mai mult  Îngrijirea și întreținerea pug

Cum de a alege?

Un acvarist trebuie înțeles înainte de a cumpăra cu mai multe puncte, și anume:

  • Selectați puterea dorită a unității+
  • Determinați unde vor fi amplasate compresorul și acvariul+
  • Selectați un produs într-o sumă acceptabilă.

Când alegeți, acordați atenție modelelor verificate, familiare, citiți recenziile de pe Internet și vorbiți cu oameni informați. Membrană sau piston, dragă sau ieftină – plătiți o mică teorie, astfel încât practica să nu aducă rezultate neplăcute.

Despre cum să faci un compresor pentru acvariu cu propriile mâini, să te uiți în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: