Rezervor pulverizator: soiuri și producția de propriile lor mâini

Rezervor pulverizator: soiuri și producția de propriile lor mâini

Animalul de companie are un set destul de extins de sortiment acvariu de accesorii, inclusiv duze pentru compresoare, prin pulverizare de aer sub formă de bule mici. Cu toate acestea, unii hobbyists preferă să facă dispozitive similare cu propriile lor mâini.

Scop

Pistolul de pulverizare pentru acvariu – destul de un dispozitiv simplu. Acesta oferă condiții decente pentru existența peștilor și a altor organisme, în plus fiind un decor minunat al mediului subacvatic. În plus, aerul de mici bule se arata excelent.

Acest impregnează echipament acvariu oxigen.

Datorită utilizării sale Straturile lichide sunt mutate, temperatura este aliniată, iar microclimatul dorit este format în recipient, în care locuitorii săi se simt decedați și confortabili. Cu un număr mare de pești și alte organisme, o astfel de adaptare este pur și simplu necesară.

Pulverizatorul de mare viteză dispută aerul și Bea apă cu oxigen (O2), suprimarea dioxidului de carbon (CO2).

Soiuri

Există două variante cheie ale pulverizatoarelor de aer acvariu: din material natural și artificial. Primul sunt create de la tipuri speciale de piatră poroase, care trece prin curgerea aerului, împărțind-o în multe bule mici care se încadrează în apă. Aceste dispozitive sunt cele mai ecologice, numai ei au un dezavantaj – zgomot pe care îl creează atunci când lucrează.

Prin urmare, cei mai mulți oameni care au acvarii, și în special cei care sunt în dormitor, opriți alegerea pe o a doua versiune silențioasă – pulverizatoare flexibile.

Ele sunt fabricate din cauciuc moale cu găuri, prin care se duce aerul.

Ceea ce mai bine de ales?

Astăzi oferă mai multe tipuri diferite de corpuri, Numai dispozitivul trebuie să respecte toate standardele de calitate și performanță.

  • În primul rând, ar trebui să-și găsească puterea. Echipamentul unui astfel de tip ar trebui să dezvolte numărul de bule pentru nevoile ecosistemului de acvariu.
  • Este mai bine să alegeți un dispozitiv liniștit, adică cu cel mai mic zgomot în procesul de lucru. Este necesar ca ea să fie rapid și cum ar fi trebuit să-și îndeplinească îndatoririle și nu și-a relaxat zgomotul familiei.
  • Soluția optimă pentru acvariu este un dispozitiv care evidențiază un volum mare de bule. Acest lucru vă permite pentru a maximiza apa cu oxigen.
  • O gamă impresionantă de corpuri atunci când aleg adesea consumatorii într-un impas. Cu toate acestea, o mare varietate de culori si decoratiuni va oferi o oportunitate de a alege opțiunea perfectă pentru proiectarea rezervorului.
  • Configurația pulverizatorului este foarte important. recunoscute dispozitive destul de largă dreptunghiulare Mai ales practice. Acestea, de regulă, sunt situate în centrul de acvariu, stabilind în sol. Doar experții nu recomandă să izbucnească în partea de jos a rezervorului, deoarece există pericolul de a sparge tubul. Destul apropiere lungi Tubular Pulverizatoare artificiale. Colorat și aspectul face posibilă pur și simplu le ascunde în desișul vegetației (acestea sunt fixate de fraier).
  • După utilizare pe termen lung, dispozitivul este poluat, și este dificil să-l spele, în legătură cu acest lucru, cel mai simplu mod de a cumpăra un alt. Dar, atunci când dispozitivul este declarația, aceasta simplifică semnificativ procesul de curățare.

Cum să-l faci singur?

După cum sa menționat mai sus, alegerea de dispozitive este mare, dar mulți oameni preferă adaptări de casă. Luați în considerare una dintre opțiunile pentru fabricarea independentă.

Materialele necesare

Pentru a rapid și fără nici o dificultate, aerator acvariu Collect, necesită:

  • Camera de cauciuc (ca o unitate de aer)+
  • Ciclism (sau auto) manuală sau pedală pompă+
  • macara 3-chassing (tee)+
  • tub de plastic de la picurător medicale cu clip.

Instrucțiuni de fabricație

Acest dispozitiv poate fi instalat, dacă ați înțeles principiul: în primul rând, este necesar să se aer într-un fel de colectare, și apoi cannonize acvariu pentru a le.

Aceasta este diferența semnificativă dintre agregatul realizat de mâinile lor, de la membrana achiziționată sau aeratoarele de piston care funcționează de la un motor electric.

Dar exact cum se poate acumula aerul? Răspunsul apare singură: într-o cameră de mașină, un balon, o minge de fotbal și altele asemenea. Trebuie să spun doar o minge gonflabilă aplicați maeștrii individuali în astfel de situații.

Din tee trebuie să luați 3 tuburi: Primul – la pompa manuală, al doilea – la minge, iar cel de-al treilea tub (de la camion cu clema) va fi furtunul de evacuare. Sfârșitul acestui tub este necesar pentru a îneca cu siguranță ștecherul și un număr de găuri mici trebuie să fie lovite în tub în tub, de la care va începe aerul. Fara indoiala, Toate articulațiile trebuie să fie fiabile și sigilate.

Pentru a acumula aerul prin intermediul macaralei cu 3 căi, se deschide linia „Pompa de mână – camera” se deschide. Mingea de minge este destul de puternic, prin urmare, puteți pompa la limita.

După această direcție se închide și aveți nevoie pentru a conecta piesa „Camera – tub de absolvire“.

Pentru a aerului curgea în acvariu sistematic, tubul transducție într-un singur loc este configurat de prindere. Desigur, Această clemă trebuie să fie în afara acvariu, alături de 3 căi robinet. Debitul de aer este selectat prin experiment.

În general, aeratorul de fabricație proprie este gata. Imperfecțiunea unui astfel de dispozitiv este acela că o camera acumulativ este necesar să fie în mod regulat de umplere.

Cel mai adesea pentru rezervor de aerare standard cu o capacitate de până la 100 de litri, o astfel de podachka trebuie efectuată de 2 ori pe zi. Deci, adaptarea de casă nu ar trebui să fie stins pentru o lungă perioadă de timp fără supraveghere.

Opțiuni de proiectare

Pulverizatoarele de acvariu pot avea cea mai diversă configurație: dreptunghiulară, pătrată, alungită, tubulară. Și să fie ceramică, corund, lemn sau flexibil. Trebuie să alegeți exact dimensiunea și această configurație care este potrivită pentru volumul fluidului și, în plus, va fi armonizată optimă cu peisajul inferior format în peisajul acvariu și subacvatic.

În plus față de cele obișnuite, furnizate numai cu privire la punerea în aplicare a funcției sale principale, pulverizatoarele, există și Dispozitive decorative specifice specifice.

Acestea pot avea o configurație de diverse articole sau decorațiuni din arderea dincolo de lut: cufere cu bijuterii, vase de vintage, nave, bucăți de lemn.

În cavitatea oricărei figuri similare și a pulverizatorului încorporat, la care este conectat Aeratorul furtunului.

În procesul muncii lor, efectul este creat bule care merge direct de la aceste obiecte. Atunci când funcționează aparatele decorative, aspectul de acvariu nu numai să nu se deterioreze, ci dobândește, de asemenea, unele specificitate și non-traditionality, deoarece alegerea unei anumite figura depinde exclusiv de la ideea de consum.

Un alt eșantion curios – pulverizatoare de acvariu cu iluminare din spate. Ei au construit în diode LED-uri specializate care formează o strălucire măsurată sau o schimbare repetată de nuanțe.

Ele pot arata ca pulverizatoare obișnuite sau decorate cu o altă opțiune pentru acvariu decora. Prin astfel de dispozitive, chiar și pe timp de noapte, mini-rezervor va arata intr-un special și atractiv, iar în cazul în care pulverizatoare aranja competent, ei vor da un rezervor pentru farmecul non-standard și speciale. Prin lumină, puteți face accente în proiectarea de acvariu, pentru a iniția un interes în plante sau cifre în partea de jos, și întreaga atmosferă va aloca numai frumusetea de pește populează acest acvariu extraordinar.

Sfat util

Ei bine, în cele din urmă, mai multe recomandări.

Plasarea pulverizatorului de aer este mai bine pentru a produce în centrul de acvariu, în scopul schimbului de aer mai măsurat. Cu toate acestea, în rezervoare mari, este de dorit să se instaleze 2-3 unități în diferite unghiuri. În plus, este mai bine să le stabilească în apropierea încălzitorului pentru amestecarea mai rapidă a fluidului încălzit cu capacitatea totală de acvariu.

Dispozitivele mai bine să nu izbucnească în pământ, Pentru că ei sunt mai capabili de eșec, cu toate acestea, în scopul de a ideilor estetice, le puteți comanda în sol.

Desigur, porii vor fi copleșiți mai repede pe ele, dar acest lucru este un astfel de consumator, care nu este foarte rău. Ca să spunem așa, toate în favoarea frumuseții.

Atunci când pulverizatorul este strâns, este extrem de dificil să-l curățați. Aici este sfatul dumneavoastră, cum să-l curățați fără probleme. Este necesar doar pentru a pune pulverizatorului în soluția de înălbitor timp de 30-40 de minute – și nu va fi nici o urmă de verde. Apoi, după terminarea operației de înmuiere, dispozitivul este bine spălat cu apă prin conducte și se activează din nou în funcțiune. Fie curățat ca o opțiune de rezervă.

Despre ce un pulverizator pentru acvariu nu este în valoare de cumpărare, uite următoare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: