Cum de a alege porecle pentru instrument?

Cum de a alege porecle pentru instrument?

Miniatura Cainii din rasa Terrier Toy Rusă este adorabil la orice varsta. fragilitatea lor, har și har sunt capabili de a atins chiar și o persoană care nu este înclinat să sentimentalism. Cu toate acestea, nu toată lumea știe că în spatele aspectului lipsit de apărare al PSA este ascuns și inima curajos, un proprietar dedicat. Având în vedere o astfel de caracteristică uimitoare a acestei rase, alegerea unui nume pentru animalele de companie său costă corespunzător – un sonor, nobil și rafinat. Cum se poate apela terrier?

Recomandări generale pentru alegerea unui pseudonim

Unii proprietari fericit de terrierii cred că, în alegerea unui nume potrivit pentru caini din aceasta rasa în valoare de vedere o serie de nuanțe specifice. În opinia lor, aceste animale in miniatura sunt rareori potrivite pentru porecle, care sunt de obicei acordate rasele de talie mare. Cu toate acestea, nu toți proprietarii de acord cu această TEV aviz. Deci, câinii cu umor suna de multe ori animalele lor de companie pitic atlas, sportivi, titani, tysysm, Iordania și chiar mushtars.

crescătorii de câini cu experiență recomanda alegerea binevoitoare și frumos, Dar nu porecle foarte complexe, care sunt ușor și convenabil se pronunță. Practica arată că, în timp, Clicker Cleopatra este redus la Cleo, se transformă Matilda în Motu, Marsellia – în Obla și Brungilda – în Bruna.

Numele lungi nu sunt doar incomode pronunției, dar, de asemenea, grele în percepția și memorizarea pentru animalele însele.

Nu este recomandat să oferiți unui nou animal de companie o porecla, care a fost precaută de favoritul precedent de casă, decedat de boală sau rănire. Unii proprietari de animale superstițioși cred că acest lucru poate fi adus la un nou câine de nenorocire și necazuri. Psihologii susțin, spunând că de fiecare dată când cheamă un animal nou numit animalul anterior, oamenii se vor referi la amintiri trist. Este recomandabil să nu utilizați ca o porecla pentru un nou nume popular popular. În viitor, acest lucru poate duce la apariția unor situații ciudate și delicate pentru plimbări.

Cel mai adesea crescătorii de câini novice în alegerea unei porecle adecvate pentru un nou animal de companie se concentrează pe caracteristicile exterioare, culorii, caracterului său. O sursă excelentă de inspirație în căutarea unui nume sonor poate fi hobby-uri ale gazdei în sine, hobby-ul, profesia, literatura preferată, muzică, filme.

În plus, în lipsa oricăror idei originale și soluții în alegerea unui pseudonim frumos pentru Toy Terrier-ul poate fi întotdeauna apelat la directorul de nume străine populare.

Ce porecla poate fi dat fetelor?

Dimensiunile mici ale unui catelus rasa fată Terrier Toy poate fi un semn orientard in alegerea unui pseudonim adecvat. Ca exemple de distracție și nume simple, aceste opțiuni sunt după cum urmează: Mini (Minni), Smallli, Slimmy, Pat (Bayby), Babe, știți (Button), Kiddi, Tinki (Tinkerbell). Este inițial un pseudonim, ascendent la traducerea cuvântului „mic“ sau „mic“ în diferite limbi ale lumii. Deci, o fată mică terrier-ului poate fi numit unul dintre următoarele nume:

 • Tini, Shoti+
 • Mala, Male+
 • Malika+
 • Kleina sau Klein+
 • Peti sau Pattit.

  Sugerează un nume drăguț și armonios pentru o rasa catelus fată Terrier Toy capabil si pictura un animal. Aici sunt opțiunile posibile pentru porecle:

  • Ashley, Gray, Grace, Chimka – pentru animale de companie de culoare gri+
  • Whita (Weti), Pearl, zăpadă (zăpadă), Shuga, Blanca (Bianca), Alba, Isy (ICEA, Isa), Crysta, Bright (Bright), veveriță, Belyasha, Claudia, inger (Angie), Frosi – pentru câini alb, cafeniu sau perle de culoare+
  • Negri, Nori (Nori, Noir), Ducks (Darks), Agatha, Knight (găsi, Knightley), Piper – pentru catei de culoare neagra+
  • Browni, Lilu, Shokok, Oh, Goldi, Apus de soare, Whiskey, Gemma, Foxy, Brandy, Reddi, Gina (ghimbir), Paprika, Amber – pentru catei de ciocolata, de culoare maro și roșu deschis+
  • Lily, Lilac, Viola, Violet, Violet, Șpinele, Chara, Zhildi, Indira sau Indira – pentru pui de culoare gri purulente.

   nobilimea externă și de grație de fete rasa Terrier Toy – un motiv excelent pentru a alege un frumos nume regal pentru animale de companie. Deci, ca opțiuni posibile aici puteți da numere: Margot, Lizzy (Elizabeth), Emma, ​​Tema (Theodore), Leia, Eleonora, Adel, Isabella, Matilda, Constance (Constance), Beea, Berta, Charlie (Charlotte ), Cleo (Cleopatra), Marlene, Josephine, Donnie (Donatella), Elsa, Isolde, Pace (Mirabella), Arabella. Câini potriviți din această rasă uimitoare și nume frumoase de sex feminin aparținând vechii zeițe și personaje mitologice. De exemplu, de multe ori fete de rasă jucătorilor proprietarii de terrieri dau nume: Athena, Gera, Medea, Aurora, Teya, Irida, Electra, Vesta, Diana, Dana, Ishtar, Shakti.

   Se pare, ascendent la numele de branduri de lux și atributele vieții plină de farmec, sunt foarte populare în ceea ce privește această rasă. Ca exemple aici, aceste opțiuni pentru fete pentru fete de rasă Terrier sunt disponibile: Tiffany, Festeni, Fourla, Bugatti, Gucci, Calypso, Calista, Coco, Dora, Donna, Espit, Eva, Fly, Ermom (ERMOM), Izador, Kylie , Laura, Chloe, Chanel, Prada, Dolce, Milano, Nomi (Naomi), Audrey, Pos, Salma, Sally, Tantra, Minte, Umbra, Vita, Winterra, Zarina, Zar, Bonnie. Alte nume frumoase pentru TEev Girls: Shanti, Darcy, Aina, Aster, Brida, Dary, Ida, Irma, Caysi, Kayla, Catherine, Lima, Lima, Martha, Erin, Nancy, Utah, Ingrid, Lyla, Lyalya, Connie, Corrie , Berta, Britney, Alice, Greta, Grande, Grajda, Xena, Printese, Quen.

   Cum să sunați băieții?

   Pui băieți rasa miniaturala Terrier sunt caracterizate prin capacitatea de joc, curiozitate, sociabilitate. Ele arată de bună voie interesul în tot ceea ce le înconjoară, ele sunt ușor de contact persoane necunoscute și animale. Astfel de pui pot veni următoarele clicuri:

   • Bucuria (tradus din limba engleză înseamnă „bucurie“)+
   • Bryvi (tradus din limba engleză sensul „curajos“)+
   • Din fericire (din limba engleză – „Lucky”)+
   • Touch ( „destul”)+
   • Nasi ( „drăguț”, „drăguț”)+
   • Ricci ( „bogat”)+
   • Windy ( „Windy”)
   • Dulce sau Sweetty ( „dulce“).

    Nu este dificil de a ridica pentru catelus rasa Terrier Toy nume Refidentally un băiat, concentrându-se pe culoarea de lână și caracteristicile luminoase ale exteriorului animalului. Aici sunt comune opțiuni pentru porecle:

    • Carbon, Chernysh, Dark, Knight, Nigel, Knight, Schwartz, Agat – pentru pui negru sau negru si maro+
    • Alb, Snowball, Marshmallow, Blank, Bright, Shain, Angel, Steaua sau Stark, gheață, sare, Pearl, Fris, Belek – pentru animalele de culoare albă sau fawl+
    • Gray, Greg, Claud, frasin, Styl, Chrome, argint, Sylvester, Wolf sau Wulf – pentru pui de culoare gri și fum+
    • Baj, Latte, Moko, Bounty, Snickers, Brown, Tutun – pentru catei de culoare maro+
    • Fox, portocaliu, aur, apus de soare, răsărit, chihlimbar, ghimbir, chihlimbar, Jem – pentru cățeluși de culoare roșie și maro și aur.

    Charm, devin eleganța masculi din rasa Terrier Toy inspira adesea proprietarii de animale în căutarea de porecle originale, complicate și maiestuoase. De exemplu, unii proprietari își opresc adesea alegerea la astfel de porecle: Contele, Marquis, Consul, Duke, viconte, Chevalier, Sultan, Baron, Prince, Sheikh. Alți proprietari preferă să-și apeleze animalele de companie în onoarea personalităților celebre – istorice, militare și politice. Aici, ca exemple, pot fi date numere legendare precum Caesar, Tamerlan, Genghis Khan, Averali, Lucius, Napoleon.

    Este demn de remarcat faptul că terrierii sunt adesea numiți în onoarea marelui comandant și liderilor militari un rezonabil. Checologists susțin că masculii de terrier, în ciuda dimensiunile lor miniaturale, diferă în curaj neobișnuit și curaj. Ei sunt capabili să se grăbească cu îndrăzneală să-și protejeze proprietarul, dacă simt că este amenințat cu pericol.

    Există, de asemenea, porecle plin de farmec pentru catei baieti rasa miniaturala Terrier:

    • Cardin+
    • Dior+
    • Maser (Maseratti)+
    • Epl+
    • Maybach+
    • Cartier+
    • Rolex+
    • Escaliaid+
    • Infinit+
    • Aston+
    • Bentley+
    • Porsche+
    • Prado.

     Porecle amuzante pentru bărbați de rase mici asociate cu subiecte de arme. Astfel de ceasuri includ astfel: Colt, Walter, Nagan, Mauser, Stan, Winchester (Vinc.Un). Alte opțiuni: Castet, stiletto, Harpoon, Cortik, Nunchak, Palash. În alegerea numelor de câini frumoase și sonore, unul dintre cele mai populare subiecte este asociat cu istoria și mitologia antică. Revenind la ea, puteți alege cu ușurință un pseudonim original, pentru animalele de companie. Cele mai populare nume pentru numele din acest subiect sunt următoarele: Zeus, Hermes, Amur, Argo, Antey, Tesus, Abder, Amon, Ajax, Borea, Bakhus, Hector, Veles, Helios, Danaj, Dardan, Loki, Marte, Parnare , Sirius, Skiff, Silvan, Troy, cal.

     Numele comune de peste mări – o altă sursă de inspirație, capabil să solicite proprietarului porecla potrivită pentru animale de companie. Cel mai adesea, crescătorii de terrier preferă astfel de nume: Archibald (Archie), Benjamin (Ben), Vincent, Harry, Oscar, Arthur Gordon, Dylan, Harold, Lucas, Edward, Jake, Jeremy, Dundee, Freddie, Logan, Joseph, Jason, Aiden, Tyler, Dexter, Richard, Arni (Arnold), Donald, Mark (Marcus).

     Cele mai populare opțiuni

     Popular printre proprietarii ruși către terrieri, aleși în conformitate cu natura animalelor. De exemplu, câinii jucăuși, îndrăzneți și energici sunt adesea denumiți aprinderi (informatori), Shuschiks, Skodami, Brown. Destul de des, animale de companie cu acces restricționat dau astfel de romane: Typhoon, Buran, uragane, tsunami, turbionară (în engleză înseamnă „vârtej de vânt“), axul (tradus din germană înseamnă „ax“).

     În căutarea unui pseudonim mai greu și original pentru Toy Terrier Puteți inspira tema filmelor artistice și animate preferate. Ca cele mai multe opțiuni populare pentru porecle aici, vă pot da astfel: Assol, Dorian, Ariel, Fiona, Gerda, Jasmine, Malvina, Artemon, Dantes, Ostap, Don Quijote, Don Juan, Ellie, Romeo, Hamlet, Julieta, Othello, Tarzan, Conan, Ivango, Sherlock, Watson, Turandot, Figaro, Walmont, Carmen, Til, Robin, Carlson, Peter Pen, Barboss, Turner, Ursulla, James Bond, Alice, Lolita, Winnie, Tigger, Dean, Gatsby.

     Câinii captivați sunt foarte amuzanți, asociați cu activitățile profesionale ale proprietarilor lor. Ca exemple cele mai amuzante aici, puteți da astfel: pixel, seringă, pensete, Watman, unitate flash, cititor, Forex, Culman, Zirkul, Farmacie. Destul de popular este pseudonimele asociate cu moneyproof. De exemplu, destul de des, proprietarii terrierilor își dau animalele de companie: DUKAT, Gulden, Bax, Euro (EURA), Tugrik, Shilling, Dinar, Penny, Frank (Franca), Pound (Funtik), Lei (Leia).

     Cum să înveți numele?

     Descrierea rasei terrierului indică faptul că acești câini inteligenți au o memorie bună și mai degrabă se obișnuiesc cu porecla lor. Cu o abordare adecvată, perseverență și pregătire obișnuită, puteți învăța animalul să răspundă în doar câteva zile. La început, este important să se transforme în mod constant la un catelus după nume. Ori de câte ori animalul va răspunde apelului proprietarului, acesta trebuie să fie încurajat de delicatețe. Ca o delicatesă, este permis să folosească bucăți de inima fierte sau branza solide.

     Este necesar să se repete porecla înainte și în timpul recepției catelus alimente. Deci, vă puteți dezvolta un animal de companie pentru reacția necesară la numele. Curățați porecla trebuie să fie cât mai des posibil, chiar și în cazul în care nu este nevoie specială pentru a apela un câine. În cursul de formare, aceasta ar trebui să depună eforturi pentru răspunsul imediat al puppy în numele, chiar dacă el este foarte pasionat. Pet reacție la boala de master trebuie să fie fulgere.

     Nu trebuie să modificați porecla, referindu-se la catelul – de exemplu, pentru al declara într-o scădere. Apelarea unui caine necesitat buna, voce calmă și încrezătoare. Este inacceptabil să se strige pe animal, dacă nu răspunde imediat la vocea de master. Nu este strict permis să aplice forța fizică brută în procesul de predare un catelus la numele. De asemenea, este interzis să pedepsească animalul, căutând de la el reacția necesară.

     Procesul de predare la porecla va fi mai rapid și mai eficient în cazul în care proprietarul Terrier-ul va fi capabil de a cuceri locația și încrederea de animale de companie. Puteți realiza acest lucru numai prin abordare adecvată și competentă pentru creșterea și predarea catelul.

     Mai multe informații despre rasa Terrier Toy vedea videoclipul următor.

     Evaluează articolul
     ( Încă nu există evaluări )
     Adaugă comentarii

     ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: