Cum de a alege porecle pentru pisici de băieți?

Cum de a alege porecle pentru pisici de băieți?

Aducerea acasă un pisoi mic pufos, proprietarul nou-a făcut se va confrunta cu o mare cantitate de obligații, griji. În primul rând, este achiziționarea de accesorii importante pentru un animal. Asigurați-vă că este nevoie tavă, umplutură, jucării, cupe de hrănire. În al doilea rând, este necesar să se aleagă alimente adecvate, face mai multe excursii la veterinar, fac vaccinări. În al treilea rând, cel mai important, pentru a alege porecla perfecta.

Până în prezent, există un număr foarte mare de diverse nume pentru reprezentanții domesticit ai familiei felin, printre care există posibilitatea de a alege același pseudonim, originală, unică.

Atunci când alegeți un nume unic pentru o pisica mica, un nou crescător nu ar trebui să se grăbească. Cel mai bine este sa ma uit la un copil pufos pentru un număr de zile. Pentru o astfel de perioadă de timp, proprietarul se va familiariza cu obiceiurile de companie, să învețe preferințele sale. Este important să acordați atenție ce jucării alegeți o pisică, cum îi place să doarmă, ceea ce preferă o delicatețe, precum și ceea ce are un temperament și caracter.

Există o modalitate interesantă de a selecta o poreclă potrivită pentru pisici. În prima zi, trebuie să vă familiarizați cu lista celor mai populare nume pentru pisicile de băieți și alegeți dintre ele o duzină de opțiuni cele mai plăcute și consonante. Ca habsting animal examinat din lista selectată de nume, este necesar să se radieze nepotrivit, iar după ceva timp va exista doar o singura și cea mai potrivită porecla pentru un mic pisoi.

Ridicați numele tânărului bărbați pufos dobândit în grădiniță este mult mai ușor. El are un pedigree, din care proprietarul de animale bătute nou trebuie să fie respins.

Cel mai adesea crescatori de pisici nobile numesc numele lor copii care sunt în consonanță cu porecle ale părinților săi.

În același timp, în documentele de pisoi, ar trebui să fie indicat o poreclă completă a unui animal cu toate inserturi pedigree, iar la domiciliu va fi suficient pentru a apela copilul cu numele abreviat. Potrivit zoologi, pisicile fac numele lor mult mai rapid dacă există sunete suieratoare, cum ar fi „sh“ și „C“.

Alegerea unui nume pentru balon pufos, proprietarul trebuie să ia în considerare nu numai temperamentul copilului, dar, de asemenea, culoarea de lână. Nu este deloc potrivit pentru pisoi negru porecla cu o haină de blană albă ca zăpada sau fără succes, va chrish o pisica subțire de rasa nobil de nume Othello.

Până în prezent, rătăcind prin unburses de World Wide Web, fiecare persoană poate ridica un băiat adecvat fumat. Mai jos este o listă de nume populare și solicitate pentru pisici de orice rase.

Nume de porecle cu ambele rădăcini rusești și străine sunt prezentate în tabel, în ordine alfabetică.

A

Amur, Anton, August.

B

Benny, Bonya, Basilio, Boston, Boss, Tramp, Bitle.

V

Șurub, Vinger, Vzhik.

G

Helios, Thunder, Auto.

D

Jam, Gin, Dukat, Danya.

E

Eroska, Eseu.

J

Zhigan, Zext, Jean.

Z

Marshmallow, Zenit, umbrela, zombie.

ȘI

Puls, Ignore, Iza.

LA

Cupidon, Cupidon, Cowboy, Kazanova, Kush, Kuzma, Frumos, căpitane, Kalash.

L

Leopold, Ludwig, Lepa, Lotus, Lucifer.

M

Major, Mars, Mitsubishi.

N

Nimba, Newton, Norris.

O

ogonek., Olivier, Ordine.

Ns.

Gun, Pegasus, Porfiry, Prometeu.

R

Director, Rafael, Ramses, Rhombick, Renault.

CU

SIZY, Saper, Slonik.

T

Tom, typa, Tigrick, Twister.

W

Uraganul, dovezi.

F

Fenia, Thomas, Figaro.

Ns.

Hilac, Homdy.

C

Țarul, Cezar, Cyclops.

C

Chibacka, Chibis, chukchi.

Ns.

Ball, șaman, miner.

SCH

Schekh.

Ns.

Emir, Elephant.

Ns.

Yula, Sud, Yurik.

EU SUNT

Janis, Yakhont.

Este destul de interesant să sune porecla de acasă o pisică, care corespunde celebrul personaj al unui film sau o carte de benzi desenate. in afara de asta, Date externe pot juca, de asemenea, un rol important, mai ales daca pisica are caracteristici vizuale similare cu unele celebritati de desene animate.

 • Garfield. Ei bine-cunoscut personaj de comedie de familie. Strigandu-i numele similare pentru animale de companie, proprietarul ar trebui să înțeleagă că similitudinea dintre animalele reale și virtuale ar trebui să fie semnificative. Lâna unui copil de casă trebuie să se potrivească cu culoarea roșie-topitor de erou de desene animate. Prin caracterul, pisica este pur și simplu obligat să fie leneș și încă mai face acțiuni nesăbuite.
 • Basilio. Cel mai adesea, numele rasele nobile sunt acordate. Conform cu tot celebrul basm, proprietarul acestui pseudonim a fost un platine viclean. Prin urmare, caracterul unui nodul pufos trebuie să fie urmat de teste de trucuri.
 • Bonifacea. Destul de celebru personalitate care a ajuns până în ziua de azi, deoarece anii ’90. trăsătură distinctivă Lui – bunătate. În consecință, purtătorii unui astfel de nume trebuie să fie afectuos, drăguț și decent.
 • Leopold. Destul de drăguț și foarte decent pisică, frumusețe iubitoare, curățenie. Din păcate, nu toate pisicile se laudă cu date de calitate, dar dacă urmați celebrul spunând, este posibil ca o astfel de poreclă să dezvăluie în pisoiul de calitate a eroului de desene animate.
 • Simba. Caracterul popular al celebrului desene animate. Caracterul eroului de desene animate este inițial destul de moale și totuși copilul cu vârsta arată rigiditatea caracterului și durității spiritului. Apelând un pisoi cu un pseudonim similar, proprietarul trebuie să înțeleagă că, odată cu vârsta, copilul nu va deveni neapărat regele animalelor.
 • Sherry. Evilul reprezentativ în celebrul desen animat pentru copii. Pentru a vă apela animalul de companie o poreclă, este de dorit ca datele externe ale pisicii să corespundă imaginii externe a leului.
Citește mai mult  Aquarium 40 litri: cum să aranjați și ce pește pot fi păstrate?

În plus față de numele eroilor literari și personajele animate, crescătorii pisicilor există o tendință de a-și da favoritele de porecle ale unor oameni celebri. Se crede că naturile creative îi cheamă animalele cu nume speciale și luminoase, dintre care se poate dovedi să aleagă cea mai potrivită poreclă pentru copilul lor. Printre zoologi există o declarație interesantă Pseudonimul care nu corespunde naturii animalului poate face un pisoi nervos și slăbit. Și într-adevăr, inconsecvența propriului nume nu va putea să nu transfere nici o ființă vie. De aceea, ceasul pisicii ar trebui să fie armonizat cu temperamentul său. De exemplu, un pisoi cu un caracter jucăuș și configurația poate fi numit Bambi.

În plus, oamenii de știință recomandă familiarizarea cu informațiile despre similitudinea și compatibilitatea poreclă a animalului și a numelui proprietarului. În caz contrar, situațiile de conflict cu animale de companie pufos pot apărea în casă. Și, de fapt, se constată că pisica percepe doar gazda, dar nu lăsa soțul ei. O familie superstițioasă, în acest caz, este invitat să facă apel la astrologi care vor fi în măsură să facă o imagine exactă a compatibilității cu animalele selectate și oferta de a alege porecla cea mai potrivită. Aceleași zoologi spun, care au fost mult timp studiind familia Feline. Ei nu recomanda proprietarii de pisici pentru a apela numele lor pufoase, cum ar fi Tiger, Leu sau Lynx. Aceste porecle deține, stima de sine a animalului de companie, motiv pentru care acesta poate pierde în spațiu.

O altă condiție importantă – a inventat porecle ar trebui să fie la fel ca toți membrii familiei, Prin urmare, alegerea unui nume potrivit, trebuie să utilizați toți rezidenții acasă. Cat înțelege perfect emoțiile oamenilor printr-o conversație lor. Creșterea intonație într-o voce se poate vorbi despre boala proprietarului, si cuvinte afectuoase provoca un sentiment de calm.

Același lucru este valabil pentru porecla animalului: daca suna nepoliticos, animalul de companie este capabil să răspundă negativ.

nume rare și frumoase

Cele mai multe dintre proprietarii Thoroughbred pisicile încercați pentru a apela lor favorite cu nume destul de rare și neobișnuite. Pentru a selecta cea mai potrivita porecla, crescatorul ar trebui să acorde o atenție nu numai la numele de animale de companie celebre din mass-media, precum și pseudonimele scriitori, inventatori, artiști, chiar și regii din trecut. În plus, se propune să ia numele de culoarea blanii animalelor.

Cel mai relevant astăzi este poreclele care au o origine japoneza, La urma urmei, este japonez care face o importanță deosebită numele animalelor lor, deoarece ei cred că porecla animalului joacă în întregime rolul său în soarta lui. Dar, în plus față de o soluție fundamentală, clicacul pisicii trebuie să fie atractiv. De exemplu, Ayama care a tradus „Iris”, ayum – promenadă lunară, Yako – „Favorite”, Akira – „Dawn”.

Pisicile, având un aspect de stat, japonezii sunt adesea numite până în prezent, ceea ce înseamnă „inteligente“ sau „înțelept“. Proprietarii de pisici care participă la diferite expoziții încearcă să-și cheme animalele de companie cu nume excepționale, de exemplu, Katsu – „câștigător”. Pisicile, care posedă o frumusețe echitabilă, se numesc Mitiko.

Calm, bune și decente reprezentanți ai familiei pisica ciupituri uzură porecla. Pisicile care au dimensiuni mici sunt acordate numele de convulsii care au fost traduse din japoneză înseamnă „vrăbii”. Băieții pufosi cu culoarea de lână strălucitoare sunt acordate cu porecle Hikari sau Hotar. Și bărbați alb-zăpadă cliseu Yuki.

Japonezii acordă, de asemenea, o atenție deosebită datei nașterii copiilor pufosi și îi recompensează cu porecle, care corespund timpului anului, când au apărut. De exemplu, Haruko, ceea ce înseamnă „născut în primăvara”, Akito – „Copil de toamnă”, Natsui – „Vara Dar”, cod – „Nașterea de iarnă”.

Unele pedant japoneză se află în atenția nu numai la data nașterii unei pisici, dar, de asemenea, cu decalaj de zi cu zi. Pisicile, nascuti noaptea, suna Miyako. Hick Tsukiko este fixat ferm în spatele pisicilor lunare.

În plus față de numele propuse de nume cu explicațiile lor, japonezii dau porecle originale cu mănușile lor pufoase, pe baza culorii lânii lor. Proprietarii de straturi albă de zăpadă se numesc Edelweiss, Ivory, Cloud și chiar Casper. reprezentanții negru felin a acordat cel mai adesea nume demonice, de exemplu: Inferno, Raveon, Balthazar. Copiii agricoli accentuează cu porecle care cauzează asociații cu nuanțe portocalii și roșii, de exemplu: Marte – în onoarea planetei, Phoenix – ca reînnoire de la foc, chihlimbar.

Reprezentanții unei familii feline cu lână brună trebuie să fie numite nume de ciocolată.

Numele simple și scurte

Majoritatea proprietarilor de pisici nu doresc să se deranjeze despre porecla specială și unică a animalului lor de companie. Pentru ei, este preferabil să se folosească nume standard, care nu au sens profund și o frumusețe deosebită. Dar, în ciuda acestui fapt, pisicile de orice rase percep poreclele casnice cu un entuziasm excepțional. Indiferent ce vorbește, dar numele mai ușoare și scurte pentru pisici sunt amintite de animale din primul pronunție.

Așa cum a făcut din cele mai vechi timpuri, cele mai simple porecle ale reprezentanților familiei feline au rădăcinile rusești dorite. Cel mai popular nume Vasya nume din această listă. În multe adâncimi ruse, în aproape fiecare casă există o pisică, dotată cu această poreclă. Locul al doilea în lista de porecle simple, ocupă Murzik. O astfel de poreclă se găsește nu numai în adâncimi și așezări îndepărtate, ci și în zonele urbane. În al treilea rând de a utiliza numele de arma. Practic, acest pseudonim este dat unui animal caracterizat printr-o haină de blană lungă și pufos. A patra etapă a piedestalului este porecla de zăpadă. Sensul acestui nume minciuni într-o haină de blană albă ca zăpada, care manits pentru sine atrage si calmeaza. Al cincilea loc în lista de nume de lumină populare – Chernysh.

În consecință, o pisică purtând o astfel de porecla trebuie să aibă o haină de blană plină de culoare neagră, fără nicio includere de nuanțe luminoase sau de altă natură.

Poate părea că alegerea unui simplu pseudonim pentru un copil mic pufos este foarte simplu, dar, de fapt, această întrebare ia o cantitate suficientă de timp și puterea. Afectează în principal partea etică, deoarece este complet incorectă pentru a da un pseudonim animal, similar cu numele unei rude sau a unui prieten apropiat. În caz contrar, această persoană care audând porecla unui animal poate experimenta cel mai real sentiment de disconfort. Astfel încât să nu funcționeze situația ciudată, se propune să găsească o bucată pufoasă a unei porecle străine, a căror reducere este ușor pronunțată în limba rusă, de exemplu:

 • Lucius, și a numit diminuziv un pisoi cu o rază+
 • Marsilia în abreviere poate fi utilizată în diferite interpretări: Marte sau Marsik+
 • Numele static Velizar se transformă cu ușurință în scurtarea și vela simplă.
Citește mai mult  Totul despre nu

Conform unui principiu similar, puteți schimba orice cuvinte străine complexe pentru a fi scurtate cu o ușoară pronunție.

Proprietarii Kotow care au un simț special de umor pot încerca să-și numească numele de companie pufos vesel și memorabil. Pentru a face acest lucru, va fi necesar să se conecteze o fantezie și privire la temperamentul forfetare pufos – fluxul de idei luminoase este turnat de râu. Principalul lucru pe care atunci când aleg un pseudonim este de a lua în considerare caracteristicile animalului, în caz contrar nu poate percepe numele său și este chiar în măsură să ia infracțiune ușoară.

Destul de des, gropi amuzant de reprezentanți ai unei familii feline au o relație strânsă cu lumea înconjurătoare a animalului și obiceiurile sale.

 • Scooby. În primul rând, celebrul personaj de desene animate vine în minte – câine Scooby-Du, care se teme de orice foșnet și îi place să mănânce mult. Aceste calități oferă o mulțime de pisici de rasa. Ele se încadrează în panică, după ce a auzit sunete ciudate, și să se relaxeze – nu deranjează să folosească hrana moale.
 • urs panda. De multe ori, astfel de porecle rare și interesante sunt acordate pisici, culorile din care este format din culorile negru și alb. În același timp, principala caracteristică a culorii este cercurile negre din jurul ochilor.
 • Medsd. Plang de calculator destul de comun, adesea folosit pentru salut în camere de chat. În acest caz, acest cuvânt nu este ofensator sau ofensator.
 • Godzilla. Proprietarii unei astfel de porecli ar trebui să fie asertive și puternice, chiar și în ceva nepoliticos. Ele se caracterizează prin manifestarea naturii și a declarațiilor „I”.
 • Pixel. Audierea acestui cuvânt, fiecare persoană are gânduri despre filmul de același nume, unde sunt prezentate prefixele anilor ’80 și anii ’90. Cel mai memorabil element a fost un zâmbet galben imens, care se rostogolește în întregul oraș și mănâncă cifre diferite. Pentru același principiu, pisicile pot trăi: purtați de asemenea acasă și transpirați rămășițele delicioase din diferite locuri secrete.
 • Rezervor. Natura proprietarului unui astfel de nume trebuie să fie aserivă. Reprezentanții unei familii feline cu o asemenea poreclă sunt obligate să meargă la obiectivul stabilit.
 • Inca. Pseudonim destul de interesant pentru suporturile de acoperire cu pufine.
 • Hulk. Desigur, pisicile cu lână verde nu există. Prin urmare, o astfel de poreclă poate fi acordată direct proporțională cu dimensiunea pisicii, și anume reprezentantul micilor mici.

Cum de a alege?

Opțional pentru a căuta o bucată de lustruit luxuriantă adecvată pentru a recurge la Wanders pe site-uri World Wide Web. Este suficient pentru a apela copiii la salvare, deoarece fantezie numai pentru copii oferă destul de des cele mai multe nume neobișnuite și interesante de nume care capul adultului nu a fost vizitat în viață.

Unul dintre aspectele importante ale selecției unei porecle adecvate sunt obiceiurile unui pisoi. Din primele zile, el, ca persoană individuală, este dotată cu talente speciale și maniere de comportament. Același lucru este valabil și pentru factorii externi. Unii pisoi au caracteristici speciale pe față, care au împins proprietarul la o poreclă potrivită. Proprietarii de mersul statutar și sedimentele Grace Cele mai potrivite porecle vor fi Domnul, Graficul, Sheikh sau Baron. Văzând un astfel de miracol, va deveni imediat clar că aceasta nu este o pisică obișnuită, ci cel mai real reprezentant al unui tip nativ.

În mod literal cu câteva decenii în urmă, proprietarii de pufos cu patru picioare nu se gândeau nici măcar despre nume luminoase și rafinate pentru animalele de companie. Le-au numit cele mai obișnuite porecle, familii ușor memorabile și animalele însuși. Nu contează, pisoiul a fost găsit pe stradă sau ales cu grijă în grădiniță, noii proprietari au arătat o iubire și afecțiune specială. Ghidat de acești factori, va ajunge să aleagă un animal de valoare demnă de animale.

În unele cazuri, chiar se pare că noii proprietari dau un nume nu doar un animal de companie de companie, ci un copil nou-născut.

Adesea, selecția unui clichor pentru un pisoi mic este considerată o ocupație interesantă, deoarece toți membrii familiei participă la acesta. Și toată lumea are dreptul de a oferi o opțiune de poreclă interesantă. Și după o votare comună, este selectat cel mai potrivit nume.

Citește mai mult  Melc melania: soiuri, alegere, de îngrijire, de reproducție

De multe ori proprietarul nou nou animal încearcă să-și aleagă un pseudonim, consonant cu numele său. De exemplu, dacă proprietarul pisicii este numele de Arseny, un băiat pufos ar trebui să fie numit o poreclă similară – fân. Datorită acestui factor între proprietar și secțiile sale, există o legătură spirituală, care va juca ulterior un rol imens în înțelegerea reciprocă și relațiile prietenoase. În general, întrebările de comunicare karmică rămân doar pentru a ghici, dar totuși numele consonantului permit unui pisicent să simtă o mare îngrijire și să se simtă dragoste. În schimb, pisicile sunt gata să-și dea devotamentul.

Un rol imens atunci când alegeți o poreclă adecvată joacă aspectul pisoiului. Transportatorii de haina neagră se numește Negru, Batman, Corgent sau Draw. În ultimul caz, este mai bine să utilizați o poreclă diminuantă. Pisicile având o haină de blană gri trebuie să poarte nume precum gri, tenk sau lup. Destul de interesant pentru a selecta un nume pentru un pisoi cu o culoare roșie strălucitoare. Pentru astfel de copii sunt relevante pentru clinica Ryzhik, Mandarin, Orange sau Luche. La rândul său, copiii de zăpadă trebuie să poarte nume de albino sau proteine. Pisicile de rasă Bengală au o culoare unică a stratului, se referă adesea la porecle, consonant cu cuvintele „ghepard” sau „leopard”. Animalele cu o culoare de broască țestoasă sunt preferabile pentru a apela numele cu indiciu asupra contrastelor nuanțelor, de exemplu: Koller, Sailor, broască țestoasă.

Reprezentanți ai familiei feline, despre care are un chitrink pronunțat, ar trebui să fie numit un nume blând Ascultă. Dacă pisica are un ochi de culoare gri, care pune accentul pe ochi înțelegere, este mai bine pentru a alege un doc scor sau om de știință. Fanii cinematografilor ar trebui să beneficieze de preferințele poreclelor care corespund numelor de actori celebri. Conform aceluiași principiu, utilizarea numelor personajelor de desene animate, de exemplu: Simpson, Tom, Donald, Leopold sau Kesha.

De fapt, există un număr mare de porecle extraordinare de sex masculin din lume. Puteți picta bucata de blană a porecla, care corespunde intereselor proprietarului. De exemplu, proprietarii de pisici, în urma tendințele modei, cel mai probabil, va prefera un nume special: Mont Blanc sau Armani. Iubitorii de ficțiune și, în special, mitologia, își vor înconjura cu siguranță favoritul cu o poreclă asociată cu tot felul de mituri și legende, de exemplu: Zeus, Hercule sau Prometheus. În cazul în care Maestrul de companie este un traducător și este destul de strâns legat de culturile străine, va fi poreclit pentru animalul său de companie, bazându-se pe conceptele domeniului favorit de activitate. Astfel, pisoiul obișnuit al oricărei rase poate fi numit lac, ceea ce înseamnă „norocos” sau Fanny – „amuzant”.

Dacă proprietarul Lupii Fluffy nu are cunoștințe în limba engleză, puteți utiliza traducătorul.

Numele de selecție pentru Cat – Caz grav. Dar există astfel de proprietari care sunt potriviți pentru această problemă cu o scrupulsitate atentă și nici măcar nu merită să recurgă la astrologie și numerologie. Numerologie, așa cum toată lumea știe, este asociată cu lucrările pe numere. Și pentru a determina cel mai potrivit nume de nume pentru un nodul pufos – trebuie să cunoască data nașterii pisicuței. Folosind arithmets simplu, trebuie să se plieze toată data nașterii, obținerea rezultatului final într-o singură cifră, și după pentru a vedea un tabel special în cazul în care sunt pictate nume excepționale pentru pisici. Numerologi, la rândul său, susține că acest ritual este în măsură să ofere o viață de succes pentru animale de companie norocos și fericit soarta.

Caracteristicile externe, numerologia, astrologia – acestea nu sunt toți factorii, permițându-vă să alegeți un nume potrivit pentru o pisica. Destul de des, porecla cea mai unic este asociat cu preferințele de gust ale animalului și obiceiurile sale comportamentale. În cazul în care pisoi îi place să gustare de multe ori, acesta poate fi numit o rola, gogoasa sau biscuiți. În lumea modernă, se propune de a utiliza mai multe opțiuni newfront, de exemplu: burger sau croissant.

O atenție separată trebuie acordată porecla unei pisici achiziționate în grădiniță. Astfel de reprezentanți ai aspectului felinar au un pedigree special. În cele mai multe cazuri, părinții pisicilor, bunicilor și bunicilor lui au ocupat premii la expoziții din diferite orașe și țări. Descendenți, născuți de la bărbați și femei de elită, au intrat automat în ramuri pedigree cu o mică așteptare. Și toate din cauza respectării regulilor speciale pentru alegerea. În documentele clubului, pisoiul este prescris de data nașterii, legăturile aferente, iar pe partea de sus există un șir gol pentru înregistrarea poreciei integrale a animalelor. Iar prima literă a acestei porecli corespunde ramurii generice, pentru a schimba ceea ce este imposibil. În documentele este necesar să se înregistreze o poreclă completă a pisicii. Poate consta în concepția mamei și a tatălui, precum și bunicii.

Și deja în setarea de origine, puteți apela un pisoi cu un nume de diminuare, care trebuie să se potrivească cu cartea în documentele.

Despre ce alte gropi pentru pisici băieți, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Comments: 1
 1. Sabina

  Există diferite metode de a alege porecle pentru pisici de băieți. Poți să îți inspiri din personalitatea pisicii tale sau din trăsăturile sale distinctive. De asemenea, poți alege o poreclă care să reflecte pasiunile tale, cum ar fi personaje din filme sau cărți preferate. Înainte să alegi o poreclă, ar fi bine să petreci timp cu pisica și să înțelegi mai bine felul ei de a fi. Ce hobby-uri are? Cum se comportă? În funcție de aceste aspecte, vei putea alege o poreclă care să se potrivească perfect personalității și caracterului pisicii tale.

  Răspunde
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: