Cum de a alege un catelus pentru terrier?

Cum de a alege un catelus pentru terrier?

Cîini sunt din ce în ce mai populare, una dintre aceste rase este terrier. Un animal de companie se simte un bun proprietar, întotdeauna se referă la el cu dezmierdare și devotament. Favorit nu va avea nevoie de o mulțime de spațiu, și grija de lână sa nu va livra munca. Este important de a veni cu mintea de a alege un animal de companie, apoi testați numai emoții pozitive din deținerea de timp, cu un terier.

Unde pot cumpăra?

Nu considera pe piață ca un loc de a cumpăra un animal pur sânge. S-ar putea fi un amestec de rase necunoscute si un buchet de boli concomitente. Mai ales pentru ultimul element va necesita investitii financiare suplimentare. Daca un catelus este cumpărat, atunci puteți întâlni faptul că mica toaleta va avea o imunitate slăbită.

Ar trebui să fie oprit asupra crescătorilor care au o bună reputație. Pentru a face acest lucru, este recomandat pentru a vizita expoziții cățeluș, face cunoștință cu oamenii folositori. Se obișnuiește să se colecteze informații despre ce specializate pepiniere și cluburi sunt în sat.

În cazul în care amelioratorul are recenzii bune, el va avea cu siguranță grijă de emitere a pachetului de documente necesare. Vânzătorul, de regulă, trebuie să spună Cumpărătorul despre ceea ce sunt necesare condiții pentru conținutul Toy Terrier, care sunt caracteristicile unei astfel de rasa.

Pentru a format o idee despre ce fel de câine va fi adult, este adesea invitat să se uite la părinții ei.

Viitorul animal de companie

Înainte de a alege un cățeluș de jucărie, trebuie să înțelegeți singur, pentru ce scopuri de companie este nevoie. Aceasta depinde de faptul că, de exemplu, un câine tribal sau expozițional cumpărat. Uneori aveți nevoie doar de un animal de companie.

Puii de clasă pentru animale de companie sunt recomandate pentru cei care nu vor participa la expoziții. Animalele nu pot ocupa premii la expoziții, deoarece au defecte mici. Dar nu înseamnă că un fel de pui nu sunt ca alte animale de companie, caracteristicile sunt vizibile exclusiv pentru profesioniști.

Citește mai mult  Aspect, caracterul și conținutul de pisici Scottish roșii

Clasa BRID adecvată pentru continuarea tipului și întreținerea calității sale. Uneori, acești câini participă la concursuri, dar cel mai adesea nu ocupă premii. În prețul vor fi un pic mai scump decât indivizii din clasa de companie.

Ultima clasă – arată. Doar astfel de pui sunt cele mai scumpe. Ele sunt ideale pentru expoziții, posedă farmec special.

Animalele de companie sunt necesare doar pentru cei care sunt gata să ofere un viitor expoziție pentru animale de companie.

Reguli generale pentru alegerea

Pe plan extern, copilul trebuie să amintesc un cerb. mediu piept Acasă pentru animale de companie de dimensiuni și de picioare lungi. Pescia are o tranziție pronunțată de la piept la stomac. Există alte caracteristici distinctive.

 • Dacă te uiți la catelul de pe partea, atunci pătrat va fi vizual. Pe piept și labele trebuie să fie o pată de culoare albă.
 • Atunci când alegeți un catelus, trebuie să acorde atenție semințelor.
 • Terrier-ul are convexă, și nu a lăudat ochii.
 • Catelul ar trebui sa aiba o muscatura in foarfeca.
 • Partea din spate a animalului de companie păstrează întotdeauna lin.

La fel ca atunci când aleg un terrier, este necesar să se acorde o atenție la vârsta lui. De obicei, dobândi un caine mic, care are o vechime mai mare de 10 săptămâni. Copilul trebuie să dubleze perioada de vaccinare și carantină. În cazul în care catelul este sănătos, atunci nu va fi nici o descărcare de gestiune de la ochi. Un corp sanatos este evidențiată de activitatea ludic și catelus.

Caracteristicile speciilor

Rus Terrier Toy – cel mai mic terrier din lume. Aceasta rasa este mult mai popular decât pitic Spitz și Chihuahua. O astfel de favorit internă nu este numai foarte decorativ, dar, de asemenea, un animal blând. Creșterea câinelui nu este mai mare de 26 cm. Greutatea variază în mod tipic 1.3-2.7 kg și. Terrier-ul, în medie, 10-15 ani traieste.

Citește mai mult  Câini cu labe scurte: descrierea raselor și nuanțele de îngrijire

Imediat frapant faptul că Terrier-ul are o înălțime mică. Un astfel de caine este vizual mult mai elegant decât chihuahua. Datorită un fizic compact, ca un pătrat, iubirile poate cu ușurință rula și sari.

Pe plan extern, nu există nici o diferență între Terrier-ul de sex feminin și masculin. Creștere în greutate și ei au aceleași.

În ciuda unui astfel o creștere mică, mobilitatea arată câine, mișcarea este caracterizată printr-un braț larg.

Ar trebui să ne amintim, de asemenea, câteva diferențe de Terrier-ul de la alți câini decorative.

 • favorit de casă poate fi atât părul scurt și cu părul lung. Smooth lână adiacentă corpul terrierul, este caracterizat prin strălucire. Lung poate ajunge la 16 cm, acoperă urechile.
 • Dacă Terrier-ul are lână-un singur foton, atunci este mai bine atunci când este colorat în roșu-. culorile negru și alb de multe ori se referă la dezavantaje.
 • Deoarece animalul este activ în caracter, principalul său trăsătură distinctivă – mobilitate. Câinele își găsește cu ușurință un limbaj comun cu alte animale de companie.
 • Dimensiunea Terrier-ul este un plus pentru proprietarul său. Fără dificultate câine poate fi transportat în transportul public.
 • În ciuda faptului că animalul se numește animale în cameră, este necesar să se plimbe în aer curat și contactul cu alte animale de companie domestice.

Pentru Terrier-ul de formare nevoie constantă. Este important din primele zile pentru a preda câinele să nu maraie pe alte animale și oameni. Catelusii place să doarmă pe patul de proprietarii lor, de la o astfel de obiceiul ei mai bine pentru a preda. Terrier iubește plimbări în aer liber. Se întâmplă ușor la contactul cu roci mai mari. Câinele este dedicat proprietarului său, așa că, la vederea străinilor, poate începe cu voce tare.

Diferența dintre fete și băieți

Alegerea corectă a unui animal de companie este, de asemenea, podeaua viitorului animal de companie. Totul depinde de idealul familiei, unde va trăi catelul. Adesea, atunci când cumpără jucătorul de jucător se bazează pe opinia crescătorului. Uneori opinia copiilor pentru care se înțelege un dar.

Citește mai mult  Caracteristicile de hrană pentru câini aatu

Primul lucru de a acorda atenție va fi dacă proprietarul intenționează să studieze rasa.

Masculii nu sunt capabili să dea naștere puii, este atât plus cât și minus în același timp.

Este important să luați în considerare câteva momente.

 • Terrier de sex feminin de obicei aleg de obicei pe cei care ar dori să crească câini. Dacă nu există niciun scop de a deveni un crescător, este mai bine să evitați probleme suplimentare și să rămâneți pe băiat. Adesea, o astfel de rasă are complicații poate apărea după operarea de sterilizare.
 • Pentru ca crescătorii trebuie să fie amintită că sarcina este aproape întotdeauna costuri materiale. Este necesar să se ocupe de câine în timpul fluxului și nașterii.
 • Fetele Terrier Toy sunt potrivite pentru cei care iubesc animalele afectuos. Astfel de cățeluși sunt foarte devotați și calme. Iubirile vor fi atent, mai ales dacă nu uitați de mers pe jos de 2-3 ori pe zi.

  Când alegeți un terrier de sex masculin care merită să aibă grijă de curățenie în casă, deoarece animalul iubește să marcheze teritoriul. Băieții nu vin întotdeauna cu atenție la contactul cu alte persoane. Când copiii sunt crescuți în familie, este mai bine să alegeți o fată terrier, deoarece este mult mai ușor pentru contactul cu copilul.

  Dacă câinele este achiziționat pentru expoziții specializate, atunci cel mai adesea proprietarii își opresc alegerea pe câmpul de sex masculin. Caracterul de luptă terrier-ului va fi un plus, dar în acest caz, indivizii nu participă la reproducere, dar sunt concentrate în mod exclusiv la concursuri. Este necesar să se ia în considerare nu numai podeaua de câine, dar, de asemenea, starea ei de sănătate. La urma urmei, în cazul în care animalul intern are o tărie să se joace cu copii, atunci nu există nici o diferență, se manifestă un catelus sau o mangaiere agresiv față de clienți se comportă.

  Poveste despre rasa în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: