Cum de a apela pisica și roșu pisica?

Cum de a apela pisica și roșu pisica?

pisici Ginger Umanitatea Icestari atribuite abilități speciale. Se crede că aceste creaturi pot vindeca boli grave, pentru a ameliora depresia și un Chand. Veselă și colorarea luminoase a unor astfel de pisici și pisici are un efect benefic asupra stării mentale umane, îmbunătățește starea de spirit și dă emoții pozitive. Cum se poate apela un pisoi roșu? Ce ore va ajuta sublinia caracteristicile sale unice?

Caracteristicile de alegere

Reworing porecle care poate fi numit un pisoi de culoare roșie, este recomandabil să se ia în considerare o serie de recomandări simple,. Cu ajutorul lor, nu este dificil de a alege pentru un animal de companie nu numai un răsunător, dar, de asemenea, numele original care potrivește cel mai bine copilul. Astfel, proprietarii de pisici cu experiență atunci când aleg un pseudonim adecvat, este recomandat să se acorde prioritate variante simple, care sunt convenabile și ușor de pronunțat. Optim, dacă numele animalului va conține 1-2 (în cazuri extreme – 3) o silabă.

Cel mai convenabil pronunției sunt gropi, inclusiv șuierat sau fluieri consoane. Ca exemple de astfel de nume aici, astfel de opțiuni populare cum ar fi: Tisch, Yasha, Keșa, Prosha, Dusya, Bush, Tosh, Nyusha, Head, Masha, Dasha, Vasya, Barsik, Filimosha.

Nu este recomandat pentru a apela un nou animal de companie în onoarea predecesorului său cu patru picioare a decedat sau decedat. Se crede că acest lucru poate fi afectat de soarta animalului cu un mod negativ, pentru a aduce boli si probleme de sanatate pe ea.

Este de preferat să aleagă un pseudonim neutru, indispensabil pentru un animal, care va dori toți membrii familiei. Nu trebuie să folosiți cuvinte non-temporare și tare în calitate de surse, precum și numele rudelor și prietenilor. Sursa de inspirație în căutarea unui pseudonim frumos și original pentru un pisoi roșcată efectuează adesea culoarea lui neobișnuită. Paleta de tonuri de roșu este incredibil de vastă și diversă.

Deci, colorarea pisicilor roșu poate varia de la maro-visiniu la portocaliu și cupru nuanțe. În care În fiecare caz, culorile roșu de lână pisica va arata intotdeauna ca o aruncare si foarte eficient.

Un alt punct de reper care vă permite să vină cu numele original al animalului de companie roșu – caracterul și obiceiurile sale. În cele mai multe cazuri, pisoi cu părul roșu au un temperament prietenos, diferă în special curiozitate, mobilitate și jucăuș. Mult mai rar copii astfel de colorat prezintă phlegmology, indecizie și prudență.

Aici puteți alege un pseudonim adecvat animale de companie cu dvs. de observație proprie, fantezie și intuiție.

Caracteristici din Constituție, lungimea lânii, caracteristicile notabile ale aspectului sau colorat – alți parametri populare, care sunt în măsură să o duzină de prompte nu versiuni de porecle originale. Bazat pe caracteristicile exteriorului animalului, proprietarii pot alege și foarte amuzant, și destul de complicate nume rare.

Clicuri în culoare

haină de blană de aur a unui animal de companie mic – o sursă de inspirație nelimitată, care poate fi furișat în căutarea unui pseudonim adecvat. Cele mai multe opțiuni comune de aici sunt numele de pisoi roșii, cum ar fi: Ryzhik (Ryzhula), Sunny, aur (Goldi), foc (Fayri), Fox (Fox), Orange, Peach, abric (caise), Reddi. Alte opțiuni populare și simple pentru porecle – Spark, Spark, Bengal, Sherchan, Simba, Puma, Serval, Jaguar, Garfield, Luche.

Mai puțin frecvente, dar, de asemenea, opțiuni destul de interesante – Topaz, Amber, Lilia, Zinnia, Leul (lev), Uryuk, Pampkin (Traducere din limba engleză – „dovleac”), cupru sau Downtown (Traducere din limba engleză și latină limbi înseamnă „cupru“).

Unii proprietari de pisici roșii dau numele lor animale de companie în onoarea unor personalități celebre-roșu cu părul, personaje fabuloase și desene animate cu părul de foc. Ca exemple în acest caz, astfel de opțiuni pentru porecle feline pot fi date ca: Alicia (Alice, Alisha), Ariel, Kuzya, Nathan, Isla, Nicole, Kate, Jody, Julia (Julianna), Damian, Rupert, Shiran, Harry, Patrick.

De asemenea, pisicile roșii și pisicile sunt adesea numite astfel de nume neobișnuite ca: Ghimbir sau ghimbir, Piper, Curry, Kayen, Paprika, șofran, Muscat și Bordeaux. Alte opțiuni originale – Shnaps, Whiskey, Brandy, Martini (Marty, Martha), caramele, Iris (Iriska), Granat.

Clicuri în caracter

Deplasabilă, neliniștite și roșu activ, pisoi sunt cu succes potrivite pentru temperamentul lor: Jucărie (jucărie, jucării), Shuschik, Buyan, Butus, Buyash, Typhoon, Storm, Whirlwind, Hurricane, Life. Tăcut și copii flegmatic sunt potrivite nume, cum ar fi: Tihon (Tisch, Timosha), Miron, Umka. În cazul în care jocurile pisoi prefera un somn linistit, atunci puteți apela unul dintre aceste nume ca: Sonya, mosor (scuipat), Dere, minge. pisoi obraznic este perfect pentru o poreclă Skodel sau Skodel, ax (Tradus din limba germană – „ax“).

Clicuri și caracteristici ale aspectului pisoi

Fiecare pisoi are propriile sale caracteristici unice ale exteriorului și culoarea. Acesta poate fi pete și dungi pe blana, „masca“ pe fata, ciucuri pe urechi. Având în vedere aceste caracteristici, proprietarii de pisici de multe ori da animalele lor un astfel de porecla ca: Lynx, veveriță, Kenga, Polosatik, Asher, Leo (Leopard), Baruri. Amuzant și pisoi roșu gros poate fi numit Cancer, Cupcake (Cupcake), dar, cu bule, covrig, Bublik, Pie.

Un mic pisoi, care în viitor nu va putea să se laude de dimensiuni impresionante, puteți da un nume Baby sau kross (baby), gnome, smalli, copil (bayy), bilbo, hobbit, elf. Un pisoi mare se va potrivi cu una dintre aceste porecle ca: Grand (Grand), gigant, gigant, atlet, Atlant, Tyson.

Numele populare de pisici

Culoarea roșie de lână inspiră de multe ori proprietarii de pisici băieților în căutarea numelor printre cele mai multe subiecte neașteptate. De exemplu, foarte popular în acest sens este subiectul banilor și bogăției. Ca exemple de porecle, astfel de opțiuni pot fi date aici: Dukat, Gros, Thaler, Dollar, Bax, Tugrik, EURK, Pound (Funtik), Almaz, Dinar, Florin, Frank, Frank, Dram, Shekel, Shcheling, Gulden, Lei, Penny. Alte versiuni ale poreclelor cu sens cu privire la subiectul bogăției – Lingot, nugget (Samie), carat, electric.

Cu varsta, cele mai multe pisici roșii dobândește postura regală, maniere maiestuoase și phlegmology. În cazul în care proprietarii unui animal de companie de sex masculin sunt siguri că pisica lor va creste cu precizie care, atunci puteți ridica porecla nobil corespunzător.

Pentru a face acest lucru, este în valoare de a contacta lista de titluri de populare titluri, clase, ranguri, profesii și statutul. Ca exemple populare în acest caz, astfel de opțiuni pot fi date: Duke, Graph, Marquis, Sheikh, Sultan, Prince, Baron, califul, Khan, Shah, viconte, Chevalier, Esquire, Faraon. Sunetele inițial ca nobilities ca: Dock (Doc, Doctor), profesor, conferențiar universitar.

O mulțime de idei interesante care alcătuiesc un nume amuzant pentru pisica roșie, puteți învăța de la tema Irlandei. Este de părere că cea mai mare parte a populației acestei țări este de oameni cu pielea de lumină și părul roșu. Această caracteristică a irlandez este chiar dedicat întregului festival – irlandeză Convenția Roșcată, efectuat în statul în fiecare an.

Cele mai multe nume de sex masculin populare în Irlanda:

 • Anray, Antain, Ardal+
 • Byyl, Bartle (Bartley), Bernard, Bran, Brogan, Broderick, Bradie+
 • Wiel+
 • Guy, Garrett, Grady+
 • Dale, Devin, Desmond, Jed, Diglan, Doyle, Donal, Donald, Disamera, Duan, Datie+
 • Immon+
 • Cullen, Casey, Kif, Conan+
 • Leon, ficat, Lucas+
 • Martan, Martine+
 • INS, Nolan+
 • Ormond, Oscar+
 • Model, Paul, Paddy+
 • Ryan, Reggan, Rihan, Ronan+
 • Sylan, Simas, Sloan+
 • Tigan, Thomas, Torin, Tadi+
 • William, Ultan+
 • Fayonn, Farrell, Felim, Fergas, Fin, Fitzroy, Flynn+
 • Cusătură+
 • Eber, Elfrid.

Alte nume pentru pisici roșii asociate cu subiectul Irlandei: Dublin, Celt, Cork, Guinness, Manster, SkiFest. Animately sunete și porecle, aceste animale în onoarea celebre râuri din Irlanda – Shannon, Boyne, Șur, Bannun, Ern, Saloney, Liffi. Puteți apela roșu pisoi-băiat în onoarea unui personaj celebru de mituri antice. În acest sens, aceste nobilities sunt foarte populare ca: Zeus, Hermes, Amur, Apollo, Gesper, Ghefest, Kronos, Marte, Neptun, Perun, Orfeu, Argo, Yazon.

Foarte frumos pisoi legate de tema astronomice sunat (nume de stele, constelații și alte corpuri cerești). Ca exemple de aici, astfel de nume pentru pisici băieți pot fi date aici: Gera (Hercules), Perseu, Pegasus, Orion, Octante, Phoenix, Cefi, Centaur, Eridan, Pluto, Phobos, Dimimos, Jupiter, Saturn.

porecle originale pentru pisici

pisoi și fete cu părul roșu sunt de obicei disting printr-un caracter foarte afectuos, prietenos si jucaus. Astfel de asistente medicale, de cele mai multe ori, proprietarii dau numele corespunzătoare – Mangaiati, licitație, jucării (pere), Milka, Dushka, Zaya (hack), Bag. Ca exemple de porecle amuzante pentru pisoii roșii, fetele, cumva legate de animalele de pictură, puteți da astfel de opțiuni ca: Portocaliu, aur, var, curmale, chanterelle, leu, tigru, cires, pistrui, obraz, scânteie, Orevag.

Versiunile interesante si ridicandu-se la traducerea cuvântului „foc“ în diferite limbi ale lumii: Fuega, Fayer, ceață. În alegerea unei porecle potrivite pentru o pisică roșie, puteți utiliza lista celor mai frecvente nume de femei din Irlanda.

Acestea includ astfel:

 • Ain, Arin, ANOA, AGNA, ASTOR (ASTER)+
 • Biddy, Blatin, luminos, Brida, Bibin+
 • Cereale+
 • Darina, Dellma,+
 • Idan, IDE, Isolde, ITA+
 • Kayli (Kylie), Kali, Karey, Kari, Casey, Kiara, Kiel, Kale, Kalein, Kate, Caitrin+
 • Lyle (Lyla), Lian, Lula+
 • McKenna, MIV, Miwin, Mirna, Morne, Morin, Maidi, Maryd, Mary+
 • Neil, Nessa, Nis, Nora, Narexi (Nancy)+
 • Onor, Oreit, Ormond, ORNIA+
 • District, Regian, Rachel+
 • Sabran, Sayn, Sareid, sibilă, Sosta (Susanna)+
 • Tallina, Tris+
 • Uniune+
 • Fayon, Fidelm+
 • EIRIN, Eydin, Emer, Erin.

Clicuri care pot fi numit un pisoi-fată cu părul roșu de caractere cu numele de desene animate și kinheroev: Merida, Fiona, Red Sonya, Miranda, Rosa, Satin, Vivien, Sue, Lola, Lila, Audrey, Peppi.

Foarte des, pisoi dau nume care sunt în consonanță cu numele de flori frumoase și plante. Ca exemple de aici, aceste clicuri ar trebui să fie dat ca: Astra (Astrid), Camellia (Kama), Viola, Azalia, Altea, Aralia, Armeria, Astilba, Wayegela, Verbena, Gardenia, Godition, dieta, Oshinitsa, iasomie, Zamia-, Iva, Clarkia, Ixia, Cranberries, Kufa, lavandă, Malva, Malina, Nemesis, Orchid, Pușkin, Rowan, Rudbeckia, Tladyanta, Eric, mentă, Levsay.

colorat ușor de reținut spectaculos, grație uimitoare și caracterul capricios – argumente grele în favoarea asteptare o pisica rosie cu numele unei zeități antice.

Foarte popular în această privință sunt variante de porecle, cum ar fi: Gera, Vesta, Hecate, Juno Epiona, Shakti Shudyr, Satis, Selene, Sedna, Seshat, Seth (zeița fertilității în Norse mitologie) Spes, Tethys, zara (lapte bătut) Psiheya, Rhea, Nemesis, Nunn.

Alte versiuni posibile de porecle – Ishtar, Concordia, Isis, Iris, Eileithyia, Themis, Diana, Dan, Gaia, Afrodita, Artemis, Atena, Bastet, Fortuna, basileus, Brigita, Flora.

Este ușor de a ridica o pisică roșcată de foc un nume potrivit pentru subiectele astronomice. Acest lucru poate fi un pseudonim, cum ar fi, de exemplu: Cassiopeia ANDROMEDA, Venus, Alfa (Tsentravra), Vega, Luna, Talita, Schedar, Mustsida (muscă). Trebuie menționat ca exemple de porecle posibile cat si populare nume de sex feminin de origine străină. Deci, proprietarii de pisici folosesc adesea nume, cum ar fi: Amelia, Isabella, Matilda, Julieta, Margarita (Margo), Ingrid, Ursula, Charlotte, Joconda, Shakira, Penelope, Marianna, Patricia, Gloria, Ilma, Gibilla, Izaura, Dominica, IT, Esther, Daniella, Ornell, Leticia, Cindy , Aurora, Cecilia (Cecilia), Clementine.

Populare și frumoase nume de vorbitori de limba rusă: Alexandra, Anastasia, Varvara, Serafim (Sim), Fevronia, Praskovya, Glafira, Zinaida, Stepanida, Stella. Alte opțiuni comune: Claudia (Klash), Lucia (Lucien, Lucinda), Marusya (Mașa), Martha (Marfusha).

Opțiuni universale

porecle universale includ de obicei, astfel de opțiuni, care sunt la fel de potrivite atât pentru băieți cât pisoi, si pisoi-fete. Cel mai simplu exemplu de astfel de pseudonim pentru pisoi roșu de orice etaj – Sunny (Sunny).

nume universale populare, care sunt adesea folosite de proprietarii de pisici roșii și pisici – Miracle, Tornado, Bounty, Brauni, Latte, Mokco, FTH, Shuga, Bambi, Teffi, Kosh, Zero, Bingo, Bono, Liberty, Domino, bengali, Salam. De multe ori numele de renumite branduri de moda sunt folosite ca porecle universale: Audi, Ferrari, Porsche, Bentley, Infinity, Subaru, Suzuki, Bugatti, Renault, Volvo, Peugeot.

Multe cuvinte străine împrumutate din limbi diferite pot suna original ca porecle.

Ca exemple de aici, vă pot da astfel: Nemo, Optimo, Quadro, Kiwi, Hummingbird, Mango, Forte, Allegro, Temo. Alte porecle neobișnuite care pot fi atribuite universale: Mimi, Dodo, Shilo, Cloto, Erato, Yarilo. De asemenea, în alegerea clicuri universale puteți recurge la numele și prenumele de personalități celebre – de exemplu, astfel: Verdi, Presley, Domingo, Callas, Piaf.

Sfaturi pentru alegerea unui nume pentru un pisoi A se vedea în clipul video.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: