Cum de a numi pisica Bengal?

Cum de a numi pisica Bengal?

Visul în cele din urmă a venit adevărat, și un mic pisoi drăguț din rasa Bengal a apărut în casa ta. Animalul are un pașaport, dar nu-mi place numele. Este posibil pentru a redenumi un prieten cu patru picioare? La urma urmei, nu vreau să sun un animal nepotrivit pentru mulți ani. Răspunsul la această întrebare și recomandări pentru alegerea unui nume pentru o pisica sunt prezentate mai jos.

Un pic de istorie

Apariția rasei Societatea Bengal este obligat să american Jin Mill. În 1961, Jean a plecat într-o călătorie de afaceri la Bangkok. Locuitorii indigeni ai acelor locuri – pisici sălbatice – au fost pe cale de dispariție. piei de animale au fost evaluate de mare, astfel încât braconajul înflorit. pisici adulte ucis pisoi vândute turiștilor. Fata a cumpărat un pisoi și a adus acasă.

Kitten maturizat, transformat într-o pisică frumoasă. Cu toate acestea, acasă, în sensul deplin al cuvântului, era imposibil să-l numim. Mangaiati animalul nu percepea, nu a venit la contactul. Jil stabilite pentru a aduce rasa care imbina frumusetea si gratia animalelor sălbatice cu mângâind ludic și a pisicilor domestice. După mulți ani de trecere și alese, persoane fizice minunate numite bengaleză.

Trăsături distinctive

De la pisicile domestice reprezentanți ai face distincție rasa Bengal, mai presus de toate, de culoare neobișnuită. Pe moale, dens, lână strălucitor exprimat viu pete negre de ciocolată saturate sau negru. Coloana vertebrală puternică ușor întinsă în lungime. Picioarele din față sunt oarecum mai scurte din spate. Pisicile iese din muscularitate.

Mișcările Bengalov sunt umplute cu încredere și har, leoparzi drepți în miniatură.

Cum de a alege?

Numele Bengal Cat Vaska, Murzik sau Barsik – înseamnă să jigniți rasa de elită. Aici sunt 3 reguli de bază care trebuie respectate atunci când aleg porecla unei pisici. Prima regulă este determinată de crescătorii profesioniști. Pisicile pudră născute în pepiniere de la părinții celebri, atribuie nume complexe. Specialiștii de pepiniere sunt ghidați de principiile aprobate. Deci, toți pisoiul de un gunoi trebuie să primească nume începând cu o singură literă.

Citește mai mult  Îngrijirea și întreținerea pug

Într-un pisoi emis, un pașaport indică un nume prea lung din care puteți afla informațiile:

  • Pe numele părinților și progenitorii:
  • Pe numele grădinii.

Proprietarii pisoiului li se permite să schimbe numele, cu condiția ca acesta să înceapă pe scrisoarea specificată în pașaport.

A doua regulă este ușurința pronunției. Pisica de elită merită numele maiestuos, dar personalitatea duce la dificultăți în pronunție. Are sens în atribuirea unei porecle frumoase, dacă în viața de zi cu zi va trebui să fii mulțumit de opțiunea sa abreviată? Probabil ca nu. Este mai bine să ridicați imediat astfel încât să sune frumos și este ușor de vorbit.

A treia regulă se referă la pisica în sine. El trebuie cu siguranță ca numele. Alegeți câteva cărți interesante și le experimentați în animalul dvs. de companie. Repetați fiecare dintre numele și urmați reacția Kitten. În reacția animalului, va fi clar că îi place mai mult. Preferă porecla selectată de transportatorul său.

Opțiuni de nume pentru Bengal Boy

Când numele acest nume pare proprietarului nepotrivit, este selectat cel nou. Pentru a începe cu atenție uita la animalele de companie. Care este cel mai interesant? Ceea ce iubește să se angajeze? Denumiți pisica astfel încât porecla să sublinieze cele mai importante caracteristici.

Pet de animale de companie este perfect pentru porecla Leu. Adesea pisici nobile numite nume umane. Ca oameni regali, pisicile devin Karlas, Charles sau Richards. Felinologi în cursul unei porecle cu o anumită valoare. De exemplu, Porecla lui Willy înseamnă un prieten, iar încrederea este fiabilă. Agat – fel și tigru – îndrăzneț. Blând – afectuos, Clav – Smart, și Varmi – Shalun.

Citește mai mult  Varietate de celule triol

Poate că pisica dvs. afectuoasă este potrivită Matt sau Marty, Buff sau Boston. nume americane prevalează în memoria locația rasei. Patrioții pot numi favorite cu nume familiare: Boris, Klim, Max, Mark, Leo.

Nu neapărat să cauți nume, puteți veni cu sau luați din filmul dvs. preferat (jocuri). Dacă sunteți un iubitor de creativitate, și preferă toate non-standard, vă oferim următoarele poreclele rece: Al Capone, Basmach, Virus, Guddini, dolar, Esaul, Jandarmul, împăratul, Ioda, Cash, lector, Merlin, Narcissus, Onyx, Poiro, Richelieu, Smiley, Thomas, marar, Faust, Harley, Tsukat, Chuvak, Sherry, Elf , utilizator, urât.

Landmark pentru a alege un pseudonim poate fi o culoare pisoi.

  • Animalele cu fusta alba se potrivesc nume blând: mangaie, sensibilitate, căderi de zăpadă, lurex, Baruri, Lord.
  • pisici negre mysticity atribuite, capacitatea unică de a influența o persoană. Sublinierea unicitatea de animale de companie cu calitățile legendare. Nume el: bazalt, Prima, Groaznic, Mystic, Shaitan, vrajitor.
  • Roșcată frumos merită cele mai multe laude importante. Fiind ei: portocale, mandarine, corpuri de iluminat, soare, prinți și regi.
  • porecle neutre obține gri pufos: Altai, Baikal, Veles, Gavrosh, stânga, cu gheare.

Acum știi cum să facă alegerea corectă, și va selecta cu siguranță numele cel mai potrivit pentru copilul tau.

Despre cum altfel poti apela bengaleza, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: