Cum de a numi rasa pisica Sphinx?

Cum de a numi rasa pisica Sphinx?

Pisicile rasa Sphinx – creaturi uimitoare ca apariția lor ne amintesc de posibilitatea existenței civilizațiilor extraterestre. Dar pentru unii cauzează asociații cu deșertul, ceva egiptean și foarte vechi. Acest lucru se datorează, desigur, cu numele rasei, deoarece cele mai renumite SPHinx este situat în Egipt.

Cum de a alege un nume?

Aceste animale nu sunt cu siguranță potrivite pentru numele familial „curte”, și, de exemplu, arma va suna și deloc este batjocoritor. Pentru a alege dreptul de a alege o porecla, trebuie să acordați atenție mai multor factori următori.

 1. Dacă ați achiziționat un animal de rasă pură într-o grădiniță specializată și o pisică sau o pisică are un pedigree impresionant, atunci trebuie să apelați pisoiul de pe litera indicată în documentele sale. Aceasta este o cerință complet naturală, astfel încât să vă puteți bucura doar că cel puțin crescătorul nu a sunat numele dvs. de pisică care este dificil de pronunțat.
 2. Sfinxuri – animale exotice, deci atunci când alegeți un nume încercați să ridicați ceva original, dar simplu pentru pronunție.
 3. Este părerea că pisicile de rase sunt cele mai bine amintite numele în care sunt prezente sunete de șoc.
 4. Acordați atenție naturii și preferințelor animalului dvs. de companie – poate da un indiciu atunci când alegeți o poreclă adecvată. De asemenea, puteți veni cu un nume, împingând de la unele date de animale externe, dar în nici un caz nu ar trebui să submineze defectele preferate.
Citește mai mult  Condiții de conținut și reguli pentru Chihuahua

Lista de nume pentru Kitten-Sfinx

Sfinxul băiat poate fi numit în mod diferit, există o mulțime de opțiuni pentru selectarea. Dar cele mai frecvente sunt numele care trimit la numele egiptean al acestei rase: Basta (numele lui Bastet Bărbat), el, Osiris, RA, Aker, Nun, Sebec, Hepry, Anchur, Atum, frasin, Imhetp, Anubis, Apophis, Amon, Seth, Nil, Yachnus, Aton, munți, Faraon Ramses.

Cu toate acestea, de la nume complexe ale conducătorilor egipteni, cum ar fi Amenhotel, Tutankhamon și altele este mai bine să refuze. Sau veni cu o opțiune de redusă pentru comoditate.

În ciuda stereotipului stabilit, cuvântul „Sfinxul“ nu este egipteană, dar greacă. Sfinxul numit monstru, care a mâncat oameni în cazul în care nu au putut ghici ghicitoarea lui, iar acest monstru se întâlnește în mitul despre Edipe. Pe baza acestor date, este foarte posibil pentru a apela Sphinx acasă prin numele grecesc: Argo, Jason, Achill, Oedip, Apolon, Dionysis, Helios, ajutor, Testa, Perseu, Borey, Ela, Icar, Dedal, Zeus, Poseidon, Kron, Kronos, Olympus, Hermes, Prometeu, Esop, Aristotel, Platon, Ares, Adonis, Hector, Paris, Patrole, Odyssey, Ajax, Morfe, Asclepios, Orfeu, Eros.

nume grecești de zei și eroi au corespuns Roman: Ahile, fals, Vakh, Bakhus, Pluto, Jupiter, Neptun, Chronos, Mercur, Marte, Eskulap, Amur.

Pentru a selecta numele cel mai potrivit, puteți contacta mitologia oricăror persoane, și într-unul dintre ele va fi capabil de a găsi ceva potrivit.

Următoarele asociații cu rasa Sfinx sunt civilizatii extraterestre, astfel încât să puteți alege un nume mai mult spațiu: Orion (Part-time care este numele eroului unuia dintre miturile antice grecești), Zodiac, Cosmos, Sirius, Altair, Centaur, Antares, Quasar, Galactus, Galaktion.

În plus, majoritatea constelațiilor poartă nume grecești, astfel încât să puteți explora mitul despre apariția unei anumite constelații, în onoarea despre care ați decis să sunați la pisică și să decideți dacă se apropie de acest nume sau nu.

Numele oamenilor mari și figuri politice sunt potrivite pentru această rasă nobilă a pisicilor: Macedonian, Churchill, Fidel Castro, Joseph, Napoleon Bonaparte, Ernesto Che Guevara, Charles Darwin, Nikola Tesla, Leonardo da Vinci, Michelangelo, Rafael Santi, Monet sau Mana, Vrubel. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă oferi un omagiu idolului dvs.

Citește mai mult  Totul despre feed Darsi

Poreclele răcoroase ale acestei rase de pisici nu sunt foarte potrivite. Cumva nobilimea lor externă nu se potrivește, de exemplu, cu nume Octeți sau supă. Dar totuși, pe baza preferințelor de gust ale animalului dvs. de companie, le puteți da un nume ca și cum Jam sau bezea.

Dacă doriți să obțineți amuzant pentru a apela pisica, este mai bine să vă întoarceți la lista lungă de caractere și benzi desenate: Lex, Joker, Darth Mag, Skywalker, Khan Solo, Ja-Jaja, Kaylo, Snowflame, Khodor, Vizhn, Iod.

Astfel, pentru a selecta numele, puteți aplica și numele diferitelor tipuri de alcool și numele pietrelor prețioase și semiprețioase și a caracterelor biblice, precum și a eroilor cărților, filmelor și emisiunilor TV, sau pur și simplu la numele unor personalități celebre.

Cum de a alege un nume în funcție de culoare?

Aceasta este o altă modalitate destul de obișnuită de a alege o porecla pentru animalele de companie. De exemplu, dacă pisica dvs. este negru, atunci aceste nume sunt potrivite pentru: Ajutor (Dumnezeu din împărăția subterană printre grecii antice, el este Gade sau Pluto printre romani), Anubis (Dumnezeu ghidează morții cu capul lui Shakal), Charon (În grecii antice, el a transportat sufletul morților în regatul subteran). Dar există mai puține opțiuni sumbre: Negru (negru), Dark (inchis), Nero (dar și negru, dar deja în limba italiană), Schwartz ( „negru” tradus din germană), Noir, întuneric, ceață, obsidian, Apophis (zeul egiptean al întunericului și întuneric, inamicul lui Dumnezeu Sun Ra), demon.

Pisicile cu pielea de lumina sunt potrivite nume, cum ar fi Zapada, alb, gheață, Seleniu, Star, Buran, Marshmallow, Marshmello, desert, Bezness, Iris, Glike, Glitter, Shain, roz, cuarț, cristal, ametist, Diamond, Tiramisu, Gin.

Citește mai mult  Super Premium Cat Feed: descriere, branduri, sfaturi de vânzare

  Animale, a căror culoare picături flori albastre sau albastre, pot fi numite: Indigo, Skye, Sapphire, acvamarin, Cashmere, Cyan, Topaz, Breeze, Si, Ocean, Lazurit, Bombay.

  Brown, culori de cafea și animale de cacao sunt potrivite pentru următoarele porecle: Moko, Browni, Cappuccino, Amber, whisky, rom, brandy, Twix, Marte.

  Alte nume sunt date în următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Narcisa Raescu

  Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

  Comments: 1
  1. Sabina

   Ce este motivul principal pentru numirea rasei pisica Sphinx?

   Răspunde
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: