Cum să ai grijă de un pisoi scottishing care zboară?

Cum să ai grijă de un pisoi scottishing care zboară?

Unele dintre cele mai fermecătoare de animale de companie sunt pisicile de pliere scoțiene. Ei au un caracter bun, o sănătate puternică și se înțeleg perfect cu alte animale de companie. Pentru ca copilul să se transforme într-o frumoasă pisică mare și a devenit un prieten adevărat de mulți ani, acesta trebuie să fie prevăzut cu dieta potrivită și îngrijirea corespunzătoare.

Caracteristici de rasă

Scoturile de la naștere au urechi drepte, care sunt formularul final dobândesc la Kitty vechi de trei luni. Această rasă este adesea confundată cu britanicii, dar reprezentanții săi se caracterizează prin particularitățile lor. Dimpotrivă, un caracter neted, afecțiune și protejență sunt specifice. Pisicile britanice, dimpotrivă, independentă și arogantă. În plus, plăcile de mânere sunt foarte inteligente și ușor de studiat, ele nu zgârie niciodată mobilierul, nu rupe perdelele și nu sparge vazele.

Scottish fold posedă o sănătate excelentă și cu o îngrijire adecvată poate trăi la 15 ani. Labele și gât la pisici sunt scurte și puternice, ele au o musculatură bine dezvoltată. Spre deosebire de rasele de pisici rămase, scoțienii au urechi mici, triunghiulare, care sunt bine presate la craniu, vârfurile lor sunt îndreptate ușor în jos din cauza structurii specifice a cartilajului.

Aceste animale de companie au o haină de blană de lux, culoarea ei pot fi diferite, începând cu, negru, crem, albastru și finisare marmura, fum alb-zăpadă și argint nuanțe.

Înainte de a începe în casa Scottish Fold Pat, trebuie să fie pregătiți pentru ceea ce va necesita o mulțime de atenție la persoana sa. Copilul ar trebui sa nu numai mâncare bună și de îngrijire, dar au, de asemenea, o comunicare permanenta cu proprietarii. Caracteristica principală a acestei rase este considerat a fi incapacitatea de a miau, în schimb, reprezentanții felina dau sunete care seamănă cu scârțâit. În plus, aceste pisici se pot deplasa și să stea doar pe picioarele din spate si le place sa dormi pe spate.

Aceste pisici în zona Bennbard există o îngroșare, din cauza care se pare că animalul este în mod constant zambitoare.

Ce se poate face înainte de apariția Scottish Fold?

Ori Scoțiană sunt, de obicei, gata de viață independentă timp de 2-3 luni de viață, este în acel moment ei sunt excomunicarea ei de la mama, dar înainte de a obține acest pisoi, trebuie să se pregătească totul cu atenție.

 • În primul rând, ar trebui să achiziționați feluri de mâncare, din care copilul va mânca și bea. Cel mai bine este să acorde preferință din oțel sau din porțelan boluri inoxidabil, poate fi abordat un recipient de plastic alimentar. În plus, trebuie să cumpere jucării, casa și tavă cu umplutură. Deoarece pisoi va trebui să arate periodic la veterinar, este necesar să se cumpere și care transportă spațioase, acesta va veni la îndemână și în timpul călătoriei în țara.
 • Următoarea fază de pregătire va fi pregătirea zilei și selecția de nutriție echilibrată. La început, un mic om frumos nu este recomandat să dea hrană uscată.
 • Pasul de finalizare va fi pregătirea unui loc de adaptare a unei case. Acesta trebuie să fie protejate împotriva curenților de aer și nici zgomotos, astfel încât animalele de companie se pot relaxa confortabil (Fold Scoțiană – Big Sony). Când animalul este obișnuit într-un nou loc de habitat, va începe treptat să examineze întregul spațiu al camerei. În această perioadă, Krook nevoie să acorde o atenție maximă și conferă-l.

Reguli de îngrijire

Pisicile scoțiane sunt nedeterminate în conținut, dar pentru ei de îngrijire, este necesar în primul rând pentru a studia principalele lor obiceiuri și caracterul.

 • Absolut toți reprezentanții rasei de pliante scoțiane sunt considerate a fi animale tăiate și iubesc să aibă locul lor, unde uneori preferă să rămână singuri.

 • Capeti, de obicei, aceste pisoi, la vârsta de 2 luni, dupa care nevoile pufoase să fie prevăzute cu grijă corespunzătoare, având în vedere următoarele puncte:
 1. nutriție echilibrată și în timp util+
 2. Disponibilitatea frânelor și toalete curate+
 3. Aranjament de dormitor.

  • Principalul lucru în grija Scots este organizarea toaletei, care include înlocuirea constantă a materialului de umplutură. Specialiștii recomanda aplicarea tipului de umplutură care a fost utilizat în pepinieră unde locuia pisoi. Datorită acestui fapt, copilul nu trebuie să se adapteze mult timp. Alegerea tăvii sub toaletă joacă un rol foarte important: dacă el nu-i place scoțian, acesta va fi plasat într-un loc incomod sau eliminate înainte de vreme, pisoiul merge în toaletă la orice alt loc. Dacă sa întâmplat acest lucru, este imposibil de a pedepsi animalului, aceasta nu va duce la rezultate bune, dar, dimpotrivă, va provoca agresiune.

  • Nu mai puțin important este amenajarea unui pat. PET trebuie să aibă o casă confortabilă unde poate să doarmă și să se ascundă. Dacă patul este organizat corect, pisoiul nu va dormi în locuri greșite și plictisitoare cu prezența sa. Casa de animale trebuie să curețe periodic și să se spele. Adăugările comune la locuința scoțielor sunt Kogtetchka și jucării (șoareci, bile și t. D.).

  • O parte integrantă a îngrijirii scoțielor de pliere este aceea de a efectua proceduri igienice, Inclusiv:
  1. Îngrijirea pentru lână și urechi+
  2. Scăldat în timp util+
  3. Ghearele de tunsoare și curățenie+
  4. Inspecția ochiului.

   • De la reprezentanții acestei rase, structura specifică a urechilor, trebuie să plătească o atenție deosebită, efectuând curățarea regulată. Procedura de curățare este pur și simplu realizată: Fiecare ureche trebuie să fie îndepărtată fiecare ureche și ștergeți ușor urechile cu un tampon umed. Dacă după curățarea pe tampon, rămân urme de sulf ușor, ceea ce înseamnă că animalul de companie este sănătos. Odată cu apariția unui miros specific și neplăcut, care este însoțit de șaptezeci de sulf galben, este necesar să se arate imediat copilul medicului veterinar, deoarece acest lucru poate indica prezența unei boli infecțioase.

   • Îngrijirea specială necesită ochi: Scoturile au un canal lacrimal adesea infectat. În cazul în care acestea nu sunt examinate și nu curățate, apariția de descărcare brută sau purulentă. Pentru a preveni acest pisoi pentru a șterge colțul ochiului cu un tampon umed zilnic.

   • De câteva ori pe lună, PET trebuie să taie o gheare. Avem nevoie cu atenție fără a distruge vasele de sânge. Cel mai bine este să învățați o pisică la această procedură de la copilăria timpurie, va facilita îngrijiri suplimentare. Ghearele de grevă preferabil cu foarfece speciale care pot fi achiziționate în orice magazin de animale de companie. Claws de curățare va ajuta, de asemenea.

   • Tijele și oasele scobate sunt foarte fragile, Prin urmare, este necesar să se acorde o atenție separată pentru îngrijirea cavității orale a animalului, care constă într-o examinare regulată a dinților și curățarea lor de placat, piatra. dintii Kot ar trebui să fie de culoare albă, fără incluziuni, iar gingiile sunt roz. În cazul în care rănile se observă în gură, trebuie să solicitați imediat sfatul unui specialist care va prescrie un tratament. În acest caz, carouri este interzis să dea un aliment solid pentru recuperarea completă.

   • Deoarece pisicile din aceasta rasa sunt diferite, atunci când acestea sunt menținute, este necesar să se organizeze în mod corespunzător îngrijirea blănii, furnizarea de pieptănare și scăldat cu utilizarea de loțiuni speciale. Deoarece pisicile au parul gros, tractul intestinal este adesea înfundată când este înfundat. Proceduri de apă și pieptănare regulat cu pieptene din lemn sau plastic, cu dinți mari va ajuta să-l evite. Dacă oferim o igienă de lână adecvată, atunci nu vă puteți face griji cu privire la aspectul puricilor și căpușelor.

   Nutriție

    Fold Kitten Scottish trebuie să mănânce drept. Deoarece reprezentanții acestei rase au tendința la un set de greutate rapidă, porțiunile lor ar trebui să fie limitate din copilărie și controlează modul de alimentare, astfel încât să fie plină. Mulți proprietari după achiziționarea de pufos preferă să le dea feedurile care au fost folosite în grădiniță, dar este greșit. La elaborarea dieta, merită luat în considerare următoarele recomandări:

    • Puteți hrăni Plaid Plaid, numai alimente naturale, destinate exclusiv pisicilor+
    • Este permisă adăugarea de alimente conservate la produsele diete zilnice, amestecurile umede și alimentele uscate+
    • Puteți combina periodic furajele naturale cu artificiale.

    În același timp, cel mai bine este de a combina alimente umede cu uscat, va permite o pisica cu nutritie echilibrata si nu va fi dependenta.

    Atunci când alimentarea unui pisoi produse de conserve trebuie să ne amintim că acestea nu ar trebui să conțină în compoziția lor de coloranți și conservanți. Nu împiedică copilul și aditivi sub formă de elemente utile urme și vitamine. Pentru produsele interzise includ:

    • Fasole+
    • pește crud+
    • cartof+
    • Toate tipurile de verdeață și condimente.

     Produsele recomandate includ:

     • fierte sau legume crude+
     • carne dietetice de iepure, carne de pui și curcan (este pre-uscat și zdrobit)+
     • lapte Egalitatea de produse non-grăsime+
     • Peste de mare (este purificată din oase și fierte)+
     • Toate tipurile de miez amestecate în aceeași proporție cu carne sau pește.

     În cazul în care pisica este de a oferi un regim alimentar echilibrat și sănătos, el va lucra bine tractul digestiv, si-a lungul timpului, o pisică activă va crește din firimiturile, care poate da bucuria proprietarilor de mai mulți ani.

      Predarea la tava

      De obicei, mici scoțiană se obișnuiască cu locul de toaleta de la o vârstă fragedă, fiind încă în pepinieră. După achiziționarea unui animal și-l deconteze într-un loc nou, are nevoie de un anumit timp pentru a se adapta. Prin urmare, proprietarii de pufos ar trebui să acorde o atenție deosebită la toaletă, alegerea unui material de umplutură de aceeași marcă, care a fost anterior. pisoi Scottish place când toaleta este umplut cu gel de silice, deoarece face foșnet sunete. În plus, acest material de umplutură deține perfect mirosurile neplăcute.

      Uneori se întâmplă ca copilul dobândit nu este familiarizat cu regulile pentru efectuarea unei feline de toaletă. În acest caz, trebuie să-l învață imediat tava, altfel animalul va avea obiceiul de a proteja nevoia în care a căzut. Ușor, procesul de dependență va ajuta plasarea tavă într-un loc ușor accesibil pentru pisoi, dar trebuie să fie ascuns de ochii crizei. Cel mai bine este să evidențiezi locul sub toaletă în depozit sau în baie, dar ușa trebuie să fie deschisă în mod constant acolo.

      Dacă Scoția este refuzată categoric să viziteze tava, trebuie să înlocuiți umplutura sau să plasați o toaletă în altă parte.

      Vaccinare

      În ciuda faptului că Plaidul Plaid este renumit atât pentru o sănătate puternică, ele au încă diferite tipuri de boli, printre care „coada tare” este considerată comună. Această boală se caracterizează prin formarea pe coada unor sigilii cauzate de mutația genei și este observată, de regulă, după câteva săptămâni de la nașterea unui pisoi. Astfel de etanșări a crea nu numai senzații dureroase cu un animal, dar, de asemenea, poate duce la paralizie sau deces. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să pui dobāndi în pepiniere specializate, în cazul în care acestea trec vaccinarea. După un mic miracol a apărut în casă, este important să vă faceți griji cu privire la aceasta pentru a obține întregul set de vaccinare este necesar. Trebuie remarcat faptul că puteți insufla doar o pisica sanatoasa.

      Vârsta Sexul pentru prevenirea viermilor, copilul dă o suspensie specială. Este nevoie, de asemenea, să fie administrat la fiecare patru luni.

      Prima vaccinare este de obicei efectuată într-o vârstă de trei luni de scoțian, acest lucru este folosit pentru acest vaccin complex, acțiunea care este îndreptată simultan împotriva mai multor boli. Controlul asupra reacției se efectuează trei săptămâni după vaccinare, iar apoi a pus această vaccinare în fiecare an. După atingerea unui pisoi cu vârsta de la 3 la 6 luni efectua vaccinarea de inele, și pe an vaccinate de rabie. Obțineți informații mai detaliate despre tipurile și calendarul de vaccinare Orice proprietar poate avea un medic veterinar, care va pune un animal de companie pentru contabilitate și va sărbători vaccinări în pașaport.

      Despre îngrijirea lopowem scoțian a spus în următorul videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: