Cum să învățați echipa de câine SIT & ?

Cum să învățați echipa de câine SIT ?

Echipa „stai!”Există în orice curs de formare de bază al câinilor. Se pare că predarea unui câine la ceea ce este așa poate face din natură, fără sens. Dar semnificația unei astfel de abilități este foarte mare. Echipa produce astfel de calități importante într-un animal de companie, cum ar fi ascultarea, expunerea și attentiveness. Pe de altă parte, poate ameliora în mod semnificativ de viață și proprietarul atunci când va fi necesar pentru a calma rapid Walker PSA.

De la ce varsta poti antrena un catelus?

Mulți crescătorii de câini au o întrebare despre cât de vechi câine este capabil să perceapă echipele și clar îndeplinesc cerințele. Unii amâna acest proces într-o perioadă ulterioară, altele aproape de la varsta lunar incearca sa antreneze un catelus pentru diverse echipe.

Checologists susțin că procesul de învățare echipa „de zi“ este cel mai bun pentru a începe nu mai târziu de trei luni.

În acest moment, catelul poate absorbi bine și să îndeplinească cerințele.

Este demn de remarcat faptul că Multe rase de câini începe antrenamentul mult mai devreme. Și aduce rezultate pozitive. În momentul debutului de formare strictă, câinele înțelege deja ceea ce doresc de la ea și cum să reacționeze. Cu toate acestea, nu uitați asta Până la vârsta de 3 luni, întregul proces de instruire ar trebui să aibă loc într-un formular de joc. Deci, vă veți interesa interesul pentru catelus și dragoste pentru clase. Dacă acționați cu metode agresive, PSA va avea o reprezentare negativă a tuturor claselor, iar procesul va merge mult mai lent și mai dificil.

Puppies predau echipe noi folosind alimente. Este cea mai eficientă și mai plăcută mod pentru ei la acea vârstă. Expunerea mecanică este mai bună să plece pentru perioade ulterioare atunci când gazda va lăuda PSA în prioritate.

Metode de învățare

Există două modalități principale de a învăța câinele la echipa „Sit” la domiciliu. Este mecanic și cu hrană. În primul caz, proprietarul însuși arată animalul de companie, care dorește să-l atingă de la el. Împingerea la partea din spate de jos, el forțează câinele să ia o poziție șezând.

În al doilea caz, se utilizează doar o comandă vocală sau gest de mână. Un gest general acceptat este o mână șocat, îndreptate în sus, cu palma deschisă. Poate părea că acesta este al doilea mod mai complex.

Dar este în valoare de având în vedere faptul că câinele primește întotdeauna o remunerație sub formă de delicatețe, și, prin urmare, cu cerința de agrement se supune proprietarului.

Și primul și al doilea modul în care există argumente pro și contra. În plus, în multe feluri, metoda de formare depinde de temperamentul și rasa de câine. În cazul în care una și cealaltă opțiune poate fi aplicată labradorii, este mai bine să utilizați versiunea cu nadă în finisarea Doberman, deoarece acesti caini reactioneaza negativ la efectele fizice.

Citește mai mult  Tipuri de oxepartes

Există o a treia metodă (combinat) de predare a unei echipe. Acest lucru este atunci când dresorul scaune câinele în poziția corectă cu ajutorul unui clic pe zdrobește, dar nu uita sa dea dulciuri după executarea. Această opțiune este adesea utilizată în stadiile inițiale de formare.

Uneori, chiar și acei câini care cunosc deja această echipă a deșeurilor pentru a efectua. Motivul pentru acest lucru poate fi un joc activ cu alte animale, interes într-un loc nou sau obiect. Trebuie să vă asigurați că animalul a urmat în mod clar echipele vocale, chiar și aflându-se la o distanta de tine. În acest caz, puteți apela, de asemenea, la diferite moduri.

De exemplu, dacă ați antrenat PSA folosind hrana pentru animale, dar nu-l ascultă, vă poate apropia de câine și încă o dată se pronunță cerința. Foarte zdrobitor PSA Puteți nevoie să se calmeze și suge cu ajutorul palmei.

Mișcările trebuie să fie în mod clar încrezător, dar nu pentru a provoca o durere psa.

Cum de a preda cu hrana pentru animale

Această metodă este adecvată pentru pui si adulti. Principalul său avantaj este că formatorul nu se referă la PSA în procesul de predare și elaborarea de noi competențe.

Pentru câinele să îndeplinească mai bună voie echipele și am așteptat remunerația meritată, Nu-l hrănească înainte de începerea claselor. Cel mai bun lucru, În cazul în care ultima masa este de 5-7 ore (in functie de rasa si varsta) la formarea.

Deci, aici sunt principalele etape ale claselor.

 1. Pentru a începe cu, testați câinele să te. Fa-ti un ton calm încrezător. Nu ar trebui să fie auzit de note de agresiune și de iritare, dar, de asemenea, plăcere deosebită și bucurie în intonația este mai bine să se evite.
 2. Cand puiul este potrivit pentru apelul dumneavoastră, se ridice în picioare, astfel încât este aproape de piciorul stâng.
 3. Țineți delicatesă în pumn și să aducă un animal de companie la nas. În același timp, toate încercările de a apuca-l de pe mâinile tale ar trebui să fie oprit.
 4. Ținând o mână cu un tratament deasupra capului unui câine începe lin capul ei. Ea va urmări invariabil mișcarea și vă va îneca capul. Când mâna este departe, va trebui să se așeze, ca să nu rateze alimentele din vedere. Aceasta este sarcina principală a acestui exercițiu. În același timp, când începeți să eliminați mâna pentru idolul PSA, repetați calm și cu încredere de mai multe ori comenzii. Când va fi atins obiectivul, tratați animalele cu delicatețe ascunse. De asemenea, ar trebui să-l lăudați. Pentru mulți câini, aprobarea proprietarului înseamnă mult mai mult decât cea mai preferată delicatețe.
 5. Pentru a asigura rezultatul, repetați execuția comenzii de mai multe ori. În viitor, minți treptat câinele să o îndeplinească fără participarea dvs. (mâna trebuie să rămână nemișcată). Consolidarea abilităților va necesita timp, dar toate eforturile vor fi recompensate în viitor. La urma urmei, învățat și tragerea acestei echipe, veți fi siguri că, în orice condiții și stimuli externi, câinele va fi capabil să-l îndeplinească.
Citește mai mult  Alimente uscate pentru Pisici Grandorf

formare mecanică

În acest caz, proprietarul arată literalmente un PS care este necesar de ea. Mulți se tem sau nu acceptă această tehnică, gândindu-se că, în viitor, câinele nu va îndeplini câinele fără contact fizic. Nu este adevarat. Este important de alfabetizare abordare.

Impactul fizic sau de contact este permisă numai în momentul formării de câine. Dar nu ar trebui să repete această acțiune, din când în vremuri. Dacă vă însoțească presa de pe partea din spate de jos a câinelui, după mai multe programe de antrenament, el trebuie să înțeleagă ceea ce cere de la ea.

În viitor, echipa va fi trimis doar prin voce.

Ia PSA pentru tine. Este important ca el a fost calm și nu distras de alte obiecte. Instalați contactul vizual cu dumneavoastră preferat și calm, dar spune în mod clar echipa. În același timp, apăsați pe partea din spate inferior. Senzație de o astfel de presiune, cainele va accepta poza dorită. Lăudați animalul de companie, spunând cuvintele încurajatoare ale sprijinului „bine făcut!”, Umnichka”, „bun”.

Puteți veni cu propriile dvs. cliche pentru laudă. În același timp, nu este necesar să se ia noi epitete de fiecare dată. Suficient vor fi 2-3 cuvinte standard. Deci câinele va fi mai bine înțeles că totul a făcut-o bine și proprietarul este mulțumit de munca ei.

Pentru a cânta un câine din contact fizic atunci când executați o echipă, Treptat slăbesc împingerea. Mai târziu va fi suficientă atingere simplă. Dar acest lucru nu este scopul final. Gestul standard pentru echipa „Sit” este ridicat palma. Prin urmare, în formare, căutați exact un astfel de rezultat. Câinele și-a amintit deja echipa și reprezintă în mod clar că trebuie să facă. Dar uneori vă poate aștepta atingerea. În acest caz, o dată mai clar și mai strict repetați „Stați!„Și așteptați până când câinele va îndeplini sarcina.

În pașii următori, puteți instrui câinele să se așeze la piciorul stâng sau să execute comanda pe gestul mâinii tale.

Prin urmare, nu ar trebui să stați doar la etapa inițială, când câinele a stăpânit abilitatea să se așeze când vă apăsați mâna.

Greselile de bază

Când antrenamentul, câinii novice fac adesea greșeli. Ulterior, acesta poate reduce toate eforturile dvs. de a nu, sau rezultatul dorit nu va fi atins.

 1. Nu lăsați delicatesa imediat după ce câinele a luat poziția de ședere. În această postură, ar trebui să vadă cel puțin 5-7 secunde. În viitor, de data aceasta poate fi crescută.
 2. Comanda „Sit” servește ca un semnal pentru a începe acțiunea. Dar nu uitați că este necesar un semnal condiționat de finalizare a exercițiului. Poate fi laudă sau alt semn. Deci, veți realiza faptul că, după ordinul „Sit”, câinele va rămâne în poziție chiar dacă v-ați mutat în lateral.
 3. Echipa trebuie să fie umplută cu o voce liniștită. Nu utilizați tonuri ridicate, note agresive, agresive sau ascuțite.
 4. Luați un PSA la faptul că echipa este servită o dată. Spune-o, așteptați. Repetarea multiplă va duce la faptul că, în viitor, câinele nu va acorda atenție și așteaptă până când voi vă va satisface.
 5. În efectele fizice, câinele nu ar trebui să simtă durerea. Cu alte cuvinte, mișcările dvs. trebuie să fie coordonate în mod clar, încrezător, dar nu pentru a provoca disconfort. Acesta va fi perceput ca un element de violență și nu va învăța un nou.
 6. Câinii iubesc să studieze noi. Prin urmare, nu vă opriți la cea mai simplă execuție a echipei. Finalizați sarcina. Pentru a face acest lucru, puteți instrui PSA pentru a executa echipa la o distanță, pe un gest, cu ușor de tăiat lesa. De asemenea, căutați un câine în poziția dorită de care aveți nevoie.
 7. Regularitatea instruirii. Este prost să se bazeze pe un rezultat pozitiv, dacă tu nu plătiți procesul de învățare o perioadă suficientă de timp. În acest caz, o ocupație nu ar trebui să dureze mult timp. Dar sistematice este de mare importanță.
Citește mai mult  Clasa premium uscată pentru câini

Recomandări utile

Formarea ar trebui să treacă într-un mediu confortabil. Dacă sunteți angajat în stradă, asigurați-vă că pământul este uscat. Scaun un animal de companie pe murdărie, băi sau doar pământ umed inacceptabil.

Cu orice metodă de formare Merită tăiat impactul extern (sau numărul de delicatețe). Ca rezultat, câinele trebuie să învețe să execute echipa fără a vă aștepta să vă hrăniți sau să apăsați pe spate. Dar lauda nu merită anulată.

PET este important să auziți și să vă vedeți aprobarea. Aceasta o va stimula în viitor.

  Formarea este mai bine să începeți la o vârstă fragedă. Dar PSA adult poate învăța bine echipele necesare. Numai acest lucru va necesita mai multă răbdare și timp. Dar absolut toate gropile pleacă pentru antrenament. Principalul lucru este dorința și perseverența voastră.

  Sfaturi pentru predarea unei echipe de câini „Sitting” Vezi mai multe.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: